Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sayfalarımız boş kalmış walla:50:
ben o ka gezdm geldm 1 sayfa ilerlemiş:63:
akşam yimeende tandır kebabı yidim pidelerini yimedm ama çok aşırı kaçmadını düşünüyorum,3-4 kaşık da salata, bi bardak da ayran

yanlız bi kaç gndr her gördüme saldırasm var kurt gbym resmen yaa biri beni durdursuuuunnn:52::52::52:

walla kızlar ajaıp bi haldeim ya ne yesem doymicakmşm gbi gelio:27:

he bu arada eşimin kardeşi eyll de evlenckti nişanlsnn tayini çıkmş temmuza alıolar düğünü veeeeeee ben düğüne doğum öncesi kilomla gtmek istiorum yani 8 kilo vermek istiorm temmuza kadar ama zor gbi:50::50::50::51::19::59::63:

e bi de emziriorum öle aşırı bi diyet miyet de yapamam:50:

akıl verin bağa noluuuuurrr:53:
napcam bennnnnnnnnn,szce vereblrmym????

hu hu,
kimse yok muuu??

bugün bi tekirdağ yapıp geldim.

sabah evde kaffaltı

öğle tekirdağ köptee, salata

akşam balık salata yidim.. çook yoruldum yaffu. gez gez nereye kadar..

cerencim yeni iş yerin hayırlı olur inşallah. arnavut böreği duydumm.. benim geçen yediğim de arnavut böreğiydi:1: az daha konuşursak senle akraba çıkıcaz sanırsamm

pınarımm gözün aydınn... hasret kısa sürdü, dualarımız işe yaradıı:60:

çok yorgunum çok, ayacıklarım sızım sızım sızlıyor..

pınarcım senin nişanlın mersinliydi di mi? neresinden aceba?? birine çok benzetiyorum ama...

allahım gece gece halime bak, cerenle akraba çıkıcam, senin nişanlını birine benzetiyorum.:60::60:

galiba bu sefer gezerken aklımı bi yerlerde unuttumm..

eee... ben genelde hep bişileri bi yerlerde unuturum. nişanlım da hep kızar bi kendini alıyon, kalan herşeyi unutuyon diye:60::60::60:

kızlarrrr zayıfladıgımı en cok nerden anladım bılıyormusunuz gecen sene arabamı ılk aldıgımda bacaklarıma dıreksıyon degıyordu hatta dıreksıyon ayarı yokmu dıye baya aramıstım zor kullanıyordum laf aramızda bıraz once farkettımkı bacaklarımla dıreksıyon arası baya acılmıs artık dıreksıyona degmıyor bacaklarım:66::66::52::52:yuppıııı

ne tartı ne mezur hıcbırı benı bu kadar sevındırmemıstı:1:

İyi geceler şekerler:)
Sayfamız boşlanıyor hissine kapıldım kimsecikler uğramıyor artık ilerlemiyor:20:
muhteşem sülüman bitti hemen oğlumu uyuttum bir banyo yaptım ohh rahatladım..Yarın şok diyetimde bitiyor anacım şok oldum zaten yeteri kadar sarsıldım iki gündür..
Cuma günü tartıldıktan sonra koşa koşa kendime bir tane dondurma alcam:9:

yasafatcığım şimdilik iyi gidiyor pazartesiden beri bozmadan böyle devam edersem ne güzel inşallah bozmam birde ben yürüyüşlere başladım sabah akşam 30 dk yürüyüş yapıyorum inşallah faydası olur artık akşamları müsli yiyorum yoğurtla her hafta değiştiricem evde kardeşimle birlikte diyet yapıyoruz yalnız değilim çok şükür evde güzel yemekler pişirip ye diye taciz edende yok ( önceden anneannem bizdeyde yemek pişiyordu mecburen ve anneannemin tacizleri vardı yemem için evine gitti pazartesi günü artık evde yemek pişirmiyorum annem ve kardeşimde mecburen diyet yapıyor ) şimdilik güzel gidiyor yani canım inşallah bozulmadan böyle devam eder ve kurtuluruz artık öpüyorum canım .

