Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

internetim çok yavaş yaa
menümü yazayım
öğlen bi tane biber dolması
çok az makarna yedim
arada 4-5 kiraz
öğle arası yürüyüş yaptım yarım saat kadar
aktara gittim yulaf kepeği almaya yokmuş getiricek
bu dukan diyeti yattı kafama sanki
onun için lazım bu kepek olayı
inşallah lezetli bişeydir
gerçi diyet olup da lezzetli olan bişeye
rastlamadım ama hala iyimserim ve umutluyum bu konuda

güle güle kullan yeni saçlarını arkadaşım
kınada yediğin yarım açmayıda oynarken eritmişsindir zaten :)) sefan olsun

sağol begümcüm baya bir hafifledim saçlar gidince. açma falan da kalmadı. cuma akşam yemeği yemedim. bitti gitti..

Taydin saçlarını güle güle kullan canım hafiflemişindir benimde saçlarım baya gür ve uzun ama uzun saçı çok seviyorum kısa saçı yakıştıramıyorum kendime..

sağol canım. kısa kestirmedim zaten. şu anda omuzlarımı aşıyor, neredeyse belime gelmişti. saçlarım hem gür, hem kalım telli hem de dalgalı. zaptedemiyorum hele de yazın. ara makas attırdım, azcık da boydan aldırdım. şaka ma akafamdaki saçlarım üçte ikisini kuaförde bıraktım. malum ekimde düğün var, kısa kestiremiyorum o yüzden. gelin başımı da yaptırayım da ondan sonra bir süre kısa takılmayı düşünüyorum..

Tuğbacım yeni saçların hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah öpüyorum canım .

teşekkürler pınarcım. ben de seni öpüyorum cicim..

ya kızlar giremedm kaç gndr,bildirim de yapamadı çnkü acilen şehir dışına çıkmam gerekti yükseklisansm yüzünden,hocam tez konumu değiştrmeye karar vermiş çağırdı,apar topar gttm haber de veremedm ya kusuruma bakmayın,anck girebiliorm ama artıkın döndm evimeee.

yanlz tez konum değişti ve ben btn yaz bu tezle uğraşmak zorundayımmmm... bi de çocukla napcm bakalım...

burcucum allah yardımcın olsun. hem sıcak hem çocuk kolay değil..

kızlarrr selam, ii haftalar...

sabah geldiğim gibi siteyi açtım ama daha yeni fırsat bulabiliyorumm size yazmaya.. cokkk ama cooook yogunum...
haftasonu şehirdışına ufak bi kaçamağım oldu bol bol güneşlendim denize girdim, bisiklet sürdüm gecenin bi yarısı aywalık tostu yedim filaaaan ama artıda diilim çok şükür abartmadım, tek kaçamağım arpa suyu dolu mideye tostu indirmek olduuu :D:D
şimdi tekrar işe geldim, heryerim hamlamış hem cok agrım war hemde ıstakoz gibi oldum kıpkırmızıyım 2 saatte bir aftersunlarla duruyorum :)
bu hafta son haftam cuma günü ailemin yanına gidiyorum... bu hafta naaptıysam yanıma kar kalıcaaak inşallah 62leri görebilceeem hedefime de ulaşmış olcam..
28 marttta başladığım bu maratonda 3 aylık hedef olarak 13 kilo werip 62 olmayı koymuştum kendime...
24 haziran cuma günü ilk çeyreğimi bitirmiş olucam... 62li rakamları görsem yeticek bana..

allahım kimsenin emeklerini boşa cıkarmasın inşallah, hepimize en kısa sürede hedeflerimizi gerçekleştirmeyi nassiiip ettsin inşallahhhh :nazar:

oh oh maaşallah. gez bakalım. ben de geziyorum ama sezonu açamadım daha. bu yaz deniz ve kum bana pek yakın görünmüyor. bir iki haftaya evle uğraşmaya başlarız. arada ramazan var. eylülde de son telaşlar olur. artık balayına sıcak bir yerler bulucaz sanırım.. 62 ye de birşey kalmamış. sen bu azimle tamalayıp öyle gidersin ailenin yanına hiç telaşlanma.

gelelim yediklerime.

cumartesi brunchtaydık. domates, salata, peynir, 3 zeytin, biraz et sote, 2 dilim salam yedim. 11 de gitmiştik, 3 e kadar sohbet, muhabbet ağır ağır yedik.

akşamüstü eve gelince de salata, yine et sote, 2 kaşık da pilav yedim.

pazar
kahvaltıyı neredeyse etmedim diyebilirim. canım birşey istemedi.

