Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar canım merak etme cuma günki kilonada inersin daha aşağılarada sen önce derslerini düşün biz buradayız takımda burda nasılsa destek oluruz her daim öpüyorum .

kızlar artı18 bi bilgi werimmi size:17::17:

Orgazm olmak hç hareket etmesniz bile 300 kalori yaktırıyomuş. :48::103:
7000 kalori 1 kg demekse 7000/30 = yaklaşık 21 gün de 1 kg werilebilir gayet zewkli bir biçimde :60::60:

Ewliler el kaldırsın bakim :60::60::123::127:

vay vay vay,nerden buldun kız bu bilgiyi

peki neden o zaman evlenince kadınlar bekarlığa göre daha çok kilo alırkar hadi bunu açıklayın baba hııı:9:

görüşürz kaptanım, yarın sabah 8.30da burdayım, akşam da sewgiliylen bişi yapmazsak gelmeye çalışırımm :16:

dükkanı sen aç kuzu aferim hep böyle ol:54:

kolay gelsin elifim hem çalışıp hem ev hanımlığı zor iş :16:

zor olmaz mı pınarım ya
evlenice seni de görcez
şimdi dolmamı yaptım attım ocağa
makarna suyunu koydum
bi buraya bakayım
yemekler olurken de ütüyü yaparım

ay bi hızla temizliğimi yaptım kapım çaldı komşum neyse onuda gönderdim
bugün pazar günüydü hemen pazara koştum sonra yemek hazırla falan anca gelebildim

menümü sizlen paylaşayımda belkim eksik kalan bişiler vardır tamamlarım
sabah formula1 1 bardak sütle

öğle bir küçük boy içli köfte domates salatalık

ara biraz çilek ve erik

akşam bi kase yogurtlu makarna bolca salata maden suyu

eee ne diyosunuz menüme

hoşgeldin canım.. napıcaz zayıflamak için kvranıyoruz:66::66:

hızla eritelim seni ki biz de teyzoş olalım, bebiş sevelim

:52:
ay inşallah kuzucum ya gitsin kilolarrr gelsin bebişler :16:

kızlar artı18 bi bilgi werimmi size:17::17:

orgazm olmak hç hareket etmesniz bile 300 kalori yaktırıyomuş. :48::103:
7000 kalori 1 kg demekse 7000/30 = yaklaşık 21 gün de 1 kg werilebilir gayet zewkli bir biçimde :60::60:

ewliler el kaldırsın bakim :60::60::123::127:
oooooooo kuzucum benimmm
biz bebiş için 23 ayda sayısız çalışma yaptık
o zaman ben kemik üzeri deri kaplama olmalıydım yalan bunlar yalannnn :12:

ben de yediklerimi yazayım..

sabah
bir kase nesfit
( annem de alıştı artık, baktı acele çıkmam lazım, hemen kaseye nesft üstüne süt hazırlayıveriyo valla)

öğlen

balık
salata
bir dilim ekmek

ara
dondurma yedim:17:

akşam

bilmiyorum evde ne var. ama sebze türü bişiler lazım menümü tamamlamama. dondurmadan dolayı ekmeksiz :1:

ben de yediklerimi yazayım..

sabah
bir kase nesfit
( annem de alıştı artık, baktı acele çıkmam lazım, hemen kaseye nesft üstüne süt hazırlayıveriyo valla)

öğlen

balık
salata
bir dilim ekmek

ara
dondurma yedim:17:

akşam

bilmiyorum evde ne var. ama sebze türü bişiler lazım menümü tamamlamama. dondurmadan dolayı ekmeksiz :1:

oo ne güsel 5 kilo vermişsin
bende o günleri görcekmiyim acep ah ahhhhhhh :31:

ay bi hızla temizliğimi yaptım kapım çaldı komşum neyse onuda gönderdim
bugün pazar günüydü hemen pazara koştum sonra yemek hazırla falan anca gelebildim

menümü sizlen paylaşayımda belkim eksik kalan bişiler vardır tamamlarım
sabah formula1 1 bardak sütle

