• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende dün yediklerimden dolayı fazla spor yaptım saat akşam 5 gibi 45 dk eliptik bisiklerime bindim
bide saat 22.30 da 45 dk bindim
toplamda 1.5 saat spor yaptım umarım yediklerim eriiştir:17::17:

:44:

valla guzel gıttı aslında cok ıyıde dun aksam bıraz lahana sarması yedım o benı rahatsız etti.ama sımdılık ıyı kendımı bıraz daha hafıf hıssedıyorum kacamagım bı bu oldu bıde tek sorunum var su ıcmeyı unutuyorum:44:

gözünün önüne şişe koyarsan unutmazsın canım:34:

ben menumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
12.00 3 tane form bıskuwı yesl cay
15.00_16.00 :kuru fasulye salata yogurt yarım dılım ekmek
19.00 _20.00 corba salata yogurt yarım dılm ekmek
2 - 2bucuk lıtre su

aslı ne yedın cok merak ettım sen sole bende solıcm:27::27::27::52::52::52:
söylesemmi acaba tamm dur itiraf ediyorum :17::17:
kahvaltıda pastırmalı yumurta pideyle
öğledn sonra kazandibi az cips:17::17:
akşam küçük boy karışık pizza (örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi:27:)
1.5 saat spor 2 yeşilçay 2 lt su
hadi sen dökül bakalım:52::52:
ben menumu yazayım
kahwltı : 07 =4 sıyah 2 yesıl zeytın 1 dılım salam 1 kk byaz peynır 2 dılm cadr ekmegı form cay
10.00 mandalına
2 - 2bucuk lıtre su
menn güzel afiyet olsun:nazar:
bnmde bugünkü menüm ssennki gibi

akşam küçük boy karışık pizza (örnek kilo alma menüsü gidip kilo almak isteyenlerin topiğine yazmam gerekirdi:27:)

soluorum :26::18::18:
cmrtesı aksamı makarna
pazar aksamı ıskender:14::14::5::5::25::25::25::41::41::17::17:

sabhlarda oglenlerde problm yok aksamları dısarya cıktk bole oldu:5::51::51:
neyse vücudu şaşırtmış olduk amma benmki çok şaşmıştır bu işe:1::1:
sana ve bana teselli vereyimmi
ben bi paazar ve her pazar aslında :1: böle cozutmama regmen 2 kg vermiştim
cumaya en az 500 gram eksik çıkmak istiyorum ve çıkacağımda
hiç kaçamak yok diğer pazar kadar:20:

neyse vücudu şaşırtmış olduk amma benmki çok şaşmıştır bu işe:1::1:
sana ve bana teselli vereyimmi
ben bi paazar ve her pazar aslında :1: böle cozutmama regmen 2 kg vermiştim
cumaya en az 500 gram eksik çıkmak istiyorum ve çıkacağımda
hiç kaçamak yok diğer pazar kadar:20:

bnmde bnm de:46::46: haftasonuna kadr hıc kacamk yok bulentıme surprz yapocm ozamna kadr sıfr kacamk kndıme soz werdm reglıde oldm belkı bu hafta dha cok gıder facede fotograflarımın altına zayıflamıssın yazıolar mutlu oluorum bnde:46::46::46::46:

bnmde bnm de:46::46: haftasonuna kadr hıc kacamk yok bulentıme surprz yapocm ozamna kadr sıfr kacamk kndıme soz werdm reglıde oldm belkı bu hafta dha cok gıder facede fotograflarımın altına zayıflamıssın yazıolar mutlu oluorum bnde:46::46::46::46:
oo süper:nazar: hatunuma
banada herkes zayıflamışsın diyor:16::16:
evlenmeden önce sezon sonu aldığım bi eşofmanım vardı hiç giyememiştim:43: evlenip öbür kışa kilo almıştı m çünükü bana tayt gibi oluyordu
dün giydim süper oldu ohh bulmuş gbi oldum 2 sene önce aldığım eşofmanımı daha şimdi giyebiliyorum :21::21:
ayrıca olmayan bi kotum daha vardı bu sabah o da oldu daha ne olsun :16::16:
çizme almak istiyorum sezon sonu indiriminden ama alışverişe çıkacak vaktim olmadıı

