Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canımmm:)

Hasret benim takımdan mezun olmama yakın gelmişti sanırım.
Dönmek istiyorum.
Vereceğim 3 kilo var.
Ama nasıl döneceğim???

canım anca takım içinde listeye alabilirim bir arkadaşımız daha var o fırsat bulamıyor hiç girmeye ben de takım içinde de liste yapalım diye düşünüyordum...Senin takımlar arası listeye girebilmen için 6 ayı tamamlaman gerekli hayatım sen daha iyi bilirsin..

kızlar ben geldim
akşam 400 tane ip atladım gün içinde 2 bardak yeşilçay içtim 2litreden fazlada su içtim ben su içme olayını akşam8 de bitiriyorum gece uykuda wcye kalkmak işkence içmeyince kalkmıyorum.
menüm
sabah:kabak yemeği,salata
öğlende aynısı
akşam:ıspanak üüzerine azbişe sarımsaklı yoğurt
çok büyük tatlı kaçamağım oldu üzgünüm en sevdiğim tatlıydı ve herzaman alınmayan bi tatlı.. ben senn kadar iradeli olamadım hasretciğim

kızlar herkes bu diyeti burakmış ee bende size uyum sağlayayım bu diyeti bu hafta bırakayım zaten yarın için tavuklarımıda yapmadım
yarın sabah dr a gideceğim ameliyatı konuşacağız tabi aç gideceğim öğlene dışarda olacağım için simit falan yerim herhalde.. yarın giremeyebilirim şimdiden söyleyeyim dedim
bide bu diyet zaten sürekli 2 hafta üstüste uygulanacak bi diyet değil bende sabah tartılacağım cuma gününkü bildirimden fazla gibi hissediyorum kendimi

kızlar ben geldim
akşam 400 tane ip atladım gün içinde 2 bardak yeşilçay içtim 2litreden fazlada su içtim ben su içme olayını akşam8 de bitiriyorum gece uykuda wcye kalkmak işkence içmeyince kalkmıyorum.
menüm
öğlende aynısı
çok büyük tatlı kaçamağım oldu üzgünüm en sevdiğim tatlıydı ve herzaman alınmayan bi tatlı.. ben senn kadar iradeli olamadım hasretciğim

kızlar herkes bu diyeti burakmış ee bende size uyum sağlayayım bu diyeti bu hafta bırakayım zaten yarın için tavuklarımıda yapmadım
yarın sabah dr a gideceğim ameliyatı konuşacağız tabi aç gideceğim öğlene dışarda olacağım için simit falan yerim herhalde.. yarın giremeyebilirim şimdiden söyleyeyim dedim
bide bu diyet zaten sürekli 2 hafta üstüste uygulanacak bi diyet değil bende sabah tartılacağım cuma gününkü bildirimden fazla gibi hissediyorum kendimi

maşallah hayatım çok iyisin...inş. doktorda da kötü şeyler olmaz.. simit en uygunu olur...

canım anca takım içinde listeye alabilirim bir arkadaşımız daha var o fırsat bulamıyor hiç girmeye ben de takım içinde de liste yapalım diye düşünüyordum...Senin takımlar arası listeye girebilmen için 6 ayı tamamlaman gerekli hayatım sen daha iyi bilirsin..

Takım içinde liste nasıl oluyor ayol?
Anlat bakalım bana neler değişmiş ben yokken?

kızlar ben geldim
menüm
öğlende aynısı

ılk hafta superdık cnm ama tek basına yapman zor olur 400 ıp := tatlı olmus :47:
nese bu haftanın son kacamagı olsn saglık problemlerın halolsunda kılolr gıder bsweeeeeeeeer

hatunlar ben kaçıyorum artık bugün uyumadım ya yorgunluk bastı :) yarın okulda ygs denemesi var.. fen derslerinin hiç birini yapamıycam :(...
bu arada spor olarak 40 dk göbek attım :) tempolu..

bugün 2 tane sınav oldum dün de oldum bir tane..O yüzden gelemedim yarın okulda ygs denemesi var..Bugün başladı başvurular :/ :18::18::18::18:Hatunlar ben seneye tercih yapıcam diyorum ama bi kere sınava girdim mi hiç kimse olumsuz bir sonucu zerre kadar hoşgörmez ki :( e hadi ygsyi geçtim lys de yapamazssam :( korkuyorum yaa :(:26::26:
Canım ya tabii bu sene zor geçecek senin için,gerçi tercih yapmayacaksın...Dersaneye gitmediğin için tercih yapmıyorsun di mi,olsun eksiklerini tamamlarsın,hem okul hem dersane zor oluyor aslında ama,sınava hiç :44:girmeyecek misin kendini denemek için...
kızlar ben spor yapmaya gıdıorum snrada yesıl cay ıcecegım aksamada bıldırımımı yapacagım sey dıcem bıldırımını yapmayan bnce bı gun snra buraya yazmasın ceza olarak olur mu yoksa yanls mı dusunmusum:26:
Bence doğru bir karar vermişsin,kabul ediyorum...:9:
annem pıde yaptı canm cok ıstedı ama yemedım
ırademı sewıorum :52::52::52:
Çıtır gelinimiz valla korkulur senden...:nazar:

aslıcığım yaa birazcık güzellik sırları fısıldasan bize...Püf nokta ya da pratik bilgi gibi..Hem sohbet olur...
şuan aklıma gelmiyor ececiğim zatende çok vaktiim yok çıkacağım eşim kızmadan :1:
bnde hatrlayamadım ama z aten cok unutkanım kı :))))))
hosgeldın sefa getrdın:46::46::46::46::46::46::46:
hasretciğim karıştırdılar diye düşünüyorum çünkü ben senden önce geldim takıma ama ateşsiz prensi hatırlamıyorum

arzu ablacığım asıl ben sana hayranım herşeye yetişiyorsun:nazar:
ben evime işime kendime zor yetişiyorum çocuk olursa nolur halim:18:
kızlar ben bi leslie yapayım hareket şartt:emir_bebek::emir_bebek:

