- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.101
Canım geçmiş olsun eşine,koşu bandını oturma odasına alman iyi olur bence de,kızında yanında olur,
Ben koşu bandında yürürken çok sıkılıyorum. Oturma odasına getirince PC nin karşısına koyacağım ve film açar izlerim artık hem de sıkılmamış olurum inşallah.
Kışın spor zor oluyor maalesef...:13:
Yeni bir tartı almanın zamanı gelmiş galiba Nurcantartı beni yarım kilo eksik cıkardı sonra su filan içtim biraz iş yaptım dedim banyoya girmeden bidaha tartılım ay bu sefer 1 kgr fazla cıkardı tabi ben basküle bin cık bak filan iyice kafası attı ve 3 kilo fazla cıkardı ben bu baskülü napim inadına yapıor sanki:)

Ben de bir yerde sadece su kaybı yaptığını okumuştum doğruymuş demek,yazık bayağı zorlandınız yaparken neyse artık olmuşa çare yok...kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti bi işe yaramıyor yani bana yaramadı cuma 69.5 tum haftasonu abartmadan yedim pazartesi salı yine bu diyeti yaptım sabah tartıldım sonuç yine eski kiloma dönmüşüm kesinlikle tavsiye etmiyorum aç kaldığınızla kalıyorsunuz
Canım benim Allah yardımcın olsun,İnşaallah daha sağlıklı olarak aramıza geri dönersin....neyse asıl konuma döneyim ben bugün tüm gün hastanedeydim tahlil ekg akciğer vs filmeleri çekildi..
yarın sabah hastaneye gidiyorum öğlene doğru ameliyat oluyorum bi kaç gün hastanede yatıyorum![]()
beni geçen haftayla aynı kiloda geçin ve izne ayırın arkadaşlar unutmayın
sizleri seviyorum benm için dua edin![]()