Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım hatta 5.8 kg idi, geçen hafta regl şişliğinden dolayı artı çıktım tartıda.

5 martta başladım diyete. 2 ay oldu yani. çok rahat verdim bu kiloları. hiç 1 kilo birden vermedim mesela. hep gram gram gitti.hiç stres yapmadım kendime. mantı da yedim börek de pasta da. genelde haftasonu kaçamakları oldu bunlar. kaçamak yapacağım zaman gündüz saaterinde yapmaya dikkat ettim. günlük koşturmacamın dışında pek egzersiz yapabildiğimi söyleyemiycem. ama ofiste oturmaya pek fırsat bulamadığımdan son zamanlarda egzersiz yapmıyorum da diyemiycem.

tam tarih belli değil ama ekim ayı içinde düğünüm olacak. olabildiğince ince bir gelin olmak istiyorum. 7 yıllık bir birlikteliğimiz olduğundan ve yaşımız da küçük olmadığından bebiş için de fazla beklemeyi düşünmüyoruz. ailede şeker kolestrol geçmişi var ve benim geçen ayki tahlillerde şeker sınırda, kolestrol de yüksek çıktı. tüm bunları bir araya getirdiğimde üzerimde fazladan taşıdığım kilolarımla vedalaşmaya karar verdim.

diyete başladığımdan 1-2 hafta sonra da takıma dahil oldum. disipline olmaya, hesap vermeye ihtiyacı oluyor insanın. takım ruhu burda işe yarıyor işte. geçen hafta takımcığımın birinciliğine katkıda bulunamadığıma çok üzüldüm mesela..

böyle işte kıvırcık çım. sakin sakin, acele etmeden, strese girmeden, ama takım ruhuna uyarak, kaçamakların hesabını vererek, doğru beslenmeyi öğrenerek gidecek bu kilolar. sen de göreceksin o günleri, neden görmeyesin.

oh ohhh yandan yandaaan :8::8::nazar:

Günaydın geleceğin çıtırları,nabersiniz

işleri toparlayıp geliyorum hemen sakın bi yerlere gitmeyin hee iştima var bakın ona göre :))

günaydın kızlar bugün en erken kalkan benim herhalde. benim ufak cadı sabahın 6sında gelmiş yanıma hadi kalkın diye bağırıyordu. düşünün artık. neyse kalktık oyun felan sabahın köründe....
daha yeni yeni kendime geldim. şunu paylaşayım dedim:

1. Ara öğünde neler yenebilir?
Ara öğünlerde daha kolay seçim yapabilmenizi sağlamak için alternatif sunuyorum:
* 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
* 1 kutu yoğurt, 10 – 15 adet yaban mersini
* 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
* 2 adet grisini, 1 bardak ayran
* Yarım simit, peynir
* 1 – 2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
* Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
* 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
* 3 adet diyet bisküvi, 1 fincan light sütlü nescafe
* 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
* Salata tabağı, 1 dilim peynir, 1 adet etimek
* 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
* 5 adet kuru erik, 10 badem
* Yarım yufkadan sebzeli yağsız göz-leme, 1 bardak ayran

günaydın bebişim, rüyamda seni gördüm :60:
ben kaçıyomuşum bi yerlerden, sana geliyomuşum sen böle yarımağız ii gel bana diyomuşsun telefonda, geliyorum sonra kapıyı acıyosun içeri giriyorum fln ama bana kötü dawranıyosuun :14:
tipini de nası gördüm biliyon nuuu :1:
160 boylarında max 45 kilo kara kuru siyah uzun saçlı olarak :60: alakası yoktu senle ama o sendin :52::52:

bugün yanıma 1 sürahi su aldım
su bana bakıyor ben suya bakıyorum inşallah bitirebilirmmmm

ben bi kahvaltımı alıp geleyim
herbalife formula1bir bardak sütle

Son düzenleme:
:60::60::60:
Nasıl oluyo kız o

valla ben de anlamadım :44: Sabah kalktığımda ve akşam yatarken tartıldım ikisinin arasında +2kg vardı :53: şok oldum tabi çok üzüldüm.. Mafoldum diyebilirim akşam..

