Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende çok şişim reglim gecikti onunda etkisi var sanırım...
Bezelye daha çok şişirebilir canım az yemeye çalış bence hem kalori olarak yüksektir hemde şişkinlik yapabilir nacizane tavsiyem 3 4 kaşık:71:

:( başarısız yemekler seçmişim demekki.begüm de dut a dikkat dedi.ozaman ben dut yemiyim onun yerine akşama doğru bi armut yiyim hemde çok acıkmamış olurum akşam. spora gidicem spordan sonra da 2 3 kaşık bezelye yiyim.Şişkinliğim reglimdenmiş şu an kendimi yumak gibi görüyorum ya.nesye geçer 2 güne ama yarın kilom fazla çıkıcak sanırım.bu hafta da hep nesfitle beslendim en kötü bi 800 gr veririm diye düşünüyodum ama.yarın görücez artık :14:

Ben kaçırmışım bebe aspirini ne işe yarıyor kuzucum?

Ben her gün 3 litreye tamamlıyorum canım bütün gün dışarda olsam bile pet şişelerden alıyorum eksik kaldıysa evde tamamlıyorum ondan artık herhalde artık alıştı bünyem eskisi gibi wc de yatmıyorum:9:
Ama reçel işte bol bol şekerli ya ondan stres oldum

bebe asprini günlük enerji yorgunluk vs gibi şeylere iyi geliyomuş
ben pek fark göremedim düzenli kullanmadım belki de ondandır canım

ben de 3 litreyi geçer içtiğim su ama bi dikişte
1 litre içsem kusarım böykk:1:
reçeli de o kadar takma canım
gofret çikolta dan daha masum eminim

patroniçem doğum gününmü yeaa.nice mutlu yıllaraaaaa .bütün yaz aylarını slim fit geçirmen dileğimle :D

ay ağzın bal yesin senin çekirgem benim
hepimiz inşallah

o bu kafayla daha çoookkk aç kalır:1:

kızlar ben biraz çıkıorm,grşz snra öpldnz,boş brakmayın burları

burlardayız yani ben burdayım
gelen gidien oluyo arada:1:

merhabalar,
yoğun bir duruşma trafiğinden sonra şimdi biraz dinlenme zamanı..

sabah nesfit yedim..

öğlen
2 kadınbudu köfte
2 kaşık bulgur
2 kaşık patates püre
kola içtim yine yaaaa..

günaydın takımcım kahvaltı edemedim çok acıktım birazdan dışarı çıkıcam belki bir poğaça alırım başka yiyecek bişey yok yada simit alırım kötü oluyor evde kahvaltı etmemem ben yarın yokum arkadaşlar hastaneye gidiyorum belki tırnağımı çekerler ve birkaç gün istirahat ederim .

Elifcim yarın kilomu aynı geçermisin canım gelemem kilo bildirimine çünkü hepinizi öpüyorum tekrar yazarım gün içinde görüşmek üzere ...

geçmiş olsun pınarcım. kuzenim de aynı dertten muzdarip defalarca tırnağı çekildi. şimdi protez taktırdı, tırnak düzgün çıksın diye. çok zor ve can sıkıcı. iyi olur inşallah..

kızlar hani şu çoçuk aspirini vardı ya onu günde kaç tane ne zamanlar içilcekti

bi söylesenize ya???

sabahları 2şer tane alıyorsun. ben 10 15 gün düzenli kullandım, çok yoğun günler geçirmeme hiç oturmama rağmen gayet ayaktaydım. hatta normalde o kadar yorgunluğa düzensizliğe en az 3 5 defa migrenimin tutması gerekirdi. baya bi işe yaradı bende. aspirinim bitmişti. iyi aklıma getirdiniz ben de alayım tekrar başlayayım..

