- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.481
ya begümcüm yanlış anlaşılmasın ben o manada demedim yani kaptan değişince onunda haberi olmadığından bu değişimden o anlamda söyledim yoksa kimin kime garezi var.. Eski kaptanla telefonla görüşebildiğini amonranın telefonu olmadığı için ulaşamadığı kendisi de söylemiş.. Ben o yüzden dedim kaptan değiştiği için oldu böyle diye.. Sonuçta şöyle bi boş kafayla bakalım.. Mazereti var mı var.. Mazereti bulunduğu dönemde kaptana bildirmiş mi bildirmiş.. Netimi bağlattım artık sorun olmaz yarışmak istiyorum diyor mu diyor.. Geçen cuma bildirim yapmış mı yapmış.. Yani bi mazereti var..
Bu benim fikrim zaten.. Ne kural ne bişey.. Sadece benim fikrim..
Açıkçası bana uymayan kararlar alındığı içinde ben kendi isteğimle ayrıldım ki daha sonra 6 ay sonra yarışabileyim..
çünkü ben burada bişeyler paylaşıyorum, mesai yapmıyorum.. Benim paylaşımım, yoğun olduğum dönemlerde bile hiç eksilmedi farketmişsinizdir. Bu konuda sorunlu değilim ki ayrılayım; ama bana mesai gibi sayılı mesaj yazmak uymadı ayrıldım.. Paylaşmayı sevdiğim için yazıyorum fikirlerimi ama gerekirse yazmam..
Bu takımın kapanmaktan kurtarıldığını yazmıştı ferihan.. Ve paylaşımımızda hiç kötü değilken birinci oluyorken takım acaip bi yapılaşma bişey oldu ben de ayrıldım yarışmadan.. Takımdan ayrılmadım ki.. Ama biraz önce anladım takımdan da ayrılmış olduğumu..
Kısmet.
yani.. Bana uymayan bişey varsa bunu mutlaka söylerim.. Ve benim amacım fikrimi söylemek sen de yanlış anlama elifcim yani ben senin ona garezin var falan demiyorum onun sadece ulaşım sorunu ve bi düzen eksikliği yaşadığını söylüyorum ve bana göre bir şans verilmesi gerektiğini ve geçen hafta bildirim yaptığı için de bu şans için bi açık kapı olduğunu söylüyorum
.
zaten yeniden dönmek istemesine bizde bişey demiyoruz ki
elif püsküte yazdı o ne derse o olucak.ama diskalifiye konusunda yapacak başka bişey yoktu ona bişey diyemez kimse