- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #41.961
haklısın elifçim. sıcaklardan canım hiçbirşey istemiyor. kahvaltı ettim ya. akşama kadar su içerim artık..
bu sıcaklarda etli sıcak yemek yapılmaz bizde. zeytinyağlı soğuk yemekler, patlıcan salatası eksik olmaz.. şu sıcakların hatrına erisek gitsek biraz daha.. gerçi ramazan da geliyor. ben her ramazanda kilo veririm. mevsim de yaz olunca iftar ve sahurda yiyebileceğim şeyler de belli.
dün nişanlımla akşamları yürüyüşe çıkma kararı aldık. her yıl anneleri memlekete gider, bizimki de evde yemek içmek olmayınca aperatif şeylerle yaşar ve kilo verirdi. dün yemek yerken, bu yıl göbeğimi eritemedim dedi
ben de akşamları yürüyelim, özellikle ramazanda iyi olur. hem yemekten sonra rehavet çökmez, hem de çok sıcak azıcık hava almış oluruz dedim. belki bu akşam başlarız.ben hep yürümek istiyorum ama hem eve geç gidiyorum pilim bitmiş oluyor, hem de gece tek başıma çıkmak istemiyorum. bir de hadi diycek biri olunca daha istekli oluyor insan tek başına canım sıkılıyor..
bu sıcaklarda etli sıcak yemek yapılmaz bizde. zeytinyağlı soğuk yemekler, patlıcan salatası eksik olmaz.. şu sıcakların hatrına erisek gitsek biraz daha.. gerçi ramazan da geliyor. ben her ramazanda kilo veririm. mevsim de yaz olunca iftar ve sahurda yiyebileceğim şeyler de belli.
dün nişanlımla akşamları yürüyüşe çıkma kararı aldık. her yıl anneleri memlekete gider, bizimki de evde yemek içmek olmayınca aperatif şeylerle yaşar ve kilo verirdi. dün yemek yerken, bu yıl göbeğimi eritemedim dedi