• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen haftaki kilo :98,4 kg
bugünkü kilo :96,5 kg
kaybedilen kilo :1,9 kg
yüzdelik :% 1,93
:36::36::36::36: yavaş yavaş olacak bu iş galibaaa

süper ya tebrık edıyorum kızlar sızı valla bende istiyorum yaaa bende 60 lı rakamlarda olmak ıstıyorum :2:
görürsün cnm menünüde yorumlayacağım birazdan:34:
ben geçen hafta 1.8 kg verdim
buhafta sadece 400 gram verdim her hafta güzel verilmiyor
ben üzülmüyorum 2 haftadada 2.200 süper bana göre:34:
gunaydın canlar
baslangıc :76.6
gecen hafta :72
bu hafta :69.8
gıden :2.2:1::1::21::21::21::21::9::9::9::9::9::52::52::52::32::32::32::32::4::4::4::4::nazar::nazar:
toplm gıden :6.8:nazar::nazar::nazar::nazar:
süper ötesi:46::46::46::nazar:

ne zamndır gıymk ıstedıgm sıyah yuksek bel pantolnm wardı bugn ustune sıyah bı bluz gıydm bluzumu pantolnumn ıcıne soktm altınada kahwe topuklularımı gıydm supr oldu:46::46:baktm 69um gıy hasret dedım gydım:52::52::32::32::32:
bene o duyguyu geçen hafta yaşadım süper bi duygu:nazar:
wowwww süper gidiyorsun pınatım tebrik ederim:46::46:

tekrardan hoşgeldin Lalecim.Bende pınar.bende senden önce son katılanlardanım.burası o kadar sıcak ki kolay alışılıyor merak etme.

maşallah maşallah.

umarım öyle olur Aslıcım

Öncelik hastalık tabiki ama bu telaşta kendini de çok ihmal etme arkadaşım.çok aç kalmamaya çalış.çok çok geçmiş olsun

kısa sürede hızlı kilo artışının sebepleri metabolizmik birşey de olabilir.Lalecim endokrin uzmanına ve diyetisyene gidiyormsun?
ve ana öğünlerin aralarına da ara öğün koyarsan kan şekerin düşmez ve çok açlık hissetmezsin

aslında horman tahlıllerımı yaptırdım sorun yok ortada dedı aslında bıraz psıkoljık benımkı sureklı yedım ben ama öyle böyle degıl sımdı ıkı hafta oldugu ıcın aclık artık cok hıssetmemeye basladım ara öğrün yemeye claısıyorum meyve gıbı atıstırıyorum dıyetısyene gıtmıyorum hayatım kendım yemegımı kıstım burda yazılanlar ve genel tecrubelere bakarak kızartma kola tarzı seylerı kestım ben cunku bana cok kılo yapıyor 2 haftada 3 kılo verdım bakalım yavas olsun kalıcı olsun hareket edemıyorum pek tek sorunum o iş oturarak e bıde evde ders calısınca ayaga pek kalkamıyosun tahmınımce cok yavas gıdıcek olsun cok alıstırdım beynımı verıcem dıye kıyafet aldım bı kac tane elbıse cok guzel gorsenız varya hep 3 beden küçük onlara gırmenın hayalıyle yatıp kalkıyorum sabahları servıse bınmeden bıraz erken kalkıp 3 4 durak once ınıyorumkı hareket edım :13:

6 lı rakamların hayırlı olsun hasretim:16::16:
hadi bakalım aramızda 400 gramcık var
yarış başlasınn:1::1::9:
bende geçen hafta 69.8 dim uarım sen haftaya benm kadar az vermezsin:48:

galbası yk cnm artk bu ısın emın ol kndınden gıdeck tabıkı:1::1:
görürsün cnm menünüde yorumlayacağım birazdan:34:
ben geçen hafta 1.8 kg verdim
buhafta sadece 400 gram verdim her hafta güzel verilmiyor
ben üzülmüyorum 2 haftadada 2.200 süper bana göre:34:

süper ötesi:46::46::46::nazar:

bene o duyguyu geçen hafta yaşadım süper bi duygu:nazar:

wowwww süper gidiyorsun pınatım tebrik ederim:46::46:
bncede uzulme canm benım 500 gtsın ama kalıcı gtsın dmı yanı

günaydın kızlar hosbulduk:16:kılom 90 dı ıkı haftadır hemen hemen dıyet yapıyorum
87 ye düştüm hedefim 60 boyum 168 dün yedıklerımı paylasıyorum sızlerle:56:
sabah:ıkı dılım tam buğday ekmeği ıkı dılım beyaz peynır
öğlen bol salata corba ıkı dılım cavdar ekmegı(baklava vardı almadım):1:
akşam:bir kase yoğurt ıkı kase çorba
ve ayrıca yeşil cay ıkı kere ıctım ve suyu ancak bır lıtre ıcebıldım onlrın dısında sekersız cay sade sert kahve bu sekılde
menumu onceden yazamıyorum cunku iş yerıne gore hareket edıyorum :34:

ara yapmalısın menün güzl ama 2 kase çorba fazla
şu şekilde olsa daha iyi olurmuş
çorba yoğurt salata 1 dilim ekmek
ama yinede yeni başlayan biri olarak güzel menn:nazar:

