Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.
oh oh maşallah betülüm :d sen iyice tutturdun bu spor olayını :D
sabah kı menum
salatalık domates az peynır 3 zeytın cay
oglen
yogurt ıspıt
aksam allah kerım :1: annemn gunu war ıns kacırmam ya sadece patates salatası yerım bıde annm dun mısır yapmıstı cnm cok ıstıo ne zaman yesem bılemedm:26:

yogurt ıspıt:bu ne ki kızcem :D çok cahal kaldım heral :D
umarım yemezsin :D

veeeeeee menüm :D

sabah sonunda zincirleri kırıp evden çıkmadan kahvaltı yapamıyorum diye uyanır uyanmaz wc sırası beklerken yatağımı topladıktan sonra

biraz peynir biraz k. ekmek yedim :D

okulda acıkmadım daha doğrusu canım birşey istemedi...su da azcıkın içtim :D

öğlen 1 tabak yoğurtlu kereviz yemeği :D çok az ekmekle :D

ve akşam...işte dananın kuyruğunun koptuğu yer :D
yarım tabak kereviz..
1,25 tb. erişte ama yoğurduyla beraber hani menüme yoğurt girmiş olsun diye yoğurtta yedim :D

ve :18::18: 50 gr tahin helvası :D

saat 8den beri hiçbirşey yemiyorm azcık göbek attım birazdan yine atacam :D
bulaşıkları yıkadım :D

eğer yanlış değilse buldum ve anladım :D
bir ot :d sanırım hasretti galiba :) yumurtalısı salatası falanda oluyor karadenizde başka bir ismi var aslında çok çeşitli isimlere sahip :d annem bi kere yumurtalı yapmıştı çok beğenmiştim :D

iyi akşamlar arkadaşlar,misafirleri ağırladım ,çok yorgunum çok....evi toparlamadan oğlum geldi,birkaç gündür hastaydı,okulda daha kötü olmuş,acile götürdüm,çok öksürüyor dün gece hiç uyumadım desem yalan olmaz...Bir sürü ilaç aldık geldik,dr serum takalım dedi bizimki istemedi,aslında daha iyi olacaktı ama neyse.....:19:

ı
kızım 2 gündür şıkır şıkır kusuyor neden kusuyo bilemedim ne üst kaldı ne de baş çıldırıcam kendi derdimi geçtim
ALLAH ım o daha çok küçük kıyamımam ona bn neden kusar ki okmeydanına veya özel doktorumuza götürücem inş.eşim işinden fırsat bulabilir

arzu aslında daha bişi yazmadım dün gördüm bi topik açılmıs kaynana gelin diyalogları diye oraya yazmayı düşündüm caydım yazınca okuturum sanada
İKLİMA
Canım çok geçmiş olsun,benim oğlum 16 yaşında öksürdükçe içim parçalanıyor,senin miniği düşünemiyorum,inşaallah birşey çıkmamıştır tahlillerde...Çok kötü bir virüs salgını var dedi dr,kusma,boğaz enfeksiyonu yapıyormuş...İnşaallah önemli birşey çıkmaz,nete de girmemişsin merak ettim şimdi,iyi haberlerle gel inşaallah....:5:

evet canım çok iyi geldi eklem romatizmam var ama spora yeni başladığım için sürünüyorum şu an omuzlarım ffena agrıyo :D
canım allah şifa versin ,inşaallah spordan fayda görürsün,bu arada iradene hayran kaldım,ben olsam mercimek köftesi falan kalmazdı....:1:

Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.

Benim koşu bandım kalori konusunda çoook cimri,1 saat biniyorum 5,7 de 150 kalori gösteriyor....:44:

korkumdan tartıya çıkamıyorum , eminim 67.9 ü geçmişimdir . ilk defa 67 gördüm , sevincim az sürdü ...

mazeretim var ama yine de moral bozuyor ...
maalesef ben de aynı durumdayım,sanki günde 1 kilo alıyorum,şişkinlikten patlıcam yakında....:50:

şimdiye kadar 550 kalori almışım akşamada sadece aşure yiyeceğim 1 kase aşurede 400 cal varmış:43::43:
Harika gidiyorsun aslıcım,bu hafta iyi kilo vereceksin bence....:nazar:

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 simit,3 zeytinyağlı dolma,5 kaşık mecimek salatası
ARA kabak tatlısı
AKŞAM 5 kaşık mercimek salata,domates

sPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş...

ECECİMKim kimle rakip ben anlamadım,geçmişi okudum ama bir açıklama göremedim....bilgilendirirsen sevinirim,bir de benim durumum ne oldu,takımda mıyım..?:44:

Bugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 simit,3 zeytinyağlı dolma,5 kaşık mecimek salatası
ARA kabak tatlısı
AKŞAM 5 kaşık mercimek salata,domates

sPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş...

mercimeeeek :52: ay dün yiyemedim içimde kaldı :D afiyet olsun canım menün güzel spora yapmışsın :)

been geldııııım dun hıc gıremedım sabah yatagmdan bı kalktm geceye kadr hep mısafr wardı eksık kalsnlar:53::53::53:
hahhahayyy eet canlarım ıspıt karednıze ozel olan bı yıyecek sebze turu.bız yumurtalısını yaparz ececıgm senn yedıgn yani ama cok sewerm super tadı wardır ınternetten kalrısıne bakıorum ckmıo kımse bılmıo ya bunu ondan sanırım:52::52:

ama ben cızlgemı nasl guncellycem kı cnku bırı yapmıstı bu gruptan bnm cızlgemı smdıde kım yaptıgını bulamıorum e degstrmek ıcın sıfre ıstıo napcem bn s mdık:26:

dun nısanlımla cok tartıstk hep agladm dun suan ıım allaha sukur ama dn cok kotu bı gndu benım ıcın nısanlımn ablası we annesı dugunu erteleyn 2 sene bekleyn dıolarmıs bnm abmde ıznını ayarladı bnm dugunm ıcın taaaaa yurtdısndan dugune geleck dedıklere seye bak bıde abım ıcınde dııl zaten nıe beklıım kı 2 sene bız zor gecırıorz gnlerı zaten:50:neymıs efendm ıstnblda kırada oturlmazmıs ew alcklarmıs bıze esyalarımızı dortdortluk alacaklarmıs yaa ıstemıorum bn ew mew bı cekyatta oturr yatarm kalkarm ama bu yıl dugun olacak kesnlıkle eer olmazsada yanı yapmazlarsa bulent yanı nısanlm geleck buraya burada kına dugun aynı anda yapcz gıtcz yerlescz ıstnbla bıdahada gorsmcez onlarla szce yanlsmı dusunuorum dıolarmıskı ablasnnda dugunu war seneye normalde hazrandaydı eylule eyluldeydı aralıka aralktaydı seneye ertelemısler kız alıskın masllh ertelemeye ben we benm aılem ole kabl etmez. he dıolarmıskı ısteıkı dugunun altndan kalkamayz dıolarmıs bnde dıorum kı ertelemesymıs ablan dugunu we suan ewlerınn ıcıne tam 25 mılyr harcadılar gecen ay harcamasalarmıs bılıolrdı dugun olacagını haksızmıyım lutfen yardm edın akıl wern bna:50:

cumadan berı hıc ekmek surmedım agzıma zor doyuyorum ama dunaksam da 3 sarma yarım dılmden az kek patats saltası bıde bı ısırım pıdeden aldm cok mu kacrmısım bu aksm yemegmdı

Back
X