- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #41.541
hanımlar malumunuz yeni üyeyim bu cuma zayıflamaları hakkın kısaca bilgi verebilirseniz grupça da yükselmemiz için sağlayacağım katkı yükselsin 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah:
domates
salatalık
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk
ara:
yok
öğlen:
bayatlamış çubuk kraker
ara:
yok
akşam:
et sote
havuç salatası
meyve suyu
spor 30 dak yürüyüş bugün biraz kısa oldu ama neyse
su 1.5 lt
yeşil çay
ya ben dukandan vazgectim daha önce yaptığım diyetimi yapcam
hoşbulduk arkadaşlar.. hadi hep beraber zayıflayalıkk ama ben bugün misafirden dolayı fazla kaçırdım o yüzden yazmaya utanıyom(
bende yedim dondurma
ya sen diyetisyenle iyi vermişsin ben doktorla bile 3 ayda 5 kg verdim şimdi 58,2 kg ım
canım evin hayırlı olsun güle güle otur..
canlarım ben şimdik biraz film keyfi yapcam...
Canım kiloyu verdiren doktor ya da diyetisyen değilki:)
Sensin...
Ben 96 kilodan 68 kiloya kendim düştüm 68 kilodan sonra diyetisyene gittim motive olmak için
İstersen yaparsın herşey senin elinde![]()
Çok teşekkür ederim
Şöyle ki ben 69 kilo hamile kaldım en son 96 kiloydum tartıda:)Doğumada 1 hafta vardı artık 100 oldum mu Allah bilir
Doğumdan 93 kilo çıktım işte şimdi 58 kiloyum..
Ama 65 kiloya kadar kendim düştüm 1.5 sene kadar kaldım o kiloda sonra yemeyi arttırınca 68 69 lara yine çıktım bu sefer korktum hemen diyetisyene gittim önüne geçemem diye
eylülde doğum yaptım ilk anneler günümde yani mayısta 31 kilo vermiştim 8 ay gibi yani canım..
Daha önce buraya fotoğraflarımı koymuştum henüz bir başarı öyküsü yazmadımdaa:)
Ama yarın istersen yine koyarım bulup birde anlatırım motive ederim sizi yine![]()
Çok teşekkür ederim
Şöyle ki ben 69 kilo hamile kaldım en son 96 kiloydum tartıda:)Doğumada 1 hafta vardı artık 100 oldum mu Allah bilir
Ama 65 kiloya kadar kendim düştüm 1.5 sene kadar kaldım o kiloda sonra yemeyi arttırınca 68 69 lara yine çıktım bu sefer korktum hemen diyetisyene gittim önüne geçemem diye
eylülde doğum yaptım ilk anneler günümde yani mayısta 31 kilo vermiştim 8 ay gibi yani canım..
Ama yarın istersen yine koyarım bulup birde anlatırım motive ederim sizi yine![]()
Çok teşekkür ederim
bravo benim güzel arkadaşımaa
darısı başıma inşallah bakalım hayırlısıyla bende 58-60 kg lere inerim inşallah .tabii bir daha kilo almamacasınaaaa
![]()
hanımlar malumunuz yeni üyeyim bu cuma zayıflamaları hakkın kısaca bilgi verebilirseniz grupça da yükselmemiz için sağlayacağım katkı yükselsin![]()
canım kısaca anlatayım
bi hafta boyunca burda yediklerimiz içtiklerimizi
yaptığımız spor vs paylaşıyoruz
yeri geliyo eleştiriyoruz
onun dışında günlük sohbetlerimizde oluyo tabi
sonra her cuma kilo bilirimi yapıyo herkes
ben herkesin kilosunu hesaplayıp yüzdesini alıyorum
paylaşıma sunuyorum etaplarda listeye giriyoruz
aslında biz kilo verme konusunda başarılı bi takımız yani
bu konuda bi kaç arkadaş fix kilo verir yukarda tutar dereceyi
ama yeni gelen arkadaşların da çok azimli olarak
takımı yukarlara taşıyacağına inanıyorum ben
bravo benim güzel arkadaşımaa
darısı başıma inşallah bakalım hayırlısıyla bende 58-60 kg lere inerim inşallah .tabii bir daha kilo almamacasınaaaa
![]()
duygu o kadar kilo vermeye rağmen sarkmadın mı benim en büyük korkum sarkmak
malum ben pek spor yapmıyorum yürüyüş dışında o da arada sırada
günaydın kızlarr hal uyuyormusunuz yaw![]()