Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim sağ ayağım şişti yine yaa.omuriliğim sola doğru eğrilmisti sırtımın sağ tarafı kamburlaşmıştı.acaba o mu etkiliyor.bu sefer el parmaklarım da şişti...

alışveriş merkezinin altını üstüne getirdim bu gun çokkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldummmmmmmmmmmm gımıldayamıyom yaaaaaaa her bi yanımm ağırıyooooooooooooo

kızlar bugunki menümü acıklıyor ve de uymaya gidiyorum ayyyyyy pekkk fenaa acıyo her bi yanım yaaaaaa cocukla evden uzaklaşmanın ve de ona da bakayım buna da bakayımın cezasını çekiyorum :2:

sabah
2 dilim salam,1 haşlanmış yumirta,3 zeytun,domates,salata 2 dilim kepek ekmek
ara
3 tane altınbaşak bisk.1 sade nescafe
öğlen
dışardaydım kocamannnnnnnnnnn bi kase salata ve ayran
ara
oğlum mısır istedi, bır küçk bardak aldım yarısını oğluş yedi kalanını ben götürdüm :9:
akşam
2 kaşık bulgur pilavı onu da zorla yedim kolum kalkmıyo du
3 lt su

nasııııııııııııııııııııııııııııı cokmu yidim acep karnım çok şişmedi sanki iyi gibi ne diyonus?
gayet güzel canım zaten cok hareketli gecmıs günün

geçmişe dönemediğim için özür diliyorum arkadaşlar ama yarın kaçarınız yok ekran başında olaciğim kaynanama gitmessek :37:
:ssz:
işte buna içilir :7:

ayyy bişey dahaa diyimmmm gidicemmm aklıma geldi sölemesem çatlarım benn hiççççççççç makyaj yapmam beceremem de alışveriş merkezinde gezerken oğlum koşup tekin acara girdi ve peşinden mecburen gitmek zorunda kaldım:9: bi markanın makyaj malz.indirim varmış tanıtım için de yapıyo heririfin biri :9: bi komik geldiki ayyy kızmayın nolurr böyle diyom diye ne bilim badana yapıyor gibiydi :17: neyse kızlar cok israr etti yapalım sizede makyaj diye kim yapcek dedim herifi gösterdiler :9: olmas dedim kızlardan biri yapcekse olar dedim bu arada kaan da allık fırçalarıyla rafların tozunu almakla meşguldü :9:
neyseeeeeeeee yaptılar makyajımı istediğim tonlarda bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm halaaaaaaaaa yüzümde duruyo kıyamıyom silmeye :9::9::9::9::9::9::9::9:
hepiciğini aldım yuzume sürdüklerinin :18: :27: benşimdi bunları nasıl sürücem işin en zor kısmı da bu :9:

ayyy bişey dahaa diyimmmm gidicemmm aklıma geldi sölemesem çatlarım benn hiççççççççç makyaj yapmam beceremem de alışveriş merkezinde gezerken oğlum koşup tekin acara girdi ve peşinden mecburen gitmek zorunda kaldım:9: bi markanın makyaj malz.indirim varmış tanıtım için de yapıyo heririfin biri :9: bi komik geldiki ayyy kızmayın nolurr böyle diyom diye ne bilim badana yapıyor gibiydi :17: neyse kızlar cok israr etti yapalım sizede makyaj diye kim yapcek dedim herifi gösterdiler :9: olmas dedim kızlardan biri yapcekse olar dedim bu arada kaan da allık fırçalarıyla rafların tozunu almakla meşguldü :9:
neyseeeeeeeee yaptılar makyajımı istediğim tonlarda bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm halaaaaaaaaa yüzümde duruyo kıyamıyom silmeye :9::9::9::9::9::9::9::9:
hepiciğini aldım yuzume sürdüklerinin :18: :27: benşimdi bunları nasıl sürücem işin en zor kısmı da bu :9:

ehehe sanat eserimi çıktı ortaya:) makyajla yatma canım temizle cildini..çok abartı makyajlar güzel durmuyor fazla yoğun sürme cnm makyaj ürünlerini,yoksa yasını 5 yaş yüksek tutar.makyaj ben varla yok arası gibi yaparım bu benim tarzımdır zaten:34:

