Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm :53::53:

bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama :53::53:

inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii :59:

hadi hayırlı olsun yeni iş yerin belki daha iyi olur orası sıkma canını öperim:16:

hadi hayırlı olsun yeni iş yerin belki daha iyi olur orası sıkma canını öperim:16:

hiç hayırlı olcak gibime gelmiyo, cünkü ben terfi bekliyodum, yılın dolunca genel müdürlüğe geçiceksin diye söz vermişlerdi bana, yılım temmuz 2. haftasnda doluyo, beni gmye hzırlıcaklarına aksine başka birime yatay geçiş yaptırıyolar.. bakalım hayırlısı dediğin gibi..

hiç hayırlı olcak gibime gelmiyo, cünkü ben terfi bekliyodum, yılın dolunca genel müdürlüğe geçiceksin diye söz vermişlerdi bana, yılım temmuz 2. haftasnda doluyo, beni gmye hzırlıcaklarına aksine başka birime yatay geçiş yaptırıyolar.. bakalım hayırlısı dediğin gibi..

aaa bi konuş bakalım açıklamaları ne olucak
hem istifa edip napcan

[/FONT]
aaa bi konuş bakalım açıklamaları ne olucak
hem istifa edip napcan

canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..

5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..

kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..

[/FONT]

canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..

5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..

kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..

çok haklısın canım
kararını destekliyorum
tek isteğim senden birilerine kızıp yanlış adımlar atma
önce saglam iş bulablirsen yerini ayarla sonra ver istifanbı

çok haklısın canım
kararını destekliyorum
tek isteğim senden birilerine kızıp yanlış adımlar atma
önce saglam iş bulablirsen yerini ayarla sonra ver istifanbı

teşekkür ederim cnm, kimle konussam haklısın diyolar, bgne kdar hep sabretmeden çabalamadan bi yerlere gelinmez diye düşündüm, ama sabretsem bile olcak bişi yok, 1 ay önce bana aynen dewam et, cok yakında bankanın genel müdürlüğüne geçiricez seni diyen adam, bgn bana, önünde yeni bi sayfa açılmış gibi düşün, artılarını eksilerini tart, doğrularınla dewam et hatalarını bidaha yapma, yeni bi başlangıç bu dedi..

we inanırmısınız ki benim beraber çalıştığım adamlara bakıyorum, altında çalıştıklarıma bakıyorum, kendime acıyorum, kendime üzülüyorum..

zaten kendi yerrimi sağlamlaştırmadan hiçbiyere cıkmam, işimi bulur, hakkınızı helal edin der we cıkarım.. ama öncesinde hakkettiğim 15 günlük bi iznim war, 24nde cıkıcam, 11 temmzda iş başı yapıcam, o zmna kadar sabrediyim, ondan sonra hayırlısı artık..

31.05.2011 salı menüm:56:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği
4 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangle

Ara
yapmadım

Akşam
6 yk susuz kuru fasülye
3 yk pilav
1 kase cacık
5 yk salata

akşam biraz cok kaçtı farkındayım, ama bu bile iiyi dün akşam olan yemeklere göre, sevgilimin annesi yemeğe çağırdı gittim, arnavut böreğii, kızartmılmış tavuk, baklava felan da vardı yemedim onlardan :1:

31.05.2011 salı menüm:56:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği
4 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangle

Ara
yapmadım

Akşam
6 yk susuz kuru fasülye
3 yk pilav
1 kase cacık
5 yk salata

akşam biraz cok kaçtı farkındayım, ama bu bile iiyi dün akşam olan yemeklere göre, sevgilimin annesi yemeğe çağırdı gittim, arnavut böreğii, kızartmılmış tavuk, baklava felan da vardı yemedim onlardan :1:
kısımm onlar yenmez mi be ya
of offffffff

kızlar kızlar gelemmi.

Bu sabah
Menemen + çay

Ara
Erik ve şeftali

Öğlen
1 adet altın çörek

ara
Yeşil çay

Akşam
1 tabak sebze yemeği. (ne çıkarsa bahtıma)

[/FONT]

ben böyle prezentable iş kadını olsam ülkeyi terkederim be.tabi şirketlerin yeni mezunlardan bile iş tecrubesi istemesi üzerine bu kadar eğitime 1000 tl para alıyoruz mecburiyetten.eğer iş hayatında yeniysen bu ücretlere 1 sene ok demek zorunda kalıyoruz.ve iş bulmadan işten çıkma onu söyliyim.Ben burda işe başladığımda 500 lira maaş alıyordum :52: ozamanın asgerisi :53: sonra bi şekilde kendini gösteriyorsun.4. senem ve artık memnunum.Eğer mutsuz değilsen orda ani karar verip işten çıkma derim.

