Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy kızlar akşam uygarı annemlere bırakıp eşime konsere gttik arkadaşlarla bana hç doğm yapmış gbi diilsn çok fitsn fln dediler çok fena bi taraflarım kalktı yani:27::1:

millet mısır fln yidi,ben yimedim,sadece şekersz bi çay içtm,amaaaaaaaaaaaaa
eve gelince kociş beni baştan çıkardı bi bira patlattım walla :32:
bi de yanında 4 tane pringles:26::50::53:
ama o kadannncık başka kaçamak yok gnlerdir,dün de spora gtmedim ama yine de çıkıp yürüyüş yaptm oğlanı da arabasına koydum çıktm,ay havlarda güzel walla süper oldu hihohoyt:37:
akşam da feridun düzağaç konseri war ona gidiciiz,ama bu akşam bira mira yok:57:
off uyutamadım oğlanı da ya bacaklarım koptu sallamaktan...

kuzu git çalış derslerine
sonra sınavların kötü geçerse üzülürüz
öğle yemeğin çok güzel bence
ekmekten korkmayın bu kadar kızlar ya

ben de öğlen domates çorbası
2 kaşık pilav ve yarım tavuk göğsü ayran yedim
yemek iyiydi şansıma bugün
hiç ekmek yemedim kızlar canım istemedi
çok aç gittim yemeğe ama nedense kaçtı iştahım
nedeni lazım değil zaten üzümünü ye bağını sorma demişler kaçan iştah olsun:1:
tavuğun yarısın da kedoşlara verdim ona rağmen doydum

afiyet olsun elifim ekmek yemediğin iyi olmuş 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit zaten ben zaten yeterince ekmek aldım akşama hiç bişey yemesem yeridir yani marketten hazır sandviç gördüm ve öğle yemeğim olmadığı için onu aldım kepeklisi yoktu normal ekmekten sandviç ekmeğine yapılmıştı ayranla bir güzel yedim akşama telafi için bişeyler yapmam lazım açmı yatsam acaba :18:

Bende pazardan geldim şimdi,pek bişey almıcam die gittim.yoruldum valla taşırken hee
hemen sayayım size neler aldım;
taze iç bakla (şimdi tam zamanı enginarla birlikte pişiricem)
taze fasulye
bezelye
marul
roka
maydonoz
ıspanak
çilek
yeni dünya

eve kadar taşıcam ama napalım taze taze görünce dayanamayıp odan biraz bundan biraz aldım hep :)):1:

ohhh iyi yapmışsın begümcüm yazın sebzeleri taze taze çok seviyorum hele zeytinyağlılar pişir at dolaba soğuk soğuk ye iç baklaya bayılırım zaten :56:

hoşgeldin canım.. napıcaz zayıflamak için kvranıyoruz:66::66:

hızla eritelim seni ki biz de teyzoş olalım, bebiş sevelim

şehirlerarası otobüs cicim, poşet çay:34:

evet evet ..ferihanımla ben gelin olcez :64::64:

sizin yüzünüzden balık krizine girdim. canım acayip balık istedi yaaa..:2:

gözün aydın canım. yaşadığın nası bi duygu hiç bilmiyorum. benimki hep yanımda. adam beni görmeden yaşayamıyo, iş yapamıyo :60:

nereye nereye.... hiç bir yere gitmek yok :52::52:

afiyet olsun.. o kadarcık olur canım. kaşarlı mantara da bayılırımmm

sorma devrem sabahtan beri kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi. seni düşünemiyorum bile...

afiyet olsun başkanımmm

sen sen var ya benim burnumun dibindesinnn.. :52:ben de pazara çıkacaktım. büroya gelen giden oldu. randevularım var burda bekliyorum. demek pazarda karşılaşçaktık :52:

evet inşallah gelin olucaz senin tarihin belli sanırım benimkisi belli deil henüz ama zaten benim işlerim belli olmuyor bir bakarsın hemen olmuş hayırlısı ne zamansa artık ... Öyle heyecanlıyımki 4 aydır yanıma gelemedi iş yoğunluğundan dolayı sanki ilk kez karşı karşıya gelecekmişiz gibi kalbim atıyor Allah Allah yenidenmi aşık oluyorum prensime nedir diyorum :69: vallahi hasretlik hem kötü hem güzel şey ne diyeyim yinede yanımda olmasını tercih ederdim . :69::17:

afiyet olsun elifim ekmek yemediğin iyi olmuş 2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit zaten ben zaten yeterince ekmek aldım akşama hiç bişey yemesem yeridir yani marketten hazır sandviç gördüm ve öğle yemeğim olmadığı için onu aldım kepeklisi yoktu normal ekmekten sandviç ekmeğine yapılmıştı ayranla bir güzel yedim akşama telafi için bişeyler yapmam lazım açmı yatsam acaba :18:

akşam güzel bi salata yiyebilirsin kuzu
ben muhtemelen akşam 1 biber dolması
ve brokoli salatası yicem ekmeksiz
valla en çok ben yiyorum he içinizde
ama aç kalamıyorum napim şeker zıplayıveriyo bu sefer
tek lokmamda
sen de az az yemeklerden tadabilirsin bence kuzu
bizim kilo ağır olduğu için ihtiyaç duyduğumuz gıda daha fazla unutma
eğer mahrum bırakırsak depolamaya başlıyo çünkü

