- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.981
mercimek köftesi sevilmez mi kızaaam
yarısı bitmedi ter döküyorum yememek için
D

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mercimek köftesi sevilmez mi kızaaamyarısı bitmedi ter döküyorum yememek için
D
oh oh maşallah betülüm :d sen iyice tutturdun bu spor olayınıKoşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.
sabah kı menum
salatalık domates az peynır 3 zeytın cay
oglen
yogurt ıspıt
aksam allah kerımannemn gunu war ıns kacırmam ya sadece patates salatası yerım bıde annm dun mısır yapmıstı cnm cok ıstıo ne zaman yesem bılemedm:26:
yogurt ıspıt:bu ne ki kızcemçok cahal kaldım heral
umarım yemezsin![]()
helva yemiş bideveeeeeee menüm![]()
hadi ye:103:
İKLİMAı
kızım 2 gündür şıkır şıkır kusuyor neden kusuyo bilemedim ne üst kaldı ne de baş çıldırıcam kendi derdimi geçtim
ALLAH ım o daha çok küçük kıyamımam ona bn neden kusar ki okmeydanına veya özel doktorumuza götürücem inş.eşim işinden fırsat bulabilir
arzu aslında daha bişi yazmadım dün gördüm bi topik açılmıs kaynana gelin diyalogları diye oraya yazmayı düşündüm caydım yazınca okuturum sanada
canım allah şifa versin ,inşaallah spordan fayda görürsün,bu arada iradene hayran kaldım,ben olsam mercimek köftesi falan kalmazdı....evet canım çok iyi geldi eklem romatizmam var ama spora yeni başladığım için sürünüyorum şu an omuzlarım ffena agrıyo![]()
Koşu bandında yürüdüm geldim raporumu vereyim gidip duş alacağım.
65 dakika
6.35 km
Koşu bandına göre 400 kcal
Hesaplama sitesine göre 540 kcal harcamış görünüyorum.
maalesef ben de aynı durumdayım,sanki günde 1 kilo alıyorum,şişkinlikten patlıcam yakında....korkumdan tartıya çıkamıyorum , eminim 67.9 ü geçmişimdir . ilk defa 67 gördüm , sevincim az sürdü ...
mazeretim var ama yine de moral bozuyor ...
Harika gidiyorsun aslıcım,bu hafta iyi kilo vereceksin bence....şimdiye kadar 550 kalori almışım akşamada sadece aşure yiyeceğim 1 kase aşurede 400 cal varmış![]()
Bugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 simit,3 zeytinyağlı dolma,5 kaşık mecimek salatası
ARA kabak tatlısı
AKŞAM 5 kaşık mercimek salata,domates
sPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş...