Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok basım donuyo ya aclık we halsızlık w ar spor yapamadım yapmaya basladım basım dondu bugun neden bole oldm anlamadım suanda acıııııııııım
ay canım benm tatlı bişeler ye sağlığımızdan önemli değil ya bişeler artıştır...
İnsan internete girince yemeği falan unutuyor di mi:9:Bende geçen gün dolmanın dibini tutturmuştum.Bende hafif tutunca severim de evdekiler hemen kusur buluyor...
hiç sorma neyse bu yemeği tek ben yiyeceğim:1::1: yarın eşime ne yapsamki bide ona ayrı yemek lazım:18::18:

leslie 1 mil yaptım çok hafif hareketler 20 dk. ama olsun hiç spor yapmamaktan iyidir yarın fırsatım olursa ipimi atlıcağım:52:

nerde bu millet nerde bu devlet nerdesiniz kızlar:52::52: rapor verin bakim naptınız bugün spor yaptınızmı yeterince su içtinizmi?

hala kimsecikler gelmemiş
sabah uyandım 1 yemek kaşığı keten tohumunu suyla içtim(çok güzel bağırsaklarımı çalıştırdı)
bugün sebze günümüz
kabak yemeği yanınada roka ve domatesten salata yaptım bi güzel limon sıktım afiyetle yedim
akşama kadar menüm aynı
akşam yine kayınvalideme gideceğim neyseki oda ıspanak yapmış kabakla başlayıp kabakla bitmeyecek ama bozulacağını sanmıyorum oda sebze sonuçta
benim rejim güzel gidiyor yeşilçayımı içtim şimdiye kadar 1 litre su içtim çok merak ediyorum tartıyıııı :52::52::52:

gunaydn kızlar dun aksamdan berı cok kotu hastayım bogaz hastası hıc bısı yıyıp ıcemıorum bu hafta sızınle ılgılenmm gerekırken ılgılenemıorum lutfen kusura bakmayın :25::25:

hala kimsecikler gelmemiş
sabah uyandım 1 yemek kaşığı keten tohumunu suyla içtim(çok güzel bağırsaklarımı çalıştırdı)
bugün sebze günümüz
kabak yemeği yanınada roka ve domatesten salata yaptım bi güzel limon sıktım afiyetle yedim
akşama kadar menüm aynı
akşam yine kayınvalideme gideceğim neyseki oda ıspanak yapmış kabakla başlayıp kabakla bitmeyecek ama bozulacağını sanmıyorum oda sebze sonuçta
benim rejim güzel gidiyor yeşilçayımı içtim şimdiye kadar 1 litre su içtim çok merak ediyorum tartıyıııı :52::52::52:

cok ıı gıdıosun masllh aslıcıgm

gunaydn kızlar dun aksamdan berı cok kotu hastayım bogaz hastası hıc bısı yıyıp ıcemıorum bu hafta sızınle ılgılenmm gerekırken ılgılenemıorum lutfen kusura bakmayın :25::25:

çok geçmiş olsun canım bol c vitamini al hiç yememekle olmaz..
hadi sen hastasın öbür kızllar hiç uğramıyor.. geçen haftaki azmi bu hafta takımımızda göremiyorum:20::20:.. kimseler uğramaz oldu topiğimize

kızlar gecen hafta evet takımımız 1. oldu ama gecen hafta bıldırımlerımız yesıl caylarımız sularımız sporlarımız cok guzldı rahatsız olmama ragmen aksam kalkıp sporumu yapacagm cnku oturarak werılmıo bu kılolar lutfen herkes tekrar gecen haftakı gbı motıwe olsun we lutfen herkes bıldırımlerını yapsın belkı bana sureklı soyluorum dıe kızıorsunuz ama bıldırım yaparken herseyın yzılmasını ıstıorum :34:

kızlar gecen hafta evet takımımız 1. oldu ama gecen hafta bıldırımlerımız yesıl caylarımız sularımız sporlarımız cok guzldı rahatsız olmama ragmen aksam kalkıp sporumu yapacagm cnku oturarak werılmıo bu kılolar lutfen herkes tekrar gecen haftakı gbı motıwe olsun we lutfen herkes bıldırımlerını yapsın belkı bana sureklı soyluorum dıe kızıorsunuz ama bıldırım yaparken herseyın yzılmasını ıstıorum :34:

katılıyorum hasretciğim burda kendi kendimize yazıyor gibi oluyoruz

kızlar sizleriçok özlücem bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum ama çok zayıflamıs olarak dönerim aranıza inşallah
salı günü tanısınıyoruzz şimdi kolileme falan yapıyorum ondan bil. başına oturmaya hiç fırsatım olmuyor
gittiğim yerden int. bulmam ne kadar sürer bimiyorumm
ama kızlar sizi özleyeceğim kesin ,
kaptanım numaramı sana yolluyorum haberleşiriz inşallah
herkez kendine ii baksın girerim salıya kadar gene :43::43::43:
:kkk::5::5::5::14::14::14::16::16:

kızlar sizleriçok özlücem bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum ama çok zayıflamıs olarak dönerim aranıza inşallah
salı günü tanısınıyoruzz şimdi kolileme falan yapıyorum ondan bil. başına oturmaya hiç fırsatım olmuyor

kolay gelsn canım en kısa surede aramıza donmenı beklıoruz:54::54:

sporki ne spor akşama gec gelebilirim belki avm giderim orda da mağazaları talan ederim artık ehehe ya bugun hiç havalmda değilim zayıflayamıcagımı dusunuyorum moyivasyonum morel sofır adet dönemi giriş yapmış bulunmaktayım ve sinirler bozuk yine

güle güle canım seni izinli yazsın o zaman ece
sporki ne spor akşama gec gelebilirim belki avm giderim orda da mağazaları talan ederim artık ehehe ya bugun hiç havalmda değilim zayıflayamıcagımı dusunuyorum moyivasyonum morel sofır adet dönemi giriş yapmış bulunmaktayım ve sinirler bozuk yine
öyle düşünmek yok şimdi sen öyle düşünüpte yemeye vurma kendini bak topiklere hatunar 30 -40 kilo veriyor sen de bende hepimiz verebiliriz.. alışveriş çok yapma zayıflayınca alırsın:1::1:
heeey ben geldim..nasılsınız bakalım hatunlar..

iyiyiz ececiğim sen nasılsın bakalım kaptancığım?

Back
X