Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde normal şartlarda 1 temmuz da iznim başlıyo 12 gün yokum ama şuan net değil biliyomusunuz :((
eşim işyerinden izin alamayabilirim dedi,resmi bazı işleri aksadığı için bazı işlerini yetiştirememiş
bugün konuşucak bakalım
heycanla bekliyorum var ya inanamazsınız
inşallah bi aksilik olmazsa benimde yarın izinden önceki son iş günüm olucak :))
dua edin bana kızlar ya eşimde hayırlısıyla izin alsında bizde planladığmz gibi bi tatil yapabilellim
yoksa bayram sonrasına kalıcak ki ben bu duruma çoook üzülücem :((

İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine inşallah eşinde izin problemini çözer ve çıkarsınız izne dularım seninle tatil gibisi yok benimde ihtiyacım var ama çıkamıyorum malesef :( olsun kısmet napalım belki şansım döner öpüyorum canım ...

selammmm kısçelerrr, hasretinize dayanamadım geldiiiim :D:D:D

geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)

ben tatildeyim hala, şu anda urladayızzz kardeşimleeee :)
bugece eve dönüyoruz, biraz da ailemle vakit geçiriyim dimi :)

ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)

kesin 1-2 kilo almış olarak döncem ama okdr da olsun yani değer walla :)

işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı bennnn :)

Eki Görüntüle 216797
Eki Görüntüle 216796

fıstığım çok güzelsin herzaman ki gibi maşallah diyeyim nazarım değmesin iyice dinlen eğlen hasret gider öyle gel canım resimlerinde denizde kumsalda harika orda olmak vardı şimdi öfff benimde tatil zamanım gelmiş :31:

bu sabah kahvaltıda

2 adet tereyağlı pastırmalı yumurta
peynir
zeytin
domates salata yedim.

arada (öğlen diyeyim ben ona)

1 çay bardağı dolusu badem, fındık ve ceviz yedim.

karatayı dinliyorum bakalım. neler olacak. bu şekilde günde 2 öğüne düştüm diyebilirim. sabah 2 yumurta yiyince akşama kadar acıkmıyorum. halsizlik vs de olmadı. ekmeği tamamen bıraktım. şeker desen sıfırlayamadım henüz ama günde 1 küp şekere indirdim.

akşam markete gittim. 5 lt sızma zeytinyağı, tereyağ, pastırma, serbest gezen doğla besi tavuk yumurtası:1:, fındık, ceviz, badem aldım. günkurusu kayısı alacaktım ama unuttum.

kızlar trigliseridi şeker yükseltiyormuş. öyle kırmızı et yememek, yumurta yememek falan düşürmüyormuş. amerikadaki gibi hormonla büyüyen sığır eti, domuz eti zararlıymış ama türkiyedeki usulle yetişen dana koyun kuzu etinin bir zararı yokmuş. bi de mangalda ya da kızartma olursa trans yağa dönüşüyormuş, düşük ısıda pişirilirse sorun yokmuş. şimdilik aklıma gelenler bunlar karatayın kitabından.

tuğbacım her sabah iki yumurta yiyorsun kolestrolün yükselmesin canım biraz benim yaptığım karbonhidrat diyetine benzettim ben karatay diyetini bol proteinle acıkmadan ara öğünlere gerek kalmadan veriliyor sanırım kilo şeker yenmediği içinde daha kolay veriliyor ama dikkat et sen canım her sabah yumurta yemeden başka seçeneklerinde varmı tek yumurtada değil iki yumurta yiyorsun korktum biraz canım .

Ayyy ne tatlı telaşlar bunlar böyle darısı başıma çok sevindim canım senin adına inşallah hiç bir aksilik çıkmadan halledersiniz her işinizi şu gelinlik modelinin resimlerini bir ara bekliyorum fikir olsun biliyorsun nişanlı başka çiçeği burnunda gelin adayları var burda örnek olsun bizlere öpüyorum canım ...

sağol pınarcım darısı başına canım. gelinlikte tek bir model yok elimde. şimdilik yalnızca hangi kesim bende iyi duracak ona karar verdik. benim bel ve basenim hemen hemen aynı. ince bir belim yok yani. bacak boyu da kısa olunca. belin biraz üstünden genişlemeye başlayan fazla kabarık ve kalabalık olmayan bir model iyi duracak gibi. $gelinlik1.webp $gelinlik 2.webp

bu fotolardaki gibi bir kesim yani.

