Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah formula1 1 bardak sütle

öğle bir küçük boy içli köfte domates salatalık

ara biraz çilek ve erik

akşam bi kase yogurtlu makarna bolca salata maden suyu

ara biraz çilek erik ve bir tane kivi

ama ben bugün sadece 2 bardak su içtim ya kötü bişi bu demi
ne kadar içmek lazım ki günde

neeee 2 bardak su mu:52::52::52:

nasıl yaşıyorsun sen 2 bardak suyla.. hiç içmediğim gün en az 1.5 litre su içerim. alla alla... olmaz koca gün iki bardak suyla olmaz. bırak diyeti yaşanmaz öyle. benden sölemesi....

iyi geceler hanımlar,

akşam yemeğinde

çorba
mantar sote yedim.

şimdi yeşil çayımı içiyorum.
ya bu yeşil çay hakkaten kilo verdiriyor mu ki
Bende bayılırım canım hele bulgura bırde domateslı bıberlıyse o zaman tencereyle yerım ama ne demişler
Beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır:66:
ah ahhhhhhh beklenen gün gelsinde ben pilavda yemem patates te yemem kola hiç içmem
neeee 2 bardak su mu:52::52::52:

nasıl yaşıyorsun sen 2 bardak suyla.. hiç içmediğim gün en az 1.5 litre su içerim. alla alla... olmaz koca gün iki bardak suyla olmaz. bırak diyeti yaşanmaz öyle. benden sölemesi....
ooo eskiden benim günlerce su içmediğim olurdu
bugün kü 2 bardak suyuda ilaç içtigim için içtim
yoksa onuda içmezdim:1:

ah ahhhhhhh beklenen gün gelsinde ben pilavda yemem patates te yemem kola hiç içmem

valla yeşilçayın kilo verdirmedeki etkisinin ne derece olduğunu bilmiyorum. yani günde 1 fincan yeşilçay içip de ayda ne ka kg verirsin bilemem. ama ben naneli, limonlu yeşilçayın tadını seviyorum. hemen hemen her gün 1-2 fincan içerim. bu saatte kahve içsem uykum kaçar, yeşil çay iyidir...

ne diyorsun canım sen. bağırsaklarının durumu ne merak ettim valla. ne diyeyim aman ilaçlarını bırakma. ben suyu ya yarım litrelik şişeden ya da 350 ml.lik bardaklarım var onlarda içerim. normal su bardağı denilen bardaklar beni kandırmıyor. akşamüstünden bu yana 4-5 bardak içtim mesela.. susayınca benzini bitmiş araba gibi yolda kalıyorum:1::1:

Gelir canım gelir azimle istekle yapamıyacağımız hiç birşey yok...

valla yeşilçayın kilo verdirmedeki etkisinin ne derece olduğunu bilmiyorum. yani günde 1 fincan yeşilçay içip de ayda ne ka kg verirsin bilemem. ama ben naneli, limonlu yeşilçayın tadını seviyorum. hemen hemen her gün 1-2 fincan içerim. bu saatte kahve içsem uykum kaçar, yeşil çay iyidir...

ne diyorsun canım sen. bağırsaklarının durumu ne merak ettim valla. ne diyeyim aman ilaçlarını bırakma. ben suyu ya yarım litrelik şişeden ya da 350 ml.lik bardaklarım var onlarda içerim. normal su bardağı denilen bardaklar beni kandırmıyor. akşamüstünden bu yana 4-5 bardak içtim mesela.. susayınca benzini bitmiş araba gibi yolda kalıyorum:1::1:

