- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #53.161
aynen 3 dklık haz için kendimize ediyoruz bendede bu hafta kilo gitmez artıda çıkabilirim tartı benle kafa buluyor çünkü dünden 1 kg fazla çıktım
ama bence senden gider sen daha düzenli beslendin bu hafta
menün güzel![]()
bugün kendime ne kadar hakim olabilirim bilmiyorum ki.akşam annemler bana gelecekmiş.kesin pasta vs getirirler.kızlar 1 dilim yesem doğum günümün hatırına affedilebilir mi ki?
cumadan beri her sabah tartıldığımda hep ya aynı yada 200-300 gr fazla çıkıyorum tartıda.o yüzden bu hafta kilo kaybı olursa çok sevineceğim.
seni gidi kova burcu seni fazla sorgulama canım herşeyi senin ruhun asi:)
iyi doğdun canım..benim oğlumda bir kova:)çok zor oluyorsunuz
beni anlayan birilerinin olmasına inan çok memnun oldum :))
selam kızlar dün menüm berbattı akşam makarna ve et yedim mahvettim gün sonu dieti..dün mercimek köftesi yaptım ilk defa süper oldu çok begendi herkez
adet olucam olamıorum off sinir katsayım tavan yaptı artık nie bu kadar sinir yapıor bende bilmiyorum napsam bilemedim annem dior sana çay alalım boynerden filan sinirlere iyi gelen bir çay alsam hiçte fena olmaz gibi sadece kendimi yıpratıyorum herşeyi kafaya takıp büyütüp istanbulda havalar yine berbat o da içimi bunalttı iyice dışarı adım attırmıyor ama bugun kuaföre filan gitmeyi çok istiorum bakalım
melissa çayı yada anoson çayı nı öneririm.melissanın kokusu ağırdır ama oldukça işe yarıyor.
NİCE SENELERE TATLIM.İYKİ DOĞMUŞSUN.YAŞAMAK GÜZEL
çok teşekkürler
bende dünkü mönümü yazıyım hemen:
sabah:1 dilm tb ekmek 1 dilim peynir 3 zetin 1 bardak çay
ara:5 etiform
öğlen:6 kaşık kadar kereviz
ara:3 kuru kayısı+1 ceviz
ara:2 dilim tb ekmeği arası peynir
akşam:6 kaşık mercimek yemeği+bol salata
ara:1 elmeydı ama ben 2 çatal baklava yiyince elmaya dokunmadım tabii
gece gece çok oldu 2 çatada olsa baklava sonuçta.saat 8 falandı bide
bugünde öğle yemeğiden sonra 1 tane nişastalı kurabiye yedimirademi kaybediyorummu ne
ben yapmıştım kurabiyeleri ofise getirmiştim öğlen yemeğinde de ekmeğim yoktu yanımda tam doyamdım diyemidir nediryedim bile
akşama kadar iyi de akşamları neden irademiz zayıflıyor ki
canım paptya çayını öneririm sinirleri yatıştırıyor ama sen alışverişi çok seviyorsun bi çık alışveriş yap bişiciğin kalmaz![]()
alışveriş önerisi güzelmiş yaaa