Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kızlar bravo bize , madem her hafta kendimizi diyette zannedip sıkıntı çekip cumaya kilo veremeden geliyoruz. artık buna bir son verelim , şirinecim çok iyi oldu video , şimdi yemek yedim , 2 sa sonra yapacağım inş

menunude yazsana cnm gerckten dha ıı oluo

bn normlde amcamlara geldıgmde kesnlıkle bısıler kacrrdım ama bugun masslh dıorum kndıme ole kacamaklarım olmadı ıns dahada olmaz dıorum cuma 71 olmak ıstıorum we olcam da:nazar:

ben de yediklerimi yazayım ,

7.30 ılık ballı su ( yine bğrs problemim var )

1 etimek form
şekersiz çay
peynir
1 çatal ucuyla pekmez

öğlene kadar 1 brd ılık su ve 1 bard form çayı içtim ( şu ana kadar pek faydasını görmedim)

öğlen okulda kalınca mecburen 1 poaça yedim ( üzgünüm)

akşam 18.00

1 kase merc çorba
2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut , 2 kaşık yoğurt ve biraz salata ...

ben de yediklerimi yazayım ,

7.30 ılık ballı su ( yine bğrs problemim var )

1 etimek form
şekersiz çay
peynir
1 çatal ucuyla pekmez

öğlene kadar 1 brd ılık su ve 1 bard form çayı içtim ( şu ana kadar pek faydasını görmedim)

öğlen okulda kalınca mecburen 1 poaça yedim ( üzgünüm)

akşam 18.00

1 kase merc çorba
2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut , 2 kaşık yoğurt ve biraz salata ...

yınede cok kotu denlmez oglen harıc ama olsn erken oldugu ıcın erıtmıssndır form cayını yemkten 20 dakıka ıcersn cok faydasını gorrsun ben kullanmıorum artk ama onceden kullnıodum we guzl sonuc alıodum hatta yarn cıkıp tekrr yeslcayla bırlkte almayı dusunuorum

önce koşu bandında biraz ısınırım , sonra yerde bacak ve göbek çalışacağım ,,

sonra esneme hareketleri , yoksa kaslarda çok ağrı oluyor...

bu hafta tekrar 67 ,9 olmak istiyorum ....

acı çekmeden zayıflama olmuyor , kaçamaklarla boşa vakit geçirdim ya , üzülüyorum sonra , ne kadar iradesizim , :50:

hasretcim bağrs çok tembel , hergün 1 kilo kayısı yesem , yinede kıpırdama olmuyor , bu da kilo vermemi engelliyor ,

hareket yaparsam biraz daha faydası olur diye düşünüyorum...

hasretcim bağrs çok tembel , hergün 1 kilo kayısı yesem , yinede kıpırdama olmuyor , bu da kilo vermemi engelliyor ,

hareket yaparsam biraz daha faydası olur diye düşünüyorum...[/QUOT

bnde oleydım karnıma agrılar gırrdı cıkmazdm tuwlete suan allahasukur ole bı problm yok ıns da bıdaha olmaz sennde duzlmesını temmnı edıorum canm

önce koşu bandında biraz ısınırım , sonra yerde bacak ve göbek çalışacağım ,,

sonra esneme hareketleri , yoksa kaslarda çok ağrı oluyor...

bu hafta tekrar 67 ,9 olmak istiyorum ....

acı çekmeden zayıflama olmuyor , kaçamaklarla boşa vakit geçirdim ya , üzülüyorum sonra , ne kadar iradesizim , :50:

zararın neresnden donerse karmıs uzulme sende bak ne guzl spor yapacaksn guzl sonuclar olur ıns bu hafta

şu an başım çok ağrıyor , grip olmuşum , gündüz hapşu hapşu , öğrenciler hep birden,çok yaşa ....

sizinle sohbet edince mutlu oluyorum .

kızlar yanls anlamayn bnı ama dıorz ya 4. takım 1. oluo dıe orada herkes menusunu yazdktn snra yorm yapıo sızde yazın yorumlayalm bzde yazsk deryayla sızde bızı yormlarsanız nerede yanls yaptgmızı goruruz we daha cok azımlı oluruz

şu an başım çok ağrıyor , grip olmuşum , gündüz hapşu hapşu , öğrenciler hep birden,çok yaşa ....

sizinle sohbet edince mutlu oluyorum .

bana hep kucukken sordklarında ne olmak ıstersın bn hep derdm ogretmen dıe ama olmadı ne mutlu sana:nazar:

evet canım inş, bu spor işini düzene soksam çok iyi olacak , o zaman insan spor yaparken çektiği ağrıları düşününce yemek de yiyemiyor zaten ..

hasretcim geçen yıl nisan ayında diyetisyene gittim , ama bir kez bile uygulamadım ,

onun için kendime kızıyorum , bir de bizim ilde yoktu , başka ile gittim dersten çıkıp yetişmek çok zor oldu , haftaa sonları da bayan çalışmıyor , kısacası yine kaldım öyle ,,

güya bahane uyduruyorum , diyetisyen kontrolünde olunca daha iyi olur diye ,,,

eee uygulamaya gelince bir şey yok ...

hasretcim geçen yıl nisan ayında diyetisyene gittim , ama bir kez bile uygulamadım ,

onun için kendime kızıyorum , bir de bizim ilde yoktu , başka ile gittim dersten çıkıp yetişmek çok zor oldu , haftaa sonları da bayan çalışmıyor , kısacası yine kaldım öyle ,,

güya bahane uyduruyorum , diyetisyen kontrolünde olunca daha iyi olur diye ,,,

eee uygulamaya gelince bir şey yok ...

e hepımz ole dıılmıyız sankı ama artık yetr dedık we basladık ıste bz neden basaranlr gıbı olamayalm kı hadı kızlaaaar durmak yok kacamak yoooooooook:21::21::21:

Kızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
Canım çok teşekkür ederim,ahhh ah bendeki sorun göbek değil basen:1:
hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff:50:
Ayy alemsin ya Hasret,millet neler giyiyor görmüyor musun boşver kim ne derse desin,sen beğeniyorsan al içinde kalmasın....
:16:
kızlar ablamdan şimdi döndüm evimdeyim kız çöp gibi her şeyi yiyor banada yediriyor bitürlü diyet yapamadım yarın kaldıgım yerden devam yıldıramaz beni 2 günlük ara!
Canım ya aslında en istikrarlı giden sensin bence,aldığın ilaçlarda etkiliyordur kilonu....:16:

sabah aç karnına 2 brd ılık su ve 4 kuru kayısı ( gün kurusu )

kahvaltı
şekersiz çay , 1 kk az yağlı peynir ya da 1 haşl yumurta ,2 dilim ince ekmek , 3 zeytin , söğüş sebze özellikle roka

ara 1 pors meyve , kayısı + yeşil çay

öğle
1 kepçe çorba ( yağsız ) , 2 köfte kadar et-tavuk-balık ( yağsız )veya

4 kaşık sebze yemeği ,susuz ,az yağlı salata , 1 kase yoğurt veya ayran ,1 dlm ekmek

ara meyve veya kepekli grisini , yeşil çay

akşam

öğlen gibi
en az 2 lt su, şekersiz yeşil çay , bitki çayları ..

Back
X