- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #41.241
Tünaydın arkadaşlar...
Herkes iyidir inşallah iyi hafta sonları diliyorum herkese...
Herkes iyidir inşallah iyi hafta sonları diliyorum herkese...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımların birleşmesi konuşulmuş ben bu konuda olumlu düşünüyorum hatta süper olur...Motivasyon artar kilo vermek kolaylaşır...
anaa 3.mü oldum uzun zamandır derecem yoktu afferim bana
he canım artık ayrılcam takımdan kaptan yardımcısını bekliyorum
günaydın takımcığım nasılsınız ben hastayım dün akşam eve zor gittim tansiyonum yükseldi yine çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı gider gitmez yemek bile yemeden yattım sabaha kadar ağrıyla yarı uyur yarı uyanık yattım yine sabah akşamki kadar şidddetli olmasada ağrıyla uyandım kahvaltımı yapıp ağrı kesici aldım ama geçecekmi şüpheliyim . Kahvaltıda 2 dilim ekmek üzerine peynir ve acı sos sürdüm yedim eve gitmek ve yatmak istiyorum ...
İtiraf ediyorum hemde bu saatte:)
Bugün öyle bir kaçamak yaptım ki uykum kaçtı midem berbat
Tam 200 gram kadar carte door dondurma yedim ve 2 tatlı kaşığı kadar sarelle bitter
Allah tepemden baksın emiii
Bu ne ya tatlı komasına girdim resmen...
Yarın tartı ağlıyacak resmen...
2 aydır ilk olarak bu kadar büyük çaplı bir kaçamak yaptım çok pişmanım hemde çokkkk![]()
günaydın kızlarr herkese iyi haftalar.
galiba zayıfladım.kendimi hafif hissediyorumzayıflamamış olsam bile öyle hissediyorum
Bu sabah kendime üçgen peynirli minik salatalıklı sandviç yaptım yanınada üzüm suyu
öğlen
ton balıklı salata
akşam da
Barbunya ya da biber dolması.artık canım hangisini ister bilmiyorum
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok :)
İtiraf ediyorum hemde bu saatte:)
Bugün öyle bir kaçamak yaptım ki uykum kaçtı midem berbat
Tam 200 gram kadar carte door dondurma yedim ve 2 tatlı kaşığı kadar sarelle bitter
Allah tepemden baksın emiii
Bu ne ya tatlı komasına girdim resmen...
Yarın tartı ağlıyacak resmen...
2 aydır ilk olarak bu kadar büyük çaplı bir kaçamak yaptım çok pişmanım hemde çokkkk![]()
günaydın kızlarrr cımartesi pazar demedim girdim valla nete
bu sabah
menemeeeeen
şimdi dışarı çıkıyorum.dışarda yemek yemiycem lakin bişeyler içerim
akşam da
fırında biber dolması 2 adet
herkese iyi pazarlar.ben şimdiden pazartesi sendromuna girdim. eve erken gelip yatıcam![]()
merhabalarrr
dun butun gun dugun ıçın kosusturdum yemek yemeyı unutum valla arkadasımın dugunu vardı dun cok yoruldum valla ama bugun kendımı kotu hıssedıyorum babam cok zayıflamıssın dedı benm ıstahım arttı valla ne zaman babam zayıflamıssın dese bende ıstah patlaması oluyor cok nazarı degıyor(yoksa obur degılım) sımdı pısmanım cok yedım bugun aksama cok yurumem lazım neyse yarın ve yarından sonra mısafırlerım var yemege sımdıden hazırlanayım barı herkese ıyı pazarlar
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok :)
fulyacım sen çok az yiyorsun gibi geliyor bana mesela menemeni ekmeksizmi yedin nasıl doydun sanki ben böyle yesem çokkilo veririm gibi geliyor en iyisi bendemi böyle yesem
...