Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeniden selam rezzancım tanışalım ben Nurcan 28 yaşında evliyim 10 aylık bir oğlum var günler oğlumla ilgilenmekle ve rejim yapmakla geçiyor canım..zamanla birbirimizi daha iyi tanıcagımızı ümitediyorum :)
Memnun oldum cnm, allah bağışlasın cnm, bende öyle ümit ediyorum. Benimde biri 10, biride 3 yaşında 2 kızım var Dediğin gibi onlarla ilgilenmek, ev işleri falan bütün gün gidiyor anlamıyo bile insan.

Memnun oldum, şimdi yaşın gereği ben isminle hitap edemem ki sana:34: abla mı desem ki:26: bilemedim, yardımcı olursun bana umarım. Bende İstanbuldayım. Bende hem yarışmak hemde güzel dostluklar kurarırız ümidiyle geldim. KK 3 sene önce kayıt yaptırmıştım. Ama hep girip okurdum. Anca bu kış aktif olmaya başladım. Ve şu an güzel arkadaşlıklar kurmaya başladım, inşallah sizlerlede çok iyi anlaşıp iyi dostluklar kurarız.

Yok canım ben takılmam öyle şeylere,ismimle hitap et sen...Kaç kilosun,belirli bir diyet uyguluyor musun,spor yapabiliyor musun...Ayyy kaçırıcam seni forumdan,çenem düştü..:9:.İstanbul da Anadolu yakasındayım ben,arkadaşlardan 2 tanesi Avrupa yakasında...[/QUOTE]

Yok kaçmam merak etme, belki siz atarsınız. :9: Bende avrupa yakası. Spor leslie yapıyordum bi ara şimdilerde yapamıyorum yine başlıycam, kızım ufak spor salonuna falanda gidemiyorum. Şu an 71,5 kg.yum. 3 ay önce dank etti sanırım rejim yapmam gerektiği. :17: Önceden zayıftım hiç kilo problemim yoktu, doğumlarda çok kilo aldım. Hatıra kaldı bana anlayacağın. Azimliyim yaza kadar hedefime ineceğim. Birlik olursak başarırız bence. Ya bende bir liste arayışındayım bi arkadaş verdi onu deneyebilirim.

Yok be Nurcanım cuma regl günüm,çok şişim yine,dolayısıyla bu hafta pek kilo veremem gibi geliyor,bakalım diyete devam ama ümitli değilim...Merak etme sayın bakanım suyumu da yeşil çayımı da içtim bilginize...:9:

Bende de bu hafta aynı durum var. Ha geldi ha gelecek. Peki bu hafta denenecek miyim burada? Yani bu hafta kilo verebileceğimi sanmıyorum da.

msj 18

Akşam midemin şişliğinden uyuyamadım . Bugün biraz daha iyiyim . sabah 1.5 lt ılık su içtim . spor salonuna uğradım , yakında açarız dediler , ya kısmet bakalım .

Ececim kitap yazmana çok sevindim , ilk basımları bize imzalarsın inşallah canım , ben de ilk bağlama kursuna gittiğimde böyle heyecanlanmıştım .sevdiği faaliyetleri yapmak insana mutluluk

veriyor.
Bugün okulun rehber hocasına sinir oldum bütün hevesimi kaçırdı.Önce bi dene diyor.E bende deniyorum işte...Niye hevesimi kaçırıyorsun ki...Daha da kimseye söylemedim...Hiç kimse bilmicek sizden başka..
Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.
hoşgeldiiiiiiiiin...Canım ben bu gece yoğunum yatmam da gerekiyor ben seni yarın falan bilgilendirsem...
Hoşbulduumm cnm. Ben aynı zamanda 70-79 topiğindeyim cnm. Sorun olmaz değil mi? Motivasyonumu arttırmak için faydalı olur diye düşüdüm. Zaten her Cuma bizde de tarı günü sorun yok o zaman. Topiğiniz biraz sessiz gibi.
sorun olmaz canım daha önce de vardı öyle bir arkadaş.Sen yeter ki paylaşımını sıkı tut.Sen de farketmişsin bak sessiz takım.Taze kan olarak senin eline bakıyor takım anlayacağın :)
Gelmişken menümü de yazayım,oruçluydum önce belirteyim
SAHUR 5 tane lahana dolma,çorba,1 kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM çorba,balık,salata,1 kk helva
2 mandalina
SPOR 50 dk yürüyüş,1 saat step:21:
helva mı???Bunun haricinde herşey süper hayatım aynen devam..
Memnun oldum, şimdi yaşın gereği ben isminle hitap edemem ki sana:34: abla mı desem ki:26: bilemedim, yardımcı olursun bana umarım. Bende İstanbuldayım. Bende hem yarışmak hemde güzel dostluklar kurarırız ümidiyle geldim. KK 3 sene önce kayıt yaptırmıştım. Ama hep girip okurdum. Anca bu kış aktif olmaya başladım. Ve şu an güzel arkadaşlıklar kurmaya başladım, inşallah sizlerlede çok iyi anlaşıp iyi dostluklar kurarız.
ben ismiyle hitap ediyorum şahsen :) ben de 18 yaşındayım..benimde e iyi arkadaşlarım bu sitede :) :)
Yok canım ben takılmam öyle şeylere,ismimle hitap et sen...Kaç kilosun,belirli bir diyet uyguluyor musun,spor yapabiliyor musun...Ayyy kaçırıcam seni forumdan,çenem düştü..:9:.İstanbul da Anadolu yakasındayım ben,arkadaşlardan 2 tanesi Avrupa yakasında...