oo süper:nazar: hatunuma
banada herkes zayıflamışsın diyor:16::16:
evlenmeden önce sezon sonu aldığım bi eşofmanım vardı hiç giyememiştim:43: evlenip öbür kışa kilo almıştı m çünükü bana tayt gibi oluyordu
dün giydim süper oldu ohh bulmuş gbi oldum 2 sene önce aldığım eşofmanımı daha şimdi giyebiliyorum :21::21:
ayrıca olmayan bi kotum daha vardı bu sabah o da oldu daha ne olsun :16::16:
çizme almak istiyorum sezon sonu indiriminden ama alışverişe çıkacak vaktim olmadıı

:46::46::46::46::46::46::46::46: ıns dahada dewamı gelır cnm:nazar::nazar::nazar:

bende dün yediklerimden dolayı fazla spor yaptım saat akşam 5 gibi 45 dk eliptik bisiklerime bindim
bide saat 22.30 da 45 dk bindim
toplamda 1.5 saat spor yaptım umarım yediklerim eriiştir:17::17:

erimiştir dert etme :)))

:44:

valla guzel gıttı aslında cok ıyıde dun aksam bıraz lahana sarması yedım o benı rahatsız etti.ama sımdılık ıyı kendımı bıraz daha hafıf hıssedıyorum kacamagım bı bu oldu bıde tek sorunum var su ıcmeyı unutuyorum:44:

miktarını abartmadıysan sorun olmaz canım.suyu kendine zorunluluk yap çok faydasını görürsün

ben menumu yazayım
10.00 mandalına
2 - 2bucuk lıtre su

:nazar::nazar:

:52::52::52::52::52: afiyet olsun .ama yaramasın arkadaşım.

soluorum :26::18::18:
cmrtesı aksamı makarna
pazar aksamı ıskender:14::14::5::5::25::25::25::41::41::17::17:

sanada yaramasın Hasretcim.afiyet olsun.mis gibi olsa canım çektii

menünü puanlıyorum canım

10 üzerinden 10 .e o halde misafirlerine afiyet olsun
misafir ağırlamanın en kötü yanı bir sürü yemek kalıyor sonra onları bitirmek zorunda kalıyorz.Bari miktarlarını çok yapma da fazla kalmasın çüünkü bir sürü çeşit oluyor

teşekkür ederim tatlım.evet valla bayağı yoruldum ama deydi hepsini çok beğendiler

sağol canm:16:
1 lkmada ödülün olsun 2 kg verdin bu hafta:nazar:

ellerine sağlık cnm pek bi hamaratsın maşallah:nazar:

:nazar:teşekkürler tatlım

9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz

9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir

11.00:türk kahvesi

14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata

17.00:1 tane küçük elma

19.30:1 tabak mantar sote, yoğurt,salata

evde 1 tane cips var ve benm gözüm var onda kaçamak olabilir :18:

aman diyim inş yememişsindir o cipsi.mönün güzel çünkü yazık olmamıştır inş.

Off ya Begümcüm ben de gelebilir miyim yemeye senin yerine yerim....:9::9:Maaşşallah çok hamaratsın,merak ettim baklavalık yufkadan börek nasıl yapılıyor yazarsan sevinirim...:nazar:

Sorma Pınarcım ya bu hafta benimde misafirlerim vardı,gerçekten hazırladıklarımdan kaldı ,zor oluyor,atılmasın diyoruz yiyoruz,herşey de dondurucuya girmez ki?

