- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.561
canım sen dıyetısyenle verıyosun sanırım tam bılmyorum ama.öğlen pateteslerı yememişşsındır umarım nısasta sonuçta .
patates de yedim ama az yedim cnm.benim doktorum pek sınırlandırmadı beni o konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen dıyetısyenle verıyosun sanırım tam bılmyorum ama.öğlen pateteslerı yememişşsındır umarım nısasta sonuçta .
alooooooooooooooooooooo noluyoz 1.oldun dıye saldın kendıne dövcem bakkkkkkkkkkkkk....
benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
dowulmeyı hak edıorum ben bı arkadsım dogum gunumu kuylamayı unutmustu hafta sonu yaspastalar ckulatalr almısda gelmıs yedım de yedım suan yemıorum ama yedım ıste![]()
güzel canımgünaydın kuzucuklar.kimsecikler yok galiba.sabah toplantı vardı geç girdim nete.
hemen dünkü öğünlerimi yazayım:
sabah:müsli ve süt
ara:1 kayısılı forn çayı
öğlen:çorba,salata,tavuklu patatesli yemek
ara:1 portakal,bitki çayı
akşam: mevsim salata,yoğurt
ara:sütlü nescafe(şekersiz)
dün akşam 7-8 arası 1 saat yürüyüş ve koşu yaptım.eve geldikten sonra da 10 dk.eliptikbisiklette çalıştım.
kahvaltı yapmaya benim gibi üşenenlerdenseniz müsli veye nesfitle süt yiyerek sağlıklı bir kahvaltı yapabilirsiniz.kahvaltı yapanların yapmayanlara göre daha çabuk zayıfladığı kanıtlanmıştır.diyetisyenimin de bana ilk söylediği mutlaka öğün atlamam,özellikle kahvaltı yapmam gerektiğiydi.![]()
gunaydın hatunlar
gecen hafta 1.ydım bu hafta sondan 1. olcm bu gıdısle
canm menn genel olarak guzl ama menuler bu sekılde yazılmamalıu mesla klasık kahwaltı deme acarak yaz onu yemeklerı kac kasık yedıgını felan da de ok![]()
Çikolata,kurabiye,sütlü tatlılar herşeyyy böööööğğğk di mi arkadaşım...
Ececim bunlar çok güzel haberler,evet kimsenin yanında türkçe full olabilir falan deme,can güvenliğin olmaz..Çevremde de herkes yakınıyor...Senin adına çok seviniyorum...
İnşaallah lys de de seviniriz hep beraber...
Ne güzel eşofmanlar alınmış,spora da başlanıyor,yavaş yavaş emin adımlarla ilerliyorsun arkadaşım...
Canım her neyse sıkma canını valla kimse için kendini üzdüğüne değmiyor,zaten üzüldüğünü bile anlamıyorlar...Fare dağa küsmüş misali
Canım bizde de aynı durum var,gerçi benim oğlum 16 yaşında ama kusma ve ishal yüzünden kafası kalkmadı yavrumun...Bugün iyi,bulantı devam,ama ishal yok şimdilik,
muz,ayran,haşlanmış pirinç ve makarna,havuç verebilirsin,tabii bol bol su içilmeli....Fla....diye bir ilaç kullanıyorum,daha önce aynı durumdan hastanelik olduğumuz için evde bulunduruyorum...
iyi demeyelim de sınavdan çıktıım da bu kadar bile iyi olduğunu düşünmüyordum :)
dedin hayatım :)
teşekkür ederim..
oluyo bazen öyle
canım sen nerede oturuyorsun?
çalışkan hatun
:) bende öyle düşündüm can güvenliğim konusunda :)
inş. canım ben bugün edebiyatla giriş yaptım lys maratonuna :)
canım ne olur ne olmaz ilaç ismini bir daha özelden yaz..ceza almanı istemem.olmaz olmaz bize denk gelir allah korusun :)
tamam canım :) bundan sonra en azından kuru kayısı bulundurucam :)
ohh oh maşallah yavrum benim :)menünde öğün eksikliği var gibi geldi sanki ama hastanedeydin di mi?3 lt su maşallahdarısı başıma :)
ohhhhh yandan yanndannnnhem mesaj sayımı toparlamış olayım dedim.