konuş konuş takımımızın çenesi düşük hatunlara ihtiyacı var :)

Rezzancım sanırım ismin de rezzan :) ben ece nur.18 yaşınadyım.Lise sona gidiyorum.Normalde bu yıl tercih yapmayı düşünmüyorum ama insan yine de istiyor kazanmayı :)
Bu takım ve bu site benim hayatımda büyük yere sahip bunları zamanla konuşacağız sohbeti koyulaştıracağız zaten.Ben kimseye anlatamadıklarımı buraya anlatırım :)
ben sana kısaca kurallarımızı yazayım.Bunlar takım içinde oluşturduğumuz kurallar.

Günde 10 mesaj sınırı olsun.
haftada bir değişmek üzere spor ödevi verecek kimse değişsin.
Her hafta Haftanın üyesi oylamasına herkes katılsın.
Günlük menü, spor raporu, su miktarı, psikoloji raporu verilsin.
Cezaları da kurallara uyulmadığı zaman belirleyelim ki o kişinin mazeretlerini de göz önüne alabilelim.

bu taslak hali canım açıklamalar zaten sohbet içinde söylenir parça parça...

HoŞgElDiN ArAmIzA

Sabah 1 mandalina
öğle 3 dl ekmek biraz yoğurtlu acı biber kızartması, yarım tabak pırasa yemeği.
ara bir muz
akşam bir kase kuru fasülye ve pilav(çok güzel olmuş sonradan bi iki kaşık daha tırtıkladım D: )

su içemiyorum ben yine yaa.Spor deseniz bir türlü tutmuyor.Cezamı kararlaştırmanızı bekliyorum dostlarım..

bu hafta ödev verme sırası iklimadaydı kendisi taşınma işleriyle uğraşıyor dolayısıyla sıra nurcanda...Nurcancım ödevimizi merakla bekliyoruz...

Rezzancım sanırım ismin de rezzan :) ben ece nur.18 yaşınadyım.Lise sona gidiyorum.Normalde bu yıl tercih yapmayı düşünmüyorum ama insan yine de istiyor kazanmayı :)
Bu takım ve bu site benim hayatımda büyük yere sahip bunları zamanla konuşacağız sohbeti koyulaştıracağız zaten.Ben kimseye anlatamadıklarımı buraya anlatırım :)
ben sana kısaca kurallarımızı yazayım.Bunlar takım içinde oluşturduğumuz kurallar.

Günde 10 mesaj sınırı olsun.
haftada bir değişmek üzere spor ödevi verecek kimse değişsin.
Her hafta Haftanın üyesi oylamasına herkes katılsın.
Günlük menü, spor raporu, su miktarı, psikoloji raporu verilsin.
Cezaları da kurallara uyulmadığı zaman belirleyelim ki o kişinin mazeretlerini de göz önüne alabilelim.

bu taslak hali canım açıklamalar zaten sohbet içinde söylenir parça parça...

HoŞgElDiN ArAmIzA

Memnun oldum Ece Nur, kardeşim var benimde seninle yaşıt o da Nazlı Nur, sınav stresiniz çok zor gerçekten. Taze kan demek, olurum memnuniyetle, bu arada evet ismim Rezzan. kendimi tanıtmıştım. Motivasyon için paylaşımın çok olması lazım. Elimden geleni yaparım ama niye kimse daha sık girmiyor:26: Bütün gece ben açık bırakıyorum arada kızlarımı uyuttum 1-2 kişi uğradı topiğe.
Kuralları anladım sayılır bi spor ödevini anlamadım onu da yarın anlatır arkadaşlar, sen uykusuz kalma cnm.

