- Konu Sahibi Cherry Mom
- #57.381
Canlarım günaydın,cuma gecesi 11 de döndük geziden,çok güzel geçti,ama benim ayaklarım çok şişti öyleki bileklerimi hala göremiyorum.Bugün ayaklarımı uzatıp dinlenicem inşaallah...Dün bilgiayarımı açayım dedim açılmıyor,çocuklar da evde yoktu,meğer virüs girmiş,gece 12 de halletti oğlum sağolsun...İşte artık buradayım,bugün Nesfit diyetine de başladım,bu hafta çok dikkat etmeliyim,geçmişi bir okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...
![]()
Hoşgeldin Arzucum, güzel bir gezi olmuş sevindim canım. bu arada nesfit diyeti sonrası güzel neticeler alacağını düşünüyorum. hadi bakalım kolaylıklar
Merhaba kızlar bugun çok yogun bir gundu sabah kahvaltıyı dışlarda yaptık bir simit üçgen peynir ve salatalık domates yedim sonra sehir dısına ananeme gittik. Orada hidrellez diye pikniğe ordada ızgara kofte ve ayran ictim ama maalesef biraz ekmekle( ama bugun için en büyük pişmanlığım yediğim dondurma
( yok kararlıyim o anki haz için sonraki bu vicdan azabını çekmeyeceğim bir daha ins:) yorgunluktan oluyorum ama bı yarım saat yürüyebilirsiniz bir nebze icim rahatlar olgusum bana bir jest yapıp erken uyursa tabi:))
hazır sende okumuşken, dün bir de ben dondurma yedim itiraf ediyorum. hıdırellez şenliklerine gidince nedense hemen kaptım dondurmayı

Bu arada çağlanin kalorisini bilen varmi bu mevsimde en büyük zaafım , caglaya bayılırım:))
bana meyveler ( muz, çilek, üzüm hariç ) nedense masum gelir. hele de çağla-erik gibi olanlar.
selam kızlar bugun ne yoruldum ne hareket ettim insan hareketedip birr güzel terleyince güzel kilo verir yediklerim bugun pekte hoş deildi ama sizle paylasmam gerekli
sabah 1dilim ekmekeg peynır sürdüm yedim
öğle:tost
akşam:edirne ciğeri salata(ilk defa yedim )
bu kadar bol su ve gn icinde 1 fincan cay içtim dısardaydım ne meyve ne st rünü tükettim işte böyle gecti gün havalar iyice ısındı istanbulda bu çok hoşuma gidiyor nede olsa yaz çocuguyuz
aralar uçmuş Nurcanım

bu arada havaları ısındıkça insan enerjili hissediyor kendini öyle değil mi

Herkese iyi geceleeer
İns hepimiz yarına daha hafif uyanırız:))
Amiinnnnn