öğle bir küçük boy içli köfte domates salatalık

ara biraz çilek ve erik

akşam bi kase yogurtlu makarna bolca salata maden suyu

eee ne diyosunuz menüme

ay inşallah kuzucum ya gitsin kilolarrr gelsin bebişler :16:

canım sabah ve öğle menün niraz zayıf geldi bana
ben bu kadar yesem ölürüm:1:

canım sabah ve öğle menün niraz zayıf geldi bana
ben bu kadar yesem ölürüm:1:

fazla yemeye düşkün degilim aslında kuzucum hiçbişey yemesemde acıktıgımı pek hatırlamam
birden veriyorum kilo ama sonra bi oluyo bayılırım şerbetli tatlılara tutmasam kendimi bi tepsi baklava yerim
sonrada kilolar artıyor işte
dengeli degilim anlıycan

ya kuzular herkes nesle nesfit ten bahsetmiş nasıl o ya saglıklı mı iyi mi
bende alsam mı ki
ama içinde soya var mı içindekileri elinde olan bi okursa sevinirim

fazla yemeye düşkün degilim aslında kuzucum hiçbişey yemesemde acıktıgımı pek hatırlamam
birden veriyorum kilo ama sonra bi oluyo bayılırım şerbetli tatlılara tutmasam kendimi bi tepsi baklava yerim
sonrada kilolar artıyor işte
dengeli degilim anlıycan

canım insülin direnci vardır sen de pko luların belası ben de şekere çevirdi işte
bunun için ilaç vermediler mi sana
glukofen falan hem bunlar gebeliği kolaylaştırıyo demişri bana doktorum

ya kuzular herkes nesle nesfit ten bahsetmiş nasıl o ya saglıklı mı iyi mi
bende alsam mı ki
ama içinde soya var mı içindekileri elinde olan bi okursa sevinirim

canım ben paketini attım saklama kabına döküp
müsliyle karıştırdığım için
ama kızlardan paketi olan varsa söyler sana

:122: kıvırcan huhuuu
:56:
ay kuzucum hoşgelmişsin sefalar getirmişsin

canım insülin direnci vardır sen de pko luların belası ben de şekere çevirdi işte
bunun için ilaç vermediler mi sana
glukofen falan hem bunlar gebeliği kolaylaştırıyo demişri bana doktorum
ya evet banada dediler 21. gün baktır değerlere diye ama burdas bakılmıyor o teste trabzona gitmem lazım bakalım bu ay giderim belki

canım ben paketini attım saklama kabına döküp
müsliyle karıştırdığım için
ama kızlardan paketi olan varsa söyler sana
ay çok sevinirim kocişimde kullanmak istiyorda soya erkekliği öldüren bişimiş soya varsa kullanmıycak ondan sordum

oo ne güsel 5 kilo vermişsin
bende o günleri görcekmiyim acep ah ahhhhhhh :31:

evet canım hatta 5.8 kg idi, geçen hafta regl şişliğinden dolayı artı çıktım tartıda.

5 martta başladım diyete. 2 ay oldu yani. çok rahat verdim bu kiloları. hiç 1 kilo birden vermedim mesela. hep gram gram gitti.hiç stres yapmadım kendime. mantı da yedim börek de pasta da. genelde haftasonu kaçamakları oldu bunlar. kaçamak yapacağım zaman gündüz saaterinde yapmaya dikkat ettim. günlük koşturmacamın dışında pek egzersiz yapabildiğimi söyleyemiycem. ama ofiste oturmaya pek fırsat bulamadığımdan son zamanlarda egzersiz yapmıyorum da diyemiycem.

tam tarih belli değil ama ekim ayı içinde düğünüm olacak. olabildiğince ince bir gelin olmak istiyorum. 7 yıllık bir birlikteliğimiz olduğundan ve yaşımız da küçük olmadığından bebiş için de fazla beklemeyi düşünmüyoruz. ailede şeker kolestrol geçmişi var ve benim geçen ayki tahlillerde şeker sınırda, kolestrol de yüksek çıktı. tüm bunları bir araya getirdiğimde üzerimde fazladan taşıdığım kilolarımla vedalaşmaya karar verdim.

diyete başladığımdan 1-2 hafta sonra da takıma dahil oldum. disipline olmaya, hesap vermeye ihtiyacı oluyor insanın. takım ruhu burda işe yarıyor işte. geçen hafta takımcığımın birinciliğine katkıda bulunamadığıma çok üzüldüm mesela..

böyle işte kıvırcık çım. sakin sakin, acele etmeden, strese girmeden, ama takım ruhuna uyarak, kaçamakların hesabını vererek, doğru beslenmeyi öğrenerek gidecek bu kilolar. sen de göreceksin o günleri, neden görmeyesin.

