- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.341
geçen iki ay ve hiçbir fark yok..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın
kilommm 76.8
geçen hafta 76.5
alınan 300 gr
76.5/76.8/ -0.3/ -% 39
bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..
kızlar ben tartılmayı unuttum aceleyle çıktım evden.depremin etkisindeyim hala(
kilomu aynı geçicez artık
kızlar eşimin ameliyatı başarılı geçti
narkozdan uyanması geç oldu baya endişelendik
ama sorun yok çok şükür
sancısı ve kanması var biraz
çok vaktim yok çıkıcam
ve felaket bitkinim öpüyorum sizi
selam kızlarrrr,,
iki gündür hiç mesaj yazamadım ama hiiç fırsatım olmadı. iki gündür işlerim çok yoğun ve bilgisayarımı dahi açamadım. ya dışardaydım ya da ofise gelen giden oldu. allahtan yarın tatil. bu akşam bürodan kaçarcasına çıktık vallahi.. ki tam çıktık, biri aradı, şimmdii çıktık dedik
iki gün yediklerimi yazayım da geçmişi okuyayım.
salı
sabah
nesfit
öğlen
bir porsiyon adana
(öğlen dediğim öğleden sonra 16.30 a kadar aç kaldım koşturmaktan. ofise gittiğimde yemek söylenmişti. o açlığın üstüne mecburen geleni yemek zorunda kaldım.)
akşam
ızgara balık
salata
1 bardak kola
(akşam dediğim de gece 11 di maalesef.)
çarşamba
sabah kahvaltı edemedim
öğlen
çorba
nohut
iki kaşık pilav
salata
akşam
çorba
sebzeli et sote
aslında çok aykırı bir şeyler yememişim ama çok düzensiz saçma sapan saatlerde yedim.
şükür bugün annem geldi. o da hasta, bademcikleri şiş hala. ama yine de evde anne olması başka bişi. eve ses geldi. zaten eve girince ilk tepkisi evi yurt gibi kullanmışsınız oldu
şimmdi koşa koşa geçmişe gidiyorummmm..![]()
kızlar selam herkese
şöyle bi geçmişe baktım
baya sakin geçmiş buralar
takımdaki paylaşımlara baktım
yasafat en son 15. de gelmiş
o izinliydi zaten bilgi vermişti sağolsun
ve sürekli uyarılarıma rağmen triendy de yok
attığım özel mesaja da cevap vermedi
takımda paylaşımda bulunmayanlara epey esnek davrandığımı düşünüyorum
defalarca 3. gün üst üste haber vermeden takıma gelmeyen diskalifiye olur dememize rağmen
bu uyarı havada kalmış görüyorum
bu sebeple yarın triendy nin listeye alınmamasını öneriyorum
diğer üyeler için de emsal olur
bu arada herkesin gençlik bayramı kutlu olsun
sabah 2 dilim keoek ekmeği
1 yumurta
az peynir
domates salatalık ve açık çayla
kahvaltımı yaptım
he he bugün bayram.
ha ha adliye kapalı
av.taydin yatarrrr![]()
ferihanım pınarım kusura bakma valla nipset gibi olmasın ama bu hafta canım çıkmıştı bu tatil 10 numara oldu bana.. gezmek tozmak sizin olsun arkadaşlar, ben yatmayı özledimmmm..
valla kızlar hasta da olsa evde anne başka bişeymiş.. sabah kahvaltı ettik bi güzel. çılgın gibi peynir yedim. özlemişimm peynirli çaylı kahvaltıyı..evlenince neetçem ben bilemedim yani.
bu sabah kahvaltımm
3-5 kibrit kutusu hellim peyniri
azcık dil peyniri
1 dilim ekmek
domates-biber kavurma
çayyyy
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor değişik bişi varmı takımda ne var ne yok :)) bu hafta hastanedeydim full..kızımı götürdüm gözlük kullanıyordu çok şükür gözlerde iyileşme varmış boy uzadıkça derecesi düşmüş gözlüğünün derecesini düşürdük yeni gözlük aldık ve bide geniz eti varmış haziranın ilk haftasına randevu aldık ameliyat olacak aslında basit bi ameliyat ama içim içimi yiyor acaba yaptırmasammı diyorum oy kıyamam kuzuma yaaa((( ama sağlığı için gerekli tabi mecburen olacak
sağol canım haklısın mecbur aldıracaz yoksa başka problemler çıkmasına sebep oluyormuş geniz eti..yok kız koşturuyorum ama yiyorumda yaaa ders çalışırken ağzım boş kalmıyor hele bide benim gibi iştahlı kızım olunca her dakka bişey istiyor yok anne kısır yapalım yok anne mısır patlatalım :))) 2 kilo aldım sadece tam 60 kiloyum şimdi ama 2 kiloyuda bilerek aldım gibi bişeyy halimden memnunum yai :)
slm kızlar babamlardayım 2 gndr ,yarn akşam da izmire gdyrm pazar gnü kpds sınavım var:S 2 gn giremem izin istiorum kaptanımmm
ama bildrm yaparm hatta şimdiden yapayım:
şu an ki kilom:61,3
verilen:400 gr
yüzde hesaplayamıycm şimdi k.bakma kaptanım olar mı,çıkmam lazım çnkü,hoşçakalın kendnze ii bakın,yarn gndz girerm bi aksilik çıkmazsa byyyyyyyyeeeee.
bu arada bgn evliik yıldönümümz ama kocam antalyada
bi hafta geckmeli kutlycz mecbur,çok keyfszm o yzden
iyi akşamlar güzeller,
öğlen
çorba
2 kaşık fırında türlü (sonunda bitti)
2 kaşık sebzeli et sote
akşam
çorba
sebzeli tavuk haşlama
söğüş domates salata soğan
fazla da yemedim ama davul gibi oldu midem.. inşallah sabaha artı kg çıkmam..
akşamüstü kayınpederimi otogara götürdük, ordan da forum istanbulda bungi jumping varmış, oraya gittik.. allahım ya.. 100 tl ye 70 metreden at kendini.. dedim benim vücudumun adrenalin e ihtiyacı yok, ben almıyımmmeraklısı varsa 23 mayısa kadar gidip atabilir kendünü
![]()
günaydın
kilommm 76.8
geçen hafta 76.5
alınan 300 gr
76.5/76.8/ -0.3/ -% 39
bir hafta artı bir hafta eksi gitmeye başladım bakalım. allah sonumu hayır etsin..
memleket nereydi kuzucum senin ya çok mu salladı
günaydııııııınnn herkesee
fulias (52,8 / 52,2 / 0,6 / 0,88%) :103:
yüzden yanlış tatlım
52,8 / (0,6*100) değilmi. 0,88 çıkıyör