Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen hafta:78

bu hafta:77

giden:1 kgr

hedef:68

msj sayısı:24

o kadar yazıom bir 24 gecemiorum yaw ama bu hafta 1 kgr verebilcegımı pek düşünmüordum ama vermişim ay çok sevindim valla hemde salı gününden beri çok dikkatliyim haftasonu biraz salmıştım tamamen süprizz oldu keyfim yerine geldi sefamm olsun:) hadi görüşürüz şimdi toz alıcam..hareket berekettir ehehe

msj 4

canım kilo vermene çok sevindim , kendini bırakma sakın , biraz dikkat edince oluyor...

merhaba kızlar 2 gün falan giremedim sorunlarım vardı biraz

71.800'den

70.200'e düştüm bu sabah tartıldım
tebrikler çok güzel kilo vermişsin:46::46:

üfff yaa içimde patladı.nerde ağlama smileyleri yaaa.:43::43::2::2::30::30::30::30:
ne güzelde tamı tamınaaa 600gram vermiştim :19::19::19::19::95::95::95:
fulyacığım sen bizimle devam et listeye alınmasanda yaz olurmu ne güzel 600 gr gitmiş :32::32:

msj 5

Aslıcım haftaya sen 69 lara ben 67 lere inelim ne dersin ...

kıralım zincirleri ,, bekle bizi 58 .......biz geliyoruzzzzzz:52::52::52:

aldığım kiloyu verince ümitlendim he he :27::27::27:

75 den 74.1 olmusumm sabah sadece azıcık haşlanmıs papates birde yarım kase yoğurt yedimm bu aralar kahvaltı istemiyo canımm ya

takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim

Fulyacım gitiime ya rekabet olsun diiye şevklendir biz
belki kıskanınca seni zayıflayı veririz

ececimm nerdesinn geliver bugun cumaaa ve 900 gr belki oda açım diye ahh kızım ahhh

ececimm nerdesinn geliver bugun cumaaa ve 900 gr belki oda açım diye ahh kızım ahhh

yok yeaa gidermiyim burdayım.ama 6 aylık sürem dolmamış.o yüzden 1 ay sonra bildirimlere dahil olucam.ama olsun ben size bildiriyim kilomuda siz yazmayın hehehe
55 kilo idim bu sabah 54.4 çıktım.
az olsun benim olsun :D

msj 5

Aslıcım haftaya sen 69 lara ben 67 lere inelim ne dersin ...

kıralım zincirleri ,, bekle bizi 58 .......biz geliyoruzzzzzz:52::52::52:

aldığım kiloyu verince ümitlendim he he :27::27::27:
tamam canım benim bu hafta 70.7 yim haftaya olabilirsem 69.5 olacağım sende 67 ol:32::32::32: bu hafta çok istikrarlıydım hep böyle olurum inş:52::52:
bekle beni önce 67 sonra 64 ben geliyorum:52::52:

75 den 74.1 olmusumm sabah sadece azıcık haşlanmıs papates birde yarım kase yoğurt yedimm bu aralar kahvaltı istemiyo canımm ya
ne güzel 1 kilo vermişsin zaten en ideali haftada 1 kilo

takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim
takım kaptanımız henüz okuldan gelmedi

Ahh bi 55 i görsem bende arkadaşım akapunktur diyodum ya bi arkadaşım yarın bana gelcen o taktıralı 3 hafta oluyor bnde ona börekler çörekler yapıcam o çok severdi bi test edeyim kızı bakayım 86 kilo idi bide tartıya çıkardım mı onu testi geçti demekti bakalım iştahı kapanmışmı güzel arkadaşımın birde dün aklıma geldi taktırsam malumm gusul abdesti aldığımda altına su gecermi bn de cıkarıp takamam kii off ya geriliyorum düşününce ne pis bağazım var

açken tartılıyoruz canım hepimiz belki sabah kahvaltısından önce tartılsan daha az gelebilirdin sevin yani:32::32: aç ve üstünde çok hafif şeylerle tartım.. mesela ben bu sabah bi ince kıyaafetle bide üstüm giyinikken tartıldım kıyafetlerimle 1.5 kilo fazla geldim.. kotum 900 gr yuhh yaa :1::1:

açken tartılıyoruz canım hepimiz belki sabah kahvaltısından önce tartılsan daha az gelebilirdin sevin yani:32::32: Aç ve üstünde çok hafif şeylerle tartım.. Mesela ben bu sabah bi ince kıyaafetle bide üstüm giyinikken tartıldım kıyafetlerimle 1.5 kilo fazla geldim.. Kotum 900 gr yuhh yaa :1::1:

bnde sabah kaltım işte halen pijamalarımlaymm evi toparlayayımda cicişlerimi öyle giyinirim dediydim demekki iyi yapmısım kızlar eşim ördek eti getirmiş onu yapıcam bugun yanına da bulgur ii gider menümü yazayım kızcem uyrken evle ilgileneyim biraz bulaşıklar daha makinadan cıkacakkk
bazenn yorulmuyo değilim bu hayat denen koşuşturmacada

kızlar çok zor durumdayım yahu :(
Aslıcım ben seni 230. etapta izne ayırmışım 231 de dönmüşsün zaten sonra gecen hafta nasıl bir karışıklığa geldiyse seni hiç yazmamışım listeye bildirim yapmadığını varsayıp bu hafta devam ediyorum canım ;) paylaşıma da bildireceğim :34:

5. Takım 233. Etap

seng 58,5/58,5/0,0/%0,00
hasretttt 72,3/72,3/0,0/%0,00
tdgd 68,2/68,2/0,0/%0,00 izinden döndü kilosu 2ye bölündü
sirine35 72/71,8/0,2/%0,28
chosen1234 70,8/70,7/0,05/%0,07 Geçen hafta bildirimde bulunmadıkilosu 2ye bölündü.
maway 78/77/0,5/%0,64 izinden döndü kilosu 2ye bölündü
nelii 71,8/70,2/1,6/%2,23Yeni üye hedef kilo 53
iklimam 75/74,1/0,9/%1,2Yeni üye hedef kilo 60

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,55)

kızlar listenin durumu bu.

patron bunları sen kendin mi hesaplıyosun?bizde herkes kendi hesaplar cuma sabahı söylerlerdi
misal
Fulias (55/54,4/0,6/ % 1,1 ) diye.
kaptanda hepsini alır sadece kontrol ederdi.hesaplamayla uğraşmazdı.zamandan tasarruf.
sende böyle yapabilirsin.

Back
X