Birde 20 dk göbek attım onu yazmayı unutmuşum :)
bomba bomba tajm gaz devam ee bugunde 56.4 geldımmmm
![]()
benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
alooooooooooooooooooooo noluyoz 1.oldun dıye saldın kendıne dövcem bakkkkkkkkkkkkk....
31 mart 58.2
2 nisan 56.9
3 nisan 56.4 tam gaz devam
bugunde 500 gr gıtmişşşşşşş
kimse tebrık etmıyor yaaa hıç sımartmmıyosunuz yaaaaaaaaaaaa nasıl destek bu![]()
özlem abla nıye oyle dıyon yaaaaaa .sende bak neguzel vermışşın .1.likte gözum yok valla vereyımde sunları dert oldu valla.bulantı için bize bi ilaç verdi dr. kusma bulantı bitti süper bişey 3 yaşındakine iyi geldiyse senin oğlana da iyi gelir yazayımmı özeline adını?
senın bahsettiğin ilaç ne bana mesaj atarmısın canım ya lütfen
Angaradayım tatlım :)
ohhhhh yandan yanndannnn
hiç şansın yok bu sabah tartıldım 2,1 kg vermişim :))))))) öpüyorum senii :)))))
olsun canım üzme kendini :) zararın neresinden dönsek kar artık :)
aboooooooooo :))))))))))
yok sana destek mestek alalalal yaaa alalalalalallal alalallalal desteksiz ne kaaadaaa kilo vermiş bi de destekleyelimde 50 ol demi pışıkkkkk :)))))
canım umarım evladını sağ salim elıne alırsın.sen bebegın sağlıklı olsun yetercanlarım benim nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.bende bu grupdaydım ama hamile kaldım ve doğum iznine çıktım
kızlar dün doktordaydım gene.bebeğimin kesesini ilk kez dün gördüm.çok farklı bir duygu.hala düşük tehlikem var.o yüzden bugün işide bırakmak zorunda kaldım.bebeşimi riske atmak istemiyorum.evde ıstirahata devam ediyorum.sanırım bu ilk üç ay böyle devam edecek.allahım bebeşimi korusun da ben yatarım ne yapayım.
diyetler nasıl gidiyor bakalım.kaçak yapmak yok.ben dönene kadar hepiniz diploma alın inşallah.
daha sık uğramaya çalışacağım hepinizi öpüyorum kızlar
canım iyi haberlerine nasıl seviniyorum bilemezsin,riskli bir durumdasın,işi bırakman iyi olmuş bence...Fırsat buldukça uğra,özletme kendini...kızlar dün doktordaydım gene.bebeğimin kesesini ilk kez dün gördüm.çok farklı bir duygu.hala düşük tehlikem var.o yüzden bugün işide bırakmak zorunda kaldım.bebeşimi riske atmak istemiyorum.evde ıstirahata devam ediyorum.sanırım bu ilk üç ay böyle devam edecek.allahım bebeşimi korusun da ben yatarım ne yapayım.
Bende seninle ağlamak istiyorum...benım dıyetım cok kotu gıdıo üüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
Canım tebrikler nasıl başarıyorsun dicem,boğazını tut dicen biliyorum ama tutamıyorum....31 mart 58.2
2 nisan 56.9
kimse tebrık etmıyor yaaa hıç sımartmmıyosunuz yaaaaaaaaaaaa nasıl destek bu![]()
Döv beni,cezalandır ama bir yol göster ne yapayım.....bak eger bı kaçır senı dövucem.sana suprızım var desem kızarmısın ben bugun 56.9 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
bulantı için bize bi ilaç verdi dr. kusma bulantı bitti süper bişey 3 yaşındakine iyi geldiyse senin oğlana da iyi gelir yazayımmı özeline adını?
senın bahsettiğin ilaç ne bana mesaj atarmısın canım ya lütfen
Cocostar teşekkür ederim canım.
Adın neydi senin?
Nurcancım türkçemizin kötü değil tarihte kötü sayılmaz mat. Yapabildiklerimi boş bırakmışım netlerim düşmesin diye coğrafya neden o kadar kötü anlamadım sanırım tam da coğrafya da fazla kastım.hatta buraya da yazmıştım coğrafyadan eksiğim olduğunu...fen hiç yapmadım. Felsefeyi şimdi gösterecekler...