SAKIN diyeyim :20::20:cipsi yemeyi aklından bile geçirme,koca gün çok güzel beslenmişsin..Menün süper

baklavalık yufkadan börek çok kolay bide çıtır çıtır oluyo çok lezzetli.
baklavalık yufkaları muska böreği sarıcakmış kipi uzun dikdörtgenlere ayırıyorum üç kata yağlıyorum arasına tuzlu peynirle sarıyorum o kadar.çok güzel oluyo tavsiye ederim denemeni ama misafirlerine kendine değil :))

Bu günkü menümü de yazayım,çok yoğundum bugün,kaç gündür eve bakamamıştım,çamaşırlar birikmişti,ev tam takır olmuş...
Temizlik alışveriş derken akşam oldu....menüm şöyle,ara daki kaçamak bozdu herşey galiba...:14:

SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedim... Reglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...

Çok mu olmuş ne dersiniz huzursuz oldum...:44:

çok değil güzel ama sabahki fıstığı niye yedin ki fıstık çok yağlı bişey tatlım?

ıyı aksamlar canlar
bugunkı menumu yazmadan derse baslamayayım dedım
sabah :sekersız cay kepeklı ekmek peynırlı sandwich
öğlen: ıkı dılım tam bugday ıkı dılım ekmek bol salata (dersaneyı pıknık alanına cevırdım herkes nasıplendı)
aksam yesıl cay corba salata yogurt
öpüldünüz canlar ben derse kacar

mönün güzel bide gece mevye ekle tam süper olsun

selam sonunda gelebildim bugun çok hareketliydi cıkmadım cıkmadım evden cıktımmıda eve geri dönemiorum avm gezdım durdum bugun market filan yaptım hava buz gibi ve bogazlarım şişiyor sankim çok yürüdüm kızlar bugun yoruldum ama cok ıyı geldı keske hergun yuruyus yapabılsem ne güzel kilo verirdim cıslardan uzak durmaya calıstım catalın ucuyla 2 kere browniden tattım sadece birde marketten mavi yeşilin diet cikolatalarından buldum 10 tane aldım cok tatlı krizi gelirse yerim artık..

sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk dürüm (yemek dısardan aldık öğlene)
ara:kahve
akşam:ızgara köfte 1 dilim ekmek salata
ara:ıhlamur

su ıctım bugun yine en güzeli yürüyüş yapmam evi temizlemem oldu çok yorucuydu ama baya yaktıgımı hissettim bugun

öğlen tavuk dürüm yedin diye keşke akşam çorba salata yada sebze yeseydin ama yinede kötü değil bence

9.00: 2 kuru kayısı,1 ceviz

9.30:2 dilim tb ekmeği, domates salatalık közlenmiş kırmızı biber 1.5 kk peynir

11.00:türk kahvesi

14.00: 1 tabak barbunya,yarım kase yoğurt ,salata

17.00:1 tane küçük elma

19.30:1 küçük şırdan (dışarda) bide biraz pastırma yedim pideyle
pınarım dediğin gibi başka cıss yedim cipsi yemedim

neyse bence cipsten iyidir ama inş mktarıda çok değildir.

iyi pazarlar kızlarrrrr.pazar menümüzü yazalım dedik diye hemen geldim yazayım dedim hem de kaçamak yapmıyayım diye.
her zamanki gibi gene pazar telaşı ve bitmeyen işler.sabah 10 30 a kadar uyudum ama bana kalan kar o kadar :))
bu arada da bugün 2 saat yürüyüş yaptım.1 saat yürüdüm eve dönüyordum arkadaşım aradı yürüyüşe gidelim diye zaten ordaydım onunlada 1 saat yürüyünce 2 saat yürümüş oldum.birde bu hafta arabamı sattık diye pazara da yürüyerek gittik.birde ev temizliği de vardı.ve çok yorulmuşum çokkkk.

