Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burayı boşvermeyin de :) nerede görüşürseniz görüşün :1:
artık kurallar uygulanacak kızlar ben diyim de.Günde belli sayıda topiğe girmeyen ve paylaşımı bana göre az olanları diskalifiye edicem.Bunu özellikle belirttiğim zaman bir süre sonra kural falan kalmıyor.Ben sizi uyarayım geçerli bir mazeretiniz yoksa mesajları peşpeşe sıralayıp kaçmak yok.Diskalifiye sebebidir.İzne ayrıldıysanız ve 3 hafta haber yoksa kendi isteğinizle ayrıldığınızı belirtirim.(İstisnalar kaideyi bozmaz.)
Menü, spor, su, yeşilçay vb. raporunu günlük olarak vermeyene ceza vericem.Yapmadıysanız spor içmediyseniz su yazın yapmadım falan deyin.Ama yazın.
şimdilik bunlar yeter bence sıkı yönetim ilan ediyorum kızlar...

kaçamaksız 3. günüm...

sabah:1 mandalina 2 tane form bisküvi 3 zeytin
ara 1 mandalina
öğle:kabak haşlaması tuzsuz ekmeksiz 1 kase yoğurt
ara 5 badem
akşam:3 yk pırasa yemeği 1 kase yoğurt 1 domates

0,60 lt su.ben doydum valla :)

son iki gün ehehehe :)
kararlıyım 15 tatilinin sonunda herkesin ağzını açık bırakacam :)
etek giyip gitcem zayıfladığım belli olsun diye eheheheh :) pantolonumun bacakları çok bol e son sene için daraltmıyım ya da yeni almıyım...

kaçamaksız 3. günüm...

ara 1 mandalina
ara 5 badem

:nazar::nazar: Bravo cnm Menün süper. :nazar:

bugn cok snırlerım bozuk abım dedıkı kac aydr dıyet yapıosn bn olsam kesn smdıye kadr ıp gbı kalmıstm o lafı duyunca aglıcktm bu aksm hep yedm hep yedm o ole dedı dıe yarn 5 gunde 5 kılo dyetnı yapcm moral lazm bna lutfen kmse saglksız yapma demsn ama kndımı toplamm ıcın yapmm gerek kzmayn lutfen bna sewıorum sızı yarn baslıorum

Menü, spor, su, yeşilçay vb. raporunu günlük olarak vermeyene ceza vericem.Yapmadıysanız spor içmediyseniz su yazın yapmadım falan deyin.Ama yazın.
Bu iyi oldu işte,bizi zorlaman lazım ,iyice dağıldık....:5:

kaçamaksız 3. günüm...

ara 1 mandalina
ara 5 badem

Süpersin valaa,şu 15 tatili iyi değerlendirelim hepimiz,benim de arkadaş toplantılarım yok bu arada sıkı bir diyet yapıcam inşaallah...:13:

kızlar bu hafta hiç diyet yapamadım . tatile güveniyorum . karnım çok kötü yine şişti mi yoksa kilo mu alıyorum anlamadım .dikkat edersem almıyorum . diyeti bıraktığım gün aynen kilolar bir günde beni buluyor. bu ne biçim vücut ya . millet yer yer kilo almaz ben biraz bozsam 2 kilo hemen geliyor ve beni kilolu gösteriyor. kendimden nefret ediyorum ...

Ben de yapamadım Deryacım,diyet falan hak getire,fil gibi yedim de yedim:14:bakalım kromu da aldım yarın Bismillah deyip başlıyorum...:19:

portakal dietlerde fazla verilmez şeker oranı yüksektir bazı meyvelere göre tahin helvası çikolata oy oy sen gecen hafta 1 kgr vermıstın sanırım geri almayamı niyetlesin:)kızdıralım seni birazda tatlı isteğin tüken
Nurcanım Tv de çıkan Ayça Kaya nın diyeti bu yaptığım...Sorma sorma ben bu hafta sapıttım...:43::77::77:

Kızlar atv nin yeni dizisi ''son'' u izlediniz mi?
Ben izliyorum da nasıl bir dizi canım o yavvvv çok bilinmeyenli denklem gibi...
Ya Betülüm nasıl bir dizi öyle,başkayere bakmaya konuşmaya gelmiyor kaçırıyorsun,anlamıyorsun...Pür dikkat izlemek gerekiyor....:34:

bugn cok snırlerım bozuk abım dedıkı kac aydr dıyet yapıosn bn olsam kesn smdıye kadr ıp gbı kalmıstm o lafı duyunca aglıcktm bu aksm hep yedm hep yedm o ole dedı dıe yarn 5 gunde 5 kılo dyetnı yapcm moral lazm bna lutfen kmse saglksız yapma demsn ama kndımı toplamm ıcın yapmm gerek kzmayn lutfen bna sewıorum sızı yarn baslıorum

Aileler neden böyle yapar insana destek olup moral vermek yerine küçük bir iğneleme herşeyi mahvediyor. halbuki desteğe ve morale ihtiyacımız var. bizim metabolizmamız erkekler gibi değil. benim eşim koşu bandına 15 dk çıksa havuzdan çıkmış gibi ter atıyor. ben 1 sa vakit geçiriyorum sadece yüzüm kızarıyor.

benim vücudum çok dengesiz bir gün diyeti bırakıyorum anında 2 kilo alıyorum . bu ne ya anlamadım vermek için o kadar çaba harca çıt yok , 2 günde 2 kiloyu rahat al .