öğleden sonra kardeşime mantarlı dana sote yaptım. yanında da fırında acılı elma dilim patates.

birkaç patates ve biraz etten yiyip çıktım.

akşam düğün vardı. nişanlımın dayı kızı evlendi. gelin sıfatıyla ilk defa bir düğüne katıldım. kuaförde 1.5 saatimi harcadıktan sonra, mikemmel topuzum, makkajım, gümüş trabizon takılarım, mor dentel elbisemnen, mikemmel gelin olaraktan düğüne gittim.. herkesler kayınvalideme gelinkız pek güzelmiş, gelinin iyiceymiş falan didi:1: dicektim bu sıcakta git kuaföre 2 saat otur bak nası oluyon:52: ama sustum gelinim ya ben:60: ama herkes bana baktı ya. aleni süzüldüm yani. baya bi kasıldım ister istemez. baktım olmıcak, nişanlım da hiç oynamaz. oturup duruyor. en sonunda kalktım. damat halayında karıştım. kasapta da başı aldım... ohhhh:66::66: napıyım kanımda var bi tarafım trakya bi tarafım rumeli.. oturamıyorum ki..:64::64::64:

düğün dönüşü eve gidip üstümü değiştirdim, kayınvalidemlere gittim. çaydı kahveydi sohbetti derken 2 buçukta eve geldim. yatmam 4ü buldu.. sabah da apar topar çıktım evden. duruşmam vardı. ne kahvaltı ne bişey. geldim tam 3 saat aç açına duruşma bekledim.

yarım saat önce kahvaltı ve öğleni birleştirerek;

1 porsiyon ızgara tavuk göğüs ve bir kutu kola!! olarak karnımı doyurdum..

uykusuzum, yorgunum. ama allaha şükür karnım tok:66:

merhabalar takımcığım hepinize güzel bir hafta dilerim haftasonum yoğun ve güzeldi çok aşırı kaçamaklarım olmadı tek kaçamağım börek yaptım milföy hamurundan patatesli ondan yedim abartmadan ama bütün pazar dışarıdaydım gezdim sürekli yerleşmemiştir vücuduma böreğin yağı herhalde .

Ben bu hafta ayak baş parmağımdan müdahale geçireceğim sanırım bu cuma diye düşnüüyorum bir kaç gün üzerine basamayacağım ve çok korkuyorum en önemlisi nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüyüm Annem ısrarla vakıf grebada yaptıralım diyor ben özel hastanelere güvenmiyorum diyor çünkü daha öncede aynı tırnak bir özel hastanede aynı müdahaleyi geçirdi düşer dediler düşmedi iyileşir dediler parça bırakmışlar daha kötü oldu bense iyi bir özel hastanede yaptırayım diyorum devlet hastanelerine güvenmiyorum baştan savma yaparlar diye korkuyorum sizce ne yapmalyıım ben çok korkuyorum yine aynı şeyler yaşanıcak canım yanıcak :18:

internetim çok yavaş yaa
menümü yazayım
öğlen bi tane biber dolması
çok az makarna yedim
arada 4-5 kiraz
öğle arası yürüyüş yaptım yarım saat kadar
aktara gittim yulaf kepeği almaya yokmuş getiricek
bu dukan diyeti yattı kafama sanki
onun için lazım bu kepek olayı
inşallah lezetli bişeydir
gerçi diyet olup da lezzetli olan bişeye
rastlamadım ama hala iyimserim ve umutluyum bu konuda

canım benim şu dukan diyetini bizede anlatırmısın nasıl bişey belki bizde yaparız .

canım benim şu dukan diyetini bizede anlatırmısın nasıl bişey belki bizde yaparız .

:1::1: önce ben bi anlasam anlatacam da
devreleri mi evreleri mi ne var bu diyetin
az karışık anlatırım iyice çözünce
akşam yemeği olarak kıymalı bamya yedim 1 dilim ekmekle
bi de bi parça tahin helvası yedim çok canım çekti

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah...Kendimi çok şiş hissediyorum geçen hafta daha iyidim sanki:50:
Bugün ki menümü paylaşayım hemen..
sabah:2 gün kurusu 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 çay bardağı süt
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim b.peynir
domates
4 zeytin

Öğle:Buharda haşlanmış semizotu sarımsaklı yoğurtlu 1 tatlı kaşığı z.yağı ile
1 dilim kepek ekmeği

ara:3 etiform elmalı

akşam:
1 porsiyon tavuklu patates yağsız
3 kaşık yoğurt
1/ bardak diyet kola

gece:10 çilek
2 3 tatlı kaşığı dondurma oğlumunkinden otlandım:33:

Günaydın kızlar

bugün yine çok sıkı başladım diyete

akşam çok pis cozuttum ama söyliyim
bide dün tartıldım kocam tok karnına benden zayıf çıkınca dellendim :))

2 kilo az çıktı benden adam ya :((

Sabah standart kahvaltımı ettim 1 dilim ekmekle

öğlen için yanıma domates salatalık peynir ve 1 dilim ekmek aldım

ara içinde 4 dilim karpuz getirdim
niyetim akşamada hafifi geçirmek
ama acıkıyorum ben yaaaa

dün tamamen patronsal vakaalardan nete giremedim :85:
hafta sonu naptım anlatiyim.