Günaydın arkadaşlar...
Güzel bir gün olsun hepimiz için..
Cerencim senin adına üzüldüm:(Ama bankacılık böyle birşey..Ben 5.5 yıl dayanabildim.Evlendikten sonra eşimle sürekli iş yüzünden kavga ediyorduk.Geç çıkıyorsun satış hedefleriymiş istanbulda uzunn uzun eğitimlermiş derken stres sahibi oldum...En sonunda çocuk isteyince bıraktım..
Sana tecrübelerime dayanarak şunu söylemek isterim operasyondan yükselmek içerde biraz zor.Artık bankalarda kariyer için satıştan geçmen şart gibi..En azından satış temsilcisi satış yetkilisi kobi derken şube müdürlüğüne yükselen arkadaşlarım oldu..Ama aynı senin gibi A...k ta operasyonda 5 yıldır çalışan arkadaşım hala aynı bölümde ve senin gibi o da 2 dil biliyor ve master yapmış bir kadın..
En sonunda hamile kaldı bu saatten sonra ben istemem zaten kariyer en azından burası rahat dedi devam ediyor..
Gelecek planların nedir bilmiyorum ama ben senin yerinde olsaydım eğer kpss den iyi bir not alıp müfettişlik,vergi ya da ssk denetmenliği,kaymakamlık gibi bir şey düşünürdüm..Seni mülakatta havada kaparlar diye düşünüyorum...
Senden iyi kaymakam mı olur:34:
Vergi denetmeni arkadaşım var mesela şuan 3000 lira maaş alıyor ve geçenlerde dahada iyileşicek dedi mesela azmış şuanki rakam:57:

kısımm onlar yenmez mi be ya
of offffffff

walla aklıma siz geldiniz, gün içinde börek felan da yemiştim diye yimedimm :1:

ben böyle prezentable iş kadını olsam ülkeyi terkederim be.tabi şirketlerin yeni mezunlardan bile iş tecrubesi istemesi üzerine bu kadar eğitime 1000 tl para alıyoruz mecburiyetten.eğer iş hayatında yeniysen bu ücretlere 1 sene ok demek zorunda kalıyoruz.ve iş bulmadan işten çıkma onu söyliyim.Ben burda işe başladığımda 500 lira maaş alıyordum :52: ozamanın asgerisi :53: sonra bi şekilde kendini gösteriyorsun.4. senem ve artık memnunum.Eğer mutsuz değilsen orda ani karar verip işten çıkma derim.

işte öyle olmuyo cnm yaa, dostların tanıdıkların warsa anca bi yerlere gelebiliyosun.. ben istanbula 17 yaşında geldim ve bir tane akrabam bile yoktu burda..

kendi başımda ayakta durmaya kendimi geliştirmeye çalıştım.. 1.sınıfın 15 tatilinde bile staj yaptım, derslerimi hep üstten aldım, 4. sınıfta arkadaşlarım alttan derslerini toplamakla ugrasıp bi yandan da tatillere gezilere giderken ben üstten 7 dersten hepsini geçtiğim için önceki senelerde sadece tezimi bırakarak 4. sınıfa , 1 yıl boyunca çalıştım..

mezun oldu bankaya girdim, 1 sene olcak nerdeyse, sadece laf salatası başka bişide değil yani...

