Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

alınan 300 gr :63:

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..

günaydınlar.. kızlar giremiyorum kaç gündür, kusura bakmayın.. annemler geldi yanıma, tüm gün gezdik tozduk.. bugünde iş yerindeki personellerin cogu izinli, coook iş patladı bana..
hem moralimde cok bozuk, dün 90liralık alışweriş yaptım, annemlerle ordan oraya gezerken çantayı kaybetmişim :14: içinde 1 tane bluz, 1 tane elbise, anneme hediye olarak aldıgım saat ve kardeşime aldığım etek wardı.. hepsi gitti... :14::14:
bütün bunlar yetmezmiş gibi, tüm hafta eksi 700-800lerde giderken, bu sabah bi kalktım ki sadece 300 gr ekside gözüküyorumm... ki akşam yemeğimi bile bi tabak corbayla yapmıştım.. kaçamak flnda yapmamıştım :14::14: reglolucam sanırım ondan böyle olduu :14::14:

başlangıç : 75
geçen hafta : 67,4
bu hafta : 67,1
giden : 300 gr
toplamda giden : 7900 gr
hedef : 58

( lequim : 67,4 / 67,1 / 0.3 / 0,40 )

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..

yüzden yanlış devrem.. senn kilonun %39 neredeyse 30 kilo yapar sanırım % 0,039 olması lazım

:29:

günaydın takımcanlarım
dünkü piknikten kaynaklı galiba bu hafta azcık kilo vermişim

başlangıç 73.6
geçen hafta 71.5
bu hafta 71.0
verilen 500gr :5:

kızlar ben tartılmayı unuttum aceleyle çıktım evden.depremin etkisindeyim hala :((

kilomu aynı geçicez artık

bugün çok güsel bi kahvaltı yapmask istiyor canım
yumurta haşlıycam peynir zeytin reçel ohhhhhhhhhh:56:

günaydın kardeş takım..kaptanımızın netinde sorun var bende yeni kaptan yardımcısıyım liste hazırlamamda yardım ederseniz memnun olurum..

bugün canım kahvaltı yapmak istedi
bir haşlanmış yumurta
domates salatalık
küçücük peynir
5 tane zeytin
2 tk reçel
1 dilim ekmek

kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi

ohh çok şükür canım,geçmiş olsun atlattınız hadi bunuda gözünüz aydın.

selam kızlarrrr,,

iki gündür hiç mesaj yazamadım ama hiiç fırsatım olmadı. iki gündür işlerim çok yoğun ve bilgisayarımı dahi açamadım. ya dışardaydım ya da ofise gelen giden oldu. allahtan yarın tatil. bu akşam bürodan kaçarcasına çıktık vallahi.. ki tam çıktık, biri aradı, şimmdii çıktık dedik:1:

iki gün yediklerimi yazayım da geçmişi okuyayım.

salı

sabah
nesfit

öğlen
bir porsiyon adana
(öğlen dediğim öğleden sonra 16.30 a kadar aç kaldım koşturmaktan. ofise gittiğimde yemek söylenmişti. o açlığın üstüne mecburen geleni yemek zorunda kaldım.)

akşam
ızgara balık
salata
1 bardak kola
(akşam dediğim de gece 11 di maalesef.)

çarşamba

sabah kahvaltı edemedim

öğlen
çorba
nohut
iki kaşık pilav
salata

akşam
çorba
sebzeli et sote

aslında çok aykırı bir şeyler yememişim ama çok düzensiz saçma sapan saatlerde yedim.

şükür bugün annem geldi. o da hasta, bademcikleri şiş hala. ama yine de evde anne olması başka bişi. eve ses geldi. zaten eve girince ilk tepkisi evi yurt gibi kullanmışsınız oldu:1:

şimmdi koşa koşa geçmişe gidiyorummmm..:62:

seninde dediğin gibi bi kaçamak yok ama saatlerden dolayı kötü olmuş.hepimizin oluyo malesef bazen.napalım

kızlar selam herkese
şöyle bi geçmişe baktım
baya sakin geçmiş buralar
takımdaki paylaşımlara baktım
yasafat en son 15. de gelmiş
o izinliydi zaten bilgi vermişti sağolsun
ve sürekli uyarılarıma rağmen triendy de yok
attığım özel mesaja da cevap vermedi
takımda paylaşımda bulunmayanlara epey esnek davrandığımı düşünüyorum
defalarca 3. gün üst üste haber vermeden takıma gelmeyen diskalifiye olur dememize rağmen
bu uyarı havada kalmış görüyorum
bu sebeple yarın triendy nin listeye alınmamasını öneriyorum
diğer üyeler için de emsal olur

valla ben bu karara evet diyorum kaptanım zaten geçmişede bakarsan doğru düzgün bir paylaşım olmadı uyarılarıma rağmen :((

bu arada herkesin gençlik bayramı kutlu olsun
sabah 2 dilim keoek ekmeği
1 yumurta
az peynir
domates salatalık ve açık çayla
kahvaltımı yaptım

afiyet olsun tatlım

he he bugün bayram. :64:
ha ha adliye kapalı:66:
av.taydin yatarrrr:60:
ferihanım pınarım kusura bakma valla nipset gibi olmasın ama bu hafta canım çıkmıştı bu tatil 10 numara oldu bana.. gezmek tozmak sizin olsun arkadaşlar, ben yatmayı özledimmmm..

