Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..

Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..

Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..

çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..

Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..

Kısmet.

yani.. Bana uymayan bişey varsa bunu mutlaka söylerim.. Ve benim amacım fikrimi söylemek sen de yanlış anlama elifcim yani ben senin ona garezin var falan demiyorum onun sadece ulaşım sorunu ve bi düzen eksikliği yaşadığını söylüyorum ve bana göre bir şans verilmesi gerektiğini ve geçen hafta bildirim yaptığı için de bu şans için bi açık kapı olduğunu söylüyorum

.

zaten yeniden dönmek istemesine bizde bişey demiyoruz ki
elif püsküte yazdı o ne derse o olucak.ama diskalifiye konusunda yapacak başka bişey yoktu ona bişey diyemez kimse

açıkladığım gibi ben tartışma ortamı yaratmadım.. öyle algılanıp oraya çekildi.. triendy gelmiş yazmış ben de gittim araştırdım daha önce başka bi takımda da böyle olmuş bizde böyle yaparak triendy i geri alabiliriz dedim..

bunun tartışmayla uzaktan yakından alakası yok.. sonra elif yazmış ben de dedimki 13 mayıstaa bildirim yapmıştı..

hani ben bunları diskalifiyeyi kaldırabilmek için açık kapı olarak gösterdim.. sonraa benimle tartıştınız bu konuda.. bilseydim fikirlerimi de demezdim yani.. zaten elif de takımda olmayan birinin fikirlerini önemsemiyorum diyerek son noktayı koydu.. bitti yani.. bi tartışma ortamı yok

:kkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
biz sayılı mesaj diye bi karar almadık
ben başka bi takımın böyle bişey yaptığını söyledim önerdim
kızlarda olmaz dediler üstünde durmadım
üstelik takımdan ayrıldığını şimdi öğrendim nasıl diyosun şaşırdım cuma günü
payşımda ki listeyi sen de gördüm kendi isteğiyle ayrıldı yazıyodu
ve bunu sen talep ettin
senden başka kimse de bi şiyakette bi öneride bulunmadılar
demek ki sana esnek kurallar lazımmış
burda kimse esnek olmak istemiyo herkesin derdi
kilo vermek sağlıklı olmak ve bol paylaşımlı bi sayfa okumak
onun için boş konularla daha fazla burayı meşgul etmek istemiyorum
sana da aynı şeyi tavsiye ediyorum

ben de şikayet etmedim zaten ağzımı açmadım takımdan ayrıldım sadece diskalifiye olmamak için.. 6 ay sonra dönüş olduğu için

o zaman bişey dedim mi.. Sebeplerimi bile şimdi açıklıyorum.. Konu açıldığı için

.

açıkladığım gibi ben tartışma ortamı yaratmadım.. öyle algılanıp oraya çekildi.. triendy gelmiş yazmış ben de gittim araştırdım daha önce başka bi takımda da böyle olmuş bizde böyle yaparak triendy i geri alabiliriz dedim..

bunun tartışmayla uzaktan yakından alakası yok.. sonra elif yazmış ben de dedimki 13 mayıstaa bildirim yapmıştı..

hani ben bunları diskalifiyeyi kaldırabilmek için açık kapı olarak gösterdim.. sonraa benimle tartıştınız bu konuda.. bilseydim fikirlerimi de demezdim yani.. zaten elif de takımda olmayan birinin fikirlerini önemsemiyorum diyerek son noktayı koydu.. biti yani.. bi tartışma ortamı yok

:kkk:

ben de kendi başıma hayır trendy gelemez dedim mi
gece yazdığım mesajda diğer arkadaşlarada da püsküüte de soralım onlar da
kabul ederse dönersin takıma dedim
ama sen öyle bi hale getirdin ki sanki
ben hayır takıma dönemezsin demişim gibi bi durum oluşturdun

evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok

en iyisi uzatmayalım.. öyle bi durum oluşturduysam özür dilerim amacım bu değildi çünkü.. :71:

Ayrıca açım yemek yicem :56:

evet biraz ağır çıkıştın seval.sadece kaptana attın durumu.yaptın yani kabul et.
bizde dönmesi için yapılması gerekeni yaptık
konuda burda kapandı.ok

durumu kaptana atmadım.. kaptan değiştiği için oldu dedim.. o da öyle demiş zaten.. eski kaptanı telden arıyordum yenisinin nosu yok demiş kısaca.. ki ben o zaman da bu fikirlerimi söylemiştim takımda yani geri dönüp okuyun isterseniz

:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.