boydan inci ve boncuk işlemeli zarif bir dantel istiyorum. onun haricinde çok fazla şıkırtısı olmasın, göz yormasın. yaka kısmına karar veremedim. kayık da güzel duruyor, çok güzel V yakalar da var. ama kesinlikle straples olmayacak. dantel asıl yaka ve kolda güzel duruyor. yaka ve kol olmayınca dantel kendini göstermiyor. kumaşlar haftaya kaldı. kumaşları alayıp fotosunu çekip eklerim.

bu arada uyanık olmak lazım. fiyatlar uçuveriyor. benim maliyetini 1500- 1600 tl ye çıkaracağım gelinliği fatihte bir modaevi 4500 tl ye dikmiş. (gerçi ben kumaşçıdan yana şanslıyım, etiketin yarısına alıcam ama yine de çok)

bugün gittik evrak listesini aldık. yarın sabah kayseriye uçuyorum, rapor foto vs yarın halledemicez. cuma da onlar için koştururuz kısmetse. işin gücün arasında zor oluyor ama napalım. dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar..

tuğbacım her sabah iki yumurta yiyorsun kolestrolün yükselmesin canım biraz benim yaptığım karbonhidrat diyetine benzettim ben karatay diyetini bol proteinle acıkmadan ara öğünlere gerek kalmadan veriliyor sanırım kilo şeker yenmediği içinde daha kolay veriliyor ama dikkat et sen canım her sabah yumurta yemeden başka seçeneklerinde varmı tek yumurtada değil iki yumurta yiyorsun korktum biraz canım .

valla ben de düşünmedim değil ama ilk fırsatta kitabı al oku derim. yumurtadan etten korkmayın diyor. iki üç gündür tam olmasa da kısmen uyguluyorum. gayet dinç bir durumdayım. ben normalde yumurtayı ayda bir belki yerim. buna rağmen yüksek çıkıyordu. bi de günde 2 tane ile deneyelim. ya düşerse :1::1:

sağol pınarcım darısı başına canım. gelinlikte tek bir model yok elimde. şimdilik yalnızca hangi kesim bende iyi duracak ona karar verdik. benim bel ve basenim hemen hemen aynı. ince bir belim yok yani. bacak boyu da kısa olunca. belin biraz üstünden genişlemeye başlayan fazla kabarık ve kalabalık olmayan bir model iyi duracak gibi.Eki Görüntüle 216891 Eki Görüntüle 216892

boydan inci ve boncuk işlemeli zarif bir dantel istiyorum. onun haricinde çok fazla şıkırtısı olmasın, göz yormasın. yaka kısmına karar veremedim. kayık da güzel duruyor, çok güzel V yakalar da var. ama kesinlikle straples olmayacak. dantel asıl yaka ve kolda güzel duruyor. yaka ve kol olmayınca dantel kendini göstermiyor. kumaşlar haftaya kaldı. kumaşları alayıp fotosunu çekip eklerim.

bu arada uyanık olmak lazım. fiyatlar uçuveriyor. benim maliyetini 1500- 1600 tl ye çıkaracağım gelinliği fatihte bir modaevi 4500 tl ye dikmiş. (gerçi ben kumaşçıdan yana şanslıyım, etiketin yarısına alıcam ama yine de çok)

bugün gittik evrak listesini aldık. yarın sabah kayseriye uçuyorum, rapor foto vs yarın halledemicez. cuma da onlar için koştururuz kısmetse. işin gücün arasında zor oluyor ama napalım. dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar..

straples artık herkezin tercihi olduğu için daha farklı modeller hoş olur canım sen zaten kumaşını ve danteli seçmişsin eminim terzinde çok iyidir ve gönlüne göre harika bişey çıkar ortaya fatihte daha uyguna yapılacak gelinlikle çok yüksek fiyatlara dikiliyor bildiğin bir yere yaptırmak her zaman avantajınadır . Benim son favorum düşük omuzlu gelinlik modelleri gerçi model olarak göremedim hiç ama özel tasarım çıkarılabilir belki inşallah güzel olucak canım hepsini kolaylıkla halletmeni dilerim .

valla ben de düşünmedim değil ama ilk fırsatta kitabı al oku derim. yumurtadan etten korkmayın diyor. iki üç gündür tam olmasa da kısmen uyguluyorum. gayet dinç bir durumdayım. ben normalde yumurtayı ayda bir belki yerim. buna rağmen yüksek çıkıyordu. bi de günde 2 tane ile deneyelim. ya düşerse :1::1:

bende okumak istiyrum alıcam biraz internetten araştırdım birde sizin yazdıklarınız ben geçen yıl karbonhidrat diyti yapmıştım çokta güzel kilo verdim geride çok abartmadığım sürece almadım protein ağırlıklı beslenirdim sabah yumurta peynir süt yoğurt öğle yada akşam ymeekleri tavuk et balık sıfır şeker tüketimi meyve tüketimi bile çok az fazla şekerli olanları yememeye çalışrdm sonra saç dökülmesi oldu o dönemde kolestrolüm epey yükseldi ben rahatsızlık yaşamadım ama kolestrol tehlikeli sen yinede ihmal etme canım günde 2 yumurta çok bence ve hergün yeniyorsa ağır gelir dikkat etmekte fayda var öpüyorum canım .