Sabah çilek reçeli yapıyordum en az 2 3 kaşık tattım reçelden oldu mu diye diye tabi kendimi kandırıyorum reçel işte ama krizlerdeyimmmmm:59:

Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir ve domates yedim 1 litrede su içtim üstüne patlıcam:50:
Bugün öğlen yine barbunya var zeytinyağlı
Akşam sadece salata yemeyi başarırsam süper olcak

bilmem mi. şeker hastası annem de ikide bir çilek reçeli yapmaya başladı. azar azar yapıyor. her kaynayan tencerenin de tadına bakıyor.. eee usta aşçı böyle olur. ne diyolar mester cheff te, tatmadan getirmeyin ...:1:

kızlar öğle yemeğini biraz geç yiyebildim
işlerden ancak fırsat buldum
2 tane etli biber dolması ve yoğurt
2 dilim de karpuz yedim

oh afiyet olsun yaramasın inşallah. ben de yedim 1 saat önce. 4 kaşık taze fasulye,2 kaşık light yoğurt,1 salatalık,1 tane etimek,1 bardak light cola.içim yanıyor ya çok sıcakkkkkkkkkk:7:

ben burdayım. cerenin topiğine yazayım dedim yazdım yazdım bişey oldu kayboldu. puffff...

neyse akşam sakin kafayla yazayım bari..

merhabalar,

sabah nesfit yedim..

öğlen
2 kadınbudu köfte
2 kaşık bulgur
2 kaşık patates püre
kola içtim yine yaaaa..

geçmiş olsun pınarcım. kuzenim de aynı dertten muzdarip defalarca tırnağı çekildi. şimdi protez taktırdı, tırnak düzgün çıksın diye. çok zor ve can sıkıcı. iyi olur inşallah..

sabahları 2şer tane alıyorsun. ben 10 15 gün düzenli kullandım, çok yoğun günler geçirmeme hiç oturmama rağmen gayet ayaktaydım. hatta normalde o kadar yorgunluğa düzensizliğe en az 3 5 defa migrenimin tutması gerekirdi. baya bi işe yaradı bende. aspirinim bitmişti. iyi aklıma getirdiniz ben de alayım tekrar başlayayım..

bilmem mi. şeker hastası annem de ikide bir çilek reçeli yapmaya başladı. azar azar yapıyor. her kaynayan tencerenin de tadına bakıyor.. eee usta aşçı böyle olur. ne diyolar mester cheff te, tatmadan getirmeyin ...:1:

teşekkür ederim tuğbacım vallahi bende bıktım artık ayaklardan ve tırnaklardan çektiğime 3 ncü kez alınacak bu tırnak biri dikişli biri dikişsiz oldu bunun nasılolacağını bilmiyorum yarın için randevumu aldım inşallah yapar ve kurtulurum bende bıktıran ve çektiren bir rahatsızlık gerçi Allah beterinden esirgesin şükretmek lazım hep , laf aramızda çokta korkuyorum acısını bildiğim için gerçekten çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok mecbur yapılacak çabuk geçer inşallah ...

kızlar bir konu açtım, herşeyimi açık açık döktüm ortaya, yardımlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/451747-ailem-sevdigim.html

canım kıyamam
zor bi durum ama aileler bazen herşeyi doğru bilmiyolar
benim ailem de ne kadar karşı çıktı evlenmemize
hatta kaçtık biz rest çektik herkese
şimdi bal kaymaklar ve özür dilediler bizden hata ettik diye
zaman gösterir her şeyi
acıtır biraz ama sen inanıyosan güveniyosan gerisi boş bana inan

senin mesleğin neydi tatlım,ne işle meşgulsün sen ?

l

kımya muhendısıyım bır lastık fırması ıcın experlık yapıyorum

benimde bu sabah canım pek kahvaltı etmek istemedim
1 dilim karpuz peynir yanınnda azcıkta ekmek atıştırdım

öğlen için yanımada köşe ekmeğin içine akşamdan kalan tavuk filrtoyu koydum
bide 1 dilim karpuz ve peynir aldım

dün akşam ekmeksiz 2 dilim tavuk fileto+birazcık fırında yapılmış elma dilim patates yedim 14 bardak light kolayla

sonra arkadaşlara gittik yine orda da :((
1 tane ekler,biraz çekirdek ve çamfıstığı yedim
sonra bi cır cır oldum kızlar anlatamam size
kaç kere tuvalete gitim sormayın

sizce cırcır işe yaramışmıdır yediklerimin gitmesinde ?:9:

yaramıstır canım hepsı gıtmıstır ohhh afıyet olsun

amonracm mutlu yıllar cnm.

