Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben size menümü yazayım da iyi giden diyetin 4. günü olmuş mu bi karar verin :/Bi kaçamak vardı da :(

sabah:2 bardak şekersiz çay, 2 dilime yakın ekmek, 1 domates, birazda lor.

ara1: şu kare didoların bir parçası(dün gecee istedi canım ama yemedim sabrettim.Büyük sakatlık çıkmasın diye de yedim)

ara2:mandalina 1 tane.

akşam:1 tabak bol yoğurtlu ıspanak.yarım tabak haşlanmış tavuk+suyu(limonlu), 1 dl. ekmek...

Bugün 2 defa 15 dk.lık yürüyüşüm oldu.(rampada)....Alışveriş yaptım dolayısıyla aynı zamanda orta ağırlık taşıdım :)
birazdan da göbek atıcam...
su bugün içemedim ama içi yanıyor yani şimdi başlıycam :)

birazdan 5i1 arada içeceğim onlar bitsin yeşilçay alıcam kendime...Sonra duş almam lazım...Sonra da erkenden yatağımı açıp uykumun gelmesi için beklerken demokrasi ve tarih çalışıcam...

Arzucum(İsmini kullanıyorum ama sorun olmaz herhalde)...
Darısı başıma inş. edebiyatın...Ben aslında radyo televizyon istiyodum yok çevren olması lazım yok şu yok bu dediler.Halkla ilişkiler dedim iyi konuşman lazım dediler. Reklamcılık dedim reklamcılık okuyunca napcan ki dediler.Tıp dedim onun için geç kaldın çalışabilicen mi ki dediler.

Alında benim hevesim tiyatro veya müzikle ilgili ama yeteneğimi geliştirieck zamanım ve param yok...Aslında en iyi hayali bu alanlarda kuruyorum...Görsen öyle mutlu oluyorum ki...
Bir de şöyle birşey var.Ne yapabilirim?Şu anda hiçbir şey.Ne yapmak isterim?Hafif macerası olan, mümkünse tiyatro müzik radyo televizyonla ilgisi olan herhangi birşey...

Ama sürekli birileri fikrimi zorla değiştirmeye çalışıyor.Ve ben bu yüzden tarih ya da edebiyat öğretmenliği düşünüyorum şu anda...

Mesaj sayısını yükseltme talebi aldım..Günde 10 mesaj nasıldır?Haftada 60 mesaj dersek sayamayız.Ama günlük 10 dersek hafta da 70 eder.
Yeni üye talebi aldım Selini izne ayırdım.Gelmiyor ki hiç.Aslında en son konuştuğumuzda döneceğini söylemişti.Ama her an gelebilir.Sadece 1 üye alabilirim.Ve sanırım bu da şimdilik yeter...

Kızlar ben diyorum ki kurallarımızı uygulamazsak sonra diğerleri de yok olup gider...Selin bir kaç gün habersiz gelmediği için bir ceza belirlemeliyiz.Biz sonuçta anlayış göstererek haber vermemesine rağmen(telefonlarımı açmıyor.) izine ayırdık.

Ayrıca bundan sonra her hafta haftanın değerlendirmesini haftasonu yapalım.Ve herkes yapsın.Eğer haftasonu fırsat bulamama ihtimali varsa cumadaan yazabilirler...Ben de yapıcam şimdi bir değerlendirme...Birde bu haftanın üyesi oylamasına bir tek derya katılmış...

Haftanın üyesi oylamasını da bir sonraki hafta içi açık tutalım.Mesela bitirdiğimiz haftanın üyesini cuma günü bildirelim...

Bir ara betülü gördüm topikte ama işi çıktı sanırım...Ben bu haftanın üyesi oylamasında oyumu Hasrete veriyorum.

Haftanın Değerlendirmesi

Arzu:Paylaşıma elinden gelen kadar katkı sağladığını düşünüyorum.İçimizde yaş ve dolayısıyla sorumluluk olarak en büyüğümüz o.Diyeti gayet iyiydi bu hafta.Evde yaptığı işlerle zaten spora yaklaşıyor.