straples artık herkezin tercihi olduğu için daha farklı modeller hoş olur canım sen zaten kumaşını ve danteli seçmişsin eminim terzinde çok iyidir ve gönlüne göre harika bişey çıkar ortaya fatihte daha uyguna yapılacak gelinlikle çok yüksek fiyatlara dikiliyor bildiğin bir yere yaptırmak her zaman avantajınadır . Benim son favorum düşük omuzlu gelinlik modelleri gerçi model olarak göremedim hiç ama özel tasarım çıkarılabilir belki inşallah güzel olucak canım hepsini kolaylıkla halletmeni dilerim .

kollu bir model bulup denemek neredeyse imkansız. benim hayal gücüm de sıfırdır. bütün olarak deneyip görmek istedim ama mümkün olmadı. tüm modelleri straples yapıyorlarmış, isteğe göre dikerken değiştiriyorlarmış. yengemin beni götürdüğü terzi ise fotoğraftan gelinlik diken biri. benim baba tarafı arnavut. bizde gelinlere çeşit çeşit tualet tarzı elbise diktirilir. son dönemin tüm gelinlik, elbise, nişanlık vs şeyleri bu terzi dikiyor. en azından elinden çıkanları gördüm. hiç tanımadığım birinden iyidir diye düşünüyorum.

begümcüm sorma ya dün kayınvalideme gittik akşama doğru kandil diye benim oğlan tutturdu ben dürüm yicem babanne diye..bu seferde kayınvalidem madem çocuk istiyor hepimize söyleyelim değişiklik olsun dedi:)))bende yemek zorunda kaldım ama şöyle birşey bozmuş olmuyorum çünkü diyetisyenim 1 et döner dürümün 3 köfte 1 dilim ekmek yerine yenilebilceğini söylemişti mecbur hallerde:)
birde saat 5 te yediğim için problem olmadı tartıya hemen çıktım 200 gram vermişim:nazar::nazar:

Cerencim maşallah harika görünüyorsun ya deniz kum güneş fıstık gibi bir kız:nazar::nazar::nazar:

yine dengeledim diyosun yani.tebrikler valla duygucum
ben bundan sonra sana denge uzmanı duygu dicem :))

güle güle git, güle güle gel denizcim. çok güzel bir tatil geçir amma verdiğin kiloları da alıp gelme..

Hoşgeldinnn..senin de kandilin kutlu olsun canım. Tatili yarım bırakmanız iyi olmamış ama mecburiyet varsa yapacak birşey yok. 4 ay uzun bir zaman beklemek zor ama inşallah sonuçlar güzel çıkar.

Tekrar geçmiş olsun canım. Havaya aldanıp çarpıldın herhalde.

Inşallah sorun olmaz da gidersiniz tatilinize. Ben bu sene gidemiyorum ya bir yere. Herkes gitsin istiyorum. Benim yerime de deniz güneş kummmm..

Ne güzel bir tatil kızı o öyle.. Tadını çıkar tatlım.. Iyisin iyi. Gelince nasılsa verirsin sen aldıklarını. Hiç tadını kaçırma tatili de kendine zehir etme..

ayyy ne tatlı telaşlar bunlar böyle darısı başıma çok sevindim canım senin adına inşallah hiç bir aksilik çıkmadan halledersiniz her işinizi şu gelinlik modelinin resimlerini bir ara bekliyorum fikir olsun biliyorsun nişanlı başka çiçeği burnunda gelin adayları var burda örnek olsun bizlere öpüyorum canım ...

inşallah tatlım .aminnnnnnn

sağol pınarcım darısı başına canım. Gelinlikte tek bir model yok elimde. şimdilik yalnızca hangi kesim bende iyi duracak ona karar verdik. Benim bel ve basenim hemen hemen aynı. Ince bir belim yok yani. Bacak boyu da kısa olunca. Belin biraz üstünden genişlemeye başlayan fazla kabarık ve kalabalık olmayan bir model iyi duracak gibi.Eki Görüntüle 216891 Eki Görüntüle 216892

Boydan inci ve boncuk işlemeli zarif bir dantel istiyorum. Onun haricinde çok fazla şıkırtısı olmasın, göz yormasın. Yaka kısmına karar veremedim. Kayık da güzel duruyor, çok güzel v yakalar da var. Ama kesinlikle straples olmayacak. Dantel asıl yaka ve kolda güzel duruyor. Yaka ve kol olmayınca dantel kendini göstermiyor. Kumaşlar haftaya kaldı. Kumaşları alayıp fotosunu çekip eklerim.