Gece her kalkışımda tartıldım :27: 4 kere falan tartıldım yani gece.. Her tartıldığımda daha az çıktı kilom.. Uyurken eridim gittim :27:

Tabi 2 kilo alıp 1,5 kilo verdiğim için önceki güNe göre +500 gr halindeyim şu an :59:

Ve hala cuma günkü kilomda değilim

:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın bebişim, rüyamda seni gördüm :60:
ben kaçıyomuşum bi yerlerden, sana geliyomuşum sen böle yarımağız ii gel bana diyomuşsun telefonda, geliyorum sonra kapıyı acıyosun içeri giriyorum fln ama bana kötü dawranıyosuun :14:
tipini de nası gördüm biliyon nuuu :1:
160 boylarında max 45 kilo kara kuru siyah uzun saçlı olarak :60: alakası yoktu senle ama o sendin :52::52:

allah seni ne yapsın kız deli 45 kilo mu kara mı puhahahhaha:60::60::60::60::60::60: kopardın beni
ay sen gel ben sana kötü davranmam hiç rüyaların tersi olurmuş kız yoksa 45in tersi 54e mi düşcem acep ayyy inşallah yaaaa
söyle bakem içtin mi elma sirkesini?

valla ben de anlamadım :44: Sabah kalktığımda ve akşam yatarken tartıldım ikisinin arasında +2kg vardı :53: şok oldum tabi çok üzüldüm.. Mafoldum diyebilirim akşam..

Gece her kalkışımda tartıldım :27: 4 kere falan tartıldım yani gece.. Her tartıldığımda daha az çıktı kilom.. Uyurken eridim gittim :27:

Tabi 2 kilo alıp 1,5 kilo verdiğim için önceki güNe göre +500 gr halindeyim şu an :59:

belki çok sıvı almışsındır o da sabah çişle gitmiştir
ne yemiştin ki dün

allah seni ne yapsın kız deli 45 kilo mu kara mı puhahahhaha:60::60::60::60::60::60: Kopardın beni
ay sen gel ben sana kötü davranmam hiç rüyaların tersi olurmuş kız yoksa 45in tersi 54e mi düşcem acep ayyy inşallah yaaaa

ben içtim

:17:

ilahı tatlım ya sen de, bende en az 1 kilo fazla çıkıyorum akşamları, zaten nerdeyse 3 litre su içiyoruz, normaldir.. sen sabahları kalk, çişe git, soyun öle tartıl :60: akşamları tartılma moralin bozuluyosa

belki çok sıvı almışsındır o da sabah çişle gitmiştir
ne yemiştin ki dün

hemen yazayım

Sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kaşık lorla yapılmış zeytinyağlı omlet
1 domates

Ara:
Bir ince dilim havuçlu tarçınlı kek
Şekersiz adaçayı

Öğle:
Bir dilim peynirli baharatlı ekmek
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:
1 avuç dolusu fındık, badem, kuru s.üzüm

Akşam:
4 yk pırasa
4 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara:
1 kupa elma sirkesi+bal

Kaçamak:

Yarım kepek ekmeği sosisli sandviç :53:

kocişime yapmıştım maça gidicem dedi yemem dedi o maça gidincede ben yedim :53:

gözüm dönmüş midem almadı ama ben hala yemeğe devam ediyordum.. öldürecektim az daha kendimi :53:

midem küçülmüş ama ona sevindim :78:

yoksa her öğlen o ekmeğin tamamını yiyip doymadığım zamanlar vardı

bitti o zamanlar ama çok şükür :91:

ilahı tatlım ya sen de, bende en az 1 kilo fazla çıkıyorum akşamları, zaten nerdeyse 3 litre su içiyoruz, normaldir.. sen sabahları kalk, çişe git, soyun öle tartıl :60: akşamları tartılma moralin bozuluyosa

ama bi önceki gün sabah ile akşam arasında -100 gr vardı :21: hem de 2,5 litre su içmiştim.. tabi sabah -900 olmuştum hemen

dün biraz ortalığı şeettim yani.. batırdım :44:

:59:

hemen yazayım

Sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kaşık lorla yapılmış zeytinyağlı omlet
1 domates

Ara:
Bir ince dilim havuçlu tarçınlı kek
Şekersiz adaçayı

Öğle:
Bir dilim peynirli baharatlı ekmek
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:
1 avuç dolusu fındık, badem, kuru s.üzüm

Akşam:
4 yk pırasa
4 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara:
1 kupa elma sirkesi+bal

:
bu elma sirkesi +bal ne işe yarıyor ki

allah seni ne yapsın kız deli 45 kilo mu kara mı puhahahhaha:60::60::60::60::60::60: kopardın beni

ne bilim bebeem nerem acık kaldıysa artık :60: hayır olsun diyelim kısçeem :1:
içtim diyemem, içmeye çalıştım daha çok, 1 saatte bitirdim bir bardağnı:1:

Back
X