öğlene de semizotu yemeği yapıyorum.

günaydın arkadaşlarr :71:
yemeksel olarak başarısız bir haftasonu geçirdim.Allahtan kilomda bir değişme olmamış :59:
Bugunkü mönüm
Sabah
1 adet simit 1 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 kase müsli
Ara
Yeşil çay
Akşam
Taze fasulye

Bu haftasonu sınavlar var malumunuz.Yoğun olarak ders çalışmaya başladım.Aralarda girip yazacağım.Bilginize :52:
Saygılar sevgiler

başarılar şimdiden canım Allah zihin açıklığı versin inşallah geçersin sınavlarından .:16:

bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)

afiyet olsun canım çok severim ben de semizotunu ama yıkaması zor diye ne zamandır almıyorum:27:
olsa da bi yoğurtlu salaatsını yesek :56:
elma sirkesini suyla mı içiyosun miğdene zarar vermiyo mu
ben de içmek istiyorum ama gastrit ülser var ben de dokunur diye korkuyorum

ımmmmm semizotu müthişşşş:56:

dimiii yaaaa öyle güzel yemekler yedimmm kii, annemin yemekleri heep :16:
gitti annem dün akşam :14: 4 gün koynunda uyudum ama hasret giderdim :70:
cok üzülmemeye çalışıyorum cünkü 1 ay sonra izne cıkıyorum, evde olcam bir hafta..
gurbet cok zor, anacıklarınızın babacıklarınızın kıymetini bilin arkidişlerr :14:

ayyy Allah kavuştursun cerenim gurbet zordur bilirim ama her kus bir gün yuvadan uçuyor malesef üzülme sakın kısa süre sonra yine kavuşacaksın inşallah .

afiyet olsun canım çok severim ben de semizotunu ama yıkaması zor diye ne zamandır almıyorum:27:
olsa da bi yoğurtlu salaatsını yesek :56:
elma sirkesini suyla mı içiyosun miğdene zarar vermiyo mu
ben de içmek istiyorum ama gastrit ülser var ben de dokunur diye korkuyorum

kaptanım civanım ben her sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum. koca bir kupaya sıcak suyu dolduruyorum. içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı balı koyup karıştırıyorum yavaş yavaş içiyorum. ocaktan beri içiyorum ben. şu ana kadar hiçbir yan etkisi olmadı ben de. normalde benim midem de hassastır reflüm var normalde. ama hiçbir şikayet yaşamadım. balın etkisi diyorlar. ayrıca ocaktan beri hiç grip olmadım. cildim güzelleşti. kolestrolu bile dengeliyormuş. ben çok memnunum:kkk::1:

kızlar bu arada cumartesi akşamı bi arkadaşımı aradım bize yakın ıturuyolar bize gelin maç varmış izlerik hep birlikte diye
oda dedi ki siz bize gelin bi süprizimiz var
gittik neyse
ben fırında makarna yapmıştım giderken onuda götürdüm
süprizleri;hamileymiş bizde kutlama yaptık balkonda benim fırın makarnayla.
ama o kadar sevindim ki sevinçten herkese arayıp söledim :)) o derece
çay azcık cips kek falan yedik :(( (ama kutlama yaptık napalım) :))

pazar günü hava çok güzel oldu sansımıza
pikniğe gittik
çokta güzel bi yermiş
bursada atatürk kent ormanı
çok eğlendik yedik iştik
açık havada ne kadar yedim bilmiyorum
ama mönü şöyleydi
sabah simit
sonrasında mangal malum
salata olarak herse
bide kola

kola ve çekirdek çok oldu bana tabiii
neyse inşallah bugünden sonra veririm azcık cumaya kadar
yoksa kilo alcam idye korkuyorum valla
böleyle yersem :(

herkese tekrardan güzel ve kolaylıklarla dolu kaçamaksız bir hafta diliyorum.
inşallah bu haftamızda çabuk geçere pazar bi güzel dinleniriz.
dinlemeye ihtiyacım var valla çok
çok yorulduk dün çünkü

günaydın kızlar,
önce dün yediklerimi yazayım.. geç kalktım bizimkiler kahvaltı etmişti, hazır sofraya oturdum ama tek başıma pek bir şey yiyemedim. uyku sersemi tam hatırlamıyorum ama belki bir dilim ekmek az peynir gibi birşeydi dünkü kahvaltım..