Ececim haklısın canım , kurallar olmazsa çabuk dağılıyoruz. kesin çözümler gerek bize , böyle oyalanırsak hiç mezun olamadan zaman geçecek , düşünsenize 70 yaşında ( inş - Allah sağlıklı ömür versin hepimize ) halen bilg başında kilo vermeliyim diye yazdığımızı ..:52::52:

burayı boşvermeyin de :) nerede görüşürseniz görüşün :1:
artık kurallar uygulanacak kızlar ben diyim de.Günde belli sayıda topiğe girmeyen ve paylaşımı bana göre az olanları diskalifiye edicem.Bunu özellikle belirttiğim zaman bir süre sonra kural falan kalmıyor.Ben sizi uyarayım geçerli bir mazeretiniz yoksa mesajları peşpeşe sıralayıp kaçmak yok.Diskalifiye sebebidir.İzne ayrıldıysanız ve 3 hafta haber yoksa kendi isteğinizle ayrıldığınızı belirtirim.(İstisnalar kaideyi bozmaz.)

Kaptan ben düşündümde ben liste dışından burada olsam olur mu? Çünkü bazen sık girebiliyorum bazende olmuyor fırsatım. Sizide engellemek istemem vede diskalifiye olmayı da istemem. Ama sizleri de sevdim. Böyle takılsam olur mu? Başka bir gruba falan gitmek için değil yanlış anlamayın. Sadece eğer giremezsem sık diye kastım biraz.

Ececim haklısın canım , kurallar olmazsa çabuk dağılıyoruz. kesin çözümler gerek bize , böyle oyalanırsak hiç mezun olamadan zaman geçecek , düşünsenize 70 yaşında ( inş - Allah sağlıklı ömür versin hepimize ) halen bilg başında kilo vermeliyim diye yazdığımızı ..:52::52:

:60::60::60:Ayyy sinirim bozuldu,ellerimiz de titrer yazamayız,yada yazdıklarımızı falan unuturuz....

evet kızlar bu hafta benim için tam bir felaket oldu. artık cuma günü tartıdan sonra tatil başlıyor ve inş tatili değerlendireceğim . hem gündüzde yazarım artık . okulda boş ders oluncada yazamıyorum . müdür görecek diye , ne yapıyorsun diyecek ..bir de onların diline düşmeyeyim.

şimdi gideyim , yarın okul için çorba yapacağım , öğlen orada yiyoruz.yanında da patates salatası olacak ...ve salata (yeşillik)

hepinize iyi geceler ..:54:

Kaptan ben düşündümde ben liste dışından burada olsam olur mu? Çünkü bazen sık girebiliyorum bazende olmuyor fırsatım. Sizide engellemek istemem vede diskalifiye olmayı da istemem. Ama sizleri de sevdim. Böyle takılsam olur mu? Başka bir gruba falan gitmek için değil yanlış anlamayın. Sadece eğer giremezsem sık diye kastım biraz.
tabi ki olur hayatım nasıl istersen...
:60::60::60:Ayyy sinirim bozuldu,ellerimiz de titrer yazamayız,yada yazdıklarımızı falan unuturuz....
ehehehehhe :) ben öyle bişey demedim diyorum sana diye birde birbirimize gireriz ehehehhe :)

kızlar ben bugun itibariyle cok sıkı diete girmiş bulunmaktayım oyalana oyalana bi hal oldum artık sabrım kalmadı benim kendimi begenmiorum zayıflayınca sanki daha fazla kendime güvenim gelicek gibime gelior pskolojım iyi adet öncesinde değilim herşey tastamam bu sefer 1 ay hiç kaçamak bozmak yok inşallah haydinn arkadaslar sürekli tartılmayı keselim ben günde 3 kere tartılıom manyak oldum resmen cumadan cumaya tartılcaz ay 200gr almısım ayy 1 kilo fazla cıktım paranoyasını yokedelim birlikten kuvvet doğar ağlanmayı bırakalım var gücümüzle açlıgı bastırıp yaza damgamızı vuralım:kkk::kkk::kkk:

kızlar ben tatilde spor diyet ve derslere yoğunluk vericem ama günde 3 kere girerim takıma...Sizi boş bırakmaya gelmiyor malum :)
9 gibi kalkarım tatilde limonlu ballı su içerim sonracığıma yürüyüşe çıkarım.Sonra kahvaltı yaparım sonra gelirim takıma rapor veririrm ondan sonra oturur test çözerim.Ara verir gelirim takıma vs. vs. öyle öyle gider işte :)
yarın okula gidicem ki ikinci dönem gitmeme hakkımı kullanabileyim :)malum meb 12. sınıflara devamsızlık hakkının tamamını rapor gereksinimi olmadan veriyor.

