Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasret sen bugün ne yiyorsun?
ben yoğurt yiyorum ama şöyle bi sorunum var kaçamksız güzel bi diiyet oldu ve bugün son günü biliyorum ama akşam kayınvalideme yemeğe davvetliyiz yemesem olmaz ne yapsamki
hiç yemek istemiyorum bugün son gün o kadar dişimi sıktım bu son günde olacak iş değil yaa:47:

sanırım ben bu sporu abartmısım yapablsek keske ama bn smdı yaptm ınanlmaz zorlandm yarısını mı yapsak:26:
yada yarısını sabh yarısını aksm seklındede yapabılırz ama bn bu sporarı zorunlu goruorum haberınz olsn:46::46:

hasret sen bugün ne yiyorsun?
ben yoğurt yiyorum ama şöyle bi sorunum var kaçamksız güzel bi diiyet oldu ve bugün son günü biliyorum ama akşam kayınvalideme yemeğe davvetliyiz yemesem olmaz ne yapsamki
hiç yemek istemiyorum bugün son gün o kadar dişimi sıktım bu son günde olacak iş değil yaa:47:

o zamn cok azcık ye canım bır buyuk kase yogrt ye onden tıkanacaksın yıyemeyeceksın zaten :1::1::1:

kızlar yarın kımse menu yazmasın cnku bıde bz dogm gunu kutlcz aynı zamnda fazlaya kacacgımı blıorum:1:
ama pazar hemen gerı donelım toparlanalım

aslıcıgm bnde sana cok tsk ederım ılkkez bnde bu kadr kacamaksız bı dıyt yaptım senn sayende BENDE SENI SIZI SEWIORUM GUZEL CITIRLARIM BENIM:54::54::54
Tmm aslıcım sen ıp atla ozamn yanı amac spor yapmak yetrkı herkes bısıler yapsın

o zamn cok azcık ye canım bır buyuk kase yogrt ye onden tıkanacaksın yıyemeyeceksın zaten :1::1::1:
öyle yaparım gtmeden yoğurdumu yerim ayıp olmasın diye azcık yerim
kızlar yarın kımse menu yazmasın cnku bıde bz dogm gunu kutlcz aynı zamnda fazlaya kacacgımı blıorum:1:
ama pazar hemen gerı donelım toparlanalım
sendemi brütüs :1::1: ben malum biliyorsunuz pazar giremiyorum ama fazla kaçırmam söz:D
aslıcıgm bnde sana cok tsk ederım ılkkez bnde bu kadr kacamaksız bı dıyt yaptım senn sayende BENDE SENI SIZI SEWIORUM GUZEL CITIRLARIM BENIM:54::54::54
Tmm aslıcım sen ıp atla ozamn yanı amac spor yapmak yetrkı herkes bısıler yapsın
tşk ederim başkanım:42: biliyorum fazla olacam ama bugün spor yapamayacağım çok halsizim bu yoğurt çok halsizlik yaptı ama şikayet etmiyorum son gün sonuçta sende sadece yoğurtmu yiyorsun?

tamam ece kaptana soyle o alsın lutfen yada ben ses edıyım ece kaptan benı grubuna alırmısınnn?
takımımızda eksiklik varmı bilmiyoruz canım:34: sen cuma yarışmasına katılmak isteyenler forumuna bende katılmak istiyorum diye yaz mutlaka seni çağıran bi takım olacaktır:34:

Kızlar sizinle bir resim paylaşacağım. Bu resimde ilk gördüğünüz 3 kelime ne paylaşın bakiyim.

Ben
1. Aşk
2. Takdir
3. Cesaret... çıktı. Bunlar 2012 yılında sizin olsun demiş resmin başında.

Kızlar sizinle bir resim paylaşacağım. Bu resimde ilk gördüğünüz 3 kelime ne paylaşın bakiyim.

Ben
1. Aşk
2. Takdir
3. Cesaret... çıktı. Bunlar 2012 yılında sizin olsun demiş resmin başında.
1.servet
2.bolluk
3.heyecan
çokmu paragözüm ne hahaha allahım hayırlı paralar nasip etsin
kızlar ecenin şimdiki kilosu 59.1
gecen haftaki 58.5
ece izinden dönmüşmüydü? olamaz ece kilo almış:20:

hasret bak bizim diyetimizde geçmiş yıllarda yazan birinin yazdığı bu kişi 5 günde 5 kiloyu vermiş

(alıntıdır)
canım ben bu diyete başlamadan çok fazla iştahımın açık olduğunu ve kendimi durduramadığımı anlatmıştım bu topicte ve 70ten 71.7ye çıkmıştım bu diyete pazartesi başladım ve her gün ne serbestse atıyorum patates çok fazla tükettim serbest olan şeyi kendi gününde çok tükettim spor hiç yapmadım çünkü öğretmenim çocuklar en iyi spor aslında sonuca ben de çok şaşırdım 3-4 falan beklerken 5 vermişim bazı arkadaşlar pantolonlarının bol geldiğini söylemiş benimkisi düşüyor belimden

en büyük hayalim ise gardrobumu yenilemek o da olacak inş. o yolda

aslıcıgm sadece yogurt yıyordum ama spor yaptıktan sonra cok kotu oldum halsız kaldım mıgdem bulandı annem bır yumurtadan yagsız omlet yaptı yedım haftaya yogurt gnnumde corba +yogurt yapcm ıns yada sdece corba senın nasıl gıdıyo sadce yogurt mu

Back
X