Bu arada uyanık olmak lazım. Fiyatlar uçuveriyor. Benim maliyetini 1500- 1600 tl ye çıkaracağım gelinliği fatihte bir modaevi 4500 tl ye dikmiş. (gerçi ben kumaşçıdan yana şanslıyım, etiketin yarısına alıcam ama yine de çok)

bugün gittik evrak listesini aldık. Yarın sabah kayseriye uçuyorum, rapor foto vs yarın halledemicez. Cuma da onlar için koştururuz kısmetse. Işin gücün arasında zor oluyor ama napalım. Dediğin gibi tatlı telaşlar bunlar..

inş gönlünüze göre bi gelinlik bulursunuz gelin adaylarımız tuğba ve pınar hanımlar :))
benim facecim de de gelinlikli fotom olucaktı galiba

günaydın takımcığım nasılsınız iyisiniz inşallah ben çok güzel bir güne uyandım hava yine güneşli kahvaltı olarak 2 dilim çavdar ekmeğine sürme peynir ve acı sos sürdüm lezzetli bir şekilde yedim , öğle için yine yanımda kepek ekmeği ve yoğurt var akşamada nesfit yerim . Dün akşam nesfit müsli ve yoğurt karışımı yedim fakat otururken çayın yanında biraz mısır patlattık diyetimi ilk günden bozduğum için üzgünüm ama artık daha dikkatli davranıcam bu akşam çay vesudan başka bişey yiyip içmeyeceğim inşallah . Biraz geçmişe bakayım gün içinde yine yazarım görüşmek üzere ...

1 su bard mısır 1 dılım ekmek demek mısır yersen ekmegı azaltırsın olur bıter

canım benim maşallah geziyorsun ne güzel vize evrakları zordur evet Allah kolaylık versin . Kiloyu vermek için uzun zaman böyle sürümcemede kalınca adapte olmakta zorlanıyorum sende benim gibii değilsindir inşallah inşallah veririz bu kiloları artık çok kaldım bu kiloda söz vermiştim haziran snunda 95 olucam diye tutamadım sözümüde neyse olur inşallah başladım ya gerisi gelir hayırlısıyla artık kolay gelsin canım sana görüşmek üzere ...

bende 4-5 hafta ara verdım hep verecegım kılo dıyordum ama baslayamıyordum motıvasyonum dusmustu buna neden olarakta her ay dr randevumu 1 ay onceden alırdım bu sefer tarıh belırlememıstım tarıh bellı olunca o tarıhe kadar dr a rezıl olmamalıyım dusuncesıyle kılo verıyordum ama tarıh bellı olmayınca veremedım hep kılo verıp gıderım dedım ama baktımkı verecegıme alıyorum o zamanda unancıma gıdeıyorum motıve olmak ıçın temmuz randevumu aldım temmuz sonuna kadar 5 kılo vermelıyım
ıyısallah verebılırız bende hazıran sonu 95 planamıstım temmuz sonuna cektım:)))

:53: ne 7 dilim ekmek mi:30:
begüm sanırım rahatsız mesaj attım biraz evvel daha görmedi sanırım
olmadı öğleden sonra arıcam ciddi bişey yoktur inşallah

bendede 5 dılım ekmek yerıne gecıyor ama 6 yag demek gunde 3 yag hakkım var yanı 2 gunuk yag hakkını alıyorsun 1 pogcayla pogca yerıne sert sımıt yanı pastane sımıdı olmayandan tercıh edersen 4 dılım ekmek olarak yıyebılırsın susamlarıda yagdan saymıyor dr um o yuzden sımıt daha zararsız

biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun..

bugün sabahtan biraz canım sıkıldı ama güzel bitti. akşamüstü fatihe gittik gelinlik bakmaya. daha doğrusu kumaşı, danteli beğendim, model de 3 aşağı 5 yukarı belli ama yalnızca fotolarda olduğu için, aklımdakine yakın bir model bulup giymeye gittim nişanlımla. ara tara tam istediğimi bulamadım ama kesim ve malzemesi benzer olan bir modeli giydim. duvak da taktılar başıma. hadi dedim ben gidiyom düğüne. :64::64: yarın terzimi arıycam, kısmetse bu hafta içinde kumaşlar alınıp başlanıcak dikilmeye. hiç hesap etmemiştim ama kandil gününe denk gelmesi de güzel oldu. hayırlısıyla bir aksilik olmadan olur biter..

yalnız akşamüstü işimiz bitince bi dondurma molası verdik. onda da günün anlam ve önemine binaen aksilik yapmıyım dedim.

akşam yemeğinde

soğuk ayran çorbası
1 orta 1 küçük dolma yedim.

bu hafta iyi gidiyorum ufak tefek şeyler dışında. bakalım cuma günü tartım ne diyecek bu işe..

