• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:46::46::46::46::46::46: bu haftada rekor kıracaksın Aslıcım

bende ıkı gun önce pişirdim öyle çokda büyük bir karnıbahar değildi ama benimde eşim yemeğince birsürü olmuş oldu.Bildiğim kadarıyla karnıbahar buzluğa konmaz ama emin değilim o yüzden ben tüketmeye çalışıyorum.
bende 3 gün karnıbahara talim edeceğim:9::9:
rekoru sanmıyorum canım ya inş 1 kg verebilirim ne bilim pek umudum yok bugün tartıyla gözgöze geldik:9:
yarın çıkayım bugün moralimi boma dedim:9:
eet aslıcm farklı o 8 6 calısıo hem muhasebecımız hemde bızden sorumlu bnde onceden 8 6 calısıodum ama dıer kızlar 5 2 calısrken bnm bole calısmm problm yaratmaya basladı mecburen bnıde bu saate gecrdı
hımm anladım canm:38:

dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek :(((

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva

ara:yarım elma -1 portakal

öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği

ara:1 avuç kadar fındık

akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği

ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:

2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
sadece akşam olması kötü olmuş
cumayı etkileyeceğini hiç sanmam o kadar düzenli besleniyorsunki o da nazar boncuğun olsun:nazar:
kızlar nısanlıma surprz yapcm cok yorgn su sıralar bıde reglı donemmde bnde uzdum bıraz onu hc yokdan yere solenmeye basladım ama napıım reglının sucu:43::43::43:
cmrtesı aksamı o gelesıye super bır masa hazırlıcm ewın heryernde mum dosıcm busbuyuk fotomuzu yaptırcm ben ona o gelesıye ewde olamyp dısarda olacagımı solıcm geldıgnde bole bı seyle karsılasck guzl bı muzkde acıcam we bu anı olumsuzlestrmek ıcın vıdıoya dqa kaydetcm nasıl sızce:26: farklı bısı yapablırmıyım ne glıo aklınıza
ah bu regl ahhh
hiç çekilmez oluyorum
reglden 1 gün önce mutlaka bi neden bulur zır zır ağlarım:9::9: kocişle kavga ederim :22::22::22:
pek bi romantiksin canm :1:

Hasretcim kalkpli balonlardan da alabilirsin kırmızı kalpli balon çok güzel duruyor.birde ben şöyle birşey yapmıştım eşimin hoşuna gitmişti.kalpli postidlere seni seviyorum çünkü deyim onun sevdiğim yönlerini yazmıştım ve bunları dolaba yapıştırmıştım yaklaşık 100 tane yazmışım dolap kapağı kalpli kağıtlarla dolmuştu sonra hepsini tek tek eşim okudu
bi romantik arrkadaş daha varmış burda:16::16:

menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek
güzel afiyet olsun:nazar:
çok güzel fikir bence.bende bazen banyo aynasına yapıştırıyorum öle şeyler sabah uyanınca görsün diye

mönüne bide gece meyve ekle çok güzel :nazar:
bence hasret akşamki menüsünün ardından meyva eklemsin erken yatıyor sonuçta çalışma saatlerinden dolayı:34:
ama geç yatarsa yesin

kızlar sımdı nısanlım aradı yne benı 8 6 ya almıs:32::32::32::32::21::21::21:
tabı yne degıstrmezse
oww süperr
selam sekerpareler nasılsınız :51:kusura bakmayın dunkı menumu yazamadım
sabah bır dılım ekmek 3 tane zaytın yarım domates ve sekersız cay
ara öğün ayva
öğlen corba köfte salata
aksam ızgara tavuk salata yogurt
menün genel olarak güzel canm
öğlen et tükettiğinde akşam sebze tüketsen daha iyi olur senn için
bağırsaklarında daha güzel çalışır

kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum:66:
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo
süpersin :nazar:

pardon yeşilçay içmiyorum bi süre 7 otlu çay aldım onu içeceğim (içinde yeşilçayda var)

kızlar nasılsınız
özlemişim takımı
kendimden haber vereyim
86 kiloyla ayrılmıştım bi kaç ay önce
şimdi 77 kiloyum:66:
takımdan uzağım ama zayıflama gayretim hala devam ediyo

