Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben koşu bandında yürürken çok sıkılıyorum. Oturma odasına getirince PC nin karşısına koyacağım ve film açar izlerim artık hem de sıkılmamış olurum inşallah.
Canım geçmiş olsun eşine,koşu bandını oturma odasına alman iyi olur bence de,kızında yanında olur,
Kışın spor zor oluyor maalesef...:13:

tartı beni yarım kilo eksik cıkardı sonra su filan içtim biraz iş yaptım dedim banyoya girmeden bidaha tartılım ay bu sefer 1 kgr fazla cıkardı tabi ben basküle bin cık bak filan iyice kafası attı ve 3 kilo fazla cıkardı ben bu baskülü napim inadına yapıor sanki:)
Yeni bir tartı almanın zamanı gelmiş galiba Nurcan:9:,pilleri değiştirdin mi gerçi dijital mi bilemedim...

kızlar bu 5 günde 5 kilo diyeti bi işe yaramıyor yani bana yaramadı cuma 69.5 tum haftasonu abartmadan yedim pazartesi salı yine bu diyeti yaptım sabah tartıldım sonuç yine eski kiloma dönmüşüm kesinlikle tavsiye etmiyorum aç kaldığınızla kalıyorsunuz
Ben de bir yerde sadece su kaybı yaptığını okumuştum doğruymuş demek,yazık bayağı zorlandınız yaparken neyse artık olmuşa çare yok...

neyse asıl konuma döneyim ben bugün tüm gün hastanedeydim tahlil ekg akciğer vs filmeleri çekildi..
yarın sabah hastaneye gidiyorum öğlene doğru ameliyat oluyorum bi kaç gün hastanede yatıyorum:53::53:
beni geçen haftayla aynı kiloda geçin ve izne ayırın arkadaşlar unutmayın
sizleri seviyorum benm için dua edin:43:
Canım benim Allah yardımcın olsun,İnşaallah daha sağlıklı olarak aramıza geri dönersin....:16:

yaa bu formda benim kilomuda istiyorlar :) ne yapıcaklarsa :) :)
Benim oğlum girerkende vardı Ececim sıralar için ayarlıyorlarmış,hani iri yapılı olanlar liselerde sınava giriyormuş....:16:

menum
sabah 1 bucuk kepk ekmegı meemem 3 zeytın az peynır cay
oglen yok
aksam : fasulye yemegı az ekmek
kızlar ınanlmaz ktuyum yarn da boyle olursa doktra gıdecegm bugn tum gun yattım spor su yeslcay yok:50:

canım geçmiş olsun ihmal etme git doktora boğazın hala ağrıyorsa antibiyotik verecektir....:94::94::94:

Son düzenleme:
:78::78:Menümü de yazayım Hürremi izlemeye gideyim,bakalım Hürroş neler yapacak bu akşam...
SAHUR Yumurtalı kabak,yoğurt
AKŞAM(saat 5) çorba,tavuk,salata,hurma
SAAT 7 1 elma ,1 mandalina
SAAT 8 profitoröl
SPOR 45 dk hızlı tempoda yürüyüş
Bol su içiyorum...

Son düzenleme:
Selam kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Ece döndün mü izinden ?
Üye durumunuz nasıl bilmiyorum bir ara sessizdiniz hareketlendi mi ?
Eğer yeni üye alımı yapacaksanız bir sürü bekleyen var biriniz davet etsin isterseniz.

neyse asıl konuma döneyim ben bugün tüm gün hastanedeydim tahlil ekg akciğer vs filmeleri çekildi..
yarın sabah hastaneye gidiyorum öğlene doğru ameliyat oluyorum bi kaç gün hastanede yatıyorum:53::53:
beni geçen haftayla aynı kiloda geçin ve izne ayırın arkadaşlar unutmayın
sizleri seviyorum benm için dua edin:43:

acil şifalar diliyorum canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi

bugün hiç rejim yapmadım zaten yarın ameliyat olcam dedim yedim ha yedim.
12 den sonra bişey yemek yasak 12 ye kadar serbestim ameliyattan sonrada sıvı şeyler yiyebileceğim belki öylede bi kaç kilo veririm:1:

kesinlikle ameliyattan sonra bikaç kilo verirsin canım ama önce sağlık sen iyi ol kilolar nasılsa gider
Selam kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Ece döndün mü izinden ?
Üye durumunuz nasıl bilmiyorum bir ara sessizdiniz hareketlendi mi ?
Eğer yeni üye alımı yapacaksanız bir sürü bekleyen var biriniz davet etsin isterseniz.

hareketli bir takımız canım artık bizde ama üye sayımız yeterlimi bilmiyorum eceye sormak lazım ece döndü izinden buralarda

