Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne zamndır kabızım blıosunz artık ekmek yemeyı kestım kabz olmaya basladım 2 gndur kahwltılarda kepk ekmegı yıorum kahwltımı yapr yapmaz twlete gıdıorum aksamları ekmek yemıcem ama kahwltıda kesnlıkle yıcem artık

Merhaba arkadaşlar ancak girebildim,bu hafta maalesef kilom aynı....:50:üzgünüm.....

SAMANYOLU 65/65/0.0/% 0

Son düzenleme:
kızlar gecenhafta ben kaçtım 76.5 muydum öyleyse aynıyım acaip şişti karnım bugun hem kabızım hem adetim gelmedi bildirim yapım

gecenhafta:76.5

bu hafta:76.5

giden :yok

hedef:68

kızlar durum vahim benden de ya taşınma stresi bitirdi beni
71.2 yimm hec bi değişme olmamıs havalarda soğuyor pazartesi salı inşallah güzel olur

kızlar gecenhafta ben kaçtım 76.5 muydum öyleyse aynıyım acaip şişti karnım bugun hem kabızım hem adetim gelmedi bildirim yapım

gecenhafta:76.5

bu hafta:76.5

giden :yok

hedef:68

kendime rakip buldum şimdi:32::32: bnde 75 dim buraya girerken 71 oldum şimdi :34:
biz senle yarısalım derimm:52::52:

ay bu hafta dökülüoz neoldu bize bişi anlamadım bu işten bişi yemedim gitmedi yarım kilo bile off adet olunca belki gider şölee 2 kgr:))

kendime rakip buldum şimdi:32::32: bnde 75 dim buraya girerken 71 oldum şimdi :34:
biz senle yarısalım derimm:52::52:

ay ayol ben daha 75 olamadım:))tamam rakip olalım yarışalım seninle varım başka arkidişlerde katılabilir ama şok diet yapamam oğlum var çok aç kalamıyorum ben yoksa elden ayaktan gidiyorum

benı bu hafta yılbası we hasta olmam maf ettı bugunden ıtıbarn 1 hafta supr gecırecm ıns

Canım düzeltilir merak etme,kim bilir kaç kişi aynı hatayı yapmıştır,idareye bildir,ilk kez dolduruyorsun normaldir..:79:

İşte duymak istediğim buydu,haydi ece kim tutar seni...:9:

bugün gidecektim de çok kalabalıktı herkes sıra bekliyordu...Acaba diyorum saat 3 gibi gitsem mi okula...Anneme de söyleyemedim kızıcak diye :( okulu arasam duyucak..

aynen canım kimse tutamayacak.Bir de bakmışsınız seneye tercih yapıcam diyen ben önümüzdeki yıl edebiyat öğretmenliği öğrencisi ehehheehe :)

bn cuma gnlerı telımn saatını kuruorum erkenden kalıorum merk edıorum cnku oncedende herkes erken erken gırrdı ama artık kımseckler gelmıo :( haftaya toparlanalm lutfen

nelii die bir arkadaş vardı sanırsam o yokmu bikaçgündür göremedim
Evet canım rahatsız falan diye gündeme getirmedim.Umarım bildirimi yapar...
bn cuma gnlerı telımn saatını kuruorum erkenden kalıorum merk edıorum cnku oncedende herkes erken erken gırrdı ama artık kımseckler gelmıo :( haftaya toparlanalm lutfen
Bu hafta artık diskalifiyeyi gündeme getirmeliyim sanırım.Herkes ben yeterince paylaşım yapıyorum falan deyip topu diğer tarafa atıyor.Ama diskalifiye uygularsak Takımı kurtarmış oluruz bence her zaman taze kan daha iyi...

Evet canım rahatsız falan diye gündeme getirmedim.Umarım bildirimi yapar...

Bu hafta artık diskalifiyeyi gündeme getirmeliyim sanırım.Herkes ben yeterince paylaşım yapıyorum falan deyip topu diğer tarafa atıyor.Ama diskalifiye uygularsak Takımı kurtarmış oluruz bence her zaman taze kan daha iyi...

beni yollarmışın bide en eski kan ben kaldım burda ehehe şu 70 bi görsem kendim gidecemde:P

Back
X