çok iyi ya
kociş zorla içiriyor ama o yokken tık yok
su içince midem bulanıyor benim yahu
ama bundan sonra içicem tamam söz
:kkk:

su çok önemli bencede..Hatta susuz diyet olmaz diye düşünüyorum..Zorlamamız lazım bence kendimizi belli bir zamandan sonra vucut kendı ıstıyor zaten..Ben ilk zamanlar 3 lıtre ıcerken resmen mıdem bulanıyordu sımdı yarım lıtreyı bazen tek dıkıste ıcıyorum:9:

meslek avukat yazıyor hakimlik sınavlarına hiç hazırlandın mı

hayır canım hiç hazırlanmadım, hiç başvuru da yapmadım :1: sözün özü ben avukat olmak için okudum hukuk fakültesinde :1: çok yakın bir arkadaşım yıllardır girerdi, bu sefer kazandı. mülakata gidecek. o sınava başvurdukça benim de başvurasım gelirdi, ama hiç kısmet olmadı.... daha doğrusu sırf eğlence olsun diye başvuracaktım ama evrak topla, bankaya git para yatır, adliyeye git başvur, bi de işi gücü bırak ankaraya sınava git. sırf eğlence için gözüm yemedi bu kadar hareketi:60:

su çok önemli bencede..Hatta susuz diyet olmaz diye düşünüyorum..Zorlamamız lazım bence kendimizi belli bir zamandan sonra vucut kendı ıstıyor zaten..Ben ilk zamanlar 3 lıtre ıcerken resmen mıdem bulanıyordu sımdı yarım lıtreyı bazen tek dıkıste ıcıyorum:9:
o zaman yarın bende başlıyorum suya napcaz girdik bir yola ne gerekiyorsa yapcaz artık

hayır canım hiç hazırlanmadım, hiç başvuru da yapmadım :1: sözün özü ben avukat olmak için okudum hukuk fakültesinde :1: çok yakın bir arkadaşım yıllardır girerdi, bu sefer kazandı. mülakata gidecek. o sınava başvurdukça benim de başvurasım gelirdi, ama hiç kısmet olmadı.... daha doğrusu sırf eğlence olsun diye başvuracaktım ama evrak topla, bankaya git para yatır, adliyeye git başvur, bi de işi gücü bırak ankaraya sınava git. sırf eğlence için gözüm yemedi bu kadar hareketi:60:
anladım kuzucum tabi mesleğini seviyorsan girmemen iyi olmuş

şanslı masa başladı ben kaçarım kızlar yarın görüşürüz öpüldünüz:23:

kızlaaaarrr,,,
(duygu ve kıvırcık bilmiyor ama)

bilgisayarım, bebişim, mini mini netbookum geldi servisten. bebişime kavuştumm.. tabi eskisine hiç benzemiyor.. hard disk değişmiş, fan değişmiş, format atılmış, resmen sıfırlanmış. yarın bir sürü şeyi geri yüklemem gerekicek ama olsun bebiş yeniden doğdu :66::66::66:

günaydın kızlar bugün en erken kalkan benim herhalde. benim ufak cadı sabahın 6sında gelmiş yanıma hadi kalkın diye bağırıyordu. düşünün artık. neyse kalktık oyun felan sabahın köründe....
daha yeni yeni kendime geldim. şunu paylaşayım dedim:

1. Ara öğünde neler yenebilir?
Ara öğünlerde daha kolay seçim yapabilmenizi sağlamak için alternatif sunuyorum:
* 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
* 1 kutu yoğurt, 10 – 15 adet yaban mersini
* 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
* 2 adet grisini, 1 bardak ayran
* Yarım simit, peynir
* 1 – 2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
* Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
* 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
* 3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
* 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
* Salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
* 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
* 5 adet kuru erik, 10 badem
* Yarım yufkadan sebzeli yağsız göz-leme, 1 bardak ayran

günaydın kızlar bugün en erken kalkan benim herhalde. benim ufak cadı sabahın 6sında gelmiş yanıma hadi kalkın diye bağırıyordu. düşünün artık. neyse kalktık oyun felan sabahın köründe....
daha yeni yeni kendime geldim. şunu paylaşayım dedim:

1. Ara öğünde neler yenebilir?
Ara öğünlerde daha kolay seçim yapabilmenizi sağlamak için alternatif sunuyorum:
* 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
* 1 kutu yoğurt, 10 – 15 adet yaban mersini
* 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
* 2 adet grisini, 1 bardak ayran
* Yarım simit, peynir
* 1 – 2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
* Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
* 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
* 3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
* 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
* Salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
* 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir