Biraz geçmişi okudum döndüm, alıntı yapmadım. Bu gruptaki hareketsizlik konu olmuş sanırım. Herkesin bir bahanesi var tabii. Benimde var. Bende sınav dönemindeydim, motivem azalmıştı izne ayrıldım. Sağolsun ece böyle bir çözüm buldu. Yoksa ben sizlere ayıp oluyor ve katkım olmuyor diye eceye ayrılmayı teklif etmiştim. Sizleri çok sevdim burada can yoldaşı oluyoruz. Ama bazı dönemler oluyor ki hayatlarımızda işte giremiyoruz nete. Sayının az olmasından kaynaklanıyo bence. 70-79 topiğinde 30 kişi vardır herhalde. Mutlaka birileri yazıyor. İnsan giripte kimseyi bulamayınca muhabbette edemiyor. Bana hep öyle denk geliyor maalesef. Şu sıralar zaten çok giremiyorum. Paylaşım yapılması çok önemli tabbi ki motive olmamız açısından.
Şu da bir gerçek ki çalışırken bilgisayar önünde açık oluyor, daha rahat girebiliniyor. Tabi başka zorluklarıda vardır mutlaka. Ama evde olunca işe güce, çocuklara dalıyorsun bir bakmışın akşam olmuş.
Ben Pazaretsi kursum vardı annemdeydim. Akşam geldim yemek bulaşık, tam giricem hatta bakındım sayfaya küçük ağladı uyut beni. Hadiii uyutayım dedim uyuyakalmışım. Dün büyük hastaydı dr. götürdüm onunla ilgilen yemek falan filan yine giremedim. Bahanelerimi sundum hemen.

Yazayım dedim amacım tartışma değil kendimce yorumum. Öptüm canlar.