Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

üzülme canım benim ne güzel iki haftadır kilo veriyoruz takım olarak ama katılım daha çok olsun hepimiz isteriz tabi ama iş yoğunluğundan gelemiyordur çoğu kişi sen üzülme şekerim idare ederiz biz takımı :70:

evet öyle ama önemli olan birincilik değil, kimse boynumuza madalya asmıyo.. önemli olan motivasyonumuzun düşmeyerek sağlıklı ve zewkli bir şekilde kilo wermek.. nlurdu şöle hergün altta 10-11 kişi olaydı :1:

arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.

çok geçmiş olsun canım
oğlunun iyi olmasına sevindim
kendini daha iyi hissetmek aramıza dönmek istersen her zaman kapımız açık sana:34:

evet öyle ama önemli olan birincilik değil, kimse boynumuza madalya asmıyo.. önemli olan motivasyonumuzun düşmeyerek sağlıklı ve zewkli bir şekilde kilo wermek.. nlurdu şöle hergün altta 10-11 kişi olaydı :1:

işte herkes çalışıyo falan pek vakit bulamıyolar
ama az daha zaman ayırsak pek şükela olur
ben yemeğimi yedim

çeyrek kepekli ekmek
içinde diyet ton balığı domates biber salatalık
yanında açık şekersiz çay

selamlar takımım nassınız?
işte benm bugnkü menm:

sbh:
3yk k-flakes+3 yk üzüm ve fındıklı müsli
1 su bardağı kadar sütle(light kalmamış normal sütle yaptm)

ara:
eti formun çikolata kaplı bisküvilerinden 2 adet

öğlen:
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yk taze fasülye
1 dilim tam tahıl ekmeği

ara:
2 kuru kayısı+3-4 badem
1fincan yeşil çay

akşam:
tavuk ciğer sote(4-5 yk)
3-4 yk bulgur pilavı
yeşil salata

1-2 saat sonra 1fincan yeşil çay

yatarken:
1 bardak süt

afiyet olsun, yaramasın inşallah :1:
menün gayet güzel, ama ben senin yerinde olsam 1 yk pilaw yerdim akşam.. onun yerine 1-2 yk yogurt eklerdim yagsız.. :56:

şimdi yemeğin üstüne 1 cgara yakayım
nerde benim cigara yakan simileyim ya:68:
neyse kahveyi ekliyim yanında da sigara varmış hesabı olsun:60:

bu arda ben biraccık daha zayıflamışım çok mutluyum:64:

ama cuma bildiriciim tabiki:27: belkim az daha veririm:27:
haftasonu kaçamak yoktu:66: ama dün akşam mantı yedim deeee azcık tabi,abartmadım annem açmış walla 4-5 yk kadar yedim ekmek yemedm onu yiyince ama:32:oh be yaz gelio da pazardaki sebze meyveler değişiyo gınaa gelmişti hep aynı şeyler hep aynı şeyler:37:

he sporumu da hiç aksatmadm h.snu bgn gtmycm ama dinleneyim azcık,yarın gdrm

menün gayet ölçülü güzel olmuş tebrik ederim
ama bu saate kadar nerdesin bakem:22:
insan gelir bi günaydın der
bundan sonra sabah iştimasında herkes burda olucek
sıkı yönetim ilan ediyorum:21:

işte herkes çalışıyo falan pek vakit bulamıyolar
ama az daha zaman ayırsak pek şükela olur
ben yemeğimi yedim

çeyrek kepekli ekmek
içinde diyet ton balığı domates biber salatalık
yanında açık şekersiz çay

canım nacizane fikrim, çeyrek kepek ekmeğiyle sandwiç yapacağına bu unonun kepekli yada denge ekmekleriyle yapsan daha iyi olur bence.. o ekmekler cok tok, cok yogun ekmekler, karnında hamur olup oturuyo... biraz daha puff ekmekler seçebilirsin bencee :3::3:

ayyy sinir oldum kendime, herkesin menüsüne laf etmişim :57::57:

bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:

sabah
yarım simit

ara
1 kuru kayısı

öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt
yarım kupa cabuk corba ( mantar çorbası )

ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay

akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

evet kuzu bu hafta bekleyelim senle takip edelim bakalım kim ne yapıyo
ona göre karar veririz
son kez dile getireyim yeterli paylaşımda bulunmayan takım ruhuna uymayan
arkadaşları takımdan uğurlamak zorunda kalıcaz
burda kalmak isteyen kalmak istediğini bizimle vakit geçirerek belirtebilir
gitmek isteyen zaten katılmayarak niyetini belli eder
cuma günü de biz de listeye almayarak kendisine bildiririz.