Elifim hoş geldin,nasılsın?
bende tekrardan döndüm takıma yeni 2 hafta falan oluyo sen nelere yapıyosun bende 79 um şuan biliyomusun

menum
sabah 7 : 2 dılım cawdar ekmegı 4 sıyah 1 yesıl zeytın kk beyaz peynır 1 dılım salam 1 dılım kasar form cay
ara 10.00: 2 form bıskuwı cay
13.00 armut yesılcay,
15-16.00 :2 kofte 2 kasık salata yogurt
19.00 :corba salata yogurt yarım dılm ekmek

güzel sen baya güzel diet yapıyorsun hasret artık :nazar:

bısı danıscam sıze
bn fotograf cekmeyı cok sewıorum cok da guzl cekıorum:32: kursuna gıtmeyı ıstıorum dhada gelıstrmek ıcın sonrada nısanlm dukkan acmak ıstıo bana fotografcı dukkanı acaba tanıdıgınz warmı fotografcı malıyetını merk edıoruz cnku bze solenn 100 mlyar cıwarnda cok geldı bbna:53::53::53::53: nette arastrdım 20 feln yazıo
kursuna bende gitmek istiyordum ama foto makinesini profesyonel istemişlerdi bende o ara gidemedim öle kaldı
dünkü menümü hiç yazmak istemiyorum ama son pişmanlık çare etmez.ben galiba dün epey kaçırdım .listeleyince daha net görülecek :(((

sabah:2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-1 kk helva

ara:yarım elma -1 portakal

öğlen:karnıbahar yemeği-2 kaşık yoğurt-2 dilim kepek ekmeği

ara:1 avuç kadar fındık

akşam:2 kaşık etli nohut yemeği-2 kaşık yoğurt-1 dilim kepek ekmeği

ara:1 dilim ıspanaklı börek-1 dilim sütlü irmik tatlısı :18::18::18::18::18::18:

2 lt su-2 yeşilçay-1 form çayı-1 saat yürüyüş
üzülme fazla 1 saat yrümüşün pişmanlığın sakın senin motiveni bozmasına izin verme.. dünü unut bugune bak bugunu hafif geçir cumaya yansımaz
iyi geceler kızlar

menüm

8.00: 2 kuru kayısı 1 ceviz

10.00: 1 tane tahıllı simit ,1 kk peynir, közlenmiş kırmızı biber, domates salatalık

11.30:az şekerli türk kahvvesi

15.00: 1 tabak mantar sote, salata, 1 dilim tb ekmeği(öğlen yemeğim işim olduğu için geç oldu)

17.00:6 tane siyah kuru üzüm

19.00: 1.5 kase semizotu çorbası, salata, yarım kase yoğurt

21.15:1 küçük portakal
45 dk spor
2.5 lt su
1 tane 7 otlu çay
1 tane 5 i bi yerde çayı
1 tane tarçın karanfil çayı

bu çaylar ne işe yarıor canım tarcınlı karanfil ne işe yarıor 7 otluyu ilk defa duyuyorum menün güzel bu hafta çok iyi gidicektir senden

Karanfil Çayının Faydaları Nelerdir:
Karanfilin Antiseptik özelliği vardır, mikropları öldürür.

Karanfil çayı; Hıçkırığı gidermek, iştahı açmak, dimağı kuvvetlendirmek için faydalıdır.

Karanfil çayı, aynı zamanda şiddetli baş ağrılarını giderir ve uyku problemi olanların rahat uyumalarını da sağlar.

Karanfil çayı, zihin yorgunluğunu giderir.

Karanfil tomurcukları nefesin kötü kokusunu yok eder. Bunun için tomurcuklar ağızda çiğnenir .

Mide bulantısını ve kusmayı önler, ateşi düşürür. İshali keser.Karanfil çiçekleri balgam söktürücüdür. Öksürüğü keser.

ben baktımda iştahı açabilir de araştırmadıysan araştır istersen birde tarçınlı olması şeker isteğini kesebilme özelliğine sahip olurmu ikisi biarada bilemedim senin bünye buna nasıl cevap veriyor?daha çok açlık filan hissetmeyesin..

Karanfil çayı; Hıçkırığı gidermek, iştahı açmak, dimağı kuvvetlendirmek için faydalıdır.

Karanfil çayı, aynı zamanda şiddetli baş ağrılarını giderir ve uyku problemi olanların rahat uyumalarını da sağlar.

Karanfil tomurcukları nefesin kötü kokusunu yok eder. Bunun için tomurcuklar ağızda çiğnenir .

