- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.861
bide ben cumartesi pazar menümü azmayayım size olmaz mı
malum yılbaşı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasret sen bugün ne yiyorsun?
ben yoğurt yiyorum ama şöyle bi sorunum var kaçamksız güzel bi diiyet oldu ve bugün son günü biliyorum ama akşam kayınvalideme yemeğe davvetliyiz yemesem olmaz ne yapsamki
hiç yemek istemiyorum bugün son gün o kadar dişimi sıktım bu son günde olacak iş değil yaa![]()
hasret benıde al takıma bak yuzunu kara cıkartmıcam
canm ben kaptan dıılım malesf bu haftalk benımece kaptanımız o ılgılenıo kusura bakma
![]()
öyle yaparım gtmeden yoğurdumu yerim ayıp olmasın diye azcık yerimo zamn cok azcık ye canım bır buyuk kase yogrt ye onden tıkanacaksın yıyemeyeceksın zaten![]()
sendemi brütüskızlar yarın kımse menu yazmasın cnku bıde bz dogm gunu kutlcz aynı zamnda fazlaya kacacgımı blıorum
ama pazar hemen gerı donelım toparlanalım
tşk ederim başkanımaslıcıgm bnde sana cok tsk ederım ılkkez bnde bu kadr kacamaksız bı dıyt yaptım senn sayende BENDE SENI SIZI SEWIORUM GUZEL CITIRLARIM BENIM:54
Tmm aslıcım sen ıp atla ozamn yanı amac spor yapmak yetrkı herkes bısıler yapsın
takımımızda eksiklik varmı bilmiyoruz canımtamam ece kaptana soyle o alsın lutfen yada ben ses edıyım ece kaptan benı grubuna alırmısınnn?
Kızlar 16.30 son paylaşım saati paylaşım alanına...
Ece de yok ne yapacağız?
sen ver paylaşıma canım ece zaten izinli bu haftada izinli diye geçer
1.servetKızlar sizinle bir resim paylaşacağım. Bu resimde ilk gördüğünüz 3 kelime ne paylaşın bakiyim.
Ben
1. Aşk
2. Takdir
3. Cesaret... çıktı. Bunlar 2012 yılında sizin olsun demiş resmin başında.
ece izinden dönmüşmüydü? olamaz ece kilo almışkızlar ecenin şimdiki kilosu 59.1
gecen haftaki 58.5