:46::46::46::46::46::42:

bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:

sabah
yarım simit

ara
1 kuru kayısı

öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt

ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay

akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

neyine kızalım bu menünün gayet başarılı bi menü kuzu
bundan iyisi can sağlığı:1:

canım nacizane fikrim, çeyrek kepek ekmeğiyle sandwiç yapacağına bu unonun kepekli yada denge ekmekleriyle yapsan daha iyi olur bence.. o ekmekler cok tok, cok yogun ekmekler, karnında hamur olup oturuyo... biraz daha puff ekmekler seçebilirsin bencee :3::3:

ben o dilim ekmeklerden nefret ediyorum kuzu
bıktırıyolar kendinden
halk ekmeğin kepek ekmeğini hiçbişeye değişmem valla:19:

neyine kızalım bu menünün gayet başarılı bi menü kuzu
bundan iyisi can sağlığı:1:

ben o dilim ekmeklerden nefret ediyorum kuzu
bıktırıyolar kendinden
halk ekmeğin kepek ekmeğini hiçbişeye değişmem valla:19:

wala bebişiim menüm biraz ot gibi bugün, ne sebze war, ne et war amma velakin haftasonu detoksu diyebiliriz bunaaa :1:
ahh anam olaydı da bende yiyeydim o ekmeklerden, hele fırından taze cıkmış sıcacık beyaz ekmek felan.. ama ben bide yalnız yaşıyom ya normal ekmekleri bitiremiyorum, küfleniyo.. o yzden hep paket alıyorum, buzdolabnda bi haftaya kdr dayanıyo walla :21:

eveet, cok güzel krize girdim, gözümün önünde pogacalar börekler geziyodu, belkide ilk defa bu kdr gözüm döndü diyebilrim...
ama kendimi kandırmaya calısıyorum, yogurtlu cabuk corba içiyorum şimdi 1 tanede etimek yedim, karbonhidratımı aldım, az daha rahatladım ama bnm canım dürüm, pogaca börek istiyooo :14::14::14:

geldim şimdi ton balığı biber salatalık falan aldım
kepek ekmeğiyle sandviç yapcam kendime
ah bi de soda alsaydım unutmuşum tüh
ne iyi giderdi yanında soğuk soğuk
kızlar ya ben bu aralar menapozlu teyzeler gibiyim bi ateş
bi hararet yanıyorum cayır cayır neden ki acaba:26:

ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç

arkadaşlar herkese merhaba. Uzun zamandır aranızda yokum. Zaten diskalifiye de olmuşumdur. Eski arkadaşlar bilir. Oğlum lenfoma hastasıydı. Uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. Tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. Acil ameliyat dediler. Apandisit ameliyatı oldu. Taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. Ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. Bağırsaklarla ilgili. Uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. Günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. Kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. Işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. Anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. Oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. Umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. Tabii bu arda sizlerede katılamadım. Artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. Hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.

senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım

bu arda ben biraccık daha zayıflamışım çok mutluyum:64:

Ama cuma bildiriciim tabiki:27: Belkim az daha veririm:27:
Haftasonu kaçamak yoktu:66: Ama dün akşam mantı yedim deeee azcık tabi,abartmadım annem açmış walla 4-5 yk kadar yedim ekmek yemedm onu yiyince ama:32:oh be yaz gelio da pazardaki sebze meyveler değişiyo gınaa gelmişti hep aynı şeyler hep aynı şeyler:37:

He sporumu da hiç aksatmadm h.snu bgn gtmycm ama dinleneyim azcık,yarın gdrm

ekmeksiz yanında başka yemek yemeden o kadarcık mantı olur canım.bi sıkıntı yok yani bence