bu aralar biraz salmış durumda kızlar az çemkireyimde adet yerini bulsun istedim canım
ama sen bilirsin başka takıma gitmek istersen saygı duyarız:34:

Anladım canım o zaman bende katıldım aranıza elimden geldiği kadar daha doğrusu oğlumdan vakit buldukça yazarım:)

otobüste nasıl çay içtin kız :)) ???

valla benimde öle gözümde büyüdü 70 e çekince böle az az hedefe ulaşak daha iyiydi ama napalım vercez artık

merhaba canım hoşgeldin takımımıza,çok güzel kilo vermişsin canım öncelikle tebrik ederim.burda en önemli şey paylaşım.eğer paylaşım yüksek olursa bizimde motivasyonumuz yüksek oluyo ve daha güzel kilolar verebiliyoruz.sendende öncelikle istediğimiz bol paylaşım arkadaşım.tekrar hoş geldin .

bu yaz iki gelin çıkarcaz yani takımdan desene

dünkü mönüne zaten biraz sağlıksız demiştik kuzu,ama mazeretinide biliyorum ok.
bugünki salata süper olmuş ayrıca benimde canım çekti :))

kuzum bugün de bekleyelim yarın hafta ortası eğer bu isimler gelmesse zaten 3 gün olmuş oluyo,ve malesef aldığımız kararları uygulamanın zamanı gelmiş oluyo yapıcak bişiy yok.
sıkma ble canını.taze kanlar geldi bak inşallah daha güzel olucak herşey,ben yanındayım kuşum

merhaba arkadaşım,hoşgeldin takımımıza.burda en önemli şey paylaşım.çok paylaşım çok kilo kaybına inanıyoruz ve hep bunu arzuluyoruz.birbirimize destek olarak veriyoruz kilolarımızı.
tekrar hoşgeldin aramıza :16:

:16::16:

sakın gözün korkmasın,biz birbrimizi çok ttan bi takımız aslında da arada böle kaçamaklar yapılınca kızıyoruz işte.erkenden önlem almak istiyoruz o yüzden canım.bu arada aksine hep birbirimize isimlerimizle hitapo ediyoruz.bizler dostuz çünkü
ben begüm mesela .memnun oldum

çokta bi kilo fazlalığın yokmuş canım.ama yinede kendini iyi hissetiğin kilo en iyidir tabii.

Canım 6 7 kiloda az değil aslında kendimi iyi hissetmiyorum bu kiloda:59:

gözünde büyümesin kilolar canım yoksa naparız akşamları müsliye devam diye düşünüyorum . gidecek kilolar .

hoşgeldin aramıza duygu maşallah oğluşun varmış Allah bağışlasın , çok güzel vermişsin epey kilo senbu işin sırrını biliyorsun demekki geri kalan kilolarda gider inşallah .

maşallah 65 kiloya düşmen bile çok büyük bir zafer çok fazla kilon kalmamış kolestrole dikkat et akşam yemeklerini erken yemek ve hafif yemek çokönemli keşke onu yapabilsem bende o zaman sanırım bende çok güzel kilo veririm ama olmuyor işte .
Sağol canım hoşbulduk az kaldı ama 2 senedir aynı kilodayım malesef:50:

Bugün yediklerimi yazarak başlıyım:

Sabah:2 kuru kayısı 1/2 litre su ile
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı lor 1/2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates
4 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

Ara:tek şekerli türk kahvesi
3 etiform

Öğlen:3 köfte
salata
3 kaşık yoğurt
(Ekmek yemedim çünkü normalde 3 etiform yeme hakkım yoktu bu arada çok acıkmıştım onu telafi etmek için)

Ara: 3 elmalı etiform

Akşam:
Bol yeşillik salata yağsız tuzsuz üzerine 1 çorba kaşığı lor peyniri
1 dilim kepek ekmeği ile
Hemen arkasından 1 kupa beşi biryerde çay

Gece:10 erik yicem:)

Son düzenleme:
Bugün misafirim olduğu için sebze yemeği pişiremedim kızlar dolayısıyla akşam salata yiyerek telafi etmek istedim..
Ama yarın mutlaka bir öğünüme sebze koyucam:34:

Back
X