- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.381
canım 1 ay beklemen gerekecek :) sen yine takımda kal yavaş yavaş başlarsın hem.
![]()
üfff yaa içimde patladı.nerde ağlama smileyleri yaaa.

ne güzelde tamı tamınaaa 600gram vermiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1 ay beklemen gerekecek :) sen yine takımda kal yavaş yavaş başlarsın hem.
![]()
geçen hafta:78
bu hafta:77
giden:1 kgr
hedef:68
msj sayısı:24
o kadar yazıom bir 24 gecemiorum yaw ama bu hafta 1 kgr verebilcegımı pek düşünmüordum ama vermişim ay çok sevindim valla hemde salı gününden beri çok dikkatliyim haftasonu biraz salmıştım tamamen süprizz oldu keyfim yerine geldi sefamm olsun:) hadi görüşürüz şimdi toz alıcam..hareket berekettir ehehe
tebrikler çok güzel kilo vermişsinmerhaba kızlar 2 gün falan giremedim sorunlarım vardı biraz
71.800'den
70.200'e düştüm bu sabah tartıldım
fulyacığım sen bizimle devam et listeye alınmasanda yaz olurmu ne güzel 600 gr gitmişüfff yaa içimde patladı.nerde ağlama smileyleri yaaa.:2::2:
ne güzelde tamı tamınaaa 600gram vermiştim:95::95::95:
Kızlar ben nerdeyimm tartılıp geliyorumm hemen
üfff yaa içimde patladı.nerde ağlama smileyleri yaaa.:2::2:
ne güzelde tamı tamınaaa 600gram vermiştim:95::95::95:
fulyacığım sen bizimle devam et listeye alınmasanda yaz olurmu ne güzel 600 gr gitmiş![]()
Fulyacım gitiime ya rekabet olsun diiye şevklendir biz
belki kıskanınca seni zayıflayı veririz
ececimm nerdesinn geliver bugun cumaaa ve 900 gr belki oda açım diye ahh kızım ahhh
tamam canım benim bu hafta 70.7 yim haftaya olabilirsem 69.5 olacağım sende 67 olmsj 5
Aslıcım haftaya sen 69 lara ben 67 lere inelim ne dersin ...
kıralım zincirleri ,, bekle bizi 58 .......biz geliyoruzzzzzz
aldığım kiloyu verince ümitlendim he he![]()
ne güzel 1 kilo vermişsin zaten en ideali haftada 1 kilo75 den 74.1 olmusumm sabah sadece azıcık haşlanmıs papates birde yarım kase yoğurt yedimm bu aralar kahvaltı istemiyo canımm ya
takım kaptanımız henüz okuldan gelmeditakım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim
açken tartılıyoruz canım hepimiz belki sabah kahvaltısından önce tartılsan daha az gelebilirdin sevin yaniFulyacım gitiime ya rekabet olsun diiye şevklendir biz
belki kıskanınca seni zayıflayı veririz
ececimm nerdesinn geliver bugun cumaaa ve 900 gr belki oda açım diye ahh kızım ahhh
açken tartılıyoruz canım hepimiz belki sabah kahvaltısından önce tartılsan daha az gelebilirdin sevin yaniAç ve üstünde çok hafif şeylerle tartım.. Mesela ben bu sabah bi ince kıyaafetle bide üstüm giyinikken tartıldım kıyafetlerimle 1.5 kilo fazla geldim.. Kotum 900 gr yuhh yaa
![]()