sevındım canım bende pzt yı saymazsak ıyı gıdıyorum 100 e ınmısım tekrar gezı oncesı kıloma ındım en son 100 u gormustum 99 u gorebılecekmıyım bakalım yarın kalsıyum rejımı yapacagım bakalım yanı et yok sebze ve sut agırlıklı haftada 2 gun yapıyorum spor gercekten ıse yarıyor ben ne kadar az yersem yıyeyım sporsuz veremıyorum hem toparlıyor vucudu benımde annem babam yanımdan ayrıldı cıftlıge gıttı yanımdayken kendıme zor engel oluyordum annemın yemeklerı babamın aburcuburları sımdı rahatım yazın ordalar benı bastan cıkaracak bırılerı yok yanı:1:hadı devammmm tam gazzzzz

[/FONT]

canım walla, burda net 1005lira maaşa çalışıyorum ben herkes bankacıları cok kazanır zanneder ama sadece sosyal imkanları ii, haftasonu tatili, sağlıks sigortaları fln gibi.. her ay ailemden para almasam geçinemem çünkü 600 lira kira ödüyorum en basitinden..

5 yıllık üniversite mezunuyum, kadir has üniversitesinden burslu olarak mezun oldum, 6 ay yurtdısında burs alarak eğitim aldım, 6 ay da 3 ayrı ülkede staj yaptım, anadilim gibi ingilizce konusuyorum, ayrıca ispanyolca, flemenkçe ve almancayı orta sewiyelerde biliyorum.. az cok kendimi de ifade edebildiğime inanıyorum.. hep kariyer ugruna katlandım ama bi tatilime çıkıyım geliyim, direk iş aramaya başlıcam..

kimseyi küçümsediğimden değil ama tezgahtarlık da yapsam 1000lirayı kazanırım ben.. herkes 1000lira maaş verir bana ama benim kadar kalifiye kimse 1000lira maaş alıp da burda çalışmaz..

ewet az verıyorlarmıs ama emınım artar benımde hukuk mezunu bı arkadasım bı hukuk burosunda ıse baslamıstı asgarı ucret gıbı bısey alıyordu sımdı coook alıyor sabret canım bence artar ucretın bu arada sacının rengıne bayıldımmmmmmmm:53:harıka olmus ne renk

31.05.2011 salı menüm:56:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 kk beyaz peynir (tam yağlı maalesef )

Ara
3 tane light yulaflı püskevit

Öğlen
1 küçük kase ton balıklı salata
Çeyrek porsiyon su böreği
4 tatlı kaşığı sütlaç
1 tatlı kaşığı spangle

Ara
yapmadım

Akşam
6 yk susuz kuru fasülye
3 yk pilav
1 kase cacık
5 yk salata

akşam biraz cok kaçtı farkındayım, ama bu bile iiyi dün akşam olan yemeklere göre, sevgilimin annesi yemeğe çağırdı gittim, arnavut böreğii, kızartmılmış tavuk, baklava felan da vardı yemedim onlardan :1:

valla ıdolumsun artık:1:nasıl dayandın o kadar guzel seye bırkez daha hayran kaldım ıradene
bu arada fotolar arasında fark ınanılmaz cok zayıflamıssın ozellıkle ust kısımdan dahada bellı

Yalnız kızlar bende inanılmaz bir unutkanlık başladı acaba açlıktan kafam çalışmıyor olabilir mi:1:
Hele birde bugün şok diyete başladım tam oldu.Bugün menümü yazdımmı ki ben acep:52:

ekmek ye canım yoksa unutkanlık yapar

duyguege

ay kuzucum maşallah ya nazarım değmesin azmin zaferi işte maşallah ya bebeğinede bacaklarının arkasındaki kıvrımları ısır benim için
rabbim olmayan herkesle beraber banada nasip etsin inşallah

kuzucanlar bugün kocişle hastanedeydik
sonrada pazar alışverişi eve geldik yemek yedik
akşamdas EMRE AYDIN ın konseri vardı ordaydık anca yazabildim

bugünkü menüm
SABAH............nestle nesfit bir kase

ARA.............. yok

ÖĞLE.............bir ortaboy domates bir küçük salatalık ve azcık peynirden oluşan bir salata