saat 11.30 2 dilim kepekli ekmek-6 zeytin-2 yumurtalı maydonozlu omlet-1 kk peynir
saat 14 00 1 yerli muz
saat 18 00 4 kuru incir
saat 18 30 büyük bir kase mercimek çorbası-2 kaşık karnıbahar yemeği-yeşil salata

akşam ekmek yemedim ama karnım doydu ilerleyen saatlerde meyve yerim ve acıkırsam yatmadan süt içer yatarım

sabah görüşürüz kızlar iyi akşamlar

süper:nazar:

bugun yine cok yorucuydu evle baya ugrastım akşam ustude balıkcıya gittim balık siparişi verdim ordan da makete ugradım

sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe form bisküvi
öğle:pide döner ayran
ara:mısır patlağı
akşam:cupra balık ızgara yarım dilim ekmek salata
ara:bir armut

bööö mısır patlağı ile pide dönerle yıkılıom bugun o yuzden akşam üstü attım kendimi sokağa bol su içtim yeşilçayı ıcmeyı unuttum bugun

tabiki bide ve mısır olmamış ama sende farkındasın zaten pazar sendromları malum :))

Menümü de yazıp çıkayım çok yorgunum uyusam iyi olacak...

MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva
Spor yapamadım bugün,dizim çok ağrıyor,boynum da tutulmuş:50:ama cam sildim,ütü yaptım artık spor yarın...

akşam azcık kaçıyomuş toparlamışsın :))
sanahları neden fıstık yiyosun merak ettim?

gunaydın nasılsınız dıcem hepınız uyuyosunuzdur sımdı ben ıse ısteyım calısma saatlerım degıstı 5 2 calısıorum artık :25::25:

olsun iyi tarafından bak.2 den sonra tüm gün senin

günaydın kızlar bende dünkü menümü yazmayacağım kötüydü bide yazarsm yediklerimden canınız çekebilirrr:52::52:

yaz bence pişman olursun hem :)

ben menumu yazayım
10.00 mandalına
2 - 2bucuk lıtre su

:nazar: maşallah güzel

üper feci :))

yalan dünyadan kaldı bu replikte.
gerçekten biraz fazla olmuş tatalım ama bundan sonra daha dikkat ederim tabii

inşallah canm mayıstada bi arkadaşın düğünü var siyah saten elbisemi giymeyi düşünüyorum ama 65 ken güzel oluyor o elbise mayısın 12 sine kadar olurum herhalde 65 altında:16:

mayısa kadar gider gider merak etme sen tatlım

mayıs mı:53::53::53: ooo cokdan oluruz be canm ıns tabı yne:27::27:
ya oluruzda her ihtimale karşı yinede acaba diyorum :1:
hedefim bu ay sonun akadar 65 olmak
ama aysonunda yani nisan başı tatile gideceğim 1 hafta yokum
orda inşallah almam bu ay sonuna kadar ne kadar çok verirsem o kadar iyi olacak benm için:34:
erimiştir dert etme :)))

:52::52::52::52::52: afiyet olsun .ama yaramasın arkadaşım.
inşallah rimiştir arkadaşım ermisede yapacak bişey yok artık:1:
bende aşağıda geldiğini gördüm şimdi pınar bizi dövücek böle dedimde:22::22::22::22:
ama anlayışlı arkadaşım kızmadı bize:29::29::29::38:

benimde dün misafirlerim geldiler.
cumartesi akşamından hazırlıkları yapmama rağmen dünde çook yoruldum kızlar
pazar günüm böyle geçmiş oldu

tek karım 11 de falan kahvaltıya oturduk o saate kadar dinlenmiş oldum işte
sonra pğazar gittik geldim azcık yine evi toparla yemeğe girişi falan derken akşam oldu valla güya pazara az şey bırakmıştım ama neyse atlattım sonunda

dünkü mönümü yazıyım size

sabah:1 dilim tb ekmeği,2-3 tane sucuk+1 yumurta+2 lokma normal ekmek

ara:1 muz

öğle:1 kase çorba+4 kaşık pırasa

bidaha ara yapmaya fırsat olmadı

akşam:köfteden yapılmış 2 adet islim kebabı+1 parmak kalınlığında peynirli börek

ara:1 tane gül tatlısı+çay

yaptığım yemeklerden bu kadar kaçamakla kurtuldum kızlar.fena sayılmaz ama biraz sabah kaçtı o kadar böle işte

Back
X