Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ececiğim takma bir şey olmaz ölüm yok ya sonunda. Dediğin gibi olmadı yenisini alırsın.

Sen bu tabağı tb diye kısaltarak yazıyorsun ya benim onu terabayt olarak okuyasım geliyor hehehh
Sen bu akşam suyu fazla iç. turşu yemişsin ödem olmasın sonra.

hatunlar ben bu haftasonu çok meşgul olacağım o yüzden kusuruma bakmazsınız umarım.Umarım yarın herşey yolunda olur da bildirimi kendi ellerimle yapabilirim :) çok özledim ehehehe :)

malumunuz ygs başvurusunu yaptım ve insan ister istemez kazanmak istiyor...Ben de çalışmalarıma ağırlık vereceğim öünmüzdeki hafta ki sınavların hepsinden yüksek almam lazım...

Ececiğim takma bir şey olmaz ölüm yok ya sonunda. Dediğin gibi olmadı yenisini alırsın.

Sen bu tabağı tb diye kısaltarak yazıyorsun ya benim onu terabayt olarak okuyasım geliyor hehehh
Sen bu akşam suyu fazla iç. turşu yemişsin ödem olmasın sonra.

o ne yahu :) terabayt:)
hmm tamam canım içiyorum ...

5 OCAK 2012 PERŞEMBE

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates
Şekersiz çay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:
1 kupa yeşil çay
1 elma

AKŞAM:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt
3-4 parça pırasa yemeğinin pırasasından aldım

ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe

2,1 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş.

5 OCAK 2012 PERŞEMBE

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates
Şekersiz çay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:
1 kupa yeşil çay
1 elma

AKŞAM:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:

2,1 lt su

oh maşallah kuzuma sen aldın başını gidiyon be hatunum :) ben bugün spor adına bişey yapamadım birazdan göbek atıcam..

hatunlar 0,66 lt. içtim su bir şişe daha içersem 0,99 olucak :)o da bişey son zamanlar hiç içmeiyorum...

hatunlar yarın sınavım var.Analitik Geometriden.Çalışmam lazım...İyi akşamlar hepinize...

5 OCAK 2012 PERŞEMBE

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates
Şekersiz çay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:
1 kupa yeşil çay
1 elma

AKŞAM:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:

2,1 lt su

senden yarın umutluyum canm bakalm bz ne gorcz yarın tartıda

hatunlar yarın sınavım var.Analitik Geometriden.Çalışmam lazım...İyi akşamlar hepinize...

Hadi git çalış canım sen. Uzay geometri de var mı sizde?

senden yarın umutluyum canm bakalm bz ne gorcz yarın tartıda

Ben değilim canım ya...

kızlar acaba aslının amelytı nasıl gectı ıns ıı gecmstr cabuk saglıgına kawusur

İnşallah iyi geçmiştir. Birimiz bari telefonunu alsaydık ya. Arar sorardık hiç olmazsa. Hiç aklımıza gelmedi.

evet yaa ben de onu düşünüyodum bugün bi ara...Çok merak ediyorum...
Yok be ececiğim bu hafta hiç iyi geçmedi bu gün çok dikkat ettim sadece yarından hiç ama hiç umutlu değilim.
çıkmadık candan umut kesilmez...:)
İç iç fazla su göz çıkarmaz ama gece yataktan fazlasıyla çıkarır:52:
aynen ama ne oldu anlamıyorum ben normalde şimdiye kadar 10 defa tuvalete gitmiş olmalıydım.Hiç gitmedim...
Hadi git çalış canım sen. Uzay geometri de var mı sizde?

İnşallah iyi geçmiştir. Birimiz bari telefonunu alsaydık ya. Arar sorardık hiç olmazsa. Hiç aklımıza gelmedi.

evet canım hatta bugün sınav olduk.Ama en çok çalıştığım formülleri unuttum kötü sonuç bekliyorum..

evet yaa keşke alsaydık telefonunu..

foruma gittik markette girdik heryer promosyon ve tabi hepsi aburcubur çikolatalar cipsler filan ay ne zor hepside 1 tl alasım geldi hepsinden ama tabi almadım dietteyiz die:)neyse eyüp can uyudu bir ara arabada sonra bi uyandı tabi ağladı zırladı mama verdim hepsini kustu halı yerler yürüteç battı sonra yeniden mama yaptım onuda kustu bu cocugun ne zaman bu kusmaları biticek bilemiorum artık pskoji çöktü bizde gittiğimiz yerde de durmuyor hep ağlıyor arızaya bağlıyor biryere gidesim gelmiyor bu durumda 2 yaşında olunca belki rahatlarım şuanda artık çok yorgunum sırtım belim ağrıyor..erik yiyorum kabızım die belki yarın wc ye cıkarsam eksik çıkarım die:Phadi bakalım yarına herkeze bol şans kızlar

Ben de Aslıyı çok merak ediyorum,inşaallah iyi geçmiştir ameliyatı....Keşke haber alabilseydik...:59:

Yok be ececiğim bu hafta hiç iyi geçmedi bu gün çok dikkat ettim sadece yarından hiç ama hiç umutlu değilim.
ya ben de hiçumutlu değilim yarından...:50:

foruma gittik markette girdik heryer promosyon ve tabi hepsi aburcubur çikolatalar cipsler filan ay ne zor hepside 1 tl alasım geldi hepsinden ama tabi almadım dietteyiz die:)neyse eyüp can uyudu bir ara arabada sonra bi uyandı tabi ağladı zırladı mama verdim hepsini kustu halı yerler yürüteç battı sonra yeniden mama yaptım onuda kustu bu cocugun ne zaman bu kusmaları biticek bilemiorum artık pskoji çöktü bizde gittiğimiz yerde de durmuyor hep ağlıyor arızaya bağlıyor biryere gidesim gelmiyor bu durumda 2 yaşında olunca belki rahatlarım şuanda artık çok yorgunum sırtım belim ağrıyor..erik yiyorum kabızım die belki yarın wc ye cıkarsam eksik çıkarım die:Phadi bakalım yarına herkeze bol şans kızlar
Aferin Nurcan 1 lira tuzağına düşmemişsin:9:Canım ya kusan çocuk çok zor ben iyi bilirim..Çıldırmıştım resmen sonra midesinde reflü olduğunu öğrenmiştim hala telaşlansa ,sinirlense öğürür oğlum...Kocaman oldu hala var ....:50:

yaaa ağlıycam şimdi çok kötü bişey yaptım :(
başvuru formunda ad ayrı soyad ayrı yazıyomuş ben gittim soyadımı adımın yanına da yazdım okul idaresine sormaya da korkuyorum bişey olur mu ki acaba :(
Canım düzeltilir merak etme,kim bilir kaç kişi aynı hatayı yapmıştır,idareye bildir,ilk kez dolduruyorsun normaldir..:79:

deryacıgm cok saol hem bogaz hem grıp hastası oldm ıgneden de korkuorum :30:
Aaaa duymamış olayım,sana sormadan iğne vermez ki Hasretim ihmal etme git doktora....:94::94:

malumunuz ygs başvurusunu yaptım ve insan ister istemez kazanmak istiyor...Ben de çalışmalarıma ağırlık vereceğim öünmüzdeki hafta ki sınavların hepsinden yüksek almam lazım...
İşte duymak istediğim buydu,haydi ece kim tutar seni...:9:

5 OCAK 2012 PERŞEMBE
.

Betülüm menü süper,yarın sonuçlar iyi olur inşaallah...:16:

Back
X