kahvaltıdan sonra yatağa döndüm, tam miskinlik günümdü.. akşama kadar uyudumm. kalkınca bir kase nesfit müsli karışımı yedim. enteresan bir pazar oldu yanii...

bu sabah tartıya bir çıktım ki gözlerime inanamadım. 75.6 çıktım tartıda.. yani cumaya göre -1.2 kg.. çok sevindim ama sevincimi cumaya saklamaya karar verdim. nasılsa -1.2 yim diye yayılmayayım de mi..

bu arada 3-4 gündür sabahları aspirin, akşam yemek sonrası da bal-sirke karışımını tüketiyorum. kendimi gayet zinde hissediyorum..

bu sabah kahvaltım

1 dilim ekmek
peynir

ekmeğin arasına peyniri sıkıştırıp indim aşağıya aceleyle. bu saaten sonra artık öğle yemeği yenir.. kahvaltıyı böyle kapatmış oldumm..

geçmişi de okuyayım bir ara. haftasonu yavaş ilerledi gerçi havalar iyi olunca herkes dışarlarda..

öpüldünüz bebikler....

tebrik ederim canım çok sevindim kilo vermene darısı cumaya başımıza inşallah .:16:

bide evden acaleyle çıkınca yanıma yemek alamadım.
halbuki dün gece mis gibi dereotlu zeytinyağlı bakla yapmıştım

şimdi yanımda yiyecek yok

sabah:2 dilim le tost yedim çavdar ekmeğinden

ara:1 avuç beyaz leblebi yedim

öğlen:niyetim avm de salata yemek.

kimseyi zorla tutmuyoruz takıma girerken herkes kuralları bilerek kabul ederk giriyo
kaldı ki bizim takım diğer takımlara göre fazlasıyla bile esnek
14. takımda yetersiz paylaşım yapanlar gibi
diğer bütün takımlara gidip görevimi yapmadım diye kimseyi teşhir de etmiyoruz
kaldı ki bence en güzelini yapıyolar
burası çiftlik değil kızlar takım belli kuralları var
ve takımda olan herkes de uymak zorunda
bu bi disiplin işi

arkadaşlar bu sitede hepimiz hoş zaman geçirmek için bulunuyoruz.. bu topiklerde ise, diğer ekiplerle yarışarak maksimum faydayı saglamak ve güzelcene zayıflamak için bulunuyoruz..

şahsen salla pati, gün içinde mazeretsiz 1-2 kere ugrayıp da kendi listesini fln paylaşıp başkalarını motive etmeyen bir insanın topikte işi olmaması gerektiğini düşünüyorum.. cünkü burada takım olarak değerlendiriliyoruz ve faydayı bireysel açıdan sağlıyoruz..

o yüzden herkesin üzerine düşen görevi yapmasını gerekli görüyorum sahsen.. zaten mazereti olan üyeye kimse neden niye demiyo, diyemezde..

ancak, canım sevalim trendyi korumak için polemiğe girer gibi olmuş.. sevalin ne kadar anaç ve samimi olduğunu hepimiz biliyoruz.. kimseyi kırmak için artniyetle konuştuğunu zannetmiyorum.. belkide kendisine yapılmasını istemediği bir şey trendye olmuş diye olaya bu denli yogun yaklaşmış olabilir..

bu kadar ciddiyet yeterr kısçeeelerrr aaaaaaaaaaaaaaaaa :52:

birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içiiiinnnnn :kkk:

ayrıca sewalcim, biz yokken bu topikte sen wardın.. kolaymı öyle cekip gitmek, ısırırım seni :20:

Back
X