Memnun oldum Ece Nur, kardeşim var benimde seninle yaşıt o da Nazlı Nur, sınav stresiniz çok zor gerçekten. Taze kan demek, olurum memnuniyetle, bu arada evet ismim Rezzan. kendimi tanıtmıştım. Motivasyon için paylaşımın çok olması lazım. Elimden geleni yaparım ama niye kimse daha sık girmiyor:26: Bütün gece ben açık bırakıyorum arada kızlarımı uyuttum 1-2 kişi uğradı topiğe.
Kuralları anladım sayılır bi spor ödevini anlamadım onu da yarın anlatır arkadaşlar, sen uykusuz kalma cnm.

canım biz evveli hafta çok iyiydik aslında sonuncu olmştuk ondan önce herkes bir hırs yapmıştı.Ama sonra birden fısss diye söndük...Ceza uygulamasını artık kullanmalıyız diye düşünüyorum.Yoksa herkes giriyor kimse yok diye birşey yazmadan çıkıyor...Tabi bu zincirleme devam ediyor...

Slm hanımlar inanırmısınız ben bu gün öğlen bir yattım gece kalktım kendimi çooooooooook halsiz hissediyorum.
Rezzancım hoşgeldin aramıza. Ben betül, Kaptan yardımcılığı görevini az da olsa yapmaya çalışıyorum. 24 yaşındayım 31 aylık kızım var izmir de yaşıyorum. İnşallah takımımız seninle daha da coşacak..

Ece takımdaki kişi sayısı yeterli mi 1 lkişi daha alalım mı ne dersin? Bir tane başvuru var şu anda katılmak isteyenler topiğinde...

Son düzenleme:
Slm hanımlar inanırmısınız ben bu gün öğlen bir yattım gece kalktım kendimi çooooooooook halsiz hissediyorum.
Rezzancım hoşgeldin aramıza. Ben betül, Kaptan yardımcılığı görevini az da olsa yapmaya çalışıyorum. 24 yaşındayım 31 aylık kızım var izmir de yaşıyorum. İnşallah takımımız seninle daha da coşacak..

Hoşbulduk Betülcm, allah bağışlasın, inşallah coşarız hep birlikte. Çok memnun oldum. Ben çok sık uğrayacağıma eminim de konuşacak kimse olmayınca hoş olmuyor tabi. Öbür topik daha kalabalık haliyle bi süre girmeyince 30-35 sayfa birikiyor. Oku oku bitmiyor. Burada da msj sayısı belirlemişsiniz güzel bir karar. Umarım işe yarar. :34:

davet ettim arkadaşı...

Bu arada rezzancım menülere vs. yorum yapma zorunluluğu var.Birde bundan sonra cuma cumartesi pazar günleri takımın bitirdiğimiz haftayla ilgili değerlnedirmesini tüm üyeler yapacak.Ve haftanın üyesi oylaması da bir sonraki hafta içinde açık olacak...

Hoşbulduk Betülcm, allah bağışlasın, inşallah coşarız hep birlikte. Çok memnun oldum. Ben çok sık uğrayacağıma eminim de konuşacak kimse olmayınca hoş olmuyor tabi. Öbür topik daha kalabalık haliyle bi süre girmeyince 30-35 sayfa birikiyor. Oku oku bitmiyor. Burada da msj sayısı belirlemişsiniz güzel bir karar. Umarım işe yarar. :34:

umarım canım...İnş buradada coşacağız..

davet ettim arkadaşı...

Bu arada rezzancım menülere vs. yorum yapma zorunluluğu var.Birde bundan sonra cuma cumartesi pazar günleri takımın bitirdiğimiz haftayla ilgili değerlnedirmesini tüm üyeler yapacak.Ve haftanın üyesi oylaması da bir sonraki hafta içinde açık olacak...

Anladım tabi elimden geldiğince yani anladığım ölçüde yorum yaparım. Alışkanlı işte bizimkinde yasaktı da onun için dalabilirim arada kızlar. Sadece Kaptan ve yardımcısı yorumlardı. Haftanın üyesi nasıl seçiliyor? Msj adetlerine göre mi? Öğrenirim takıldıkça.

Ben de çok memnun oldum Rezzancığım. Ben de buralarda oluyorum çoğunlukla. Msj sayımı daha çok mesaj yazmak için tetikleyici oluyor gerçekten. Biz de işe yaramasını istiyoruz ve bekliyoruz.

davet ettim arkadaşı...
Tamam Ececiğim.

ben çıkıyorum hatunlar iyi geceler size...:emir_bebek::emir_bebek:

İyi geceler canım. Allah rahatlık versin...

Back
X