- Konu Sahibi Cherry Mom
- #56.301
Ah Ececim en büyük hatayı dublex ev almakla yapmışım zaten,şimdi beraber otururuz en kötüsü diyor,hiç istemiyorum,alt katta ben otursam,yukarısı 2 oda banyo mutfak,çocuğu olunca bize küçük geliyor diyecek,ben yukarı çıksam küçük oğlana oda verince benim odam olmayacak,en iyisi satmak da 2 ev almak zor,işe girip ödemesi lazım,o zamanda kardeşim hazıra konacak gibi laflar ediyor....Anlayacağın tam bir çıkmazdayım...
arzucum siz nereliydiniz?bana pek uygun gelmedi sanki sizin burdaki evinizi ve dzeninizi bırakıp bir gelin ıcın Ankaraya yerleşmeniz nebilim bu devirde damat bulmak zor yani biraz ağırdan satın kendinizi bırakın kız gelsin seviyorsa eğer bir ekmeğide paylaşır tamam derYok Hasretim kız ankaralı mimar çıkınca ailesi büro açacakmış,evi de ar mış kızın,mütaahhitler zaten...Benimki problem,Ankaraya yerleşmek istiyor ama bizim de gitmemiz şartıyla,oradan 2 daire alırız diyor,kendini de ezdirmek istemiyor anlayacağın.tamam da benim bütün ailem ,düzenim burada,ayrıca küçük oğlan ankara mühendisliği kazanırsa ancak fikrim değişebilir...Oraya kiraya giderim ancak,yapamam gibi geliyor...![]()
kaç gündür wc ye cıkamıyorsun canım ilaç aldın?Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyorama hala kabızım
bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.