ARA..............bir etiform portakallı

AKŞAM..........taze fasulye dolu bir tabak 2 dilim ekmek maden suyu:16:

ne kadar az yemıssın canım

günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di. :50: bugün de gidecem oraya.

hiç keyfim yok bugün. dün çok etkilendim.dağ gibi adam gitti:50::50:

günaydın takımımın tatlı bayanları süper zinde bir güne başladım şükürler olsun inşallah sizlerde iyisinizdir , dün akşam söylediğim gibi 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 4 kaşık yoğurttan bir karışım yaptım çok lezetli bir şekilde yedim kardeşim ve annem karşımda köftleri götürdü ama ben öğlen hakkımı yidim diyip hiç bakmadım o tarafa bile :63: başka hiç birşey yemedim acıkmadımda işlerim vardı muhteşem yüzyılıda izleyemedim ve bu sabah kahvaltıda 4 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim sonrada 30 dk yürüyüş yaptım ve işe geldim hem zinde hem mutluyum fakat öğle yemeği getiremedim yanımda ne yesem bilemedim belki bir çabuk çorba alırım belkide dünden tamdan az yarımdan çok altınçöreğim var yanımda onu yerim sizce hangisi daha iyi olur çorbamı , altınçörekmi :26:

geçmişe bakıp tekrar dönerim öpüyorum hepinizi :16:

gözün aydın tatlımmmm:66::66::66:

afiyet olsun canım,tebrikler ayrıca şimdiden 1 kilo eksik süpermiş valla

teşekkür ederim begümcüm :16:

valla haftada en fazla 500 gr veriyorum o da nadiren.artık öğleden sonra acıkmıyorum bile.akşamları metobolizma için sebze yemeği yiyorum.aslında gayet az yiyorum lakin kilo vermemde biraz problemler var.bu hafta iyi verdim heralde.resmen şeklim değişti.Bide ekmek hiç yemem ben yemekle.öyle alışmışım.sandiviç varsa yerim ama :D
dengesiz bir menüyse lütfen uyarın.sizin listelerden uyarlıyorum bi şekilde bende.her gün meyve ve sebze yiyorum.bide haftada 2 ya da 3 kere tavuklu salata.
aslında az yemiyorum gibi sanki ama :52:
canım tatlıda çekmiyor diyete başladığımdan beri 2 yada 3 kere çikulat ya da pasta yemişimdir.

bana sanki listende çok az yemişsin gibi geldi acaba çok az yiyip metabolizmanımı yavaşlattın gerçi kilon çok fazla değil ondan belki az veriyorsun ama günlük meyve sebze süt yoğurt yiyorsan sorun yok demektir önemli besinler onlar çünkü :16:

pınarcım senin nişanlın mersinliydi di mi? neresinden aceba?? birine çok benzetiyorum ama...

allahım gece gece halime bak, cerenle akraba çıkıcam, senin nişanlını birine benzetiyorum.:60::60:

galiba bu sefer gezerken aklımı bi yerlerde unuttumm..

eee... ben genelde hep bişileri bi yerlerde unuturum. nişanlım da hep kızar bi kendini alıyon, kalan herşeyi unutuyon diye:60::60::60:

canım benim teşekkür ederim gerçekten dualarınız işe yaradı keşke hep böyle 3 haftada bir gelse ne güzel olur :69:

nişanlım mersinli merkezdeler bende hiç gitmediğim için mersine ancak bu kadar bilgi verebiliyorum :1:üniversite yılları istanbulda geçti ve meslektaşın belki oradan bir aşinalık vardır birde tanışık çıkıyormuşsunuz olmaz diye bişey yok dünya küçük :71:

unutkanlığın iş yoğunluğundan stresten normaldir canım yoğun çalışıp dalgın stresli olmayanmı var Allah yardımcın olsun sürekli geziyorsun zaten :97:

kızlar günaydın
daha kahvaltı yapamadım
iş yerrinedi yavru kedilerden biri çok hasta
anne de bakmıyo
yavru nasıl küçük kalmış diğer kardeşler kocaman
ben de aldım yanıma şimdi koynumda uyuyo
şırıngayla süt verdim sızı kaldı

herkese günaydın.
bügün evden bi dünya yiyecek getirdim.