kızlar ben bugun itibariyle cok sıkı diete girmiş bulunmaktayım oyalana oyalana bi hal oldum artık sabrım kalmadı benim kendimi begenmiorum zayıflayınca sanki daha fazla kendime güvenim gelicek gibime gelior pskolojım iyi adet öncesinde değilim herşey tastamam bu sefer 1 ay hiç kaçamak bozmak yok inşallah haydinn arkadaslar sürekli tartılmayı keselim ben günde 3 kere tartılıom manyak oldum resmen cumadan cumaya tartılcaz ay 200gr almısım ayy 1 kilo fazla cıktım paranoyasını yokedelim birlikten kuvvet doğar ağlanmayı bırakalım var gücümüzle açlıgı bastırıp yaza damgamızı vuralım:kkk::kkk::kkk:

bu yazı biz sallıycaz kızlar :) 5. takımın çıtırları dünyanın 8. harikası adayı diye manşetlere çıkıcaz ehehheheh :) bunu yapabiliriz :):emir_bebek::kkk::kkk::1::1::46::46::47::27::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

bu yazı biz sallıycaz kızlar :) 5. takımın çıtırları dünyanın 8. harikası adayı diye manşetlere çıkıcaz ehehheheh :) bunu yapabiliriz :):emir_bebek::kk::kkku::1::1::46n::46::47::27::24::24::24::24::24ub::24::24::24::24::24:
bunu ya yapıcaz yada yapıcaz başka çağresi kalmadı artık toparlanın buradaki amaç ay ben kaçamak yaptım bıdı bıdı değil ben diete sadık kaldım başka yerlere bakıorum çok süper sadıklar dietlerine biz nerdeyse aramızda 5 çayı yapıcaz pasta börek açıcaz:)aç kalıcaz aç yemicezz yemeyen hem zenginde olur haydin kızlar havaya girin artık

kızlar ben bugun itibariyle cok sıkı diete girmiş bulunmaktayım oyalana oyalana bi hal oldumdeğilim herşey tastamam bu sefer 1 ay hiç kaçamak bozmak yok inşallah haydinn arkadaslar sürekli tartılmayı keselim birlikten kuvvet doğar ağlanmayı bırakalım var gücümüzle açlıgı bastırıp yaza damgamızı vuralım:kkk::kkk::kkk:
Ben de yarın 2 günlük prinç lapası diyetini yapıp ödemden kurtulup cuma normal diyete dönücem ,inşaallah bu sefer hepimiz başarırız Nurcanım
kızlar ben tatilde spor diyet ve derslere yoğunluk vericem ama günde 3 kere girerim takıma...Sizi boş bırakmaya gelmiyor malum :)
9 gibi kalkarım tatilde limonlu ballı su içerim sonracığıma yürüyüşe çıkarım.Sonra kahvaltı yaparım sonra gelirim takıma rapor veririrm ondan sonra oturur test çözerim.Ara verir gelirim takıma vs. vs. öyle öyle gider işte :)
yarın okula gidicem ki ikinci dönem gitmeme hakkımı kullanabileyim :)malum meb 12. sınıflara devamsızlık hakkının tamamını rapor gereksinimi olmadan veriyor.
Evet Ececim 2. dönem kendine iyi bir program hazırla ,soru sayılarını artır,başaracağına inanıyorum ben:nazar::16:

bunu ya yapıcaz yada yapıcaz başka çağresi kalmadı artık toparlanın buradaki amaç ay ben kaçamak yaptım bıdı bıdı değil ben diete sadık kaldım başka yerlere bakıorum çok süper sadıklar dietlerine biz nerdeyse aramızda 5 çayı yapıcaz pasta börek açıcaz:)aç kalıcaz aç yemicezz yemeyen hem zenginde olur haydin kızlar havaya girin artık
Ayy gaza geldim geldim yaaa,gerçekten ben kendi adıma söyliyim sapıttım bu ara....:17:

Arkadaşlar ben çıkıyorum artık,yarın erkenden spora gidicem...Hepinize iyi geceler,yarın yeni bir gün,aldığımız kararları uygulamak dileğiyle:3:

Back
X