Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler kızlar..
Öyle bir geçer zamanki bitti geldim:61:
Ay benim fotoğraflarım hala silinmemiş ya valla Ceren içten istemiş yani:1:
Offf dur bir daha yazayım bakalım artıkın silsinler ya korkuyorum başka sitelerden kopyalanır diye

kızlar kına resimleriiim geldiiii :1:
bende biraz uğraştım, aynı elbiseyle olan yılbası balosunda çekilen resimleri de ekledim, ben fark olduğuna inanıyoruuum sizin yorumlarınızı da merakk ediyoruuuum :1:

bu resimler eskilerrrr:19::19:

$CCCCCCCCCCCCCCCCC.webp
$BBBBBBBBBBBBBB.webp
$AAAAAAAAAAA.webp

ahanda bunlar kınadaaaan yenilerrrr :52::52::52:

$11.webp
$22.webp
$333.webp
$4444.webp

:64::64::64::64::64:

İyi geceler kızlar..
Öyle bir geçer zamanki bitti geldim:61:
Ay benim fotoğraflarım hala silinmemiş ya valla Ceren içten istemiş yani:1:
Offf dur bir daha yazayım bakalım artıkın silsinler ya korkuyorum başka sitelerden kopyalanır diye

canııım varyaa bayıldııım resimlerinee, resmen baştan yaratmışsınn kendiniiii :46::46::46:
walla cok üzülmüştüm bugün göremeyincee dediiiğin gibi içten istemişimmm...
sana, evladına, eşine, güzel ailene maşallahlar olsuuun, cok cicisinizzz:nazar::nazar:
senin oglan babanın burnundan hık demiş düşmüüüş :1:

duyguege

ay kuzucum maşallah ya nazarım değmesin azmin zaferi işte maşallah ya bebeğinede bacaklarının arkasındaki kıvrımları ısır benim için
rabbim olmayan herkesle beraber banada nasip etsin inşallah

kuzucanlar bugün kocişle hastanedeydik
sonrada pazar alışverişi eve geldik yemek yedik
akşamdas EMRE AYDIN ın konseri vardı ordaydık anca yazabildim

bugünkü menüm
SABAH............nestle nesfit bir kase

ARA.............. yok

ÖĞLE.............bir ortaboy domates bir küçük salatalık ve azcık peynirden oluşan bir salata

ARA..............bir etiform portakallı

AKŞAM..........taze fasulye dolu bir tabak 2 dilim ekmek maden suyu:16:

kızlar kına resimleriiim geldiiii :1:
bende biraz uğraştım, aynı elbiseyle olan yılbası balosunda çekilen resimleri de ekledim, ben fark olduğuna inanıyoruuum sizin yorumlarınızı da merakk ediyoruuuum :1:

bu resimler eskilerrrr:19::19:

Eki Görüntüle 202531
Eki Görüntüle 202532
Eki Görüntüle 202533

ahanda bunlar kınadaaaan yenilerrrr :52::52::52:

Eki Görüntüle 202534
Eki Görüntüle 202535
Eki Görüntüle 202536
Eki Görüntüle 202537

:64::64::64::64::64:
bikere saçların muhteşem yakışmış
ve inanılmaz süpper olmuşsun ya hakkaten çok fark var ya bayıldım baya vermişsin

bu akşam yedklerim

1 kepçe domates çorbası
8-9 küçük yaprak sarma
2 yk pilan
2 dilim dalyan köfte
1 kaşık patates püresi
1 kaşık amerikan salatası
yarım bardak kola

offffffffff abartmışım dimi yaaa,bi de biraz önce bir tane küçük hobby yedm

hç böle yapmazdm bgn kendmi kontrol etmekte zorlanıorum yaa noluyo bana

umarım yarn telafi edebilirm bu kalori patlamasını

Ablacım valla geldi şükür temizleniyor fotolarım :64:
Cerencim çok sağol canım kıvırcık sanada teşekkürler arkadaşım sanada Allah nasip etsin inşallah..
Evet oğlum kopyası babasının hele albümümdede var fotoğrafları bakarsanız birebir kolonlamışım:66:
Bu arada Cerencim sende harika görünüyorsun gerçekten çok fark var yaa çok hoş olmuşsun..Bu arada saçlarda çok iyi olmuş:16:

bikere saçların muhteşem yakışmış
ve inanılmaz süpper olmuşsun ya hakkaten çok fark var ya bayıldım baya vermişsin

holeyyyyyyyy yaşasııııınnnn :52::52::52:

canımm cok teşekkür ederim, saçlarımla ilgili hep olumlu yorumlar aldııım cidden yakıştı galibaa :17:
son bi kaç kiloyu da wernce iice farketti, gögüslerim 2 beden kücüldü vallah :60::60:
tekrar teşekkür ederim cnmm :21::21::66::66:

canııım varyaa bayıldııım resimlerinee, resmen baştan yaratmışsınn kendiniiii :46::46::46:
walla cok üzülmüştüm bugün göremeyincee dediiiğin gibi içten istemişimmm...
sana, evladına, eşine, güzel ailene maşallahlar olsuuun, cok cicisinizzz:nazar::nazar:
senin oglan babanın burnundan hık demiş düşmüüüş :1:

cnm senin resimlerinde çok güzel,bayıldm,dediğin gbi farkı farkettim:34:
hadi bakalım devamı gelsn bu kilo kayplarının inş.