Mide bulantısını ve kusmayı önler, ateşi düşürür. İshali keser.Karanfil çiçekleri balgam söktürücüdür. Öksürüğü keser.

ben baktımda iştahı açabilir de araştırmadıysan araştır istersen birde tarçınlı olması şeker isteğini kesebilme özelliğine sahip olurmu ikisi biarada bilemedim senin bünye buna nasıl cevap veriyor?daha çok açlık filan hissetmeyesin..

o zaman karanfil çayından uzak duruyoruz kızlarrr

o zaman karanfil çayından uzak duruyoruz kızlarrr

araştırmalarıma göre yaseminli yeşilçay en güzeli yaseminde de zayıflatıcı etki varmış markette görmüştüm almadım bidahakine ondan alıcam çarpıntıyada iyi geliormuş yasemin

Elifim hoş geldin,nasılsın?
bende tekrardan döndüm takıma yeni 2 hafta falan oluyo sen nelere yapıyosun bende 79 um şuan biliyomusun

sağ ol canım iyiyim sen nasılsın
senin konuda görünce yazayım dedim hemen
eskilerden pek kimse kalmamış takımda
7 leri sen de gördün demek afferim kuzuma
8 lere çıkmayalım bi daha sırada 6 lar var :66:

alyansım parmagımdan dusuo:43:
ben o kadar kilo aldım oturmadı pamrağıma bolda gelmiyor demekki benm parmağım zayıflamıyor:9::9:

gorusrz guzellıkler bybyyyyyy:4::4::3::3::3::3::3::3::3:
güle güle:38:
bu çaylar ne işe yarıor canım tarcınlı karanfil ne işe yarıor 7 otluyu ilk defa duyuyorum menün güzel bu hafta çok iyi gidicektir senden
canım tarçım karanfil çayını sevdiğim için içiyorum
karanfil işteh açıyormuş sen araştırrmışsın ama benm iştehımı açmadıki:26:
acaba tarçınla birleşince o etkisi yokmu oluyorki:18:
kokusu yatıştırıyor beni seviyorum
7 otlu çayda doğadanın çayı bi arkadaşa diyetisyeni önermiş günde 2 kupa iç demiş bende dün başladım şimdi sen diyincede internetten araştırdım

KEKİK; hazmı kolaylaştırır, Boğmaca ve öksürük, sinir sistemi zafiyeti, romatizma ve bağırsak hastalıkları için karşı, çay olarak içilmesinin yanında kekik banyoları da çok faydalıdır. Kekiğin içeriğindeki önemli etken maddesi olan eterli uçucu yağlar kana karışıp, bronşiyal kasları etkileyerek, krampları çözebilir. Kekik akciğer ve bronşlar, mide ve bağırsaklar için çok faydalar sağlamaktadır.

YEŞİL ÇAY; Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır! Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır! Bağışıklık geliştirmeye yardımcı olur. Kemik- mineral yoğunluğunu arttırır Zindelik verir. Yorgunluğun önlenmesi etkilidir.
BİBERİYE; kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
FUNDA YAPRAĞI; Anne sütünü artırır. İdrar söktürür, iltihabı giderir.zayıflamak içinde birebirdir.
MATE YAPRAĞI; Mate, özellikle spor yapan ve ağır bedensel aktivite gösteren kişiler için mükemmel bir enerji kaynağıdır. Vücudun ve zihnin erken yorulmasını engeller. Açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller. Sindirim kolaylaştırıcı ve bağırsak çalıştırıcı etkiye sahiptir.
KİRAZ SAPI; Dertlerin devası olan kiraz sapı idrar söktürücü etkisi ile de böbreklerimize dostdur.
Kiraz sapları ürik asit ve ürat tuzlarının vücudumuzdan atılması için etkili olduğundan romatizma ve gut hastalıkları ile eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde ve aynı zamanda idrar söktürücü olduğu gibi bronşite karşı da kullanılıyor.
ISIRGAN YAPRAĞI; Kanı temizler, alyuvarları yeniler, kan yapıcıdır.Kan şekerini düşürür, ödemi giderir. Bağırsak temizleyici, gaz gidericidir. İdrar söktürücü, idrar yolları hastalıkları ve iltihaplarında , (çayı veya kökleri kaynatılarak içilir.)
yani kısacası şu işe yarıyormuş

Kilo kontrolüne yardımcı olur.
Sıvı atımı kolaylaştırır.
Metobolizmayi hızlandırır.

acıkmıyorum canım daha öncede doğuşun tarçınlı karanfilli yeşilçayını içiyordum
kötü bi etksi olmadı bende

araştırmalarıma göre yaseminli yeşilçay en güzeli yaseminde de zayıflatıcı etki varmış markette görmüştüm almadım bidahakine ondan alıcam çarpıntıyada iyi geliormuş yasemin

doğadanın yaseminli yeşilçayıda var hem ikisi bir arada olmuş olur ondanda deneyebilirsin

Back
X