Aslı:Takımımızın sahip olduğu 2 şok diyet mağdurundan biri :) Ve sağlık sorunu nedeniyle aramızda değil.Ama müsait olduğu her an elinden geleni yaparak takıma katkı sağlıyor.Geçen hafta spor ödevi sırası ondaydı ve ağırlığını koyarak görevini gayet iyi başa

Betül:Niyeyse Betülcüüğmü yeteri kadar takip etmediğimi tespit ettim.Ama paylaşımı ve diyeti elinden geldiği kadar en üst düzeyde tutmaya çalıştığını hatırlıyorum.Sanırım ufak tefek kaçışları oldu.

Derya:Paylaşımı takımda kimse olmasa bile olabildiğince üst düzeyde.Ama bağırsak problemi olduğu için Diyet yarışmasında pek görünür durumda değildi.Bildiriminide yetişemedi ama biz onu önümüzdeki hafta bölünme olmasın diye aynı geçtik listede...

Ece Nur:Derslerim dolayısıyla paylaşımına dikkat edemesem de olabildiğince takıma zaman ayırmaya çalıştım.Ramazan bayramından beri toparlayamadığım diyetime artık dönmüş durumdayım...

Hasret:2. şok diyet mağdurumuz.Gelin kızımızın etkilendiği bir çok şey var elbette.Ama sanırım en son şok diyet yapması ve işe yaramaması nedeniyle hasta düştü.Umarım en kısada toparlar.

İklima:Kuzucuğun hasta olması onu epey üzdü.Buna rağmen takıma hedefine bağlı kalmaya çalıştı.Şimdi bir de başında taşınma durumu var.Bildirimini yoğun durumuna rağmen yaptı.Umarım en kısa zamanda döner aramıza...

Nurcan:Paylaşımını elinden geldiğince üst düzeyde tuttuğunu düşünüyorum.Bu hafta ki engeli geciken regl durumuydu.Umarım önümüzdeki hafta bunun etkilerini atlatabilmiş olur.

Selin:Bu hafta Hiç gelmedi aramıza.Geçerli bir sebebi olduğuna inanıyorum.Umarım yanılmam.

Sevilay listeye girememişti.Sanırım kendini tamamen ygsye adadı.Ama bu kadar hazırlanıyor sınava bence araya diyet sokmasına gerek yok..
Fulya sanırım vazgeçti...
şu an 9 kişiyiz.Ben 2 kişi davet etmeye karar verdim.Taze kan olur takımımıza..

07 Ocak 2012 Cumartesi
SABAH:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Şekersiz çay

ARA:
1 kupa karanfilli yeşilçay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
1 dilim çavdar ekmeği

AKŞAM:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği

ARA:
1 mandalina
1 elma

2,3 lt su

SPOR:
1 saat koşu bandında yürüyüş (6 km, 460 kcal.)

07 Ocak 2012 Cumartesi
SABAH:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Şekersiz çay

ARA:
1 kupa karanfilli yeşilçay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
1 dilim çavdar ekmeği

AKŞAM:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği

ARA:
1 mandalina
1 elma

2,3 lt su

SPOR:
1 saat koşu bandında yürüyüş (6 km, 460 kcal.)

hayatım menün süper de o akşam yediğin elma ve mandalina bozmuş.Meyveyi akşam yiceksen bile yemekten önce yemelisin...
onun haricinde herşey süper...Tebrikler..

ee hani benim menüme mesajlarıma yorum...

Ben kalkıyım artık yoksa 5i1yerde yalan olucak :) iyi akşamlar herkese...

msj 12

Maşallah Betülcüm ne güzel başlamışsın , hem de bugünden , hafta sonunu kayıpsız geçirirsen daha başarılı olursun . benim koşu bandım o kadar göstermiyor, acaba

model farkından mı ? ben 4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk da 200 cal gösteriyor.
Sanırım modelle alakalı Deryacığım. Benim koşu bandım Voit. Bir de ben 5 le başlayıp her 100 metrede 1er artırıyorum ve çoğunu altıyla yapıyorum. Ama arada yine 100 metrede bir 6.5a kadar çıktığım oluyor. Ne kadar hızlı yürürsen kalori o kadar fazla harcamış görünüyor ben onu farkettim...
msj 13

günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.:52:Laf aramızda ben de akşam pasta yedim :47:kimseye söyleme :52:
Ama ben duydum da hadi duymamış olayım...
menum :
sabah 1 dılım kepk ekmegı az peynır salatalık cay
oglen : tawuk yarm dılım k.ekmegı
ara :yesılcay
aksam : corba
Güzel canım ama diyete tam uymamışsın kısmışsın hep.
kızlar markfonıden bı cızme sıpars etmıstm bugun geldı bayldım cok guzl :52:
Güle güle giy çizmelerini Hasretciğim. Güzel günlerde inşallah.
Kızlar ben size menümü yazayım da iyi giden diyetin 4. günü olmuş mu bi karar verin :/Bi kaçamak vardı da :(

sabah:2 bardak şekersiz çay, 2 dilime yakın ekmek, 1 domates, birazda lor.

ara1: şu kare didoların bir parçası(dün gecee istedi canım ama yemedim sabrettim.Büyük sakatlık çıkmasın diye de yedim)

ara2:mandalina 1 tane.

akşam:1 tabak bol yoğurtlu ıspanak.yarım tabak haşlanmış tavuk+suyu(limonlu), 1 dl. ekmek...
Olmuş olmuş bence menün güzel olmuş.
Mesaj sayısını yükseltme talebi aldım..Günde 10 mesaj nasıldır?Haftada 60 mesaj dersek sayamayız.Ama günlük 10 dersek hafta da 70 eder.
Yeni üye talebi aldım Selini izne ayırdım.Gelmiyor ki hiç.Aslında en son konuştuğumuzda döneceğini söylemişti.Ama her an gelebilir.Sadece 1 üye alabilirim.Ve sanırım bu da şimdilik yeter...
Bence de yeni üye alalım taze kan iyi gelir takıma Ececiğim.
Kızlar ben diyorum ki kurallarımızı uygulamazsak sonra diğerleri de yok olup gider...Selin bir kaç gün habersiz gelmediği için bir ceza belirlemeliyiz.Biz sonuçta anlayış göstererek haber vermemesine rağmen(telefonlarımı açmıyor.) izine ayırdık.
Evet sana katılıyorum ceza sistemi olsun. İnşallah Selin de iyidir.
Ayrıca bundan sonra her hafta haftanın değerlendirmesini haftasonu yapalım.Ve herkes yapsın.Eğer haftasonu fırsat bulamama ihtimali varsa cumadaan yazabilirler...Ben de yapıcam şimdi bir değerlendirme...Birde bu haftanın üyesi oylamasına bir tek derya katılmış...
Benim oyum da Arzu ablaya...
hayatım menün süper de o akşam yediğin elma ve mandalina bozmuş.Meyveyi akşam yiceksen bile yemekten önce yemelisin...
onun haricinde herşey süper...Tebrikler..
Canım ben Amerikan kalp vakfı-2 diyetini yapıyorum. Oradaki listeyi uygulamaya çalışıyorum ama yanlış mı olmuş diyorsun?

Olmuş olmuş bence menün güzel olmuş.
teşekkür ederim canım...O kadar mutluyum ki :)
Bence de yeni üye alalım taze kan iyi gelir takıma Ececiğim.
yazdım topiğe...Sık sıkta kontrol edelim :34:
Evet sana katılıyorum ceza sistemi olsun. İnşallah Selin de iyidir.
İNş. iyidir...
Benim oyum da Arzu ablaya...
teşekkürler canım oy verdiğin için...
Canım ben Amerikan kalp vakfı-2 diyetini yapıyorum. Oradaki listeyi uygulamaya çalışıyorum ama yanlış mı olmuş diyorsun?[/QUOTE]

canım o diyete özgü bişeyse bilemem ama meyvelerde geç yendiği zaman şekere dönüşüyor...akşam yenmesi pek iyi değil...

5i1yerde mi içtim..Birazdan duşa giricem :) bu akşam daha gelemem...kendinize çoook iyi bakın hatunlarım...

Arzu 1 oy
hasret 2 oy

haftanın oylaması son durum bu şimdilik.Çıkmadan yazayım dedim...

Back
X