Günaydın arkadaşlar...
Güzel bir gün olsun hepimiz için..
Cerencim senin adına üzüldüm:(Ama bankacılık böyle birşey..Ben 5.5 yıl dayanabildim.Evlendikten sonra eşimle sürekli iş yüzünden kavga ediyorduk.Geç çıkıyorsun satış hedefleriymiş istanbulda uzunn uzun eğitimlermiş derken stres sahibi oldum...En sonunda çocuk isteyince bıraktım..
Sana tecrübelerime dayanarak şunu söylemek isterim operasyondan yükselmek içerde biraz zor.Artık bankalarda kariyer için satıştan geçmen şart gibi..En azından satış temsilcisi satış yetkilisi kobi derken şube müdürlüğüne yükselen arkadaşlarım oldu..Ama aynı senin gibi A...k ta operasyonda 5 yıldır çalışan arkadaşım hala aynı bölümde ve senin gibi o da 2 dil biliyor ve master yapmış bir kadın..
En sonunda hamile kaldı bu saatten sonra ben istemem zaten kariyer en azından burası rahat dedi devam ediyor..
Gelecek planların nedir bilmiyorum ama ben senin yerinde olsaydım eğer kpss den iyi bir not alıp müfettişlik,vergi ya da ssk denetmenliği,kaymakamlık gibi bir şey düşünürdüm..Seni mülakatta havada kaparlar diye düşünüyorum...
Senden iyi kaymakam mı olur:34:
Vergi denetmeni arkadaşım var mesela şuan 3000 lira maaş alıyor ve geçenlerde dahada iyileşicek dedi mesela azmış şuanki rakam:57:

canım yazdıkların ve önerilerin için teşekkür ederim.. sonucta bu sektörü yakından tanıyosun sen.. beni bankadan görüşmeye çağırıyoruz diye aradıklarında öyle sevinmiştim ki.. ki çalıştıgım bankanın adını daha önce duymamıştım bile.. cok ufak bi banka, twde reklamımız bile dönmüyo o derece..
kpss sınawına girmeyi hiç düşünmedim daha önce, ama sanırım artık zamanı geldi, babamda girmem taraftarı ama ona da inancım yok.. sınawı geçsem bile bi yere atanmamın sınaw notları ve mülakatlarla olcagna inanmıyorum ama denemek lazım tabi..

inanki cok fazla parada gözüm yok, zaten olsaydı başlangıç olarak 800 tl werdikleri bir işe girmezdim.. banka dedim, kariyerim olur dedim de girdim ama ben istanbul gibi bi şehirde tek başıma yaşarken kiramı bile rahatca ödeyemiyosam daha fazlasını isterim tabi.. benim burda rahatca yasamam için 1500 tl maas almam gerekir ki standartlarıma göre cok fazla oldugunu düşünmüyorum.. önceliğim her zaman o işin bana getireceği başarı, firmanın kurumsallığı ve kalitesi, önümün açık olması ve kariyer imkanı.. ama bndan sonra da TRnin en ii holdingi bile olsa 1500 tl'nin altına girmicem..

izinden geldiğim gibi iş aramaya başlıcam :59:

merhaba takımcığım nasılsınız bugün ben iyiyim çok şükür baş ağrısı sıkıntımdan başka bir sıkıntım yok öyle çok ağrıdıki bu sabah yürüyüşümü bile yapmamı engelledi halada geçmiş değil malesef ilaç içtim inşallah geçer yediklerimi yazayım hemen ...

dün akşam : 2 kaşık müsli , 2 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt , 2 çilek karışımı yaptım çok lezzetli oldu sonra akşam yemeği için fırında köfte yapmıştım kardeşim 1 tane yerken tadına bakmak için 1 lokma küçücüktü onu yedim .

dizi izlerkende 5 çilek , yarım muz , 1 kayısı yedim .

bu sabah : 4 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karışımı yedim . 2 haşlanmış kayısı yedim .

ara olarak az önce sunta yedim 5 tane

öğle yemeği için dün akşam pişirdiğim köftelerden 3 büyük köfte getirdim yanımda ekmeksiz yiyeceğim . ( yoğururken içine ekmek koyduğum için ekmek yemeyeceğim )

ara olarak acıkırsam 5 sunta daha yerim .

akşama yine müsli diye düşünüyorum

şimdilik hoşçakalın geçmişe bakıp tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...:16:

merhaba takımcığım nasılsınız bugün ben iyiyim çok şükür baş ağrısı sıkıntımdan başka bir sıkıntım yok öyle çok ağrıdıki bu sabah yürüyüşümü bile yapmamı engelledi halada geçmiş değil malesef ilaç içtim inşallah geçer yediklerimi yazayım hemen ...

dün akşam : 2 kaşık müsli , 2 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt , 2 çilek karışımı yaptım çok lezzetli oldu sonra akşam yemeği için fırında köfte yapmıştım kardeşim 1 tane yerken tadına bakmak için 1 lokma küçücüktü onu yedim .