şimdi yatıyorum. iyi geceler hepinize.

yarın da başka bi iş çıkmassa acil, nikah işlemleri için evlendirme memurluğuna gidicez. bakalım artık. telaşlar başladı yavaş yavaş anlayacağınız.

guzel telaslar bunlar darısı basıma gelınlık dıktırdıkten sonra fotolarını ekle merak ederız

günaydın kızlar. bavullarımız hazır. gün içinde tekrar giremeyebilirim.yarın sabah erkenden yola çıkıyoruz. şimdiden sizinle vedalaşayım. kendinize çok iyi bakın. sizleri çok seviyorum. eylülde görüşmek üzereeeeeeeeeeeeee......... ben gelmeden sakın gitmeyin tamam mı eylülde inşallah herkes burda olur. tatilde fırsat bulabildiğim zamanlar gelip bi selam veririm inşallah. öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlücem sizi yaaaa....... :58::58::58::58::58::58::58::54::54::54::54::54::54::54:

ıyı tatıller

malesef dün akşam apar topar eşimin işle ilgili saçma sapan bir probleminden dolayı buraya dönmek zorunda kaldık tatili yarım bırakıp yapıcak bişi yok kısmet artık

doktora gittik ben kan pıhtılaşması oldugu için onun üzerinde yogunlaştık
sürekli kimyasal gebelik yaşadıgım içinde kromozom analizi istedi benden ve eşimden
bazı kan pıhtılaşması testleeini yaptırdık
ama bu kromozom analizi testi ne zormuş ya hastane hastane dolaştık 4 ay sonraya randevu veriyolar ve sonuçlar 5 ay 8 ay sonra çıkıyor falan çıldırıcaktık nerdeyse
daha sonra bi tanıdık buldukta hemen verdik çok şükür sonuçlar 4 ay sonra çıkıcak
eger sonuçlarda bir sorun çıkarasa tüp bebek yapılacak ama pgt yöntemiyle yapılacakmış normal tüp bebek yapılamazmış :18:
ama doktorum kromozomda bir sorun çıkmıycana emin oldugunu sadece içimiz rahatlasın diye bu testi istediğini söyledi
doktoruma göre benim tek sorunum kilo
aslında 1.71 boya 71 kiloyum ama
olabildiğimce zayıf olmak ve hamilelikte de kilo almamak zorundaymışım (hemen acilen kilo vermeliyim kızlar çok acilll)
o yüzden hamilelik boyunca doktor kontrolü altında sıkı takip yapılacak (burda nasıl olacaksa bu )
durum böyle işte

hastane işini tamamlayınca azcık tatil yaptık tatilin ortasındada dönmek zorunda kaldık

sizler naptınız nasılsınız bu arada kandilinizi kutlarım

71 kılo cok degıl bence ıyısallah sonuc temız cıkar canım

geçmişe azck bakabildim, geçmiş olsun dilekleriniz için çooook teşekkür edderim, babam çakı gibi, patoloji sonucuda çıktı temiz çok şükür :)

ben yimeklerimi gayeeet güzel yiyorum, tek dikkat ettiğim ekmek kahvaltıda 1 dilim dışında yok, 6dan sora lokma yemek yok, abur cubur hiiç yok :) asitli şekerli içecekler yerine sadece su war :)

işteeee o kocaman fazlalıklarından kurtulmuş azı daha kalmışşş , tatil kızı bennnn :)

Eki Görüntüle 216797
Eki Görüntüle 216796

masallah canım cok guzel cıkmıssın ıyı vermıssın

bu sabah kahvaltıda

2 adet tereyağlı pastırmalı yumurta
peynir
zeytin
domates salata yedim.

arada (öğlen diyeyim ben ona)

1 çay bardağı dolusu badem, fındık ve ceviz yedim.

karatayı dinliyorum bakalım. neler olacak. bu şekilde günde 2 öğüne düştüm diyebilirim. sabah 2 yumurta yiyince akşama kadar acıkmıyorum. halsizlik vs de olmadı. ekmeği tamamen bıraktım. şeker desen sıfırlayamadım henüz ama günde 1 küp şekere indirdim.

akşam markete gittim. 5 lt sızma zeytinyağı, tereyağ, pastırma, serbest gezen doğla besi tavuk yumurtası:1:, fındık, ceviz, badem aldım. günkurusu kayısı alacaktım ama unuttum.

