Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurcancım ben de kışlıkları kaldıracağım ama hava bir türlü tam ısınmadı ...biraz daha bekleyeceğim , sonra yavaş yavaş dolapları toplayıp temizliğe başlarım inş ...ablamında dubleks ve o kadar küf oldu ki anlatamam ...camların etrafı , duvarlar hep küf , heralde ist nemli olduğu için bu problem bitmiyor orada ..
büyük ihtimal istanbulun havası yazın olmuorda kışın mahfedior
msj 12

Ececim ark sana bakışları ve davranışları nasıl , sen anlarsın , o neler hissediyor kendini belli eder , ona göre sende kendine bir yol çizersin , böyle sana da zor oluyor , ayyyyy çok tatlısınız :54::54:

hem zamanınızda az kaldı mezun olacaksınız , okul sonrası görebilecek misin ? bir taraftan sınav hazırlığı , bir taraftan aşk heyecenı , ay tatlım bu kadar heyecana nasıl dayanıyorsun ..:46:

bir de bizimle uğraşıyorsun ...:52:

ehehe genç o onun kalbi daha hızlı atıor normalde bizimkinden:))

kızlar ben bu akşam hamsi tava üstüne koska lıght helva yedim azcık:17::18:
dün bişicik yeme onca enerjı harca bugunde pestilin cıkana kadar evi kaldır kondur akşama hamsi tava yok laz filanda deilim yani nedir bu hamsi tavaya tavv olma durumları çözemedim var herhalde ucundan biyerlerden:37:

yürüyüş bandında ne kadar yürüyosunuz
1 saat yürümeye çalışıyorum...:3:

msj 11

ben de bugünkü listeyi yazayım , yine kaçamak oldu galiba

sabah .. çay , peynir ve kabak mücveri , 1 dilim tam buğday ekmeği , ekm biraz kalın dilimdi , çok üzgünüm ...

öğlen yemedim , akşam için 17.00 gibi türlü , salata ve yoğurt yedim , 1 tatlı kaşığı da nutella yedim :47:

ah tatlı dayanılmazdı , bıraksalar bir kavanoz yiyebilirdim ....dün Giresun dan ark gelmişti . spora gidemedim ...sanki 1 günde göbeğim çıktı ( heralde psikolojik )
Menün kötü değil Deryacım,bence tamamen psikolojik:9:ahhh nutella dayanılmaz tat:56:
kızlar ben bu akşam hamsi tava üstüne koska lıght helva yedim azcık:17::18:
dün bişicik yeme onca enerjı harca bugunde pestilin cıkana kadar evi kaldır kondur akşama hamsi tava yok laz filanda deilim yani nedir bu hamsi tavaya tavv olma durumları çözemedim var herhalde ucundan biyerlerden:37:
Ben de laz değilim ama balığa asla dayanamam,boşver o kadar hareket etmişsin,hakettin :34:

Son düzenleme:
Günaydın canlar...
Şimdi kahvaltımı yapıcam sonra arkadaşımla bulusacam.dün doğumgünüydü.ne yapıcağimıza karar vermedik daha. Ama epeydir adam gibi görüşmüyorduk...şöyle süsleneyım falan kendime gelirim azcık :)mesaj sayimi kaybettim yaa :)bi ara bulurum artıkın...geldim ara ara...muck.

Nurcancım senin durumu çözdüm ben paylaşım alanında bildireceğim geçen hafta 73 yerine 74 yazmışım.onu tekrar kontrol edip paylaşım alanında belirteceğim...

slm kızlar
23nisan bayramınız kutlu olsun:9::9:
ben çalışıyorum
boşluk buldum yazayım dedim
adet olmadım dha dün olmam gerekiyordu olmadım
bugün olurum inşallah
çok şişim gögüslerim faln patlıcak gibi
dün çok kaçamağım oldu ama bugün kaçamksız devm ediyorum

Nurcancım senin durumu çözdüm ben paylaşım alanında bildireceğim geçen hafta 73 yerine 74 yazmışım.onu tekrar kontrol edip paylaşım alanında belirteceğim...

artık geçti ya boşver sen bu hafta beni dikkatli yazda:)

msj 15

merhaba kızlar , hepinizin egemenlik bayramı kutlu olsun .
okulda gösteriler vardı , çok eğlenceli oldu ..hava da güzeldi ...bu telaşta bitti . yarın bize tatil ...yaşasın uyku ....

sabah yarım dilim ( biraz kalındı ) tahıl ekm ve peynir vs kahvaltı ... saat 11 di

akşam 16.30 yemek

çorba ve patlıcan musakka , yoğurt , az ekm

biraz sonra yürüyüşe çıkacağım , akşamda evde kendim spor yaparım , 1 lt su içerim ancak ....

msj 17

Hasretcim nasılsın , yürüyüşlere başlayabildin mi ? evde mekik çek canım , sayıyı az tut , her hafta artırırsın . bir de bakacaksın göbek uçup gitmiş . sadece biraz sabır ...