Sabah
yarım simit 1 adet üçgen peynir ve yeşil çay

arada
10 adet erik

Öğlen
1 adet haşlanmış yumurta 1 adet domates

arada
meyveli yoğurt

akşam
zeytinyağlı enginar

öğleden sonra 1 bardak şekersiz kahvem var :52:

günaydın kızlar nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
dün bütün gün yoktum. malesef dün sabah haber geldi bi yakınımız vefat etmiş kalp krizinden. bütün gün ordaydık. ani ölüm olunca kötü oluyor. daha yaşı 45di. :50: bugün de gidecem oraya.

Başınız sağolsun canım Allah yakınlarına sabır ve uzun ömür versin inşallah çok gençmiş genç yaşta vefat beni çok üzer mekanı cennet olsun ...

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah:71:

ben sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için eşim ankarada bu alanda uzman bir doktor bulmuş
perşembe günü ankaraya gidiyorum bir haftasonrada eşim gelicek yanıma senelik izin alıcakmış
beraber 3 temmuzda dönücez
annemlerin evinde internet yok
maalesef telefonla girme gibi bir şansım da yok
ama burdan da ayrılmak istemiyorum
ne yapmalıyım sizce

Başınız sağolsun canım Allah sizlere ömür versin..
Bu arada hayırlı kandiller arkadaşlar bütün dualarınız kabul olsun..Rabbim bugün açılan ellerin hiçbirini geri çevirmesin inşallah...

2 günlük şok diyet sadece 500 gram verdirdi:58:Kilo azaldıkça demek vermek zorlaşıyor bunu anladım..Neyse bunada şükür..
Sabah 1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 dilim peynir

1 türk kahvesi tek şekerli..

başınız sagolsun canım rabbim günahlarını affetsin inşallah

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah:71:

sana da hayırlı kandiller cnm,dualarım seninle:34:

ben sürekli kimyasal gebelik geçirdiğim için eşim ankarada bu alanda uzman bir doktor bulmuş
perşembe günü ankaraya gidiyorum bir haftasonrada eşim gelicek yanıma senelik izin alıcakmış
beraber 3 temmuzda dönücez
annemlerin evinde internet yok
maalesef telefonla girme gibi bir şansım da yok
ama burdan da ayrılmak istemiyorum
ne yapmalıyım sizce
kaptana bi sor cnm izinli sayılabilrsn sanırım

2 günlük şok diyet sadece 500 gram verdirdi:58:Kilo azaldıkça demek vermek zorlaşıyor bunu anladım..Neyse bunada şükür..
Sabah 1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 dilim peynir

1 türk kahvesi tek şekerli..

evet cnm ya ben için de zayıflama serüveninde zor gnler başlıo:53: bu hafta gram oynamadı:50:
afyt olsn bu arada

senin de kandilin mübarek olsn cnm,başınız sağolsn bu arada

canım benim teşekkür ederim gerçekten dualarınız işe yaradı keşke hep böyle 3 haftada bir gelse ne güzel olur :69:

nişanlım mersinli merkezdeler bende hiç gitmediğim için mersine ancak bu kadar bilgi verebiliyorum :1:üniversite yılları istanbulda geçti ve meslektaşın belki oradan bir aşinalık vardır birde tanışık çıkıyormuşsunuz olmaz diye bişey yok dünya küçük :71:

unutkanlığın iş yoğunluğundan stresten normaldir canım yoğun çalışıp dalgın stresli olmayanmı var Allah yardımcın olsun sürekli geziyorsun zaten :97:

gözün aydn cnm nişanlın geliomş:52:

Back
X