kızlar trigliseridi şeker yükseltiyormuş. öyle kırmızı et yememek, yumurta yememek falan düşürmüyormuş. amerikadaki gibi hormonla büyüyen sığır eti, domuz eti zararlıymış ama türkiyedeki usulle yetişen dana koyun kuzu etinin bir zararı yokmuş. bi de mangalda ya da kızartma olursa trans yağa dönüşüyormuş, düşük ısıda pişirilirse sorun yokmuş. şimdilik aklıma gelenler bunlar karatayın kitabından.

bende bu rejımı bır aralar yapmıstım dukan dıyetı dıyede gecıyor eger aynısıysa hep et ve proteın agırlıklı beslenıyorsun yag yasak degıl kızartıyordum etlerı ıstersen haslama veya ızgarada oluyor ama ben kızartıyordum 2 hafta sadece proteın yıyorsun sonra sebze eklıyorsun kolestrolum yukselmemıstı cunku karbon. almadıgım ıçın preteının fazlasını vucut atıyordu sabaklarıda 1 kıvı 3 parca cevız yıyordum ekmek yok ayda 3 kılo verıyordum ama asırı yıyordum ılk baslarda ona ragmen verıyordum bununla 102 veya 104 kılodan 88 e dusmustum sonra bırakınca 120 lere ulastım sımdı ıstedıgımı yıyerek verıyorum ama et daha kısıtlı ıyısallah 88 ı tekrar gorurum ve dahada ınerım et seven bırı olarak o dıyet tam bana goreydı ama cukulataya dayanamamıstım

merhaba arkadaşlar. bugun yogunluktan giremedim nete.yediklerimi yazıp çıkıcam hemen :59:

Sabah
çeyrek baget ekmeğe sandiviç

ara
1 bardak nescafe

öğlen
pide döner

ara yok

akşam
sadece karpuz

işten sonra spora gidicem bugun 2 saate yakın kalmayı planlıyorum.o döner olmadı biliyorum.ofise uyum sağladım bugunlük.
herkese iyi akşamlaaaarr

Eki Görüntüle 216797
Eki Görüntüle 216796

kızaaaam bu ne hal en son fotolarından bu yana ne çok kilo vermişsin bayıldım süper olmuşsun.:nazar::nazar:
hava da ne güzelmiş he.İstanbul iğrenç.karanlık kasvetli.ben güneşe çıkamıyorum yasakladı doktor 1 ay.o yüzden bütün bronzlaşmalarını bana itaf et ehehe:52:

begümcüm şimdi baktım face ine de. Boydan bir foto yok. üst modeli gözüküyor bir de yandan..

onuda koyarım tatlım :))

merhaba arkadaşlar. Bugun yogunluktan giremedim nete.yediklerimi yazıp çıkıcam hemen :59:

Sabah
çeyrek baget ekmeğe sandiviç

ara
1 bardak nescafe

öğlen
pide döner

ara yok

akşam
sadece karpuz

işten sonra spora gidicem bugun 2 saate yakın kalmayı planlıyorum.o döner olmadı biliyorum.ofise uyum sağladım bugunlük.
Herkese iyi akşamlaaaarr

sanada iyi sporlar tatlım

kollu bir model bulup denemek neredeyse imkansız. benim hayal gücüm de sıfırdır. bütün olarak deneyip görmek istedim ama mümkün olmadı. tüm modelleri straples yapıyorlarmış, isteğe göre dikerken değiştiriyorlarmış. yengemin beni götürdüğü terzi ise fotoğraftan gelinlik diken biri. benim baba tarafı arnavut. bizde gelinlere çeşit çeşit tualet tarzı elbise diktirilir. son dönemin tüm gelinlik, elbise, nişanlık vs şeyleri bu terzi dikiyor. en azından elinden çıkanları gördüm. hiç tanımadığım birinden iyidir diye düşünüyorum.

tüm modelleri straplesmi dikiyorlarmış sonra üzerinde değişiklik yapılıyor öylede çok zormuş sen en iyi çözüm bulmuşsun canım en güzeli iyi bildiğin bir yere diktirmek hem kumaşıda dantelide modelide gönlüne göre olur üstelik fiyatta iyi olur bende arada bakıyormuda modellere ancak bir kaç modelden bir tasarım yaparım sanırım diyorum zaten kilo veremezsem bu kiloyla bana ancak özel bir terzide dikim yapılır alırım senden terzinin adresini banada iyi bir terzi gerekecek çünkü :17:

yine dengeledim diyosun yani.tebrikler valla duygucum
ben bundan sonra sana denge uzmanı duygu dicem :))

inşallah tatlım .aminnnnnnn

inş gönlünüze göre bi gelinlik bulursunuz gelin adaylarımız tuğba ve pınar hanımlar :))
benim facecim de de gelinlikli fotom olucaktı galiba