:36::36::36::36: Yavaş yavaş olacak bu iş galibaaa

maşallah pek güzel tatlım

ne zamndır gıymk ıstedıgm sıyah yuksek bel pantolnm wardı bugn ustune sıyah bı bluz gıydm bluzumu pantolnumn ıcıne soktm altınada kahwe topuklularımı gıydm supr oldu:46::46:baktm 69um gıy hasret dedım gydım:52::52::32::32::32:

ohh ne güzel gözün aydın

ara yapmalısın menün güzl ama 2 kase çorba fazla
şu şekilde olsa daha iyi olurmuş
çorba yoğurt salata 1 dilim ekmek
ama yinede yeni başlayan biri olarak güzel menn:nazar:

evet oyle yapıcam salata malzemesı kalmamıstı evde corbayla bastırayım dedım bugun alısverıse cıkayım da alayım yaza kadar 6 lı rakamları gorsem yanı yaz sonuna kadar tek hayalım bu.bakalım bugun ısyerınde ne cıkıcak. kızlar kırmızı et haşlaması cıkıyor bazen yemelımıyım ya tamda karar veremıyorum acaba alsammı almasammı dıye bıde salatama cok az zeytınyağı döküyorum bol lımon zeytın yagı ıkı damla falan oda ama kes onu dersenız onuda dökmem faydalı dedıklerı ıcın kullanıyorum ılk hedefım kılo vermek ıkıncı hedefım kılodan sonra sıgarayı bırakmak:52:

Son düzenleme:
evet oyle yapıcam salata malzemesı kalmamıstı evde corbayla bastırayım dedım bugun alısverıse cıkayım da alayım yaza kadar 6 lı rakamları gorsem yanı yaz sonuna kadar tek hayalım bu.bakalım bugun ısyerınde ne cıkıcak. kızlar kırmızı et haşlaması cıkıyor bazen yemelımıyım ya tamda karar veremıyorum acaba alsammı almasammı dıye bıde salatama cok az zeytınyağı döküyorum bol lımon zeytın yagı ıkı damla falan oda ama kes onu dersenız onuda dökmem faydalı dedıklerı ıcın kullanıyorum ılk hedefım kılo vermek ıkıncı hedefım kılodan sonra sıgarayı bırakmak:52:

canmcm et ye bence et yersende ekmegını cok az ye etede ıhtyac war cunku

kızlar bn salata ıcın nar eksısı aldım acaba yag kullanmayp onumu kullansam
bırde kansızlık war bende sabahları pekmez yesem nolur acaba:26::26::26::26:

cnm alışverişe çıktığında şunları almanı tavsiye ederim
kabak,brokoli, karnıbahar,mantar,ıspanak:34: tavuk gögsü,tn balığı
istikrarlı gidersen görürsün canm benm
öğlen et yiyebilirsin yanında salata ve yoğurtla et tavuk yiyorsan ekmek yeme:34:
her yemeğin yanında 2-3 kaşık yoğurt tüketmeye özen göster yağ yakımını hızlandırıyor
yok kesme yağı bende 2 damla koyuyorum:52:

cnm alışverişe çıktığında şunları almanı tavsiye ederim
kabak,brokoli, karnıbahar,mantar,ıspanak:34: tavuk gögsü,tn balığı
istikrarlı gidersen görürsün canm benm
öğlen et yiyebilirsin yanında salata ve yoğurtla et tavuk yiyorsan ekmek yeme:34:
her yemeğin yanında 2-3 kaşık yoğurt tüketmeye özen göster yağ yakımını hızlandırıyor
yok kesme yağı bende 2 damla koyuyorum:52:
tamam canımcım cok saol bıde bu dıet yogurtlar falan zararlıymıs dıolar ya kızlar ben sımdı sekerı kestım ya şöyle soylıyım aslında cayı falan zaten sekersız ıcıodum sadece kahvaltıda sekerlı ıcıyorum onuda tatlanıdırcı kullanmaya basladım ama sadece sabah:15:bıde kahveyı 3 u bıarada ıcıyodum dayanamıyorum kahveye en buyuk alıskanlıgım ablam dedıkı bu sabah cok ödem toplarsın dedı dıetten berı sade kahve ıcıyorum tatlandırıcıyla :17:

tamam canımcım cok saol bıde bu dıet yogurtlar falan zararlıymıs dıolar ya kızlar ben sımdı sekerı kestım ya şöyle soylıyım aslında cayı falan zaten sekersız ıcıodum sadece kahvaltıda sekerlı ıcıyorum onuda tatlanıdırcı kullanmaya basladım ama sadece sabah:15:bıde kahveyı 3 u bıarada ıcıyodum dayanamıyorum kahveye en buyuk alıskanlıgım ablam dedıkı bu sabah cok ödem toplarsın dedı dıetten berı sade kahve ıcıyorum tatlandırıcıyla :17:

ben diyet yoğurt yemiyorum o konu hakkında bilgim yok ev yapımı yoğurt yiyorum ben
bence diyet olmazsada yiyebilirsin ama 3 kaşıktan fazla yeme:34:
ben nrmal çay hiç içmiyorum aram yok zaten sevmem
3 ü 1 aradayı bırakmanı öneririm biz içmiyoruz
tatlandırıcıyıda kullanana sormk lazım kilo vermedeki etkisini bilmyorum:50:

Back
X