şimdi yemeğin üstüne 1 cgara yakayım
nerde benim cigara yakan simileyim ya:68:
Neyse kahveyi ekliyim yanında da sigara varmış hesabı olsun:60:

sen bir sağlıkçı sayılırsın kuzu bide sigaramı içiyosun aşk olsunnn

Bende yazııyım da benimkine de siz kzıın :26:

sabah
yarım simit

ara
1 kuru kayısı

öğlen
yarım simit
1 porsiyon light yogurt

ara
1 yeşil elma
sekersiz yesil cay

akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

çok sağlıksızzzzz:19::20:
Hani sebze hani salata :30:

ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç

senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım

ekmeksiz yanında başka yemek yemeden o kadarcık mantı olur canım.bi sıkıntı yok yani bence

sen bir sağlıkçı sayılırsın kuzu bide sigaramı içiyosun aşk olsunnn

çok sağlıksızzzzz:19::20:
Hani sebze hani salata :30:

zaden kudurdum, krize girdim şimdi :84:

hasarı anlatıyorum hemen ..

1 kupa hazır yogurt corbası
1 etimek
3 tane elmalı eti form

uff bugün cok dengesiz oldu bnm yaa

zaden kudurdum, krize girdim şimdi :84:

Hasarı anlatıyorum hemen ..

1 kupa hazır yogurt corbası
1 etimek
3 tane elmalı eti form

uff bugün cok dengesiz oldu bnm yaa

halbuki bi tabak sebze yemeğiyle 1 dilim ekmeğini yeseydin böle olmucaktı bak böle yapınca daha çok kaçamak oluyo inan bana

ben 5 ç.k. zy yoğurtlu enginarımı+1 dilim ekmeğimi yedim
1 saat aramda yürüdüm ve geldimmmm

halbuki bi tabak sebze yemeğiyle 1 dilim ekmeğini yeseydin böle olmucaktı bak böle yapınca daha çok kaçamak oluyo inan bana

işteyken olmuyo işte, bankada yemek cıkmıyo, dısarda bi tabak sebze yemegi 7-8 lira oda yaglar içinde süzüyo, nası yapıldığı belli deil..
ben salatalarıma dönüyorum yarından itibareen :34:

arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır aranızda yokum. zaten diskalifiye de olmuşumdur. eski arkadaşlar bilir. oğlum lenfoma hastasıydı. uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. tam rahatladık derken şiddetli bir karın ağrısı ile hastaneye tekrar yatırdık. acil ameliyat dediler. apandisit ameliyatı oldu. taburcu olduktan iki gün sonra tekrar hastaneye acil gittik. ameliyat sonrası komplikasyon gelişmiş. bağırsaklarla ilgili. uzun bir süre karnındaki yarayı açıkta bıraktılar. günde 4 - 5 kez doktorlar pansuman yaptılar. kemoterapi gördüğü için genelde çocuklarda kemo sonrası akut batın yani apandisit ile karşılaşıyorlarmış. işten de izin ve raporlar alarak gitmedim. anlayacağınız sıkıntılı günler değil sıkıntılı aylar geçirdik. 1 hafta oldu bende işe başladım. çok şükür oğlumda taburcu oldu. oğlumun tedavi süresinde artık gücümün ve akıl sağlığımı yitirdiğimi düşünüyordum. umarım bundan sonra bir problem çıkmaz. tabii bu arda sizlerede katılamadım. artık benim için dünyanın sonu gelmişti. Allah kimseye evlat acısı göstermisin. hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım.

çok çok geçmiş olsun senanaz ne kadar zor bir süreç geçirmişsin Allah yardım etmiş atlattınız inşallah şimdi nasıl oğlunun durumu inşallah daha iyidir ve artık problem çıkmaz iyileşir Allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksikte etmesin tekrar geçmiş olsun canım .

çok çok geçmiş olsun senanaz ne kadar zor bir süreç geçirmişsin Allah yardım etmiş atlattınız inşallah şimdi nasıl oğlunun durumu inşallah daha iyidir ve artık problem çıkmaz iyileşir Allah kimseyi hastanelere düşürmesin eksikte etmesin tekrar geçmiş olsun canım .

Back
X