Canım benim senin resmlerinde gördüm gelinlikli fotoğrafını çok güzel bir gelin olmuşsun zaten güzelsin gelinliğinin kolları benim istediğim modele benziyor hayırlısı inşallah canım ...

iyi akaşamlar kızlar
akşam yemeği olarak menemen yedim
2 domates bol biber ve 1 yumurtalı yanında
2 dilim kepek ekmeği
az bişey de soda içtim
feci diş eti sorunu yaşıyorum dün diş ağrısından kıvranırken
bu sabah bakem bu ağzımın için ne ola ki dememle
:53: geçirmem bir oldu
diş etlerim kapkara ve mosmor nasl böyle oldu bilmiyorum
canım çok sıkkın
şidddetli de ağrı var sanki dişlerim sökülüyo gibi
bu zaman kadar fırçalarken falan kanardı ama bu çok garip
tek bi çürük ya da tartar falan da yok dişlerimde
çok sağlıklı görünür herkes imrenir ama şu an ağzımı açacak halim yok
yarın dişçiye gidicem bugün fırsat bulup izin alamadım

selam takım nasılız bgn bakalım?
gerçi geç oldu artk biraz bnu sormak için ama...:1:

bgn yemzlk gnydü malum,dolapları indir bindir yaptm ben de bi taraftan kıyafetleri fln ayıkladım,eşim de evdydi uygarla ilgilendi,temzlik bttktn snra da dışarı çktk,birer balık ekmek yedk,pazara geçtk,pazarımızı yaptk snra yumurtamz yoğrdmz fln btmşti,migrostanda onları alıp eve geldik, dönşte kuaförüme uğradım,protez tırnak yaptrcm da randevu almya gttm,çok feci tırnak yiyorum da ben tırnaklarım rezillll.
normalde hep takma tırnak kullanıodm ama yordu artık çocukla bi de tırnak tak çıkar uğraşmak yaptrcm protezi 6 ay takılcm onlara:32:

bgn abartılı bi kahvaltı yaptım,
şöööle ki

klasik kahvaltı bu kısımda fazla bişi yok,
üstüne 1 dilim nutellalı ekmk:26:

öğlen:
yarım balık ekmek
diyet cola

akşam:
1 mavi yeşil lightn albenisi:26:

saçma sapan yemişim yine dimi:20:

pöfff spora da gdemedm zaten bgn yaaa:33:

ama dolaplardı pazardı derken k.çmın üstne de oturmadm yaniiii:37:

oğlanı da bi saattir ayağmda sallyorum anca uyudu daha inatçı keçi:9:

bende 4-5 hafta ara verdım hep verecegım kılo dıyordum ama baslayamıyordum motıvasyonum dusmustu buna neden olarakta her ay dr randevumu 1 ay onceden alırdım bu sefer tarıh belırlememıstım tarıh bellı olunca o tarıhe kadar dr a rezıl olmamalıyım dusuncesıyle kılo verıyordum ama tarıh bellı olmayınca veremedım hep kılo verıp gıderım dedım ama baktımkı verecegıme alıyorum o zamanda unancıma gıdeıyorum motıve olmak ıçın temmuz randevumu aldım temmuz sonuna kadar 5 kılo vermelıyım
ıyısallah verebılırız bende hazıran sonu 95 planamıstım temmuz sonuna cektım:))

guzel telaslar bunlar darısı basıma gelınlık dıktırdıkten sonra fotolarını ekle merak ederız

bende bu rejımı bır aralar yapmıstım dukan dıyetı dıyede gecıyor eger aynısıysa hep et ve proteın agırlıklı beslenıyorsun yag yasak degıl kızartıyordum etlerı ıstersen haslama veya ızgarada oluyor ama ben kızartıyordum 2 hafta sadece proteın yıyorsun sonra sebze eklıyorsun kolestrolum yukselmemıstı cunku karbon. almadıgım ıçın preteının fazlasını vucut atıyordu sabaklarıda 1 kıvı 3 parca cevız yıyordum ekmek yok ayda 3 kılo verıyordum ama asırı yıyordum ılk baslarda ona ragmen verıyordum bununla 102 veya 104 kılodan 88 e dusmustum sonra bırakınca 120 lere ulastım sımdı ıstedıgımı yıyerek verıyorum ama et daha kısıtlı ıyısallah 88 ı tekrar gorurum ve dahada ınerım et seven bırı olarak o dıyet tam bana goreydı ama cukulataya dayanamamıstım

haklısın yasafatçım insan bazen dağılıyor, iyi yapmışsın randevuyu şimdiden alarak.