msj 15

merhaba kızlar , hepinizin egemenlik bayramı kutlu olsun .
okulda gösteriler vardı , çok eğlenceli oldu ..hava da güzeldi ...bu telaşta bitti . yarın bize tatil ...yaşasın uyku ....

sabah yarım dilim ( biraz kalındı ) tahıl ekm ve peynir vs kahvaltı ... saat 11 di

akşam 16.30 yemek

çorba ve patlıcan musakka , yoğurt , az ekm

biraz sonra yürüyüşe çıkacağım , akşamda evde kendim spor yaparım , 1 lt su içerim ancak ....
MESAJ 26
Canım bugünde yorulmuşsundur,yarın iyice dinlenirsin artık,menülerin güzel de ara öğün yapsan iyi olmaz mı,bir de meyve yesen...:34:Gerçi sende benim gibi kilo vermek için vücudu şokluyorsun gibi:9:

slm kızlar
23nisan bayramınız kutlu olsun:9::9:
ben çalışıyorum
boşluk buldum yazayım dedim
adet olmadım dha dün olmam gerekiyordu olmadım
bugün olurum inşallah
çok şişim gögüslerim faln patlıcak gibi
dün çok kaçamağım oldu ama bugün kaçamksız devm ediyorum
MESAJ 27
Aslıcım,işlerin artsın,dükkanın dolsun taşsın,ama arada tek mesaj da olsa bizi hatırla olur mu,cumaları kilonu da bildir bak takipdeyiz ona göre....:20:Seni seviyoruz bizi unutma....:54:

MESAJ 28
Merhaba kızlar anlaşılan herkes dışarlar da geziyor,hava gerçekten çok güzel,ama heryer çok kalabalık,özellikle avm lere girilmiyor,her yerde çocuklar için eğlence var..bizde ayakkabı bakmaya gittik yine ,maalesef benim oğlumun küçük ayaklarına uygun ayakkabı bulamadık,tabii istediği modelde yoktu...artık mayıs ayında yeni modeller gelecek ona bakıcaz...
Bugün sporum yoktu,sabah evi toparlayıp pazara gittim,sonrada alışverişe,daha yeni geldim...Çok yorgunluk var üzerimde,havadan mı yoksa diyetten mi anlamadım...:44:
MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH 1 yumurta
ARA 1 elma
ÖĞLEN tavuk,salata,yoğurt
aRA elma
AKŞAM balık,salata yicem,
Form çay ve yeşilçay içerim...Bol su içiyorum
45 dk yürüdüm...
Yarın 2 günlük lapa diyetini yapıcam...:34::34:

Selam kızlar, eve yeni geldim. Çoook açtım ve kaçamak yaptım maalesef. Açlıktan gözü dönünce insan hiç düşünmüyor rejim falan. Onun için ara yapmak lazım. Ben kursa gittim bugün annemdeydim. Yemek yedim öğlen ama araları yapamadım. Eve geldim kızlarla saldırdım resmen. Offff çook pişmanım.

Sabah: 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 2 zeytin, az peynir, şekersiz çay
Öğlen: 3 köfte, 1 dilim ekmek
Akşam: Makarnaaaa salatasıııı, azcık patates kızartması, ( bugün babamız yemekte yok onun için kızlar partisi yapalım dedik. )
Çocuklar ne seviyorsa onu yapayım dedim, iştahları hiç yok. Ondan böyle oldu. Maalesef bütün gün evde olmayınca da kendime de birşeyler ayarlamamıştım. Amaaaan oldu bir kere dimi kızlar. Yarına bakıcaz artıkk.

Yeşilçayımı da içmedim yapayım hemen. Ancak 1 lt su olmuştur. :50:

günaydın, umarım herkes iyidir. geçmişi okumadan hemen yazmak istedim. internet bağlantımda sorun vardı, evdeyken yazamadım o nedenle. özledim buraları. kaçamaklarım olduğunu itiraf ediyorum. bugün size saha önce bahsettiğim diyeti yapmaya başlıyorum. hadi bakalım Bismillah..

iyi bir hafta olsun hepimize..

günaydın, umarım herkes iyidir. geçmişi okumadan hemen yazmak istedim. internet bağlantımda sorun vardı, evdeyken yazamadım o nedenle. özledim buraları. kaçamaklarım olduğunu itiraf ediyorum. bugün size saha önce bahsettiğim diyeti yapmaya başlıyorum. hadi bakalım Bismillah..

iyi bir hafta olsun hepimize..

gunaydn cnm
ıyıyım allha sukur sen naslsın
bende dun aksm kornet yedım:33::33:
nasıl bı rejm yapacagın

Günaydın canlar...daha erken yazacaktım ama kolum fena ağrıyor.sanırım kafayı kaptım.boğazımda kötü.birşey yiyemiyorum 2 gündür...

Back
X