- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.081
öğle yemegı 4 köfte yedim ara yapmıcam akşam yemegı yıcem sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben fazladan katılıyorum jep zaten yine katılırımQUOTE]
evet canım maşallah paylaşımın iyi..
aynen canım..Hadi hayırlısı olsun Ececim,tercih yapmasan da soru tiplerini,sınav şeklini anlarsın.Kendini denemiş olursun...Sınav sistemi durmadan değişiyor zaten artık sinir geldi bana bile....![]()
süpersiin... ufak tefek şeyler var ama olsun..Gelelim bugünkü menüme ,oruç tutum yine gece vaktin dolmasına 10 dk kala kalktım,ancak 3 kaşık çorba içebildim
GECE 3 kaşık çorba
İFTAR çorba,balık,salata,komşum un helvası getirmiş bende dayanamadım yedimÇok pişmanım aslında
SAAT 7 de 1 elma,1 mandalina yedim,sonrası su ve bitki çayı....
SPOR 1,5 saat hızlı tempo yürüyüş valla bacaklarım ağrıyor,birde gece az yedim diye zorlandım bugün,,,
Su 2 litre oldu 5 den beri bu gece wc deyim yine![]()
oh oh maşallah daha ne olsun :)leslie 5mil 68 dk olanından 12 dk yaptım yatacağım şimdi bugünkü sporum fena değildi 400 ip +12 dk tempolu spor
Slm hanımlar.
Ben bu gün diyet ve spor adına hiç bir şey yapmadım, yapamadım. Eşim hastaydı işe gitmedi. O evdeyken de diyet yapabilene aşk olsun.
Bir de şu var ki benim koşu bandı çocuk odasında biz sadece klimayla ısınıyoruz. Yani sadece oturma odamız ısınıyor. Kızımdan fırsat bulup koşu bandının olduğu odaya gidemiyorum. Çünkü peşimden geliyor ve o oda buz gibi. O yüzden hasta oldu geçen hafta. Şimdi koşu bandını oturma odasına alacağım kış geçene kadar. Hem o zaman kızım yanımda olur sıcak odada.
Ben koşu bandında yürürken çok sıkılıyorum. Oturma odasına getirince PC nin karşısına koyacağım ve film açar izlerim artık hem de sıkılmamış olurum inşallah.
:) senin kuzucukta pek bi yaramaz :) annesinin dibinden ayrılmıyor :)
kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti bi işe yaramıyor yani bana yaramadı cuma 69.5 tum haftasonu abartmadan yedim pazartesi salı yine bu diyeti yaptım sabah tartıldım sonuç yine eski kiloma dönmüşüm kesinlikle tavsiye etmiyorum aç kaldığınızla kalıyorsunuz
neyse asıl konuma döneyim ben bugün tüm gün hastanedeydim tahlil ekg akciğer vs filmeleri çekildi..
yarın sabah hastaneye gidiyorum öğlene doğru ameliyat oluyorum bi kaç gün hastanede yatıyorum![]()
beni geçen haftayla aynı kiloda geçin ve izne ayırın arkadaşlar unutmayın
sizleri seviyorum benm için dua edin![]()
bugün hiç rejim yapmadım zaten yarın ameliyat olcam dedim yedim ha yedim.
12 den sonra bişey yemek yasak 12 ye kadar serbestim ameliyattan sonrada sıvı şeyler yiyebileceğim belki öylede bi kaç kilo veririm![]()
aslında çok işim var ama size haber vermeden ameliyata gitmek istemedim daha eve gidecem çanta hazırlayacağımm
kayınvalideme ve annemlere gidecem