- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.241
biraz zengin bi menü olmuş canımama kötü değil biraz spor yaparsan günü tamamlamış olursun :)
hıc ıcmden gelmıo kı ama smdı fazla dedınya kotu oldm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz zengin bi menü olmuş canımama kötü değil biraz spor yaparsan günü tamamlamış olursun :)
evet kızlar bravo bize , madem her hafta kendimizi diyette zannedip sıkıntı çekip cumaya kilo veremeden geliyoruz. artık buna bir son verelim , şirinecim çok iyi oldu video , şimdi yemek yedim , 2 sa sonra yapacağım inş
ben de yediklerimi yazayım ,
7.30 ılık ballı su ( yine bğrs problemim var )
1 etimek form
şekersiz çay
peynir
1 çatal ucuyla pekmez
öğlene kadar 1 brd ılık su ve 1 bard form çayı içtim ( şu ana kadar pek faydasını görmedim)
öğlen okulda kalınca mecburen 1 poaça yedim ( üzgünüm)
akşam 18.00
1 kase merc çorba
2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut , 2 kaşık yoğurt ve biraz salata ...
hasretcim bağrs çok tembel , hergün 1 kilo kayısı yesem , yinede kıpırdama olmuyor , bu da kilo vermemi engelliyor ,
hareket yaparsam biraz daha faydası olur diye düşünüyorum...[/QUOT
bnde oleydım karnıma agrılar gırrdı cıkmazdm tuwlete suan allahasukur ole bı problm yok ıns da bıdaha olmaz sennde duzlmesını temmnı edıorum canm
önce koşu bandında biraz ısınırım , sonra yerde bacak ve göbek çalışacağım ,,
sonra esneme hareketleri , yoksa kaslarda çok ağrı oluyor...
bu hafta tekrar 67 ,9 olmak istiyorum ....
acı çekmeden zayıflama olmuyor , kaçamaklarla boşa vakit geçirdim ya , üzülüyorum sonra , ne kadar iradesizim ,![]()
şu an başım çok ağrıyor , grip olmuşum , gündüz hapşu hapşu , öğrenciler hep birden,çok yaşa ....
sizinle sohbet edince mutlu oluyorum .
hasretcim geçen yıl nisan ayında diyetisyene gittim , ama bir kez bile uygulamadım ,
onun için kendime kızıyorum , bir de bizim ilde yoktu , başka ile gittim dersten çıkıp yetişmek çok zor oldu , haftaa sonları da bayan çalışmıyor , kısacası yine kaldım öyle ,,
güya bahane uyduruyorum , diyetisyen kontrolünde olunca daha iyi olur diye ,,,
eee uygulamaya gelince bir şey yok ...
Canım çok teşekkür ederim,ahhh ah bendeki sorun göbek değil basenKızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
Ayy alemsin ya Hasret,millet neler giyiyor görmüyor musun boşver kim ne derse desin,sen beğeniyorsan al içinde kalmasın....hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff![]()
Canım ya aslında en istikrarlı giden sensin bence,aldığın ilaçlarda etkiliyordur kilonu....kızlar ablamdan şimdi döndüm evimdeyim kız çöp gibi her şeyi yiyor banada yediriyor bitürlü diyet yapamadım yarın kaldıgım yerden devam yıldıramaz beni 2 günlük ara!