Ama barajı geçmiş olma ihtimalim yüksek...
canım benım evde kuru kayısı varsa at agzına coook ıyy gelıyor
canım bukadar kotu düşünme herseyde hayır vardır.hayatta neler var olmadı diye kendını uzme .sen sağlıklısın ya o bıle yeter yıne gırersın olmadıysa.nebıleyım kızma bana ama içimden bunlar geldi.
canım ben 83 kiloydum suan 57 oldum.26 kilo verdım yanı
cografya da demıştın eksık oldugunu .olsun ablacım ya sağlık olsunda ne dıyeyım![]()
canım mısafırlerıne ıstedıgın yap sende kendıne semız otu varmıdır bılmıyorum ama onunla salata yapabılırsın .yada tavuk salatası gb barbunya listede yok ama barbunya gb seyler karnında şişkınlik cook yapar canım benım.ben yemedım ne yalan soyleyım.dıyette bana uyan varsa onu yedım yalan söylemeyım.istersen koçun olurum kuzum![]()
mütiş bişey bu ya ben bunu hiç bu kadar dert etmediğimi fark ettim şuan üzerimde ki tişorte baktım hakkikaten hamile gibi duruyorum sen benım artık rakibimsin ona göre
bebişini de huzurla buyutmeni nasip etsin rabbim
maşallah barekallah onlara
sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:yarım tamtahıllı simit kalper peynir
akşam:fırında biftek salata 1 dilim ekmek
bol hareket ve yeşilçay bol su
31 mart 58.2
2 nisan 56.9
canlarım benim nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz demek istiyorum.bende bu grupdaydım ama hamile kaldım ve doğum iznine çıktım
kızlar dün doktordaydım gene.bebeğimin kesesini ilk kez dün gördüm.çok farklı bir duygu.hala düşük tehlikem var.o yüzden bugün işide bırakmak zorunda kaldım.bebeşimi riske atmak istemiyorum.evde ıstirahata devam ediyorum.sanırım bu ilk üç ay böyle devam edecek.allahım bebeşimi korusun da ben yatarım ne yapayım.
diyetler nasıl gidiyor bakalım.kaçak yapmak yok.ben dönene kadar hepiniz diploma alın inşallah.
daha sık uğramaya çalışacağım hepinizi öpüyorum kızlar
canlarım iyi akşamlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyamıyorum 10 gun ızın aldım ara ara gırebılıyorum bulndugum yerde net yok dıete devam hersey guzel gıdıyor fakat dınlenemıyorum süreklı ders calısıyorum.su 10 gunu ıyı degerlendırmem gerekıyo malum canlarım kpss ye 90 gn kaldı yıne ara ara gırmeye calısıcam sızlerı sevıyorumkendınıze ıyı bakın ben yıne derse döner
![]()
Adım Hilal, bloğum bak profil resmimin yanında yazıyor:)
Ezgi, bundan böyle gözüm üzerinde :) 26 kilo ne demek, hayran kaldım MaşaAllah diyorum sana koskocaman. ha bu arada, protein diyeti ile mi verdin tüm bu kiloları. yeni geldim ya bana biraz anlatırsan nasıl sevinirim bilemezsin :)
canım listeyı yazdım ben buraya diğer sayfalarda sanırım.valla ben 83 kilodan 56.4 düştüm bu diyetle vermeyende daha görmedım sadeece irade diyorum baska bısey demiyorum.
ben de talibim
olur kuzum herkesın koçu olurum nedemek
tamamdır Özlem'cim, rekabet her zaman iyidir. insana hız ve hırs verir :)
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
selam maway, yeşilçay detayını atlamıştım. hatırlattığın için sağol
tebrikler
merhaba, hayırla sağlıkla gelsin yavrunkorkma, umarım bir sıkıntı çıkmaz. benim de ilk bebeğimde öyle bir risk olmuştu ama sağlıkla dünyaya geldi. iyi haberlerini bekliyoruz
![]()
aaaaaaaaaaaa sende toplan kendıne gel ama saldın aaaaaa koclugunu bırakacam baslamadancanım iyi haberlerine nasıl seviniyorum bilemezsin,riskli bir durumdasın,işi bırakman iyi olmuş bence...Fırsat buldukça uğra,özletme kendini...
Bende seninle ağlamak istiyorum...
Canım tebrikler nasıl başarıyorsun dicem,boğazını tut dicen biliyorum ama tutamıyorum....
Döv beni,cezalandır ama bir yol göster ne yapayım.....![]()