darısı başına canım. birazdan elimdeki modelleri ekliycem. sizlerin de fikirlerinizi alayım. yaka ve kol konusunda kararsızım. provalarda kumaşı evirip çevirip karar veririz diye düşündüm. hayırlısıyla bitsin de onu da tabii ki paylaşırım.

kitabı pazar günü aldım. yarısını okuyabildim ama haftabaşından beri uygulayabildiğim kadarını uygulamaya çalışıyorum. bugün nişanlım 2 kase dondurma yedi ben bir çay kaşığı bile tatmadım mesela.. yumurta yemeyen ben, yumurta yemeye başladım. kolestrolünün yükselmediğini duymam iyi oldu. kitapta da teknik olarak anlatıyor zaten neden yenebileceğini. bu hafta kendimi hafif hissediyorum. bakalım cumaya az kaldı, tartı söyliycek cuma günü.

tüm modelleri straplesmi dikiyorlarmış sonra üzerinde değişiklik yapılıyor öylede çok zormuş sen en iyi çözüm bulmuşsun canım en güzeli iyi bildiğin bir yere diktirmek hem kumaşıda dantelide modelide gönlüne göre olur üstelik fiyatta iyi olur bende arada bakıyormuda modellere ancak bir kaç modelden bir tasarım yaparım sanırım diyorum zaten kilo veremezsem bu kiloyla bana ancak özel bir terzide dikim yapılır alırım senden terzinin adresini banada iyi bir terzi gerekecek çünkü :17:

bütün modelleri straples dikiyorlar derken, vitrinlerde sergilemek için diktiklerinin hepsi 38 beden ve straples oluyormuş. gidip orda beğenip alma şansımız yok yani. ben dün bir 38 beden gelinliğin içine girdim ama görmen lazımdı. bedenimi arkadan çapraz iplerle sıkınca robot gibi oldum. kollarım bedenime göre baya kalın kaldı:1:

iyi akaşamlar kızlar
akşam yemeği olarak menemen yedim
2 domates bol biber ve 1 yumurtalı yanında
2 dilim kepek ekmeği
az bişey de soda içtim
feci diş eti sorunu yaşıyorum dün diş ağrısından kıvranırken
bu sabah bakem bu ağzımın için ne ola ki dememle
:53: geçirmem bir oldu
diş etlerim kapkara ve mosmor nasl böyle oldu bilmiyorum
canım çok sıkkın
şidddetli de ağrı var sanki dişlerim sökülüyo gibi
bu zaman kadar fırçalarken falan kanardı ama bu çok garip
tek bi çürük ya da tartar falan da yok dişlerimde
çok sağlıklı görünür herkes imrenir ama şu an ağzımı açacak halim yok
yarın dişçiye gidicem bugün fırsat bulup izin alamadım

geçmiş olsun canım ya. enteresan bir durum. yarın bir git bakalım sorun neymiş..

selam takım nasılız bgn bakalım?
gerçi geç oldu artk biraz bnu sormak için ama...:1:

bgn yemzlk gnydü malum,dolapları indir bindir yaptm ben de bi taraftan kıyafetleri fln ayıkladım,eşim de evdydi uygarla ilgilendi,temzlik bttktn snra da dışarı çktk,birer balık ekmek yedk,pazara geçtk,pazarımızı yaptk snra yumurtamz yoğrdmz fln btmşti,migrostanda onları alıp eve geldik, dönşte kuaförüme uğradım,protez tırnak yaptrcm da randevu almya gttm,çok feci tırnak yiyorum da ben tırnaklarım rezillll.
normalde hep takma tırnak kullanıodm ama yordu artık çocukla bi de tırnak tak çıkar uğraşmak yaptrcm protezi 6 ay takılcm onlara:32:

bgn abartılı bi kahvaltı yaptım,
şöööle ki

klasik kahvaltı bu kısımda fazla bişi yok,
üstüne 1 dilim nutellalı ekmk:26:

öğlen:
yarım balık ekmek
diyet cola

akşam:
1 mavi yeşil lightn albenisi:26:

saçma sapan yemişim yine dimi:20:

pöfff spora da gdemedm zaten bgn yaaa:33:

ama dolaplardı pazardı derken k.çmın üstne de oturmadm yaniiii:37:

oğlanı da bi saattir ayağmda sallyorum anca uyudu daha inatçı keçi:9:

bugün tatlı krizi varmış gibi geldi bana. albenili akşam yemeği bir garip olmuş.

Back
X