ehehe sanat eserimi çıktı ortaya:) makyajla yatma canım temizle cildini..çok abartı makyajlar güzel durmuyor fazla yoğun sürme cnm makyaj ürünlerini,yoksa yasını 5 yaş yüksek tutar.makyaj ben varla yok arası gibi yaparım bu benim tarzımdır zaten:34:

tamam silicem :ssz:
ya bende bu yuzden sevmıyorum abartılı yapıyor bazıları hoş olmuyor bence,kimide oyle doğal bi makyaj yapıyor ki çok hoşuma gidiyor tabi ben ne sürdüklerini hiç bilmemmm:1:
bana da doğal sade ama hoş bı makyaj yaptılar ayyyy keşke gösterebilseydim ya :17: hiç yapmayıp birden bişeyler sürünce kendimi güzel buldum :17:
neyse gidip sileyim eşim dalga geçmeye başladı bile gözümü ovaladım sanırım :9:

vallla kızlar herkes eskıyı okuyayaım gelıyorum dıyor ama kımse okumuyor ben ınanmıyorum kusura bakmayın yanı.ben bı dr gıdıcem estetıkcıye dedım len ınsan bı yorum yapar vs.nasıl eskıye okuyor arkadaslar anlamadım .yanı:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
Ezgicim ben okudum aslında ama durumunu göremediğim için gerçekten kötü mü görünmüyor yoksa sen mi takıldın göbüşe bilemedim...Birde ameliyat sonrası nasıl olur ,sonra kilo alırsan kötü olur diyorlar.Allah korusun hastalık falan olur ilaç kullanmak zorunda kalırsın,kilo alırsın...Bakalım perşembe günü dr ne diyecek merak ediyorum...Hakkında hayırlısı olsun...:34:
alışveriş merkezinin altını üstüne getirdim bu gun çokkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldummmmmmmmmmmm gımıldayamıyom yaaaaaaa her bi yanımm ağırıyooooooooooooo

kızlar bugunki menümü acıklıyor ve de uymaya gidiyorum ayyyyyy pekkk fenaa acıyo her bi yanım yaaaaaa cocukla evden uzaklaşmanın ve de ona da bakayım buna da bakayımın cezasını çekiyorum :2:

3 lt su

nasııııııııııııııııııııııııııııı cokmu yidim acep karnım çok şişmedi sanki iyi gibi ne diyonus?
Özlemcim tebrikler menü süper,ben çok abarttım bugün,yarından itibaren kaçamak falan yok...:14:
Kızlar benim sağ ayağım şişti yine yaa.omuriliğim sola doğru eğrilmisti sırtımın sağ tarafı kamburlaşmıştı.acaba o mu etkiliyor.bu sefer el parmaklarım da şişti...
aman Ececim ihmal etme sakın,doktora git...:50:

Bende makyajı hiç beceremem,bir tek kalem ve rimel kullanırım...Ama doğru tonlarda harikalar yaratıyor,doğal durması önemli benim için...Mutlaka sana çok yakışmıştır...:54:

Çok yoruldum.uykum geldi ama misafirler gitmek bilmiyor.11 buçukta gelen misafir sabah gider herhalde...
Ayağım da fena.

vallla kızlar herkes eskıyı okuyayaım gelıyorum dıyor ama kımse okumuyor ben ınanmıyorum kusura bakmayın yanı.ben bı dr gıdıcem estetıkcıye dedım len ınsan bı yorum yapar vs.nasıl eskıye okuyor arkadaslar anlamadım .yanı:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
gecmısı okumayan bırı zaten buraya gecmısı okuyorum yazmaz
bıde sole bısı war ben buraya gunde kendı kendıme kactane seler yazıorum kımse bısı yazmıo
ama yapck bısı yok bızım grubumuzun suyundan bu