İyi akşamlar,güzel arkadaşlarım,bir bakayım bugün neler yazmışsınız....:3:

iyi akşamlar canım hürreme bende baktım az bişi

mrb kızlar kımseckler gelmemıs bugun buraya bn hala yatak dosek yatıorum cok kotuyum ama bı bakıım dedım sıze aksama ıns ıı olurum gelcem hemn aranıza

yaaa ağlıycam şimdi çok kötü bişey yaptım :(
başvuru formunda ad ayrı soyad ayrı yazıyomuş ben gittim soyadımı adımın yanına da yazdım okul idaresine sormaya da korkuyorum bişey olur mu ki acaba :(

yaaa ağlıycam şimdi çok kötü bişey yaptım :(
başvuru formunda ad ayrı soyad ayrı yazıyomuş ben gittim soyadımı adımın yanına da yazdım okul idaresine sormaya da korkuyorum bişey olur mu ki acaba :(

üzülme ya ilk sen değilsinya formu yanlış dolduran yalnız idareye söle onlar alışık böle durumlara vardır bi çağresi

bikaçgündür forumda kendimi çok aktif görüyorum :) valla bu sefer 1 kilo gidicek 75 olucam bu hafta inşallah zayıfladıkça hayata daha bi güzel bakıyorum içim açılıyor yemicem yemicem yemicem:)

sabah 1 dilim ince kendi yaptıgım kıymalı börek
öğlen karnıbahar yemeği
ara erik yemeyı düşünüyorum ve akşama yürüyüşe gidebilirim bugun yine ev temizliği vardı baya yoruldum yine bugunlerde çok yoruluyorum birileri gelince altıntı yapıp yazın iki satır o kadar yazıyorum valla cok az kişi yorum yapıyor sitem sitem sitem:(

slm alk hanımlar nasılsınız?
Bu gün protein günü yapıyorum. Hiç ekmek yemedim bundan sonra da yemeyeceğim.

Siz neler yapıyorsunuz acep?

sabah 1 dilim ince kendi yaptıgım kıymalı börek
öğlen karnıbahar yemeği
ara erik yemeyı düşünüyorum ve akşama yürüyüşe gidebilirim bugun yine ev temizliği vardı baya yoruldum yine bugunlerde çok yoruluyorum birileri gelince altıntı yapıp yazın iki satır o kadar yazıyorum valla cok az kişi yorum yapıyor sitem sitem sitem:(

Nurcancığım menün güzel görünüyor akşam ne yemeyi planlıyorsun? Maşallah evin pırıl pırıl olmuştur şimdi...

mrb kızlar kımseckler gelmemıs bugun buraya bn hala yatak dosek yatıorum cok kotuyum ama bı bakıım dedım sıze aksama ıns ıı olurum gelcem hemn aranıza

msj 30

Hasretcim çoooooookkkkk geçmiş olsun canım ...düzelmediysen yarın doktora git ...diyet yapınca vücut direnci daha çok düşüyor.mutlaka az badem ,ceviz veya maden suyu içmek gerekiyor.

inşallah en kısa sürede iyileşirsin ...:54::54:

bikaçgündür forumda kendimi çok aktif görüyorum :) valla bu sefer 1 kilo gidicek 75 olucam bu hafta inşallah zayıfladıkça hayata daha bi güzel bakıyorum içim açılıyor yemicem yemicem yemicem:)

msj 31

canım maşallah inş hep böyle istekli olursun , en kısa sürede 60 lı rakamlarını görmek istiyoruz..insan gerçekten zayıfladıkça kendine güveni geliyor.

msj 32

kendimi hiç mutlu hissetmiyorum . hep aynı yerde sayıyorum . kendimi sıkıp diyette yapamıyorum .zaten kbzlık devam , 1 hafta , 10 gün ....onun için de veremiyorum ...artık ballı su da yaramıyor.form çayları hiç etki etmedi , daha kötü yaptı..

spor salonu da henüz açılmadı , tek umudum orası , bir de işi bilmeyen bir hoca olursa , o da işe yaramaz .çünkü herkes step , aerobik yaptıramıyor.

menum
sabah 1 dılım kepek ekmegı cay somates salatalık pynır zeytın ama hepsınden az yedım
oglen pırasa yemegı
aksam : tawuk yemegı

msj 30

Hasretcim çoooooookkkkk geçmiş olsun canım ...düzelmediysen yarın doktora git ...diyet yapınca vücut direnci daha çok düşüyor.mutlaka az badem ,ceviz veya maden suyu içmek gerekiyor.

inşallah en kısa sürede iyileşirsin ...:54::54:

deryacıgm cok saol hem bogaz hem grıp hastası oldm ıgneden de korkuorum :30:

Nurcancım idarenin en iyi müdür yardımcısına gidip söyliycem ne yapıyım artık ölüm yok ya...olmadı 5 lira verir alırım yenisini ne yapayım...

hatunlar 2 gündür ekmek yemiyorum :) Bir tek bugün okulda yiyim meyveyle diye 2 tane küçük poğaça benzeri şeyler var ya onlardan aldım...

sabah:2 poğaça
ara:1 mandalina
öğle:yok
akşam:1 tb. sebze çorbası, 1 tb. bulgur pilavı(biberli kuru fasülyeli)* , pilavı 3 küçük sosisle birlikte yedim 2 küçükte turşu(salatalık)

* annem k. fasülye yemeği yapmıştı dün onun çine bulgur koymuş :) biberde doğramış.
Kola vardı ama içmedim ehehehe :)

Back
X