Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

resimler eklenmiş kızlar ben yetişemedim malesef Allah sevdiklerinizle hepinizi mutlu mesut etsin bir ömür inşallah...

elifcim tekrar geçmiş olsun ne kursuna gidiyorsun ben kaçırdımmı yoksa ...

denizcim.. içimde dolma ağacı cıktı ama kıtlığı bilen kıymet de biliyo, ben bidaha zor bulurum anne yemegni, o yüzden warken yerim böle accık accıık :1:

pınarcım.. canım cok geçmiş olsun, bende de alerji var, alerjik astıma cewirmek üzereyim :14: cokk zor bilirim, gecmiş olsun cnm tekrardaaan.. bu arada ben sarı oldummmmm dün akşaaam :52::52:

duygucum.. menün cok güzel, kahvaltını porsiyonları küçükterek cesitlendirebilirsin.. mesala 1 kk ezine yicegme ben, 1 küp kaşar 1 küp dil 1 küp krem peynir 1 küp beyaz peynir yapardım :1: haftasonu yaptım öle zati, herşeyden yedim accık kilocuklar hala gidiyooo :52::52:

kvrckk cnm allahtan ümit kesilmez, sen dinlenmene bak, bebiş de gelsinn inşallah cnmmm :emir_bebek::nazar:

begümcüm, bence diğer oyları beklemeye gerek yok, bu konuda daha fazla demokratik olamıceemmm :19:

elif... nerdesinnn sennnn :4::4::57:

Canım sağolasın ama ben şöyle boyozlu simitli ne bileyim sosisli salamlı kahvaltıdan bahsetmiştim yoksa peynirimi ne bileyim balmış reçelmiş onları değiştiriyorumda kesmiyor:1:
bu arada çok deli ödem var vücudumda yaa,geçen cumadan nerdeyse 3kilo fazlayım öle söliim ama imkansz 3 kilo almam o kadar da abartmadm yani,hayvani ödem var şu an vücudmda çnkü çok karnm ağrıyo adet olcm heralde bi de yoldan geldm ya o çok şişirio beni,anca 3 gnde iner bu şişlik..

Canım doğa slim çayı tavsiye ederim inanılmaz ödem söktürüyor içinde maydanoz var ya da kendin kaynatıp yapabilirsin maydanozu çok faydasını görürsün.Bende bu hafta regliyim cumadan beri 200 gram verdim daha:59:

Öğlen yemeğinde bende 3 tavuk köftesi yoğurt salata yedim kızlar...
Bu arada resimler konmuş kaldırılmış ya kaçırdım ben eminim hepiniz çokkkk güzelsinizdir tabiki yavrularda:nazar::nazar:

Akşama sadece peynirli salata yemeyi düşünüyorum gecede 5 6 çilek..Açığı kapatmam lazım ya cumaya ne kaldı demi ama:61:

canım sağolasın ama ben şöyle boyozlu simitli ne bileyim sosisli salamlı kahvaltıdan bahsetmiştim yoksa peynirimi ne bileyim balmış reçelmiş onları değiştiriyorumda kesmiyor:1:

Canım doğa slim çayı tavsiye ederim inanılmaz ödem söktürüyor içinde maydanoz var ya da kendin kaynatıp yapabilirsin maydanozu çok faydasını görürsün.bende bu hafta regliyim cumadan beri 200 gram verdim daha:59:

öğlen yemeğinde bende 3 tavuk köftesi yoğurt salata yedim kızlar...
Bu arada resimler konmuş kaldırılmış ya kaçırdım ben eminim hepiniz çokkkk güzelsinizdir tabiki yavrularda:nazar::nazar:

davuk yedim :s

hiç bi fotoyu da göremedim ya bravo bana.çok yoğunuz bugun ya
hava da sanki temmuz.asabım bozuldu :53:

bende kaçırdım resimleri tatlılar.
Bende ara öğün olarak mavi yeşilin albeniye benzer bi çikolatası varya ondan yedim
akşamada salata yerim inşallah

Elif ya ne zamandır unutuyorum söylemeyi
ben 19 mayısta senden tarifini aldığım kurabiyeyi yaptım
ama evde gıda boyam yokmuş sadece şerbet boyasıyşa pembe bir renk elde ettim kelebek kalp çiçek gibi desenler yaptım süper oldular tek renkle bile.o üzerine koyduğumuz macum kıvamında olan şey süper oluyo hakikatten.şeker hamuru gibi
keşke resmini çekip koysaydım buraya ama sonradan geldi aklıma
neyse bikez daha teşekkürler tari için

Elif ya ne zamandır unutuyorum söylemeyi
ben 19 mayısta senden tarifini aldığım kurabiyeyi yaptım
ama evde gıda boyam yokmuş sadece şerbet boyasıyşa pembe bir renk elde ettim kelebek kalp çiçek gibi desenler yaptım süper oldular tek renkle bile.o üzerine koyduğumuz macum kıvamında olan şey süper oluyo hakikatten.şeker hamuru gibi
keşke resmini çekip koysaydım buraya ama sonradan geldi aklıma
neyse bikez daha teşekkürler tari için

rica ederim kuzu eline sağlık afiyet olsun:54:
kurabiye süslemek çok kolaymış aslında de mi:34:

resimler eklenmiş kızlar ben yetişemedim malesef Allah sevdiklerinizle hepinizi mutlu mesut etsin bir ömür inşallah...

