Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya valla bızım takım uyuyor hee dıger takımlar full herkes onlıne bazen keske dıger takımlarda olaydım dıyorum.kımse yokk hergun böyle ama bırsaat belırleyelım barı o saatte toplanalım burda ya böyle ınankı yazmak bıle ıstemıyorum

barı menumu yazayım ayıp olmasın kımse yok ama
sabah 2 yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen tavuk sote yarım kase yogurt 1 kepek ekmek
1 kahve 1 cay 2.5 lt su benden bukadar

cerencim valla ben izne ayrılıcam zaten.(burada olucamda dersler yoğunlaşıyor bir de kilo derdim olmasın diyorum)
paylaşım alanında bir konuşmalar geçmiş ama anlamadım.Sen çıkalı 6 ay oldu mu?paylaşım alanına da bir göz gezdir.Ben de listeyi kontrol ediyorumm

ya valla bızım takım uyuyor hee dıger takımlar full herkes onlıne bazen keske dıger takımlarda olaydım dıyorum.kımse yokk hergun böyle ama bırsaat belırleyelım barı o saatte toplanalım burda ya böyle ınankı yazmak bıle ıstemıyorum

canım o zaman bu konuda bir oylama başlat herkes bir saat söylesin.Oylama görevini sana veriyorum....Bu arada takıma ola bağlılığın için teşekkürler.Bazen bende öyle diyorum ama yok işte kopamıyorum 5. takımdan...böyle giderse diskalifiyeler başlayacak...kurallar daha ilk haftadan unutuldu...

cerencim biraz beklersen sanırım diskalifiyeler sayesinde yer açılacak ama şu anda yer yok.

MESAJ 1

İİyi akşamlar arkadaşlar,bugün çok katılım olmamış anlaşılan...Ben sabah 9 da evden çıktım arabanın ruhsatıyla uğraşıyorum,akşam 6 da eve gelebildim,yarın yine uğraşıcam eksik kaldı...:50:
MENÜM ŞÖYLE
SABAH 1 kaşık yulaf eklenmiş yoğurt
ÖĞLEN 1 kutu yoğurt,şekersiz neskafe
AKŞAM 3 kaşık barbunya,yoğurt,meyve
bol su içtim,şimdide yeşilçayımı içiyorum...
Spor 2 saat yürüyüş.....:34:

Son düzenleme:
menüler

03.04.2012
sabah:1 kk peynir yr. dilim tam tahıl ekmeği 50 ml süt
ara 1 elma
öğle bol yoğurtlu patlıcan(1 kase, yağ falan yoktu)
ara 50 ml süt 1 ceviz
akşam 1 kase çorba 1 kase bakla(bol yoğurtla) 1 dl. tam tahıl ekmeği

15 dk yürüyüş, 20 dk dans.2 yeşilçay

04.04.2012
sabah 4 zeytin yr. dl. tam tahıl ekmeği 100 ml süt
ara 100 ml süt
öğle 1 kase bakla bol yoğurt 1 dl tam tahıl ekmeği
akşam 3 kaşık bulgur pilavı(yine yağsız tuzsuz ve dereotlu) 1 kase karnabaharla birlikte, bol yoğurt

2 yeşilçay 15 dk yürüyüş 15 dk dans

son yemek saati 2 günde 19.30

MESAJ 2
ECECİM takım kurallarına pek uyulmuyor galiba...:50:
Kızlar ya çok şişim var bugün,yeşilçay içiyorum,bol su içiyorum ama nafile....wc 2. adresim oldu desem yeridir...:26:

Son düzenleme:
kuralları hatırlatsam iyi olacak..

Kurallar

1-Herkes her gün rapor verecek.(yeşilçay, su, menü, spor...)
2-Herkes en az 7 rapora yorum yazacak.(yorum yapmış olmak için değil lütfen)
3-Herkesin kilo cetveli olacak.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Herkes hergün takıma girecek ve en az 7 mesaj yazacak.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar ceza alacak)
5-Herkes bildirimini kendi hesaplayacak.Kaptan/kaptan yardımcısı kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplayacak.
6-Haftalık eşleştirmeyle rakipler seçilecek.(2şerli)
7-Haftanın birincisi imzalarımızda vb. takımımızın 1. diye yazılarak ödüllendirilecek.
8-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
9-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.

Zaten bir mazereti olan arkadaşlar bildirecekleri için sorun olmayacak.
Bir de arkadaşlar sürekli meşgul olanları anlıyorum tabii ki ama ben de takım için birşeyler yapmak zorundayım.

paylaşım yetersizliğinin diskalifiye sebebi olduğunu hatırlatmalıyım arkadaşlar.Ve diskalifiye olanların yarışma hakkı bitiyor...

elma diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olanlar nasıl bir diyet paylaşabilir mi?

bir de not olarak ekleyeyim benim bu diyeti yapmam en fazla 3 gün falan sürer ara ara yaparım.Çünkü sağlıklı beslenerek kilo vermekten yanıayım biliyorum ki şok diyet sonuçlar -5 ise +10 oluyor...

elma diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olanlar nasıl bir diyet paylaşabilir mi?