Takım içinde liste nasıl oluyor ayol?
Anlat bakalım bana neler değişmiş ben yokken?

hayatım daha bişey olmuyor ben olduracam inş. :) şimdi bu listeye alamadıklarımız aynı takımlar arası listeye dahilken olduğu gibi takımın bir üyesi olsunlar...Biz ayriyetten bir de o haliyle hesaplayalım ....
haftanın üyesi oylaması yapıyoruz daha doğrusu yapamıyoruz kimse doğru düzgün oy vermiyor...
birşeyler var işte ama benim çıkmam lazım :(

olabılır aslıcıgm bu arada ben yıne guzl dıyetler arastıracagım yaparz berabr dııl mı
bn de bugun spor yaparken ınanlmaz yorldum sporumu yarından ıtıbaren 2 katına cıkartmayı dusunuorum

Canım ya tabii bu sene zor geçecek senin için,gerçi tercih yapmayacaksın...Dersaneye gitmediğin için tercih yapmıyorsun di mi,olsun eksiklerini tamamlarsın,hem okul hem dersane zor oluyor aslında ama,sınava hiç :44:girmeyecek misin kendini denemek için...

Bence doğru bir karar vermişsin,kabul ediyorum...:9:

Çıtır gelinimiz valla korkulur senden...:nazar:
girecem canım yarın başlıyorum başvuruya :)
şuan aklıma gelmiyor ececiğim zatende çok vaktiim yok çıkacağım eşim kızmadan :1:

hasretciğim karıştırdılar diye düşünüyorum çünkü ben senden önce geldim takıma ama ateşsiz prensi hatırlamıyorum

arzu ablacığım asıl ben sana hayranım herşeye yetişiyorsun:nazar:
ben evime işime kendime zor yetişiyorum çocuk olursa nolur halim:18:
kızlar ben bi leslie yapayım hareket şartt:emir_bebek::emir_bebek:

aman aman enişte kızmasın yollmaz valla bi daha :)
evet canımkarıştırmış olabilirim :)

ılk hafta superdık cnm ama tek basına yapman zor olur 400 ıp := tatlı olmus :47:
nese bu haftanın son kacamagı olsn saglık problemlerın halolsunda kılolr gıder bsweeeeeeeeer

aynen canım neye yaradı şimdi 400 ip:47::47: ama resmen tatlıyı görünce gözlerim ışıldadı kendimden geçtim :1::1: evet birazda sağlığımdanmı destek aldım nedir nasıl olsa ameliyat olcan ye aslı sonra verrin dedim herhalde bilinçaltımdan
yarın gelemezsem cezalı saymayın beni:1:

aynen canım neye yaradı şimdi 400 ip:47::47: ama resmen tatlıyı görünce gözlerim ışıldadı kendimden geçtim :1::1: evet birazda sağlığımdanmı destek aldım nedir nasıl olsa ameliyat olcan ye aslı sonra verrin dedim herhalde bilinçaltımdan

ceza değilde takıma fazladan bi katkı isteriz hayatım olur biter :)

bn de tatlıyı cok sewıorum blıosun :3: cıkmasın sakın karsıma sen yokken zorlanacgız 1 gunde olsa fırsat bulablırsen gır mutlaka :)))

msj 24

Gerçekten zor bir diyet Hasretcim .ben zaten böyle diyetleri yapamam da size bakınca belki yaparım dedim . siz iyi dayandınız ,maşallah ..
bende yapamam biraz aç kalsam tansiyonum düşüyor heme,güvenemedim kendim doğrusu...:50:

yesılcay ıcmıomusun ? az kalıo cumaya bakalım nolck bnde acıkırsam sekersız kahwe ıcıcem 5 de yedım aksam yemegımı
Akşam yemeği için 5 çok erken değilmi,7 yapsaydın çok acıkırsın diye düşünüyorum...:34:Tabii sen bilirsin...

k

Yeter zaten Aslıcım iyice vitaminsiz kalacaksın....:34:
İnşaallah doktordan iyi haberlerle gelirsin.....

olabılır aslıcıgm bu arada ben yıne guzl dıyetler arastıracagım yaparz berabr dııl mı
bn de bugun spor yaparken ınanlmaz yorldum sporumu yarından ıtıbaren 2 katına cıkartmayı dusunuorum

yaparız tabi tatlım:1: ama kolay bişeler olsun her öğün yemek hazırlamak işkence olmasın çalıştığım için bu diyeti sevdim bişey yapıosun akşama kadar aynısı:1: dr hemen ameliyat demezse haftaya pazartesi başlarız bi diyete daha seninle... yarın gideceğim dra muhtemelen tahlil yapılacak ve ameliyat için zamanı sölicek

Back
X