elifcim tekrar geçmiş olsun ne kursuna gidiyorsun ben kaçırdımmı yoksa ...

sağol canım geçti gitti
aldırdık nihayet dikişleri çok cici oldu herifimin burnu
bi fena yakuşuklu geldi gözüme:27:
kick box derslerine başlıcaktım ayrobik cimnastik falan sıkıcı geliyo bana
gittik eşimle hastane çıkışı
haziranın ilk haftası başlıcakmış kayıtlar
sille tokat birbirini döven bi sürü insan gördüm
şiddete meyilli bi insan olarak tam benlik valla:60::60:

koncemle dışarda yedik yemeği
yeni burnu şerefine:1:
o tavuk kanat yedi ben tavuk şiş ve salata
yanında da az bulgur pilavı vardı
onu da yedim bi de ayran çok güzel ama biraz abartılı bi
akşam yemeği oldu

sağol canım geçti gitti
aldırdık nihayet dikişleri çok cici oldu herifimin burnu
bi fena yakuşuklu geldi gözüme:27:
kick box derslerine başlıcaktım ayrobik cimnastik falan sıkıcı geliyo bana
gittik eşimle hastane çıkışı
haziranın ilk haftası başlıcakmış kayıtlar
sille tokat birbirini döven bi sürü insan gördüm
şiddete meyilli bi insan olarak tam benlik valla:60::60:
:9::9:ay süpermiş tam benlik valla bütün stresimi atarım orda ama benim halim yok dayak yiyip yiyip gelirim:60::60:

koncemle dışarda yedik yemeği
yeni burnu şerefine:1:
o tavuk kanat yedi ben tavuk şiş ve salata
yanında da az bulgur pilavı vardı
onu da yedim bi de ayran çok güzel ama biraz abartılı bi
akşam yemeği oldu

Afiyet olsun canım ah bulgur pilavına bende dayanamam yaa valla burnumda tütüyor bugün oğluma makarna yaptım uzun aradan sonra ilk olarak tam bir tabak gerisini yememek için:)))
Ara sıra küçük kaçamaklar lazım bence güzel bir menü olmuş
Bende 900 gram vereyim 5 kilo olmuş olcak o zaman bir tabak yoğurtlu yanındada bol domatesli biberli bulguru yicem:64:

kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18::1:

$DSC00866.webp$DSC00859.webp

sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimm :52::52: gözümün feri bilem kaçmış :60::60:

$DIS3933.webp

:60::60::60:

:9::9:ay süpermiş tam benlik valla bütün stresimi atarım orda ama benim halim yok dayak yiyip yiyip gelirim:60::60:

Afiyet olsun canım ah bulgur pilavına bende dayanamam yaa valla burnumda tütüyor bugün oğluma makarna yaptım uzun aradan sonra ilk olarak tam bir tabak gerisini yememek için:)))
Ara sıra küçük kaçamaklar lazım bence güzel bir menü olmuş
Bende 900 gram vereyim 5 kilo olmuş olcak o zaman bir tabak yoğurtlu yanındada bol domatesli biberli bulguru yicem:64:

ben de regl oldum yine anlamıyorum 6 aydır falan hep öne geliyo 4-5 gün
önceden düzensizlik vardı aylarca olmazdğım zamanlar olurdu şimdi de erken erken oluyo
ondan şişmişim demek ki davul gibi

slm kızlR ben döndm izmrden yanlz kötü döndm yani abarttım birazck,ama naptm kilo aldmmı aynımym bilmiorm,sbh tartılcm..

bu arada geçmişi okudum ve üzüldm,inş toparlanrz bi an önce,takımımzn sayfasnda menüler yorumlar,motivasyon msjları,öneriler yazılmış bulsydm keşke.. neyse bakalım bozmayalım moralimizi herkesn burada ortak bi amacı var ve herkes o amaç için bir arada..

sendemı canım bende gezıde kılo aldım ama olsunnnn hıc uzulmuyorum verırım yalnız bu sefer bıraz fazla almısım amannnnn verırız seker enerjı depoladım bol bol bu moralle kılo dayanmaz bıze:1::52:

cerenim hoşgeldin naptın akşam gezdin mi enişteyle? kaçamak yapmadın di mi? kız ben yine hergün tartılır oldum ya. dayanamıyom her sabah çıkıyom şu tartıya. ama iyiki çıkmışım bu sabah +500 gitmiş üstüne -100 olmuşum bile. biliyom dengesizim :1:

ben hersabah tartılıyorum doktorum oyle dedı kılo takıbı kolay oluyor

nerelerdesin sen tatlım,özlettin kendini.çok sevindim giden kilolar süper

sagol tatlım 19 mayısıda fırsat bıldım tatıle cıktım bu arada dıyetısyenımede ugradım cok mennun kaldı benden bende ondan moralımı duzelttı gercı aldım bıraz dengem bozuldu ama bugun basladım tekrardan

üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar

ıyısallah sımsıkı tutunur hayata bebısın adınıda hayat koyarsın:71:ıcımden geldı

ben de 13 martta başladım canım tam olarak. 74.2 ile. 2.5 ay olmuş işte bu sabah 65.4 kiloydum. 8.8 kilo gitmiş

:64::64::64::64::64::64::64:kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah:64::64::64::64::64:

supersın canım masallah alkıslıyorum senı:46::46::nazar:

1.57 benim boyum. 57 kiloyken başladım rejime.şimdi 52yim.3 ayda anca 5 kg verebildim.artık 100 gram falan veriyorum haftada.:52: temmuz da fln anca 50 olucam gibi gözüküyor

benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda

merhaba takımcığım bugün geç geldim işe berbat haldeyim geceyi hastanede geçirdik anneannemiz yine hastalandı astım krizi geçirdi hastanedeydik 11 i geçiyordu direk annemleri eve bırakıp işe geldim uykusuz yorgun ve bitkinim ama izin hakkımı epey doldurduğum için izinde alamadım tam gün işlerimde yoğun malum neyse öyle işte sizler iyisinizdir inşallah ben bugüün diyeti elimde olmayan sebeplerle bozdum sabah çok erken saatte simit yedim çayla sonra iş yerine gelmeden börekçiye girdik annemle 1 porsiyon kıymalı börek yedim . bu akşamı çok hafif geçirmeliyim . geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

gecmıs olsun canım ferıhan ya ben hala 2 lı rakamlara ınemedım tam ınecektım reglı oldum gezıye gıttım aldım neyse artık bu yazı bu haftada kalsın avatarımın altında sen ne yaptın verdın mı hazıran sonunda dıyetısyenıme gıtmeden 95 ı gormek ıstıyorum tartıda

ayrıca kaptanlığa birinin talip olmasını istiyorum
çünkü kaptanlığı bırakıcam
çünkü ben bu işi çok ciddiye alıyorum ve mükemmel olmasını
istiyorum bu da kararlarımın katı olmasına sebep oluyo
bu yüzden yanlış anlaşılıyo olabilirim
buna gerek yok vakti zamanı az biraz da matematiği olan herkesin
yapabileceği bi iş liste hazırlamak
paylaşıma sunmak olanı biteni takip etmek
bu sorumluluğu alacak olan olursa sevinirim

ben senı aday olarak gosterıyorum canım:71:

6. hissin dogru çıkarmı ki hep inşallah kuzucum ya
bu 3. kaybım olucak hep aynı şey oldugu için ben artık umutlu falan degilim
ama fena canım sıkıldı yine
duanı esirgeme olur mu öperim:16:

canım ya bı arkadasımında boyle cok dusuk oldu kanını arastırdılar pıhtılasmamı ne varmıs bebek beslenemıyormus neyse onu tedavı ettıler bebek yıne dustu sonra nedenı anlasıldı hem annede hem babada boyle bır sorun varmıs babanın tedavısınden sonra sımdı saglıklı coook guzel bır kızları var ıyısallah senınde saglıklıca tutunur bebısın dınlen bol bol moralını yuksek tut

off taş olmuşsun taş
diğer saçın sıradanmış ama bu renk sana hava katmış
kaynak mı var yeni hali uzun :nazar:

saol bebekiim sayenizde :1:
o saçtan içim bunalmıştı artık, gittim boyattım bi gazla :1::1:
kaynak yok bebegim ya fön cektirince iice uzun durdu, bi de o son resim şubat ciwarı cekilmişti.. uzadı ablası :1:

Saçların çokk güzel olmuş gerçekten canım bayıldım ışık gelmiş yüzüne süper güle güle kullan:nazar::nazar:

benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda

57 iken 38 bedendim.şimdi 36 beden.pantollarda da 28 29 giyiyiordum.şimdi bi pantol aldım 26 beden.tabi kalıp farkıda olabilir.tshirt ve elbisilerde S oluyor.hedef XS eheh.yağ kas ölçümü yaptırdımdı bi aralar.salonda zaten sürekli bakıyoruz yağa kasa.benim vücutta çok yağ olmadığı için zayıflamam zor oldu.kendimi bildim bileli spor yapıyorum yani öyle aerobik falan dışında prof. badminton oyuncusuyum 15 yaşımdan beri.problem şuursuz ve bilinçsizce kas yapmış olmam.o yüzden bu sene platesi fln bıraktım yağlansın vücut diye.evde topum var öyle yattığım yerde yapıyorum.işe yaradı :52: benn ne insanlar gördüm 1 yılda 60 kilo verip ertesi yıl 80 kilo alan.kalıcı kilo vermek düzenli ve sağlıklı yemekten geliyor.size tavsiyem acele etmeyin stres yapmayın kiloları.herşey bizim elimizde. :65:

Back
X