- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.601
Kaptan seng
takımda yer varmı bilmiyorum da
bizden başka kimse yok tatlım
oh oh maşallahhhh :)
kaptannnnnımmm duy sesimi beni alırsın mı takıma :)
yedim yedimm geri geldimmm kızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan seng
takımda yer varmı bilmiyorum da
bizden başka kimse yok tatlım
ya valla bızım takım uyuyor hee dıger takımlar full herkes onlıne bazen keske dıger takımlarda olaydım dıyorum.kımse yokk hergun böyle ama bırsaat belırleyelım barı o saatte toplanalım burda ya böyle ınankı yazmak bıle ıstemıyorum
takım kurallarına pek uyulmuyor galiba...
Kızlar ya çok şişim var bugün,yeşilçay içiyorum,bol su içiyorum ama nafile....wc 2. adresim oldu desem yeridir...:26:
MESAJ 3elma diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olanlar nasıl bir diyet paylaşabilir mi?
bir de not olarak ekleyeyim benim bu diyeti yapmam en fazla 3 gün falan sürer ara ara yaparım.Çünkü sağlıklı beslenerek kilo vermekten yanıayım biliyorum ki şok diyet sonuçlar -5 ise +10 oluyor...
tamam canım ...Doktorumda cumartesi itibariyle 76,00 geldim tatlım
inş haftaya mezun olurum gelirirm tabii müsai oldukça buralarda olucam çünkü kilo verme serüvenimi sonlandırmıycam henüz
canım ama önümüzdeki 2-3 ay yoğun olucam...motive mi tamamen kaybetmiyim hem ben şimdilik sadece merak ettim..Ececim sen gayet güzel kilo veriyorsun ,dengeli ve sağlıklı olarak,bu tür diyetleri uygulama bence...![]()
MESAJ 4
Ben bu kilo verme işini tek başıma başaramıyacağım gibi geliyor,yine diyetisyene mi gitsem acaba diyorum,bazen de boğazımı tutsaM yaparım diyorum,diyetisyene vereceğim parayla eksiklerimi alırım diyorum,sizce ne yapayım:44::44::44::44:
MESAJ 5valla canım boğazını tutarsan yaparsın bence de ama olmuyorsa denemekten birşey çıkmazbu konuda daha engin tecrübelilere ihtiyacın var :)
güzelmiş mönünmenüler
03.04.2012
sabah:1 kk peynir yr. dilim tam tahıl ekmeği 50 ml süt
ara 1 elma
öğle bol yoğurtlu patlıcan(1 kase, yağ falan yoktu)
ara 50 ml süt 1 ceviz
akşam 1 kase çorba 1 kase bakla(bol yoğurtla) 1 dl. tam tahıl ekmeği
15 dk yürüyüş, 20 dk dans.2 yeşilçay
04.04.2012
sabah 4 zeytin yr. dl. tam tahıl ekmeği 100 ml süt
ara 100 ml süt
öğle 1 kase bakla bol yoğurt 1 dl tam tahıl ekmeği
akşam 3 kaşık bulgur pilavı(yine yağsız tuzsuz ve dereotlu) 1 kase karnabaharla birlikte, bol yoğurt
2 yeşilçay 15 dk yürüyüş 15 dk dans
son yemek saati 2 günde 19.30
off valla cok az yemek yemişin bu hafta gzel kilo gider canımMESAJ 1
İİyi akşamlar arkadaşlar,bugün çok katılım olmamış anlaşılan...Ben sabah 9 da evden çıktım arabanın ruhsatıyla uğraşıyorum,akşam 6 da eve gelebildim,yarın yine uğraşıcam eksik kaldı...
MENÜM ŞÖYLE
SABAH 1 kaşık yulaf eklenmiş yoğurt
ÖĞLEN 1 kutu yoğurt,şekersiz neskafe
AKŞAM 3 kaşık barbunya,yoğurt,meyve
bol su içtim,şimdide yeşilçayımı içiyorum...
Spor 2 saat yürüyüş.....![]()
akşam yemegı yine yok acıkmıyormusun hiç canımbarı menumu yazayım ayıp olmasın kımse yok ama
sabah 2 yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen tavuk sote yarım kase yogurt 1 kepek ekmek
1 kahve 1 cay 2.5 lt su benden bukadar
ben bu şok dietleri sevmiorum eceelma diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olanlar nasıl bir diyet paylaşabilir mi?
bir de not olarak ekleyeyim benim bu diyeti yapmam en fazla 3 gün falan sürer ara ara yaparım.Çünkü sağlıklı beslenerek kilo vermekten yanıayım biliyorum ki şok diyet sonuçlar -5 ise +10 oluyor...
MESAJ 4
Ben bu kilo verme işini tek başıma başaramıyacağım gibi geliyor,yine diyetisyene mi gitsem acaba diyorum,bazen de boğazımı tutsaM yaparım diyorum,diyetisyene vereceğim parayla eksiklerimi alırım diyorum,sizce ne yapayım:44::44::44::44:
bende yazdım ama demekki yazdıklarım görünmüyorbgün takıma mesaj yazanların ismini listeledim.Her ne kadar takım canlı olmasa da hepinize teşekkür ederim.
ebru
özlem
ezgi
begüm
derya
arzu