bu arada herkese selamlar takımım nasılsnz?

ben sbh nesfit müsli yedm,kahvltı hazırlayasm gelmedi.
kocamla da bozuğuz zaten ona da hazırlamadım o yüzden:63:

off evimi derliim toliim yimeemi yapim de az çıkıp gezeym tozayım diorum oğlumla:9:

noldu canım esınle dargınmısın

Sabah çilek reçeli yapıyordum en az 2 3 kaşık tattım reçelden oldu mu diye diye tabi kendimi kandırıyorum reçel işte ama krizlerdeyimmmmm:59:

Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir ve domates yedim 1 litrede su içtim üstüne patlıcam:50:
Bugün öğlen yine barbunya var zeytinyağlı
Akşam sadece salata yemeyi başarırsam süper olcak

1 ykasıgı recel=1 meyve
dr um soyledı gunde 3 yk serbest ama onu yersen meyve yeme

amonracım ıyıkı dogmussun nıce mutlu kılo vermelı gunler dılıyorum

kızlar bir konu açtım, herşeyimi açık açık döktüm ortaya, yardımlarınıza, tavsiyelerinize ihtiyacım var..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/451747-ailem-sevdigim.html

cerenim işten çıkmadan okudum biraz konunu canım sana yazamadım diye eve gelir gelmez açtım pc yi offf çok zor bir durum ama malesef her anne baba evlatlarının tercihlerini beğenmez çünkü kızlarıının yada oğullarının daha iyisini hakettiğini düşünürler biraz zamana bırak canım henüz yaşın genç zamanla sende kafanda netlik kavuşturursun öpüyorum canım konunu okuyup orayada yazarım üzülme canım ...

:( başarısız yemekler seçmişim demekki.begüm de dut a dikkat dedi.ozaman ben dut yemiyim onun yerine akşama doğru bi armut yiyim hemde çok acıkmamış olurum akşam. spora gidicem spordan sonra da 2 3 kaşık bezelye yiyim.Şişkinliğim reglimdenmiş şu an kendimi yumak gibi görüyorum ya.nesye geçer 2 güne ama yarın kilom fazla çıkıcak sanırım.bu hafta da hep nesfitle beslendim en kötü bi 800 gr veririm diye düşünüyodum ama.yarın görücez artık :14:
800 gram çok iyi bence tebrikler canım:)

bebe asprini günlük enerji yorgunluk vs gibi şeylere iyi geliyomuş
ben pek fark göremedim düzenli kullanmadım belki de ondandır canım

ben de 3 litreyi geçer içtiğim su ama bi dikişte
1 litre içsem kusarım böykk:1:
reçeli de o kadar takma canım
gofret çikolta dan daha masum eminim

Hımm bende sedergine içiyorum ara sıra daha öncede yazmıştım ben hatırladım şimdi:)
Canım benim diyetisyenim yemekten hemen sonra yarım saat içinde içilen 1 litre suyun yemeğin yağının vucuttan idrarla atıldığı görüşünde bende onun için hemen içiyorum

merhabalar,

sabah nesfit yedim..

öğlen
2 kadınbudu köfte
2 kaşık bulgur
2 kaşık patates püre
kola içtim yine yaaaa..

:))))çok haklısın bende bir aşçı olarak tattım demi ama:))

kımya muhendısıyım bır lastık fırması ıcın experlık yapıyorum

yaramıstır canım hepsı gıtmıstır ohhh afıyet olsun

noldu canım esınle dargınmısın

1 ykasıgı recel=1 meyve
dr um soyledı gunde 3 yk serbest ama onu yersen meyve yeme

amonracım ıyıkı dogmussun nıce mutlu kılo vermelı gunler dılıyorum

Biliyorum canım ama 2 ara öğünüm var benim 3 değil o öğünlerdede meyve yemezsem ya da etiform bayılırım artık herhalde...
Benim diyetimden tatlı tamamen çıktı malesef çok ağır gittiğim için artık doktorum böyle karar verdi:43:

Son düzenleme:
Back
X