Yalnız kızlar bende inanılmaz bir unutkanlık başladı acaba açlıktan kafam çalışmıyor olabilir mi:1:
Hele birde bugün şok diyete başladım tam oldu.Bugün menümü yazdımmı ki ben acep:52:

Cerencim çok sağol canım kıvırcık sanada teşekkürler arkadaşım sanada Allah nasip etsin inşallah..
Evet oğlum kopyası babasının hele albümümdede var fotoğrafları bakarsanız birebir kolonlamışım:66:
Bu arada Cerencim sende harika görünüyorsun gerçekten çok fark var yaa çok hoş olmuşsun..Bu arada saçlarda çok iyi olmuş:16:

baktım resimlere simdi, cnm sen cok mu asıksın kocana, tüm hamileliğinde adama mı baktın durdun naaptın :1::1: aynııı yaaa maşalllaaahh :nazar::nazar: allah nazarlardan saklasın sizii :16:
cok teşekkür ederim bu arada, tecrübe hanımdan bunları duymak da ayrı bi mutluluk efeniiiim :17:
saçlarımı sayenizde daha cok sewiyorum artıkk :1:

bu akşam yedklerim

1 kepçe domates çorbası
8-9 küçük yaprak sarma
2 yk pilan
2 dilim dalyan köfte
1 kaşık patates püresi
1 kaşık amerikan salatası
yarım bardak kola

offffffffff abartmışım dimi yaaa,bi de biraz önce bir tane küçük hobby yedm

hç böle yapmazdm bgn kendmi kontrol etmekte zorlanıorum yaa noluyo bana

umarım yarn telafi edebilirm bu kalori patlamasını
kız okurken agzımın suyu aktı valla gece gece :56:

allah razı olsun kuzucum
valla maşallah derler ya hamileyken kime bakarsan ona benzermii diye
bol bol eşine bakmışsın galiba
ya benim kocişte göbekli sen zayıflayınca kıskanmadı mı
kompleks yapmadı mı
benimki benle yarışıyo resmen
holeyyyyyyyy yaşasııııınnnn :52::52::52:

canımm cok teşekkür ederim, saçlarımla ilgili hep olumlu yorumlar aldııım cidden yakıştı galibaa :17:
son bi kaç kiloyu da wernce iice farketti, gögüslerim 2 beden kücüldü vallah :60::60:
tekrar teşekkür ederim cnmm :21::21::66::66:
yaaaa ben evlendiğimden tam destekli 75 takıyodum küçücüklerdi ama 58 kiloydum
sonra maşallah bi büyüdüler saklayamıyorum onları
zayıflayınca küçülürler demekki çok sevindim:8:

Kaç saattir fotoğraflarımı silcem diye uğraşıyorum valla birde editör olarak iki katı cezalıyım kızlar ya:58:
Ayy bin pişman oldum nasıl böyle bir hata yaptım..Sakın sakın fotoğraf silcekseniz koymayın koyduysanız silmeyin benden size editör tavsiyesi:59:

Kaç saattir fotoğraflarımı silcem diye uğraşıyorum valla birde editör olarak iki katı cezalıyım kızlar ya:58:
Ayy bin pişman oldum nasıl böyle bir hata yaptım..Sakın sakın fotoğraf silcekseniz koymayın koyduysanız silmeyin benden size editör tavsiyesi:59:

ayy noldu yaaaa korktuum bendee simdiii :18:

kız okurken agzımın suyu aktı valla gece gece :56:

allah razı olsun kuzucum
valla maşallah derler ya hamileyken kime bakarsan ona benzermii diye
bol bol eşine bakmışsın galiba
ya benim kocişte göbekli sen zayıflayınca kıskanmadı mı
kompleks yapmadı mı
benimki benle yarışıyo resmen

yaaaa ben evlendiğimden tam destekli 75 takıyodum küçücüklerdi ama 58 kiloydum
sonra maşallah bi büyüdüler saklayamıyorum onları
zayıflayınca küçülürler demekki çok sevindim:8:

Sağol canım ya ne yapalım üretim bu şekilde oldu kocama benzedi:52:
Eşimde benimle 15 kiloya yakın verdi göbiş kalmadı hiç o benden daha zayıf görünüyor hatta çünkü boyu 1.95:61:

ayy noldu yaaaa korktuum bendee simdiii :18:

Canım fotoğraf silmek yasak biliyorsun ama hepimiz aynı hataları yapıyoruz bende hatalı davrandım bu konuda ondan yani sizide uyarmak istedim sağolsun yağmurluk ablam bu seferlik yaptı ama tövbeler tövbesi bir dahamı amannn amannnn en güzeli albüme koymak:50:

kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm :53::53:

bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama :53::53:

inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii :59:

günaydın kızlar
sabah kahvaltım 2 dilim esmer ekmek
1 yumurta çok az peynir ve salatalık
feci karnım ağriyo bugün nedense
dün akşam da
türlü yemeği yedim bol yoğurtla
yanında da 1 dilim esmer ekmekle

kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm :53::53:

bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama :53::53:

inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii :59:

yer değişikliği çok fena ya
umarım gittiğin yeri seversin canım

Back
X