dizi izlerkende 5 çilek , yarım muz , 1 kayısı yedim .

bu sabah : 4 kaşık nesfit , 3 kaşık yoğurt karışımı yedim . 2 haşlanmış kayısı yedim .

ara olarak az önce sunta yedim 5 tane

öğle yemeği için dün akşam pişirdiğim köftelerden 3 büyük köfte getirdim yanımda ekmeksiz yiyeceğim . ( yoğururken içine ekmek koyduğum için ekmek yemeyeceğim )

ara olarak acıkırsam 5 sunta daha yerim .

akşama yine müsli diye düşünüyorum

şimdilik hoşçakalın geçmişe bakıp tekrar yazarım öpüyorum hepinizi ...:16:

canım menülerin iice oturdu, cok begendiim :46::46:
sadece şu bisküvileri cok yiyosun gibime geliyo cnm yaa, mesela araögünlerini activia, yadan light yogurt, yada leblebi, kayısı , kuru üzüm gibi şeylerle yapsan daha sağlıklı olur gibime geliyoo :3:

duygu ege tebrık edrım ne kadar guzel bısı ya ıyısallah bızde bırgun yasayabılırız bu sevıncı :65:

sut ıç canım
nasıl gıdıyor ferıhan benım dun berbattı bugun toparlıyorum

benımkıde rtlı 4 etsız 5 dedı

once kac kasık yedıgıne bakmamısım sutlacmı supanglemı dedım sonra bı baktım azıcık yemıssın bravo kendını tutabılmıssın tebrık ederım

yasafatcığım şimdilik iyi gidiyor pazartesiden beri bozmadan böyle devam edersem ne güzel inşallah bozmam birde ben yürüyüşlere başladım sabah akşam 30 dk yürüyüş yapıyorum inşallah faydası olur artık akşamları müsli yiyorum yoğurtla her hafta değiştiricem evde kardeşimle birlikte diyet yapıyoruz yalnız değilim çok şükür evde güzel yemekler pişirip ye diye taciz edende yok ( önceden anneannem bizdeyde yemek pişiyordu mecburen ve anneannemin tacizleri vardı yemem için evine gitti pazartesi günü artık evde yemek pişirmiyorum annem ve kardeşimde mecburen diyet yapıyor ) şimdilik güzel gidiyor yani canım inşallah bozulmadan böyle devam eder ve kurtuluruz artık öpüyorum canım .

teşekkür ederim ferihan iyim şükür son kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum 20 kiloyu devirdim çok şükür 86 dan 66 ya inmeyi başardım. bu iş motive olmadan olmuyor iyi gitti bir dönem ama bu ara biraz motivem düştü bende aranıza katıldım. inşallah başaracaız

maşallah tebrik ederim canım çoğu gitmişş azı kalmış son kalan kilolarda gider inşallah darısı bizim başımıza artık . motivasyon çok önemli bunun için takımlarda gayet ideal birimizin motivasyonu düşse hemen diğerleri el atıyor ertesi güne zımba gibi giriyoruz . inşallah başaracağız canım .

kızlar kına resimleriiim geldiiii :1:
bende biraz uğraştım, aynı elbiseyle olan yılbası balosunda çekilen resimleri de ekledim, ben fark olduğuna inanıyoruuum sizin yorumlarınızı da merakk ediyoruuuum :1:

bu resimler eskilerrrr:19::19:

Eki Görüntüle 202531
Eki Görüntüle 202532
Eki Görüntüle 202533

ahanda bunlar kınadaaaan yenilerrrr :52::52::52:

Eki Görüntüle 202534
Eki Görüntüle 202535
Eki Görüntüle 202536
Eki Görüntüle 202537

:64::64::64::64::64:

fıstığım muhteşemsin hem fark epey farkediliyor hemde çok güzelsin güzelliğin kilo verince dahada ortaya çıkmış öpüyorum kocaman canım :16:

ya şu dukan diyeti yapanları takip ediyorum forumdan deli gibi kilo veriyolar ne iş anlamadım.biz boşunamı sürünüyoruz biri beni aydınlatsın.
bide pahalı bi diyet diye biliyorum ama.accık inceleme yapiyim ben.hemen bi fizibilite çalışması :52:

Back
X