valla kızlar hasta da olsa evde anne başka bişeymiş.. sabah kahvaltı ettik bi güzel. çılgın gibi peynir yedim. özlemişimm peynirli çaylı kahvaltıyı..evlenince neetçem ben bilemedim yani.

bu sabah kahvaltımm

3-5 kibrit kutusu hellim peyniri
azcık dil peyniri
1 dilim ekmek
domates-biber kavurma
çayyyy

bacım sen yakında evlencen,daha annen eve gelince sevindirikmi oluyosun :20::20::20:
artık o kahvaltıları senin hazırlaman lazım gelin hanım :))

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor değişik bişi varmı takımda ne var ne yok :)) bu hafta hastanedeydim full..kızımı götürdüm gözlük kullanıyordu çok şükür gözlerde iyileşme varmış boy uzadıkça derecesi düşmüş gözlüğünün derecesini düşürdük yeni gözlük aldık ve bide geniz eti varmış haziranın ilk haftasına randevu aldık ameliyat olacak aslında basit bi ameliyat ama içim içimi yiyor acaba yaptırmasammı diyorum oy kıyamam kuzuma yaaa :(((( ama sağlığı için gerekli tabi mecburen olacak

sağol canım haklısın mecbur aldıracaz yoksa başka problemler çıkmasına sebep oluyormuş geniz eti..yok kız koşturuyorum ama yiyorumda yaaa ders çalışırken ağzım boş kalmıyor hele bide benim gibi iştahlı kızım olunca her dakka bişey istiyor yok anne kısır yapalım yok anne mısır patlatalım :))) 2 kilo aldım sadece tam 60 kiloyum şimdi ama 2 kiloyuda bilerek aldım gibi bişeyy halimden memnunum yai :)

aman tatlım 2 kiloda kalırsın inşallah.aman diyelim.bu arada kızın içinde geçmiş olsun diyim tatlım merak etme korkulcak bişiy yok riskli bi ameliyat olmasa gerek.rahatlıcak sonucunda onu düşün

slm kızlar babamlardayım 2 gndr ,yarn akşam da izmire gdyrm pazar gnü kpds sınavım var:S 2 gn giremem izin istiorum kaptanımmm:27:
ama bildrm yaparm hatta şimdiden yapayım:
şu an ki kilom:61,3
verilen:400 gr
yüzde hesaplayamıycm şimdi k.bakma kaptanım olar mı,çıkmam lazım çnkü,hoşçakalın kendnze ii bakın,yarn gndz girerm bi aksilik çıkmazsa byyyyyyyyeeeee.
bu arada bgn evliik yıldönümümz ama kocam antalyada:50:
bi hafta geckmeli kutlycz mecbur,çok keyfszm o yzden

yıldönümünüz kutlu olsun tatlım.napalım ayrılığınız mecburi katşanamk zorundasınız.allah uzun süreli ayırmasın sevenleri

iyi akşamlar güzeller,

öğlen
çorba
2 kaşık fırında türlü (sonunda bitti)
2 kaşık sebzeli et sote

akşam
çorba
sebzeli tavuk haşlama
söğüş domates salata soğan

fazla da yemedim ama davul gibi oldu midem.. inşallah sabaha artı kg çıkmam..

akşamüstü kayınpederimi otogara götürdük, ordan da forum istanbulda bungi jumping varmış, oraya gittik.. allahım ya.. 100 tl ye 70 metreden at kendini.. dedim benim vücudumun adrenalin e ihtiyacı yok, ben almıyımm:60: meraklısı varsa 23 mayısa kadar gidip atabilir kendünü:27:

heee bacım bende tv de gördüm sabah.delice bişey o ya.adrenalin patlaması valla :))

günaydın

kilommm 76.8

geçen hafta 76.5

76.5/76.8/ -0.3/ -% 39

şişsindir yediğin bişeyden kuzum.bi kaç güne gider o fazlalık

memleket nereydi kuzucum senin ya çok mu salladı

bursadayım ben canım.salladı epey valla

Günaydın kızlar kilo bildirimimi yapayım:
Geçen hafta:64.6
Bu hafta:63.9
Verilen kilo:700 gram:nazar:
%1.11 gibi bir rakam çıkıyor...

Öpüyorummm hepinizi..

Son düzenleme:
Amonra ( 84,0 /83,1 / 0,9 / 1,07 % )

kızlar acil çıkmam lazım öğleden sonra gelicem
begüm kuzum sen burlardaysan ilgilenir misin
işin varsa ben gelince bakarım öğleden sonra

günaydın kızlar bildirim için kaynanamın alt komşusuna geldim iki dakka. fırstını buldum. bildirimi vereyim pazartesi görüşürüz.

66.0/65.5/0.5/0.76

öptüm sizi:54:

merhaba takımcığım geciktim sanırım özür dilerim çok yoğun bugün hemen hesaplamamı yapıyorum . kilo almışım malesef ama çok fazla değil şükürler olsun toparlanacağım haftya inşallah .

kilom 100,7

100,7 / 99,5 / -1,2 / - 1,20 %

Back
X