Al eline bir maşayı kuzum :1:
Canım benim keyfinden yapmıyorsun hiç bir şeyi kuralları uygulamazsan paylaşım ve motive ona göre oluyor.
Tamam herkesin bir bahanesi var ama bahaneyle olacak şeyler değil ki bunlar.
Ben ölümdür hastalıktır haricinde pek bir bahane kabul etmiyorum.
Hmm önemli başka bir durum vardır 1 haftadır 2 haftadır önceden haber verir idare edilir ama onun haricinde bir durumda Cuma günü toplu mesaj sayılarını yayınlıyorum baktım kurala uyulmuyor 1 hafta uyarı 2. hafta izinli yazıyorum.
Veya sırf yazmak için yazılıyorsa 5 mesaj bu sürekli bir durumsa bunu konuşup ona göre hareket edersin.
BAşka türlü çok zor.
en ıısı bence bu
geçmişe dönemediğim için özür diliyorum arkadaşlar ama yarın kaçarınız yok ekran başında olaciğim kaynanama gitmessek :37:
:ssz:
işte buna içilir :7:
:52::52::52::52::52: allah senı:52::52:

ayy keske fotonu cekıp koysaydn buraya cnm
bende makyaj yapmayı cok sewenlerdenım ama cok cok hafıf yaparım oda sadce gozlerıme
fondoten feln suremm mesla hemn alerjı yapıo bende
gel bacım ben sna yapayım makyaj:34:

selamlar of çok yoruldum evi temizledim öğlene kepekli makarna yicem yarım tabak ee hakettim sanırım akşam üstüne doğru yrüyüşe gidicez

Sorma canım ya Rabbim acılarını göstermesin de büyüdükçe lafları içina acıtıyor insanın...Seninkiler kaç yaşında...

Canım benim büyük 16 , küçük 15 yaşında , fen lisesi 1ve 2. sınıfta okuyorlar . gerçekten büyüdükçe daha asi oluyorlar . ben de çabuk kırılıyorum . onun için seviyeyi korumaya çalışıyorum .

herşeyi onların isteklerine bırakınca da olmuyor .

canım aslında ben okudum ama seni çok kararlı gördüm , bizim yorumlarımızın seni çok etkilemeyeceğini düşündüğüm için birşey yazmadım . bana kalsa estetik için bile olsa ameliyat olmam.

sürekli mekik çekersen gidecektir. ben de sezeryan oldum ve kilo alınca göbek aynen sarkıyor . ama düzenli spor yapınca yavaş yavaş gitmeye başlıyor. sen heralde o kadar kilo verdin ve spor yapmayınca göbek sarktı. bir de insan kafayı takınca sadece orayı görüyor. eminim bizim yağlar senden fazladır. 55 kiloda ne kadar olacak ...

Iklimayla konuştum bugün telefonda.yeni gelenler tanımaz çünkü uzun zamandır habersiz uzaklaştı bilgisayarı bozulmuş.ama paylaşımı iyi olmazsa takımdan cıkarıcam.ki zaten habersiz uzak kalmak diskalifiye sebebi.ve benim onda numaram var.niye ben eli maşalı kaptan olamıyorum yaff

Ececim yine de sen bilirsin ama iklima için artık beklemeye gerek yok bence . kaç hafta geçti , devam etmek istese sana ulaşırdı. burada kırılır diye düşünmek işleri aksatıyor.

senin daha çok işin var ama yine de elinden geldiğince uğruyorsun . bilgisayarı olan herkes günde yarım saatini ayırsa çok da zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum .

Acaba vücutta ödem mi oldu , devam ederse doktora git bence , ihmal etme. geçmiş olsun ..

ben de çok makyaj yapmayı beceremiyorum . arada sırada profesyonel makyaj yaptırınca insan çok değişiyor. onun da eğitimini almak gerek . her insanın yüzüne farklı metot uyguluyorlar .

ama hepsinden önemli doğal olmak , abartıya kaçmamak en iyisi . ben de kalem ve rimel kullanıyorum .

Ececim yine de sen bilirsin ama iklima için artık beklemeye gerek yok bence . kaç hafta geçti , devam etmek istese sana ulaşırdı. burada kırılır diye düşünmek işleri aksatıyor.

senin daha çok işin var ama yine de elinden geldiğince uğruyorsun . bilgisayarı olan herkes günde yarım saatini ayırsa çok da zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum .
doğru ama ben zaten pek sanmıyorum döneceğini.şu anda üye alimi da düşünmüyorum sayımız tam.bir de gelenler listeye girene kadar iyi sonra ortada bişey yok.bahane zaten belli kimse cevap yazmıyor ki.
Acaba vücutta ödem mi oldu , devam ederse doktora git bence , ihmal etme. geçmiş olsun ..

evet canım biraz bekleyeyim gecmezse gideceğim.

Back
X