bir de not olarak ekleyeyim benim bu diyeti yapmam en fazla 3 gün falan sürer ara ara yaparım.Çünkü sağlıklı beslenerek kilo vermekten yanıayım biliyorum ki şok diyet sonuçlar -5 ise +10 oluyor...
MESAJ 3
Ececim sen gayet güzel kilo veriyorsun ,dengeli ve sağlıklı olarak,bu tür diyetleri uygulama bence...:34:

Son düzenleme:
Doktorumda cumartesi itibariyle 76,00 geldim tatlım
inş haftaya mezun olurum gelirirm tabii müsai oldukça buralarda olucam çünkü kilo verme serüvenimi sonlandırmıycam henüz
tamam canım ...
Ececim sen gayet güzel kilo veriyorsun ,dengeli ve sağlıklı olarak,bu tür diyetleri uygulama bence...:34:
canım ama önümüzdeki 2-3 ay yoğun olucam...motive mi tamamen kaybetmiyim hem ben şimdilik sadece merak ettim..

MESAJ 4
Ben bu kilo verme işini tek başıma başaramıyacağım gibi geliyor,yine diyetisyene mi gitsem acaba diyorum,bazen de boğazımı tutsaM yaparım diyorum,diyetisyene vereceğim parayla eksiklerimi alırım diyorum,sizce ne yapayım:44::44::44::44:

bgün takıma mesaj yazanların ismini listeledim.Her ne kadar takım canlı olmasa da hepinize teşekkür ederim.
ebru
özlem
ezgi
begüm
derya
arzu

MESAJ 4
Ben bu kilo verme işini tek başıma başaramıyacağım gibi geliyor,yine diyetisyene mi gitsem acaba diyorum,bazen de boğazımı tutsaM yaparım diyorum,diyetisyene vereceğim parayla eksiklerimi alırım diyorum,sizce ne yapayım:44::44::44::44:

valla canım boğazını tutarsan yaparsın bence de ama olmuyorsa denemekten birşey çıkmaz :1: bu konuda daha engin tecrübelilere ihtiyacın var :)

valla canım boğazını tutarsan yaparsın bence de ama olmuyorsa denemekten birşey çıkmaz :1: bu konuda daha engin tecrübelilere ihtiyacın var :)
MESAJ 5
Haklısın,bakalım kızların da fikrini alayım,ah şu boğazımı bir tutsam olacak da...:9:Şu an canım neler istiyor bir bilsen....:50:

menüler

03.04.2012
sabah:1 kk peynir yr. dilim tam tahıl ekmeği 50 ml süt
ara 1 elma
öğle bol yoğurtlu patlıcan(1 kase, yağ falan yoktu)
ara 50 ml süt 1 ceviz
akşam 1 kase çorba 1 kase bakla(bol yoğurtla) 1 dl. tam tahıl ekmeği

15 dk yürüyüş, 20 dk dans.2 yeşilçay

04.04.2012
sabah 4 zeytin yr. dl. tam tahıl ekmeği 100 ml süt
ara 100 ml süt
öğle 1 kase bakla bol yoğurt 1 dl tam tahıl ekmeği
akşam 3 kaşık bulgur pilavı(yine yağsız tuzsuz ve dereotlu) 1 kase karnabaharla birlikte, bol yoğurt

2 yeşilçay 15 dk yürüyüş 15 dk dans

son yemek saati 2 günde 19.30
güzelmiş mönün

MESAJ 1

İİyi akşamlar arkadaşlar,bugün çok katılım olmamış anlaşılan...Ben sabah 9 da evden çıktım arabanın ruhsatıyla uğraşıyorum,akşam 6 da eve gelebildim,yarın yine uğraşıcam eksik kaldı...:50:
MENÜM ŞÖYLE
SABAH 1 kaşık yulaf eklenmiş yoğurt
ÖĞLEN 1 kutu yoğurt,şekersiz neskafe
AKŞAM 3 kaşık barbunya,yoğurt,meyve
bol su içtim,şimdide yeşilçayımı içiyorum...
Spor 2 saat yürüyüş.....:34:
off valla cok az yemek yemişin bu hafta gzel kilo gider canım

barı menumu yazayım ayıp olmasın kımse yok ama
sabah 2 yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen tavuk sote yarım kase yogurt 1 kepek ekmek
1 kahve 1 cay 2.5 lt su benden bukadar
akşam yemegı yine yok acıkmıyormusun hiç canım

ben bu şok dietleri sevmiorum ece
MESAJ 4

aynen bende dietisyenemi gitsem diorum sonra diorum araları iptaledim daha iyi gider kilo
bgün takıma mesaj yazanların ismini listeledim.Her ne kadar takım canlı olmasa da hepinize teşekkür ederim.
ebru
özlem
ezgi
begüm
derya
arzu
bende yazdım ama demekki yazdıklarım görünmüyor

sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:10 badem sekersiz nescafe ve 3 form biskvi
öğle:biftek ve 1 dilim ekmek ayran salata
akşam:1 pide döner

2 yesılcay su ve uzunca bir yol yürüdüm bugun mönü kötü oldu dönerle öyle icabetti

Back
X