• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben hala bekarım yaa:1:
erken davranmışsın kız sen:nazar::emir_bebek:

hala karar veremedim ben yaaa:84::84:
yarın babetle çekilmiş resim koyacağım bakarsınız sizde:12:
ama çok ciddi oldum öylede sanki yaa:26:
okula gider gibi olmadı pek:26:

bende babet giymeni tavsiye etmiştim ama son karar senin canım
converse giyersen de gömlek biraz zor olmazmı o zaman badi giyebilirsin saçı ne düşündün malum büyük gün seni takip ediyorum inan senden çok ben heyecanlandım yaaa bana be oluyosa

Son düzenleyen: Moderatör:
bende babet giymeni tavsiye etmiştim ama son karar senin canım
converse giyersen de gömlek biraz zor olmazmı o zaman badi giyebilirsin saçı ne düşündün malum büyük gün seni takip ediyorum inan senden çok ben heyecanlandım yaaa bana be oluyosa

ayy canım benim ya
teşekkür ederiiimmm:71:
saçımı muz tokayla at kuyruğu yapacağım
yüzüme en çok o gidiyo,kesin karar verdim:69:
gömlekle konvers olmuyo orası kesin zaten:59:
ya gömlek-babet yada body-konvers olacak
body olursa kolyeyle felan tamamlayacağım,hareket katmak için
veye fular olabilir:69:

ayyy 6 gün kaldı inşAllaaahhhh:38::38::38:

alevcim canım ben çıkayım artık
saat 3 e geliyor yavaştan
yarın sabah erken kalkmam gerekiyorda
iyi geceleeeeerrrrrrr:16:

ayy canım benim ya
teşekkür ederiiimmm:71:
saçımı muz tokayla at kuyruğu yapacağım
yüzüme en çok o gidiyo,kesin karar verdim:69:
gömlekle konvers olmuyo orası kesin zaten:59:
ya gömlek-babet yada body-konvers olacak
body olursa kolyeyle felan tamamlayacağım,hareket katmak için
veye fular olabilir:69:

ayyy 6 gün kaldı inşAllaaahhhh:38::38::38:

ben hiç bu tip heyeccanlar yaşamadım zaten görücü usulüyle evlendim o yüzden senin bu heyecanların bambaşka bişey gibi benim için inan senin için çok heyecanlıyım ayyyyyyyy e bizide aydınlatırsın artık:29:
saç içinde aynı tavsiyede bulunmuştum sanırım bide begümd de aynısını tavsiye etmişti bu arada fular çok abes olur bence neticede okul resmi olmalısın ama bi o kadarda spor doğrumu bence en iyisi badi kolye converse yanlış anlama sakın nacizane fikirlerim:30:

Günaydın kuzularım nerelerdesiniz bakalım ben 6 buçukta kalktım mis gibi kahvaltımı ettim yeni sınıf arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum veee orta katta oluruz sanıyodum ama en üstteki dolayısıyla rahat spor yapmış olacam sabah sabah 2 3 kere indim ciktim sonra yine gelirim bay gelirim bay

Günaydın kuzularım nerelerdesiniz bakalım ben 6 buçukta kalktım mis gibi kahvaltımı ettim yeni sınıf arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum veee orta katta oluruz sanıyodum ama en üstteki dolayısıyla rahat spor yapmış olacam sabah sabah 2 3 kere indim ciktim sonra yine gelirim bay gelirim bay

yeni eğitim - öğretim dönemimiz hayırlı olsun kaptancım umarım bu yılınız çok iyi geçer:nazar::nazar:

ben hiç bu tip heyeccanlar yaşamadım zaten görücü usulüyle evlendim o yüzden senin bu heyecanların bambaşka bişey gibi benim için inan senin için çok heyecanlıyım ayyyyyyyy e bizide aydınlatırsın artık:29:
saç içinde aynı tavsiyede bulunmuştum sanırım bide begümd de aynısını tavsiye etmişti bu arada fular çok abes olur bence neticede okul resmi olmalısın ama bi o kadarda spor doğrumu bence en iyisi badi kolye converse yanlış anlama sakın nacizane fikirlerim:30:

di mi ya?
bende babet giyince iş görüşmesine gider gibi oldum
bi garip geldi gözüme :27:
ama body de içinde böölleee sönük gibim kalıyo:44:
ayyy amma çok dert yahu:1:

canım benim ya
görücü usulü de olsa mutluluk önemli olan:69:
bende senin yerinde olup hergün eşimi beklemeyi isterdim şahsen:69::38::78:

kız hadi hayırlı olsun tekrardan:71:
nasıl fark ettiler mi bakiiim zayıfladığını?:12:

kahvaltıcığımı yazıyorum;

yarım kızartma kırmızı biber
1 kk peynir
2 zeytin
yoğurt
1 bardak şekersiz çay
1 kuru pastaaaa:37:

bu hafta 66.3 ün altına inmem gereeeeeeekkkkkkkkkk:97:

bende yazayım kahvaltımı bakem
1 su bardağı süt