ayyy kızlar akşam uygarı annemlere bırakıp eşime konsere gttik arkadaşlarla bana hç doğm yapmış gbi diilsn çok fitsn fln dediler çok fena bi taraflarım kalktı yani:27::1:

ama o kadannncık başka kaçamak yok gnlerdir,dün de spora gtmedim ama yine de çıkıp yürüyüş yaptm oğlanı da arabasına koydum çıktm,ay havlarda güzel walla süper oldu hihohoyt:37:
akşam da feridun düzağaç konseri war ona gidiciiz,ama bu akşam bira mira yok:57:

o kadar da olur canım ya pazar günü ben de
baya bi kırmızı şarap içtim
alkol diyetlerde sınırlı ama zaten her zaman içmiyoruz ki
ay da yıl da bi diye avutuyorum kendimi
burcu bi de hedef kilonu belirtirmisin canım

sevgili nişanlım da açmış, balık ekmekten vazgeçtim. porsiyon söledim. sabırsızlıkla bekliyorumm

ben de ara öğün olarak şu an 1 dilim kavun
5 tane çilek yiyorum
allahım kavun da çilek de ne kadar harika ya
kavunu abartmamak lazım tabi şeker itibariyle ama

tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?

bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:1::71:

tekrar selam kızlar kızımı uyutup gelicektim öğlen yanına yatmıştım uyuyp kalmışım heheh kızım 2.5 yaşında ismi yağmur. kalktım 8 kaşık susuz etli nohut yemeği, 1 dilim kepekli tost ekmeği salatalık, yaşil dolmalık biber, 2 yemek kaşığı da light yoğurt yedim. şimdi beşibiryerde çayımı içiyorum. sizce 8 kaşık fazla değil di mi?

bu arada kaptanım beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:1::71:

8 kepçe değilse kaşık iyidir bence canım

menümü de yaziim kızlar 2 saattir açık şu sayfa walla ya

sbh:
3yk k-flakes
3yk müsli

ara:
2 kuru kayısı
3 badem
1 fincan yeşil çay

öğlen:
1,5 kepçe mercimek çor.
1 dilim tam tahıl ek.

1 saat snra 1 fincan yeşil çay

ara:
4-5 çilek 3 kaşık yoğurt yarım t.k balla yapılmış çilekli yoğurt

akşam:
ciğer sote(4-5 yk)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
yeşiil salata

yatmadan:
1 bardak süt

menümü de yaziim kızlar 2 saattir açık şu sayfa walla ya

sbh:
3yk k-flakes
3yk müsli

ara:
2 kuru kayısı
3 badem
1 fincan yeşil çay

öğlen:
1,5 kepçe mercimek çor.
1 dilim tam tahıl ek.

1 saat snra 1 fincan yeşil çay

ara:
4-5 çilek 3 kaşık yoğurt yarım t.k balla yapılmış çilekli yoğurt

akşam:
ciğer sote(4-5 yk)
2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
yeşiil salata

yatmadan:
1 bardak süt

yaaa burcuuu çatlattın beni
5 keredir hedef kilonu soruyorum kuzu ya:22:

menünde güzel bu ara da bulgur pilavına bayılırım

akşam güzel bi salata yiyebilirsin kuzu
ben muhtemelen akşam 1 biber dolması
ve brokoli salatası yicem ekmeksiz
valla en çok ben yiyorum he içinizde
ama aç kalamıyorum napim şeker zıplayıveriyo bu sefer
tek lokmamda
sen de az az yemeklerden tadabilirsin bence kuzu
bizim kilo ağır olduğu için ihtiyaç duyduğumuz gıda daha fazla unutma
eğer mahrum bırakırsak depolamaya başlıyo çünkü

evet elifim bende salata düşündüm zaten böyle ağır şeyler yememiştim uzun zamandır çarpptı herhalde başım ağrıdı şimdi yada ayran uyku yaptı . az yemeye alışmıştı midem ama bugün ki bu simit ve sandviç bozdu . :19:

ohh afiyet olsun 1 biradan bişeycik olmaz hem cipste az yemişsin arada olur öyle kaçamaklar . keyfine bak işte ne güzel .

balık ekmek söylesem, gelse, yesem, olur mu???

çabuk cevap verin ama çok acıktımmmm

porsiyon yemen daha iyi olmuş canım . afiyet olsun benimde canım balık istedi bende yiyeyim bir ara :56:

evet elifim bende salata düşündüm zaten böyle ağır şeyler yememiştim uzun zamandır çarpptı herhalde başım ağrıdı şimdi yada ayran uyku yaptı . az yemeye alışmıştı midem ama bugün ki bu simit ve sandviç bozdu . :19:

ayran sersemletmiş olabilir canım ben de içinde
bi sarhoş gibi oluyorum
yoğurtta bu olmuyo ama ayran nedense dokunuyo bana

o kadar da olur canım ya pazar günü ben de
baya bi kırmızı şarap içtim
alkol diyetlerde sınırlı ama zaten her zaman içmiyoruz ki
ay da yıl da bi diye avutuyorum kendimi
burcu bi de hedef kilonu belirtirmisin canım

hedef kilom 52 cnm demin bi msjn içinde yazdım die hatırlıorum ama bende herbişeyden bahsediorum bi msjda dimi yaaa:27::9:
ivet ya artıkın çok cnm çekti napim patlatıverdim bi tane,daha kocişe kalsa tequila açalım felan diodu yoook didim o kadanda diil artık:45::37:

Back
X