Cumartesi : arkadaşımızın yemekli düğünü vardı.öyle bi yedikki..bide şaraplar falan.
Pazar : Konserrrrrrr:52::52: sabahtan geceye kadardı.kahvaltıyı evde ettik.öğleden sonrada orda sucuk ekmek yedik.çoook sıcaktı ve saat 4 de konser alanında su bitti.biraya dadandık.
Pazartesi eve geldim bi tartiliyim dedim.cuma dan pazartesiye 1kg eksik çıktım. :53: konserde çok kudurdum ama.okadar alkol bile etki etmemiş:52:

he bide ofise kutu kutu nesfit aldım :D

bu haftaki mönüm
Sabah nesfit
öğlen nesfit
akşam sebze yemeği.

Aralarda Yeşil çay

Çok fena kilo vericem bu hafta.haftaya da ideal kiloma ulaşıcam .yapıcam

sabahki menüm aç karnına elma sirkeli ballı ılık su

kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, çingene pilavı

ara: türk kahvesi, beşibiryerde çay

öğlen: karar veremedim bi türlü(belki közlenmiş patlıcanla yoğurt olabilir)

ara: 1 elma,yeşil çay

akşam: müsli,form çay

ara: yeşil çay

yatmadan: elma sirkeli ballı ılık su

sen tezine yoğunlaş canım
arada nefes almaya gel buraya biz burdayız
idare ederiz seni takma kafana

saol tatlm ya,ama girerim her gn o kaa da diil yane;)
gerçi dn giremedm ama ekstradan oğlumun aşısı vardı kuzum ya nası huyszlandı aşıdn snra kıyamam:((

merhabalar takımcığım hepinize güzel bir hafta dilerim haftasonum yoğun ve güzeldi çok aşırı kaçamaklarım olmadı tek kaçamağım börek yaptım milföy hamurundan patatesli ondan yedim abartmadan ama bütün pazar dışarıdaydım gezdim sürekli yerleşmemiştir vücuduma böreğin yağı herhalde .

Ben bu hafta ayak baş parmağımdan müdahale geçireceğim sanırım bu cuma diye düşnüüyorum bir kaç gün üzerine basamayacağım ve çok korkuyorum en önemlisi nerede yaptıracağım konusunda tereddütlüyüm Annem ısrarla vakıf grebada yaptıralım diyor ben özel hastanelere güvenmiyorum diyor çünkü daha öncede aynı tırnak bir özel hastanede aynı müdahaleyi geçirdi düşer dediler düşmedi iyileşir dediler parça bırakmışlar daha kötü oldu bense iyi bir özel hastanede yaptırayım diyorum devlet hastanelerine güvenmiyorum baştan savma yaparlar diye korkuyorum sizce ne yapmalyıım ben çok korkuyorum yine aynı şeyler yaşanıcak canım yanıcak :18:

geçmiş olsn cnm ya sornsz atlatrsn inş.

kızlar bu arada ben bi haftadr çooook pis cozuttm gaza getrn beni pilisssss çok pis koptm ya darmadumanım
byk iht. kilo da aldm:((

nooooluuur biraccık motivasyonnnn:5:

bu arada sbh:
1 kk peynr
3-4 zeytn
2 dilim salam
1 t.k kaymak
1tk bal
1 büyk dilim tam tahıl ek.
1 bardk şekersz çay
2-3 dilim domates

işte bu kadar:14:

dün akşam güya yürüyüşe çıktk ben dürüm yedimmm:53:
bi kaç tane de midye hatta:18:

yaaa çok fena batıorum yardım pilisssss

kızlar bu arada ben bi haftadr çooook pis cozuttm gaza getrn beni pilisssss çok pis koptm ya darmadumanım
byk iht. kilo da aldm:((

nooooluuur biraccık motivasyonnnn:5:

bu arada sbh:
1 kk peynr
3-4 zeytn
2 dilim salam
1 t.k kaymak
1tk bal
1 büyk dilim tam tahıl ek.
1 bardk şekersz çay
2-3 dilim domates

işte bu kadar:14:

dün akşam güya yürüyüşe çıktk ben dürüm yedimmm:53:
bi kaç tane de midye hatta:18:

yaaa çok fena batıorum yardım pilisssss

tatlım bikaç gündür bende öleydim
dün eşimle birlikte tartıldık benden 2 kilo eksik çıkınca bana büyük bi motivasyon oldu :))
sende yazlık kıyafetlerimi giy tiril tiril incecik daha da güzel olabilirim die düşün bence.hafif olmak gibisi yok valla

Valla benim sayfam hep açık yarım saatte bir bakıyom hala kendi yazdıklarım duruyuo daha bişey yazmıyom valla

Back
X